Raho
|
Ojla! Ma ste bile pridne s pisanjem včeraj... Jaz pa sem bila pri nas v vinogradu - smo imeli trgatev in so prišli najini kolegi iz Logatca, potem pa res ne morem ostati doma. Me je pa zvečer tako bolel križ, da sem že ob 20.30 popihala v posteljo. Sem si pa nabavila neko masažno žavbo na podalgi divjega kostanja in arnike in ko me moj zmasira (opravičil ni), bolečina kar malo popusti. Danes sta pa fanta šla v vinograd k tastu in tašči, jaz pa sem malo pospravila po stnovanju in ščistila hladilnik. V petek zvečer pa sem šla h kolegici na RD. Je bila tako dobra, da ga je naredila doma (vedno hodimo v eno gostilno), da sem lahko šla - druga kolegica, ki ima gostilno, pa je pripravila hrano (moj najljubši del in ni pozabila celo name - račja prsa v solati - njami, sem se najedla). Iraja Živa je grozljivo živahna. Črtomir ni bil tako. Ajtak - lepo sta uredila za . Jaz globoko upam, da bo naše stanovanje nared do konca novembra. Magi* - sem ti kar malo fauš za nove čevlje. jaz pa strenutno prisegam na Pumine speedcatke (je najbolj udobno obuvalo, ki ga imam). Skaana - vem, kako je, ko zidaš ali obnavljaš. Mi2 sva denar od kredita že zdavnaj zarukala - je šel za streho (stala je več kot 7 starih mio) in izračun statike, okna in nekaj vrat (vhodna vrata so draga ko ), zimski vrt, stopnišče, izolacijo, kopalniško opremo (potem pa sva se odločila, da kopalnica ne bo tam, kjer sva hotela, tako, da je še vse v škatlah - jo moramo dozidati), pregrado v kuhinji in dograditev kuhinje, jedilnico, še eno garažo, ureditev najinega dvorišča, peč za centralno kurjavo (ja, tako to je - ko sva začela rihtati hišo, je šla še peč za centralno). V glavnem - 30 MIO sva zapravila, dokler sva se dobro obrnila. Je pa res, da nisva kupovala najcenejše, ampak sva rekla, da bova sedaj raje dala malo več, da bo nekaj časa mir. Ja, tast in tašča sta se res izkazala, čeprav nista premožna, imata neke mizerne penzije. Sicer pa tako ali tako mi2 vzdržujeva celo hišo, onadva sta pa pač toliko prišparala. Sicer pa je tako ali tako vseeno, še vedno na koncu gre v skupno kaso. Sedaj pa pač štukava en konec z drugim - kako gre, pač gre. Če se ne bi bila spravila obnavljat hiše, bi se nama sesedla na glavo - mimo naše hiše na dan pelje okoli 5000 kamionov in se je hiša že dobesedno sesedala. Skaana - saj veš, da moraš imeti veze v bolnici - drugače imaš veliko možnost,da te zašuštrajo Glede dela partnerjev - moj je nonstop v službi zadnje čase. Je pa odvisno od razporeda. Smo šefa že 4x prosili, naj ga ne daje v nočne ruske turnuse pa nič ne pomaga. Sedaj sem se pa tako razkajfala, da sem rekla zdravnici, naj napiše zdravniško potredilo, da se ne smem naprezati in smo končno naredili red. Ampak je bil začetek šole in je vsak dan delal od 6. zjutraj do 17.00. No, upam, da bo sedaj bolje. Lana, me veseli, da je s sinom vse OK in da ni bilo kakšne hude zastrupitve. Andreja, žal mi je za tvojo svakinjo. Hudo je, ko si na RD tako žalosten. No, jaz sem pa danes zjutraj naredila piz* - pojedla sem princesko in se šele nato spomnila, da je v njej surova jajčna krema. Sedaj pa čakam, če bi slučajno kaj bilo . Grem sedaj malo počivat, ker sem bila tkao pridna ElaM ima prav - kaj pa boste druge dale ime . Še eno vprašanje - a se je vam v zadnjih dveh tednih tudi dvignil trebuh? Meni se je skoraj pod brado in obseg se mi je zmanjšal za polna 2 cm . Posledično pa res lahko pojem samo manjše obroke (no, saj to tudi ni slabo, a ne?), ker ima Živa noge uprte direkt v moj želodec.
|