Ayo
|
Jutro! Danes sem pa slabse spala, sigurno ker sem se vceraj hvalila, da je obratno! Ob 4.30 me je zbudil komar, sploh ne vem od kje se je vzel pri +10. In do 7h mi je moril, potem sem ga nasla in...klof!! Sem potem drnjohala do 10h, no in tako sem sedaj izgubila ze 1/2 dneva. Pa se krc me je v meca, da sedaj komaj hodim! Tejka, jaz bi ti svetovala, da tvojemu ne tezis prevec, ker ga ni doma zaradi sluzbe. Ker kaj pa naj naredi, ce pa more delat? Saj verjetno njemu tud ni fino, bi bil rajsi doma. Ker jaz sem imela pred leti isti problem, pa sva se doskrat skregala in na koncu je bil on tisiti, ki je imel prav, priznam. Jaz sem vsak dan do 20.30 sama (no , sama prihajam domov ob 18-ih) + ful sluzbenih potovanj, tako da tudi pri nam dostikrat ni casa za kaksne pogovore, velikokrat se na hitro kaj zmeniva zjutraj ob zajtrku. Najdi si zaposlitev, verjamem, da ni lahko, ampak ne mu tezit, saj ne hodi po bifejih in prakticno dela nekaj kaj mora, ceprav mogoce ne zeli. Pa brez zamere, to je moje mnenje. Ajtak kako lep koticek!! Vse imate tako fajn postimano s previjalnami, jaz pa se sedaj ne vem kako in kaj. Drugace pa tudi k nam se ni nic prislo, posteljica in komoda naj bi na zacetku novembra, sem si vzela 1 teden dopusta za mrtve in takrat se bom s polno paro vrgla v preurejanje in rihtanje sobice. Ze komaj cakam!!! Lana38, sem vesela za Blaza! No, grem sedaj malo pospravit, potem pa po trgovinah! Lep soncen dan!
|