|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
21.9.2007 23:04:13   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Magi, a vidve z hčero pa kar atija komandirata!user posted image  Da se sedaj ne bo zgodilo,da bo ati z novo user posted image  tudi vaju!user posted image

še vedno ne bosta mela šans. dve strelki proti enemu strelčku in ribici user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.9.2007 23:11:45   
Ayo
lana38 user posted image user posted image user posted image
Zelim vam, se posebno tebi in Blazu, mirno noc!
In tokrat, vsem, sladke sanje! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.9.2007 9:25:14   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!
Dans sem pa med prvimi!!
Včeraj me ni blo kr sem šla mamici na obisk, pa še neke papirje sem mela za urejat. Dans sem pa spet tuki.
Ful ste napisala odkar sem zadnič bla gor!!! Sem vse prebrala sam sem tud že pol pozabla.
LAna upam da je z Blažem vse ok!!!!
Glede širokega povijanja. Tudi jaz bi rajši povijala tako ampak če v bolnici tega ne bojo zahtevali mi tudi ne bojo pokazali kako se to dela in jaz pol ne bom znalauser posted image .

Dans morm spet mojgauser posted image skritizirat. Sploh nisva nč več skupi. Dans je šel ob dveh ponoči v službo, prišel ob osmih nazaj in gasa spet sosedom in se ne vidima do večerauser posted image .  Sem zadne čase ful slabe volje zarad njega vsak dan user posted image !!!

Pa ko bi vsaj nekje na svojem že bila, tko pa se včasih tuki počutim kot en privesek, pa čeprav sem že 5 let tuki, sam še nikol nisem bla tko dolgo cele dneve doma. In mi je ful bedno. Smo bol na samem tko da nimam kam it, tle pa se tud nimam z nikomer za pogovarjat in pol sem cele dneve v sobici (moje edino zavetje). Če bi bla v svoji hiši bi blo čist drugač, bi lahk počela kar bi hotla pa me nebi  noben gledal. 
No sej bo bolš. Zdej grem mal hišo pospravit, da bo vsaj ena korist od mene!!!
Ko pride user posted image bo vse lepše, bom mela vsaj nekoga k bo šel na sprehod z manouser posted image !!

Popoldan bom šla mal po kostanje spet da mi prej mine dan, no zdej pa grem res sesat in pucat in drgnat, da me ne bo prej minlo!!

Uživajte čao!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.9.2007 9:33:03   
loncica
Čav punce!

Ste bile pa pridne. Komaj, da sem vse prebrala. No jaz sem bila včeraj precej dneva na zraku. Moj user posted image  je delal, jaz sem pa uživala na zraku in brala. Zvečer sva šla pa na dolg sprehod, sva hodila po gozdu slabi dve uri in je bilo ful lepo. Sva opazovala sončni zahod in prišla že po temi nazaj. Moj mož danes spet dela, jaz sem pa sama - imam precej za naredit po stanovanju, pa se mi kar ne da.

Tejka, a pa svojemu user posted image  kdaj poveš, da te to moti, da ga ni tok doma? Ker jaz svojemu možu ne morem biti tiho in takoj zatežim oz. mi vidi na obrazu, da nekaj ne štima in potem jaz začnem z raznimi moralnimi naukiuser posted image . Brez heca, s temeljitim pogovorom se da tudi kaj naredit. Včasih moramo našim partnerjem odpreti oči.

Lana, sporoči kako je s sinom. Upam, da je vse ok.

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.9.2007 10:17:33   
t*e*j*k*a
Hojli!!

Jaz sem že posesala zdej sem pršla na prigrizek (jest je trebauser posted image ), pa sm že kr mal bolše volje.

Aja sem prej pozabla, hvala za vse spodbudne želje glede diplome. Ajtak tudi moji dve strani sta bili prvi!!

Loncica normalno da mu povem, da mi ni všeč ko ga nikol ni, sicer je pa res da se to že na delč vidi na moji faciuser posted image . Jaz si nikol ne bom predstavlala da bi moj bil dve ure z mano na sprehodu, sicer mu pa itak verjamem da se mu ne da ko pride zvečer domov.. Jutr na primer ko bi lahk kam šla bo on cel dan prespal, kr je nedelja en dan v tednu ko se lahk mal oddahne, pa ponavadi mu še jaz takrat zatežim tko da se ne moreuser posted image . No sej ni panike bo pozimi bolš.

Jaz včasih ful zatežim tle gor upam da ne preveč sam mi je pol kr mal lažje ko nekomu povem!!! Včasih še kej pretiravam zravenuser posted image .

Grem zdej kopalnico drgnat pa se slišmo spet potem!!!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.9.2007 10:18:17   
ajtak
Hej, hej vceraj je imel moz koncno dovolj casa, da sva uspela sestavit tudi posteljico. Sedaj otroski koticek v najini spalnici izgleda takole...
user posted image  Prav lustno kajne? No sedaj bo pa treba se par tednov pocakat, da se v tole sobico naseli najin soncek.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.9.2007 10:18:23   
lana38
Blaž je bolje.user posted image Sta prišla včeraj domov. Mislim, da je moral nekaj takega pojesti, ker ga danes več nič ne boli, bruha pa tudi ne. Mi je kar odleglo. Včeraj sploh nisem mogla zaspati. Sem ga kar naprej hodila gledat, čeprav je zaspal. Upam, da bo vse OK.
Mi je včeraj kar od sile še meni postalo slabo.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.9.2007 10:33:33   
loncica
Ajtak, super sta tole uredila. Si mi dala dobro idejo, s policami nad previjalno. Zdaj bom mogla pa še za to zatežit, da se naredi. Jaz bom imela skoraj identično kot ti. Res, kot da bi skopiral. Ampak moja posteljica za user posted image  še ni v celoti zmontirana. Zaenkrat samo ogrodje, ker je treba dno še popravit.

Tejka, veš pri mojmu je pa obratni problem. Ima pa preveč energije. Tudi, ko naj bi prišel ves zmatran domov ima tolk energije, da morava vedno še kam it. Narava je itak obvezna za naju in vsak prosti čas me mož natera, da greva ven. Za jutri planirava jezera na Pohorju, ampak naju bo verjetno malce čas basal, ker sva povabljena na kosilo za r.d. sestrinega fanta.

Lana, super, da je Blaž boljše. Samo, da ni slepič.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.9.2007 10:50:34   
Magi*
dan punce!

evo, mi smo skoraj pripravljeni Zaki oddat moji sestri in vd zetu. grejo v živalski vrt, je pa za enkrat še skrivnost. potem pa vsi skupaj na kosilo. vmes greva z možem na špancir, v miru, po stari LJ. sem tukaj čist pri centru doma, pa že par mescov nisem bila v centru user posted image

joj, punce, jaz pa svojega možeka kar pokomandiram, da je malce več z nama doma. saj je bilo rped Zaki tudi tako, kot pri vas. nič doma, vedno sama. potem, ko sem rodila, pa sem zaropotala. in sva naredila kar plan. kasneje sem se jaz še z dr zezala in smo imeli res v nulo splanirano kdaj kdo dela, kdaj smo skupaj... drugače nam ne bi zneslo. in se je tak "urnik" kar prijel.

je pa toliko bolj zoprno, če nisi v svoji hiši, to pa verjamem.

tejka, jutri pusti dragega, da se naspi, potem pa po kosilu obvezno ven v naravo. zvleci ga, brez dolgega nosu. bo obema koristilo. pa se med sprehodom tako neobvezno malo pogovarjajta kako vama je. tebi in njemu. nič na silo. šele potem bosta imela sploh možnost resno se pogovoriti o vajinem skupnem življenju. saj 100% perfect itak ni nikoli. je pa lahko vsaj znosno. uf, glej me kako nakladam. še včeraj bi ga najraje bila zadavila, danes sem pa čist skulirana user posted image user posted image user posted image

ajtak, super sta zrihtala!user posted image mi nimamo še prav nič zrihtanega. prav nič. danes imam v planu malo pregledat Zarino garderobo in kaj spakirat za v Železnike. potem pa se moram res začeti ukvarjati s tem kje in kako bomo spali, ko pride mali.

lana38, hvala bogu, da se je srečno razpletlo. pri otrocih so take motnje kar pogoste sicer. vsaj jaz se spomnim, ko smo bile majhne, je mati durh dežurala z nami na WCju.

lepo se imejte, grem jaz zdaj na lepše!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.9.2007 10:59:17   
soncek.djukelica
dober dan,

tejka, čist te zastopim!Moj bivši je bil tudi tak, cele dneve je delal!Ko sem si jaz uredila frei dan v službi, me je pustil samo z njegovo družino in šel delat!user posted image Še dobro,da se je končalo!

Ajtek, luštna sobice! Še malo, pa bo  vajin sonček jo zasedel!user posted image
Lana, super,da je z sinom vse v redu!user posted image
Jaz sem danes spala krasno,nisem imela nobenega izleta na wc, si pa sedaj pomagam z kamilicami!
Magi, tudi ribice so od user posted image , morš mojga vprašat!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.9.2007 11:30:09   
Ayo
Jutro!

Danes sem pa slabse spala, sigurno ker sem se vceraj hvalila, da je obratno! user posted image  Ob 4.30 me je zbudil komar, sploh ne vem od kje user posted image  se je vzel pri +10. In do 7h mi je moril, potem sem ga nasla in...klof!! user posted image  Sem potem drnjohala do 10h, no in tako sem sedaj izgubila  ze 1/2 dneva. Pa se krc me je v meca, da sedaj komaj hodim! user posted image

Tejka, jaz bi ti svetovala, da tvojemu ne tezis prevec, ker ga ni doma zaradi sluzbe. Ker kaj pa naj naredi, ce pa more delat? Saj verjetno njemu tud ni fino, bi bil rajsi doma. Ker jaz sem imela pred leti isti problem, pa sva se doskrat skregala in na koncu je bil on tisiti, ki je imel prav, priznam. Jaz sem vsak dan do 20.30 sama (no , sama prihajam domov ob 18-ih) + ful sluzbenih potovanj, tako da tudi pri nam dostikrat ni casa za kaksne pogovore, velikokrat se na hitro kaj zmeniva zjutraj ob zajtrku.
Najdi si zaposlitev, verjamem, da ni lahko, ampak ne mu tezit, saj ne hodi po bifejih in prakticno dela nekaj kaj mora, ceprav mogoce ne zeli.
Pa brez zamere, to je moje mnenje.

Ajtak user posted image  kako lep koticek!! user posted image
Vse imate tako fajn postimano s previjalnami, jaz pa se sedaj ne vem kako in kaj. user posted image   Drugace pa tudi k nam se ni nic prislo, posteljica in komoda naj bi na zacetku novembra, sem si vzela 1 teden dopusta za mrtve in takrat se bom s polno paro vrgla v preurejanje in rihtanje sobice. Ze komaj cakam!!! user posted image

Lana38, sem vesela za Blaza! user posted image

No, grem sedaj malo pospravit, potem pa po trgovinah! user posted image

Lep soncen dan!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.9.2007 11:33:21   
t*e*j*k*a
OJ!

AJtak res lepo,pohvale vredno!!!

Tud midva še nimava čist nič nareto in to res čist nič!! Pa sej bomo vse zrihtali ob svojem času.

lana38 me veseli da je z Blažem vse vredu!!

Tko naša kopalnica se sveti, ampak mi v bušiju neki ne štima, nad popijem me nekaj boli (rahlo, tko da pač čutim), sicer pa pikica veselo miga. Tko da zdej sledi mal počitka.
Je ful hecno, ko jaz hodim al pa kaj delam ona ne bo migala, po se pa vsedem al pa mal postojim pa kr začne. Imava tko zmanjeno da ne trošiva obe naenkrat energijeuser posted image .

No vidim da mamo vse iste probleme z moškimi, nekatere ste jih že odpravle tako ali drugače. Vsak se znajde po svoje. Od mojga sodelavec pa hodi na teren v Belorusijo po več mesecev skupaj in pusti svojo doma pri njegovih staršihuser posted image . Sicer imata otroka 4 leta starega ampak vseeno jaz bi znorela!! Letos je bil več v tujini kot doma.
Taki so pač deci, sam da neki migajo!!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.9.2007 11:46:29   
lorch
Ko vas berem mi je kar malo lažje pri srcu. vsaj vem, da nisem edina s takimi težavami.
Moj tudi dela cele dneve, živiva pa pri njegovi družini. Saj imava svoje gospodinjstvo, ampak to ni isto.
Pol si pa še drzne bit tečen ker meni včasih zmanjka volje da bi karkoli delala, če sem pa cele dneve brez njega v tuji hiši. Najboljše, da js ko njega ni doma glancam pa peglam pa mu kuham...
...mi včasih mal dol visi za vse, pa tuki tut kakih prjatlc za na sprehod nimam, s taščo se kar naprej družit pa tudi ni izziv. No, sem se še js mal spraznala, čeprav ni tako hudo,sam včasih pride tak dan da ma človek vsega poln kufer, pol se pa mora nekomu mal zjamrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.9.2007 11:49:18   
lorch
Drugač pa moram povedat, da midva nimava še nič razen vozička, pa nekaj stvari so nama prjatli obljubili, ampak moj dragi nima časa niti da bi nama kopalnico dokončal, kaj šele, da bi začel projekt previjalna miza.
Se mi zdi, da bo našel čas, ko bo treba it rodit.user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.9.2007 13:02:27   
t*e*j*k*a
No vidiš lorch ti si ena taka revica kot jaz.
Pa sej ni vedno hudo a ne? Pride res včasih tak dan al pa taka ura da maš vsega vrh glave. Jaz pravim dokler se zastopimo pa dokler se lepo obnašajo do mene pa dokler me kdo ne nadere je vse ok.
No za razliko od tvojga moj meni nikol ne bo reku nič glede pospravljanja in tega. Pa mu čist dol visi al ma kaj speglano al ne. Sicer se pa trudim da mamo vedno kokr tolk urejeno. Itak med tednom tašča pometa pa to kar je glavno v soboto mam pa jz generalko. Pa za najino sobo tud jz skrbim pa je včasih ful vse nametano in pol pride gospod domov pa on še bol nameče svoje cote vsepovsod. Tko da zdej sem ga že mal naučila da se da stvari na svoje mesto al pa če je za v pranje da nese v koš ne pa da še en tedn v sobi smrdi.
Včasih ma kako stvar ful dolgo v sobi pol pa jz povoham in me mineuser posted image .

No zdej sem spet dragija prešinfala. Bogi revež ga kr po zobah vlačimuser posted image , sej drgač je pa taki cartlek moj mali pa sploh ne vem kaj bi brez njega!!! Bolš da je mal priden pa dela kot pa da se po kafičih vlači a ne???
Glede pospravljanja za sabo pa mislim, da so vsi isti.!!!

No jaz sem se najdela zdej kosila, smo meli kr fižolovo juho pa palačinke in kompot.  Njami je blo ful dobro.

Pišite še kaj da bom mela kaj za delat!!!

ČAo

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.9.2007 13:17:58   
andreja2000
Hojla,pupe!

Joj,ko ste pridne v pisanju user posted image .

Skaana roj,dan moje sestre seveda ni bil ravno tak vesel,kot bi moral biti,ko pa je njen mož v bolnici in še vedno ne vedo kaj mu je.Moja uboga sestrca je celo zajokala in priznala,da je pod velikim pritiskom in da za nameček jo pa še otroka jezita-10 let,4 leta in tamali res tudi kar v eno nekaj cvil.Upam,da bo kmalu vse skupaj boljše.

lana38  samo ,da je Blažu boljše user posted image

Sedaj pa letim kuhat,sem že tako pozna........
lep dan vsem user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.9.2007 14:03:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

sem si vzela 1 teden dopusta za mrtve

user posted image , kak se tole hecno cuje user posted image user posted image
Verjetno mislis za 1. november user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.9.2007 14:11:32   
Magi*
andreja2000, verjamem, da ni moglo bit preveč veselo na rd. res vam vsem skupaj želim, da čimprej ugotovijo kaj je tvojemu svaku. to je res en matr, sploh za tvojo sestro. otroka pa čutita napetost in sta posledično še bolj "tečna". ko takole razmišljaš šele ugotoviš koliko je zdravje res vredno. in edino pomembno.

tejka in lorch, ne bodita preveč hudi na vajine moške. dokler ne popivajo v gostilnah se jih da še na pravo pot spravit user posted image  je pa čisto drugače, če sta oba polno zaposlena, potem ni druge kot šilat enakopravnost v gospodinjstvu. meni na misel ne pride, da bi sam pucala in kuhala. no, enostavno ne zmorem, ker imam toliko drugega zraven. pa ne rečem, da od začetka nisem bila taka klasična gospodinja. še sekirala sem se, da nisem dovolj dobra. me je mama dobro naučila user posted image  potem sem pa uvidela, da imava oba enake obveznosti v službi (OK, jaz mogoče še mal bolj) in sem se prisilila, da sem ga spustila v "moj svet". saj ne rečem, da je bilo lahko ali pa, da je zdaj res popolnoma enakopravno. še vedno so stvari, ki jih on enostavno ne vidi, "ne zna narest"...

moj  nasvet: ko pride dojenček nikar ne prevzemite vse v svoje roke. spustite jih zraven. naj skopajo dojenčka, previjejo, pocartajo. znajo to naredit prav tako dobro kot mamice. pa še prej se bodo povezali z otročkom.

PS: sem si kupila nove čevlje - Alice!!! take gležnarje, sam upam, da mi ne bodo gležnji preveč zatekali, sicer ne bo prav lepo zgledalo user posted image  zdaj mam pa kar mal slabo vest. sam, saj se lahko mal tudi sama pocartam, a ne?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.9.2007 15:15:38   
lorch
Pa sej ni tako hudo, ker se z njegovimi razumem, ampak včasih me pa razjeti, ker ga nikol ni. Včeraj je prišel iz službe po 21. uri, pa ni kak popoldanski šiht ampak je štartal že okrog šestih zjutraj od doma.
Če je pravočasen, potem pride okoli18. ure domov ampak to so pa že res redki petki, ker je en konc šefa v gradbeništvu. Danes je sobota pa je šel od doma pred sedmo, zdaj pa upam da bo do 4h doma.
Tolk da si boste lažje predstavljale zakaj sem mal tečna.
Mi pa glede pospravljanja prjatlce pravjo, da mam zlo fajn poštimano, ko vse dokaj sproti porihtam, sam ta moj tečko je mal preveč priden, pol pa pričakuje, da bomo drugi tudi taki kot je onuser posted image .
Sej ga bom v red spravla, da se bo naučil počivat tudi kdajuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.9.2007 16:07:26   
andreja2000
ajtak sem ti pozabila prej napisat,da ste res lepo uredili za user posted image user posted image .

Ja,moški,moški,kaj hočemo,tudi moj pogostokrat dela čez celi dan,je pa zato lušno ko prideuser posted image .......
Ja,jaz sem se tega kar privadila in tudi tip sem bolj tak,da me to sploh pretirano ne moti,dokler si zna vzeti čas tudi zame.

No,jaz pa našo Evo čutim kar po celem trebuhu,enkrat spodaj,enkrat zgoraj,pa na levi,pa na desni.Včasih mi kar celi trebuh valovi in je nekam čudne oblike.user posted image

Joj,kako lep sonček je vzunaj,nič bo teba malo ven.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.9.2007 22:09:08   
Ayo
Ja kje pa ste danes zvecer? user posted image

Pop sem bila v shopingu in ful zapravla user posted image  to pa je kriv moj user posted image  ko me pusti samo 10dni potem se pa takole zaposlim user posted image .
Nas user posted image  je dobil ful oblacil. Vzela sem 2 kompletka (pulovercek + hlace) v st. 54/56 za odhod iz porodnisnice (en je v smetanovi drug pa v rdeci barvi). Potem pa je dobil se ene rjave zametne hlace + se ene bele z naramnicami, ti so v st. 62. In se brisaco s kapuco za kopanje.  user posted image  user posted image  
Sem vse stvari razstavila na poseteljo in se kar ne morem nagledat! user posted image  Komaj cakam, da jih vidi ocka. user posted image

Potem si je pa se mamica ful dobre skornje kupila in sem ugotovila, da bo kar problem jih natikat s trebuhom. user posted image

No tako Magi* da vidis, da nisi edina ki zapravlja.

Kje pa si Alice danes?

Je pa moj user posted image  danes ful miren...ampak trebuh pa kar vidno vzhaja!!

Nic, grem strikat. Lepo nocko, cau!

Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.9.2007 22:10:46   
soncek.djukelica
čer,

mi smo pa danes šli mal ven v naravo, in se domov vrnili z kar nekaj kostanja! In to sredi Lj., smo ga nabrali!user posted image  Sem ga pa nekaj že skuhala in je kar hitro pošel!user posted image  
Andreja, žal mi je tvojega svaka, težko je praznovat r.d. če nekoga od bližnjih ni zraven!user posted image
Tejka, tudi jaz tako čutim svoja dva sončka! Ko stojim ali sem v kakšnem koli gibanju, se ne oglašata, ko se pa vsedem, pa začneta telovadit!user posted image

Čas je postal kvaliteta življenja! Se mi zdi, da včasih ni bilo tako! Sedaj se dela veliko več, kot se je včasih, ljudje dalj časa ostajajo v službah, imajo več ur narejenih, ne glih tistih 40 na teden! In seveda žal na račun družine! Zato je toliko bolj pomemben čas, ko smo skupaj,da ga preživimo kvalitetno! Kar pa se mojega deca tiče, je pa vešč vsega..kuhanja, pomivanje, pranje, tudi posisa če je treba, sam peglat pa noče, kar pa jaz uredim!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.9.2007 9:34:40   
ajtak
user posted image , Dobro jutro, ena user posted image za vse zaspanke user posted image .

Pri nas je eno tako megleno jutro... Jaz sem pa cist obupana, sem se zbudila z groznimi bolecinami v trebuhu in sedaj cakam, da se bo moj soncek zacel premikat, da vem, da je ok...

Drzite pesti za naju...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.9.2007 9:35:07   
lana38
Ojla!
Mi smo pa včeraj bili ne eni večerji, ker je stric imel 70 let. Smo mislil, da sploh ne bomo šli, ko je Blaž imel en večer prej tisto slabost. No, včeraj je bil pa že čisto OK cel dan. Sploh ga nič več ni bolelo.

Moj user posted image  sicer ne dela v službi tako dolga, amapk ima eno njivo pri svoji mami in vsako leto posadi buče. Zdaj je imel kar precej dela s tem, da jih je očistil in posušil. Ko pa ni delal s tem, pa je Blaža vozil na plavanje. Tako da je tudi bil bolj malo doma. Gospodinjstvo ga ne zanima najbolj, čeprav je takrat ko sem ležala počel tudi to. Likal ni, ker tudi jaz ne likam dosti. Kupujem bolj take stvari za boleči, ki jih ni treba likati. Že zato ker sama nimam doasti časa za to, oz. mi ga je škoda zapravljati, da bi bila z likalnikom, ko lahko grem kam z družino. V službi sem do 16h, potem še šolske obeznosti in šele potem se lahko posvetimo eni drugim. Raje kaj skupaj počnemo, kot da bi takrat likala. Kakšne fine stvari pa zlikam, preden jih imam namen obleči, če kam tako gremo.
Danes bo spet lep dan. Morda bomo šli kostanje peč. Pri mojih starših na vikendu, padajo kar na travnik. Jaz bom bolj jedla samo.user posted image
Tudi moj user posted image  se še vedno oglaša po vsem trebuhu. Povsod ga je polno, torej se še vedno intenzivno obrača sem in tja.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.9.2007 10:13:08   
Skaana
user posted image

Ojoj, Ajtak... user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo vse v redu... Mi držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kotiček za user posted image  sta pa tako zelo lepo uredila user posted image . Posteljica mi je tudi izredno všeč. Taka "objemajoča".

Lana38, veseli me, da je z Blažem vse v redu. A trenira plavanje? Super.

Andreja2000, res mi je žal za tvojo sestro, ker tako trpi. Upajmo, da bo na koncu vse v redu. Otroci pa čutijo, veš. Dobro, da ima tebe user posted image .

Magi*, čestitke za čevlje user posted image . Boš za 1. november lepa user posted image .

Ehm, jaz se tudi priključujem klubu osamljenih user posted image . Moj je ravno menjal službo in zdaj se pač mora izkazat... Pa tudi na hiši je ogroooommmmmnnnnooooo dela, sploh zdaj, ko jaz se smem prav nič user posted image . Sicer je pa tud on popoln antitalent kar se tiče gospodinjskih del in pospravljanja za sabo. A jaz še vedno po 10tih letih upam, da bo boljše user posted image user posted image user posted image . Imam pa srečo, da stanujemo zdaj pri meni doma, imam mojo mamo in ene sorodnike tu s katerimi se super razumemo. Vprašajte me potem drugo leto tak čas... Upam, da ne bo slabše user posted image , ko bom v novem okolju in brez mame user posted image .

Prav, povabljeni smo na kosilo na naš vikend, potem gremo pa mal naše konjčke pogledat, ko je tak lep dan.

Res obožujem jesen.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!