|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 44 [45] 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
5.5.2008 19:04:59   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: issa

jaz grem jutri z tamalim v fontano se kopat,ker sma sama te pa ga hočem fajn zmatratuser posted image user posted image user posted image ,..
se nama kera pridruži?

če boš kdaj za dopoldne na fontano reči bi se vama pridružila z jakcem, popoldan pa žal ne moremuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.5.2008 19:58:43   
issa
super saskij,si bom zapomnila..user posted image user posted image user posted image

in ostale,..kako kaj?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.5.2008 20:04:18   
issa
hm a pogosto zahajate,na pohorje...mi smo zdar odkrili,da ima naš veslje do bregov,...gre gor,pol pa dol beži....zgleda nekako kot bi mu bremze spustle..user posted image user posted image user posted image  smo pa drugače v nedeljo bli na pohorjo,pa smo se hoteli pelati z vzpenjačo,pa smo ugotovili da smo denarnico doma pustli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi pač....
so se že vse zmenli,še voziček bi lahk zram pelali pol pa dnarnice nismo našli,..najbol smešno je pa bilo to da ko smo domov prišli,pa sem ugotovila da jo je moj dragi v anoraku mel.(anorak pa zložen v nahrbtniku,..)..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  adijo smo,ne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.5.2008 20:58:44   
saskija
no jaz grem najmanj enkrat na dan z malim v traku na pekrsko gorco, včasih celo dvakrat- ko boš vidla eno fanatičarko issa ki vsak dan plazi mimo tvoje bajte sem to jazuser posted image user posted image user posted image , jaka pa v traku uživa, sedaj imamo tudi nahrbtnik ampak jaz sem bolj sling nosačicauser posted image user posted image user posted image , moj mož pa se navdušuje za nahrbtnik.

na pohorje pa če gremo gre vseh pet do trikotne  jase

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.5.2008 22:17:54   
LEA27
oj punce ,no mi tudi hodimo do trikotne jase samo gremo po cesti z vozičkom ker nimam nahrbtnika,sicer so nas zadnjič malo čudno gledali,ampak je šlouser posted image user posted image user posted image !drugače pa smo ok,vse po starem,pa ve?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.5.2008 22:28:59   
Laubica
LEA-kako to zgleda z vozičkom do trikotne jase -jaz bi tudi tako šla ker nimamo nahrbtnika?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.5.2008 11:17:26   
issa
pozdravljene!

saskija,mogoče sem pa te vidla,že..naša bela bajta je glih na oni enosmerni cesti ki vodi do pekerske,....hehe samo tu pa je ogromno vozičkov,...user posted image user posted image user posted image
ah jaz imam en star nahrbtnik ki ga je dala ena kolegica,..samo ponavadi anej gor leti jaz pa za njim,...user posted image user posted image user posted image user posted image
lea27 samo to moreš met pa terenca, da po tisti cesti gre gor...user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz grem tudi po cesti...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.5.2008 14:27:07   
saskija
issa jaz ne grem nikoli z vozičkom- zdaj sem končno se čustveno ločila od traka in se navadila na nahrbtnik- sem danes že naredila uro in pol dolgo rundouser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.5.2008 19:39:03   
issa
hehe saskija se nisem misla ravno tebe,user posted image user posted image  samo to da jih tu veliko voziškov fura,..ponavadi ravno ko pridem jaz domov..najhuje pa je ob nedeljah,....user posted image user posted image user posted image user posted image  te je pa ludi kot mravelj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.5.2008 21:16:39   
issa
hehe,..eh ja našimali..glih neki slike urejam pa te še sem eno nalimam..
Anej in sosedov Martin sred igre...
user posted image

so nas prav presenetla kako sta si delila igrače...na začetku še ne, pol pa je zalaufalo...user posted image user posted image  še soseda sta bla začudena nad njihovim....

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.5.2008 21:25:47   
LEA27
 oj punce ja mam res vozek z zelo velikimi in debelimi kolami(terenec)user posted image ,da ne bo kira mislila da z običnim vozičkom hodimo na pohorjeuser posted image user posted image ,no če pa me kdaj katera vidi pa me naj kar pocuka za rokav!

lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.5.2008 13:31:19   
issa
user posted image user posted image user posted image user posted image   velja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.5.2008 21:32:09   
lilly1
saskija: sem še na porodniški in tudi na Pohorje hodim kar redno (no, vsaj enkrat na teden). In res bi bila vesela, če se mi kdaj pridružiš user posted image user posted image . Lahko se zmeniva pravzaprav za kadarkoli razen za jutri, ker mam že neke plane. Sporoči, kdaj ti paše (lahko na zasebno sporočilo ali pa kar tu gori).user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.5.2008 23:11:37   
saskija
lilly super da ne boms ama šibala po hribčjku gor in doluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
9.5.2008 20:29:37   
issa
oj saskija,kaj si se dnes sprehajala z nahrbtnikom, okoli pekerske?user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
9.5.2008 22:11:05   
saskija
ne okoli ampak na njo- sem taka blond z enim malim dojenčkom na hrbtuuser posted image

katera št. si ti hiše, ti naslednič pozvonim in greva skupajuser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.5.2008 16:20:03   
issa
ja nevem,.sem dve mamici vidla,pa je ena  na vekliko telefonirala..user posted image user posted image user posted image  številka 55,  hehe pa upam da boš mela srečo, da bom domauser posted image user posted image user posted image .... anej je tak v jaslih....user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.5.2008 16:28:31   
saskija
ja ampak obe nisva blond, prijateljica je temna s kratkimi lasmi, jaz pa z dolgimi blond, telefonirama pa obe velikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.5.2008 16:35:35   
issa
ja temna z kratkimi lasmi ni telefonirala,je pa mislim da imela v nahrbtniku punčko,(sklepam  mela neki rozega),..blontna (mogoče res ti user posted image ) pa je telefonirala,,..jaz pa sem takrat glih v avto šla,..srebrni škoda felicija combi (karavan)....

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.5.2008 17:36:12   
saskija
no upam, da se čimprej srečavauser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.5.2008 19:10:44   
issa
ja jaz tudi.user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.5.2008 21:38:10   
LEA27
HALO PUNCE KJE STE?naj mi prosim katera pove za kakega vreu zobozdravnika v mb-ju?!mene ful zob boli pa starh me je zobarjev če katera za kakega vredu naj mi pove prosim!!!!lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.5.2008 20:13:52   
issa
joj lea to bi tudi jaz rabla,...no sicer upam da si do zdaj že zrihtala,pa da te ne boli več ,..mi pa je kolegica povedla da je en vredi dohtar v limbušu,baje je ful "nežen" (al kak se nja izrazim)......
drugače pa kje te ste kaj štajerke?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
27.5.2008 13:26:10   
LEA27
halo kje ste punce????nobena se nič ne javi!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.5.2008 13:13:15   
issa
jaz sem tu!!!!!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 44 [45] 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 44 [45] 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?