|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 44 45 [46]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
29.5.2008 13:16:58   
issa
kaj te vem,vse so nekam pobegnile,... ali pa se jim ne da??user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče smo dolgočasne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
27.6.2008 20:34:46   
issa
hej a gre katera kaj v teh dnevih na festival lent? tam v praka ko imajo za otroke?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
27.6.2008 20:52:40   
madejka
Heja!
A imajo kaj za otroke? Mi bomo ziher kaj šli, samo pač do 8 pol pa spatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.6.2008 20:55:47   
issa
ja saj mi isto,čeprav mogoče še mal potegnili,..heheh
se majo skos neke,..delavnice,predstave,..pa za malo večje otroke še  imajo pač neke poučnega glede prometa,pa tako,...sicer pa ti vse piše na http://lent.slovenija.net/index.php?id=program0 
upam da bi primlo,....user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.6.2008 20:58:28   
madejka
Ja sem mela tud jaz že neke ideje, da ga damo malo pozneje pop. spat pa lako kako urco potegnemouser posted image Je to šele prvi naš družinski Lent, prej sva bila še sama.
Mah tele zadevce pa še niso za našega... je še malo premaliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.6.2008 21:04:15   
issa
hehehe,saj bodo kakšne glasbene,se mi zdi tudi,.ah ja,koliko pa je star?
ja naš je tudi prvi družinski lent,..pa je mali star leto in tričetrt..neki tak..user posted image user posted image user posted image  ker lani smo morali izpustit je bil buban in smo pretežno preživeli doma ali pri zdravnikih.....če druga ne bo naš zraven pleso...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.6.2008 21:10:38   
madejka
Hehe samo da je žurkauser posted image
Naš je star 11 mesecevuser posted image Saj mogoče bi ga zanimalo 10 min, samo pol pa ne bi šlo. Je taki živec da ne more bit 2s na miruuser posted image Mu bo pa fajn, če se bomo fijakali po Lentu gor pa dol...samo bognedaj da koga srečamo in se ustavimouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.6.2008 21:17:13   
issa
hehe poznam to ja,... tako je bilo prej tudi, ko se je še v vozičko vozo,..zdaj pa jaz laufam za njim.....user posted image user posted image user posted image  sicr da rokico tudi,samo če bi se kje preveeeč dolgo ustavila pa klepetala,bi mi dal jasno vedet da mu je tečno...user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče pa ga bo zanimalo,....glasno bo vse naokoli,drugi otroci ,pa cela raja,..kaj te veš...naš mai je noter pado danes v eno oddajo on nosečnosti, novorojenčkih, porodu,...user posted image user posted image  da sem kar začudeno pogledla....pa še kajo mi je ko je en otročiček joko....user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.6.2008 21:21:00   
madejka
No, kaj ti to pove?user posted image Še hitro enega!user posted image
Bom poročala kako bo v gužvi. Če bo v vozu, upam, da ne bo problema. Sicer tud naš že hodi sam, ampak če je več folka al pa kak pes al pa kaj, pa kar hitro gor rine.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.6.2008 21:29:50   
issa
user posted image user posted image user posted image  saj bi,..samo ni glih finančno stanje tapravo,..pa še malo večje stanovanje bo treba prej najt...user posted image user posted image user posted image  kaj te vem,kako bi bilo če bi mela še enga zraven našega nepreveč tihega prvorojenca....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.6.2008 21:36:22   
madejka
Eh ziher bi blo fajn.user posted image
No mi tud nimamo glih velikega stanovanja, pa še naše niuser posted image Tud druge posteljice nimamo kam dat. Ampak se ne damo... ko bo bouser posted image
Ja pri našem hiperaktivnem otroku se sicer tud vprašam kak bi blo z dvema takima, ampak saj se vse nekak uredi... si predstavljam.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.6.2008 21:43:27   
issa
user posted image user posted image  ja saj tudi mi smo v najetem stanovanju,pa še groznega sostanovalca imamo (en štok više), ki si predstvalja da je nevem kaj,pa sred noči krt tak nabija muzko,..pa to takrat ko je dobro vedo da je bil moj na službenem potovanju,...user posted image user posted image user posted image  včasih bi ga najraj ,...user posted image user posted image user posted image
drugače je pa okolica tu zelo prijetna,samo  razmišljama da nebova podaljšala pogodbe,..težkoje najdit neko stanovanje...user posted image user posted image user posted image
drugače pa nevem kak bi bilo z še enim, mogoče se bi lahko predstavljala,...samo ko je trenutno tolkiko stvari da ne folgam razmišljat,..user posted image user posted image user posted image  hecno ne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.6.2008 22:05:12   
madejka
Hja no, jaz mislim, da ko je čas za to, tud veš da je. Če pa nimaš časa razmišljat, pa ga pač niuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.6.2008 7:14:43   
issa
ja zdaj ta mesec ga res ni bilo...user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bla skos v laufanju,..tako da sem bla vsa srečna zvečer da je anej spal,pa jaz vsa dela dokončala,da sem lahko zadihala za pol urce,pol pa šla spat....user posted image user posted image user posted image
ko bo tak naneslo bo čas tudi pravi....user posted image user posted image user posted image
a razmišlaš o še enem?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.6.2008 13:46:40   
LEA27
halo zgublene kako ste kaj?mi smo ok,vrjetno se bomo tudi kaj odpravli na lent te dni,zdaj bi se pa res lahko kaj dobile na kaki kavici kaj pravite edino če že ne greste na dopust,mi gremo 7.7. za teden dni!no javite se kaj bolj pogosto!

lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.6.2008 14:13:28   
issa
oj lea kdaj pa greš kaj dol/gor user posted image  na lent?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.6.2008 22:03:08   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: issa

ja zdaj ta mesec ga res ni bilo...user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bla skos v laufanju,..tako da sem bla vsa srečna zvečer da je anej spal,pa jaz vsa dela dokončala,da sem lahko zadihala za pol urce,pol pa šla spat....user posted image user posted image user posted image
ko bo tak naneslo bo čas tudi pravi....user posted image user posted image user posted image
a razmišlaš o še enem?

Jap, razmišljam žeuser posted image Ampak boma še malo počakala...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
29.6.2008 20:50:39   
issa
res..... se mi je zdelo..user posted image user posted image user posted image  kako to?...eh malo me firbec nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.6.2008 21:24:07   
issa
ojla..no in je bila kera že na lentu?se najde kaj "pametnega"?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.6.2008 21:53:46   
madejka
Issa mah zarad vsega kar se pri nas dogaja bova še malo počakala. Mogoče ne dolgouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.7.2008 20:55:07   
issa
no upam da nič hudega!!pa da bo vama kmalu zneslo (zaneslo)user posted image user posted image ...eh ja..sem danes malce otožna,..mormo si stanovanje najdit (ker drugače se mi zmeša),pa te kar v slabo voljo spravijo te cene...user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj sem tečna?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.7.2008 21:13:30   
LEA27
oj issa nisi nič tečnauser posted image ,vrjamem pa da je res teško najt stanovanje ker so cene grozneuser posted image user posted image user posted image ,mi smo zdaj že lepo in nekaj na teznu in bi ful rada šla kam drugam,ampak cene so pa katastrofa jaz bi ful šla nekam na tabor npr.nova vas ampak cene da joj...tak da se bom zaenkrat kar spoprijaznila z tem kaj mam zdaj...enkrat bo žeuser posted image !drugače pa smo ok,pestro je pri nas male je vseepovsot preveč in tak,v ponedeljek gremo na morje,na lent pa še kar nisem uspela it morem se spravit en dan,...če pa je čez dan tak vroče da mi pol več ni nikam za it,,moremo se enkrat res zmenit!
nič grem še malo gledat tv pol pa se tuširat se pišemo!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.7.2008 11:10:29   
issa
ja cene so full,..zdaj pač odvisno kako srečo imaš tudi,..zdaj midva gledava trenutno da še najamema kako dvo in pol sobno,..no bomo vidli kako se bo vse razvijalo,...
ja cjoj naš mali ne neki stakno,zdaj nevem ali je to alergija na kaj ali kaj druga,..ma take pikice na dlani in na stopalu in po jeziku ima flekce tako da ne more jest,..tako da teče spet samo mleko,..user posted image user posted image user posted image  in seveda takrat ko rabim dohtarco ne dela....user posted image user posted image user posted image  bom probala še popoldan,ker me res zanima kaj bi to lahko bilo,..upam da ni na mačke alergičen,..user posted image user posted image user posted image  sicer bi se pa to dosti prej pokazalo glede na to da imamo že dober mesec muco,pa sosedovo žuli že odkar smo se sem preselili pa ni bilo nič,...user posted image user posted image
glavno da imamo nevšečnosti,...user posted image user posted image user posted image

drugače pa je tak kak si rekla,..čez dan je full vroče,da smo srečni za vsako sapico,..zvečer se mi pa ne ljubi,...samo boma šla pogledat,ziher....letos še.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zmenimo se pa lahko!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 44 45 [46]
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 44 45 [46]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?