|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
19.4.2008 19:28:29   
Laubica
Hojala-jaz pa jutri grem na srečanje rr v zoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.4.2008 19:34:45   
issa
res laubica,kako lepo!!user posted image  ste se vsaj zmenle!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s kerimi pa greš?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.4.2008 19:35:35   
Laubica
Mamice po 35user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.4.2008 19:37:30   
issa
superuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.4.2008 19:46:22   
issa
in kaj ste počeli to lepo soboto???

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.4.2008 19:57:13   
issa
jaz grem jutri z tamalim v fontano se kopat,ker sma sama te pa ga hočem fajn zmatratuser posted image user posted image user posted image ,..
se nama kera pridruži?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.4.2008 20:04:00   
Laubica
Sonce je bilo -samo pihalo je tak da z malim nisem bila zunaj prej kot ob 17h saj sva bila zdaj glih bolana pa se pazivauser posted image -lepo se kopajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.4.2008 20:09:31   
issa
hvala, upam da nem prej jaz zmantrana,kot pa kontra...user posted image user posted image user posted image
ja pihalo je pa na cajte danes full,..midva sva pa bla kar od pol treh dalje,..do nekih petnajst čez petih....sm skakala okoli bajte,se sprehajala okoli pekerske,malo ob njivi (ki mi je glih nasproti bajte) pohajala,in med ulicami,...km nabirala,...mali ma tako kondicijo da ga to vse sfolga peški,...no včasih te malo za par minutk na tricikel,to pa je tudi to...ah,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.4.2008 20:10:57   
Laubica
No bo on za tvojo kondicijo poskrbeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.4.2008 20:15:55   
issa
hm ja to tak,..user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.4.2008 20:19:09   
issa
če bi mela dva taka ali pa celo tri,mislim da bi bla kot kak fotomodel,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.4.2008 20:22:38   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: issa

če bi mela dva taka ali pa celo tri,mislim da bi bla kot kak fotomodel,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.4.2008 19:53:07   
lilly1
Hoj, kaki lepi dnevi user posted image user posted image . Mi smo meli včeraj športni dan. Zjutraj smo šli plavat, popoldne pa na trikotno jaso (sem ga nesla v nahrbtniku). Nabirava kondicijo user posted image  user posted image  user posted image . Danes smo bli pa skoraj cel dan zunaj....malo na igrišču, malo na sprehodu, malo puzali po pesku...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.4.2008 21:13:08   
issa
pozdravljene,..
danes je pa tako čuden dan meni,..prvo mi je načrt plavanje,splaval po vodi,...tako da smo namesto tega kolesarila po mb do pol dvanajstih,bila pri mojih na kosilu,in nato še šla po mojega user posted image  v službo z kolesom,skor nas je eno tele zbilo na prehodu,....pol je dobil naš anej obisk od sosedovega fanteka (ki je par mesecov starejši),vse lepo in veselo,...vse dokler jaz grem do moje kolegice,...prispem tja,se menima kakih pol urce pa kliče mene moj user posted image , da sta z tamalim v kopalnici not ostala,da so se vrata zaštekala,in da jih je moral razbit da sta ven prišla,..
mater tak sem ga šibala pol tistih 20 kh do doma,da sem bla v 12 min že tu,....in zdaj..prav smešno je videt lukno v vratih,..user posted image ..malega sem spat dala,dragemu nogo obvezala (si jo je malo poškodoval pet v tej kaskadersi akciji),pospravla,.....

ma zdaj pa sem čisto hin,...oke skor same skup lezejo...user posted image

supr lilly1. ste pravi športiniki!!!!

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
21.4.2008 18:48:12   
issa
ojla čvekice!

mi smo danes dali vrata delat,mamo to srečo na so prejšna full stara in jih ni za dobit,te bo pa treba nove in še štoke na notranji strani zamenjat,...ahhh,sami stroški,...smo pa le za aneja eno šajtrgo kupli,hehehuser posted image user posted image da se maj kaj za igrat zunaj...
pa ve kaj počnete kaj danes,ko je tako lilo kot da bi mu kdo plačo,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.4.2008 20:37:39   
issa
živjo kak ste??
kaj je tukaj takšno zatišje??
sem osamljena.............user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.4.2008 20:30:36   
issa
hej štajerke, ste mi zbežale na bolj sončne kraje?
uf jaz bi šla kam na vročo sonce,user posted image user posted image ...
kje ste?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.4.2008 22:35:16   
LEA27
oj pozdravček od mene!kako ste?ste vse odpotovale za prvomajske praznike?mi bomo kar doma ,edino jutri gremo na piknik upam,da bo vreme vredu in to je to!javite se kaj in lepo se mejte!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.4.2008 23:31:24   
issa
pozdravljena lea..sem glih domov prišla.sem bila na kresovanju na studencih,..te pa preden grem spat,še pokukam malo tu...sicer pa sem az te prvomajske kar sama,sta moja moška odšla,mene pa doma pustila..user posted image user posted image se je kar fajn, mir....heh samo ju kar pogrešam...user posted image user posted image user posted image
ja upam da se boste imeli lepo na pikniku...
pa ostale kaj ste počele oz. kaj boste počele čez praznike?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.5.2008 7:27:56   
klaja
Jutro!

Sem imela toliko dela, da se nisem uspela nič javit. Vedno se kaj najde, pa zmeraj si nekaj namislimo, da bomo delali. Pač imamo preveč idej.

Za praznike bomo doma, saj veste delo čaka, bomo pa verjetno v nedeljo šli kam. Še je v zraku, odvisno tudi od vremena.

Lepo preživite praznike!

Še to, da se pohvalim, da je včeraj Julija naredila tri samostojne korake, tako da upam, da jih bo iz dnev v dan čim več in da čim prej začne sama hodit.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.5.2008 8:53:01   
Laubica
ČESTITKE JULIJA ZA PRVE KORAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz zdaj kuham pol gremo pa v čatež,joj nisem tega mislila z rdečo pisatuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
2.5.2008 14:37:20   
issa
joj klaja čestitem za prve  korake tvoje Julijeuser posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa šla sma na kresovanje,no z kolegico,....smo bli kar na studenci pri marku.....
že pogrešam moja dva.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.5.2008 9:17:25   
lilly1
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !

Ali slučajno katera ve za kakšnega alergologa v MB?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.5.2008 19:00:38   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: lilly1

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !

Ali slučajno katera ve za kakšnega alergologa v MB?

dr. Kavalarjeva- ambulanto ima na Lavričevi- tel. 02 2502633

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.5.2008 19:03:21   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: lilly1

Hoj, kaki lepi dnevi user posted image user posted image . Mi smo meli včeraj športni dan. Zjutraj smo šli plavat, popoldne pa na trikotno jaso (sem ga nesla v nahrbtniku). Nabirava kondicijo user posted image  user posted image  user posted image . Danes smo bli pa skoraj cel dan zunaj....malo na igrišču, malo na sprehodu, malo puzali po pesku...user posted image

ne spremljam toliko štajerk, ampak če si še na porodniški in greš dopoldne kdaj na trikotno bi se ti z našim jakcem pridružilauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?