|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
14.4.2008 22:04:13   
issa
ojla!
ej a katera včasih zahaja na igrišče v onem parku ob bolnici (pardon univeritetne k.)?
sma za tamalim danes bla tam,hehe,ni tak daleč pa še plac za igrat je,...no z kamenčki,pa sma pozabla igračke sabo vzet..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.4.2008 22:04:57   
issa
duskamb mi je malo predaleč,a imaš dva nadobudna nogometaša?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.4.2008 22:17:03   
Anonimen
Eno tenisačico in enega nogometaša. Zato pa sem vsak dan tam nekje. Oba imata 3x na teden trening, potem pa so vsi dnevi od ponedeljka do petka polni.
Kje je ta park o katerem pišeš?

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.4.2008 22:18:14   
madejka
Duška pri Pekarni...user posted image

Evo sem spet uspela uletetuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.4.2008 22:22:07   
Anonimen
Torej Magdalenski park. Meni je blizu. Pravzaprav, saj jaz sem povsod - tudi v mestu in na treh ribnikih. Če ne gre drugače, pa se odpeljem z avtom.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.4.2008 11:33:03   
aprilska34
Zdravo, Štajerke!

Še ena se vam v tem deževnem dnevu pridružuje. Sem z okolice MB, preseljena, pred dvema letoma še iz Tezna. Tri punce imam, najstarejša bo letos 13, srednja je bila pravkar 8, najmlajša pa je stara 3 tedne. Upam, da dovolite, da se vam tu pa tam pridružim v čveku?

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.4.2008 11:38:03   
madejka
Dobrodošla aprilska!user posted image
Kako ste? A je bla tvoja pupa prej rojena pa bi morala bit aprila?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.4.2008 11:40:02   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Zdravo, Štajerke!

Še ena se vam v tem deževnem dnevu pridružuje. Sem z okolice MB, preseljena, pred dvema letoma še iz Tezna. Tri punce imam, najstarejša bo letos 13, srednja je bila pravkar 8, najmlajša pa je stara 3 tedne. Upam, da dovolite, da se vam tu pa tam pridružim v čveku?

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.4.2008 11:51:05   
aprilska34
Ja, moja pupa je rojena v 36.tednu, rok sva imeli 19.04. (se pravi, da bi jo sedaj komaj pričakovali).

pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.4.2008 11:54:35   
madejka
Moja mami ma 19.4. roj dan.user posted image Jaz pa jutri!user posted image Same aprilke!user posted image
Maš pa veliko razliko med pupami. Kak vam laufa? Ti ta večji dve pomagata kaj?

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.4.2008 12:00:26   
aprilska34
Ja, sem bila pridna, he, he...user posted image Prvo sem hitro naštimala, potem pa je prišla služba in tako in sem morala na drugo malo čakati....Vedno sem govorila, da bom imela tri otroke, pa se mojega nekako ni dalo prepričat. Komaj zdaj, ko smo se preselili v hiško, je rekel, da je zdaj pa dovolj prostora, pa sva hitro naštimala še eno. Pa saj nisem več tako rosno mlada, ampak...Dandanes imajo otroke tudi še bolj pozno...
Nikoli mi ni bilo žal, da imam tako razliko med otroci, se mi zdi, da je res dosti lažje. Lahko se posvetiš najmlajšemu, starejši bolj razume, moji dve "ta veliki" se tudi zelo dobro razumeta... Kaj jaz vem, se mi zdi, da je kar prav...user posted image

pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.4.2008 20:07:35   
LEA27
halo kako ste!dobrodošla nova žal si nisem imena zapomnila vas na hitrco berem in si vse ne zapomnim!vesela sem da nas je vedno več!no,mi smo se zdaj glih kopali in naša malecka je takoj zaspala!jaz pa tud grem malo z dragim pred tv,se mi zdi da je danes res bil taki čuden dan pravi aprilski bi celi dan lahko spaLA pa nič se mi ne da!
upam,da bo jutri že boljše!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.4.2008 20:43:47   
issa
pozdravljene!
heh moj malemu glih pravljico bere,...morem pa mojega anejčka pohvalit da smo že dva dni brez dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............smo jo zgubli,pa nisem hetla druge kupit,ker skos jih gubi,tudiče je trakec gor.....
tako a smo rkli da bomo pa probali brez,kaj bo pa bo...

ja madejka točno tam...user posted image user posted image  sma kr uživala,pa sem rekla da bomo večkrat tja pokukali...user posted image  hm samo ko naš mali nebi take trme pokal,...so rekli v vrtecu da je pravi user posted image  ko so se trije isto stari skup spravli,in si zdaj kažejo finte,pol pa to ponavlajo...uf grrrrrrrrrrrrrr.......................user posted image user posted image user posted image

no duskamb pol pa se lahk zmenimo,za kak čvek v živo,...se midva še kuj z vozičkom skačeva,ker našemu glih ni za velike km razdalje peški za it......pa tudi z avtom do evrota pol pa dalje,...to je tudi praksauser posted image user posted image user posted image

pozravljena aprilska34....dobrodošla na štajerskem čveku..user posted image user posted image user posted image   smo vsakega novega veseli, ne glede mlado,staro, ateka ali mamico,...vseh smo veseliuser posted image user posted image user posted image

lea ko ti bo spet tak mi piši pa greva na kavico,meni je to danes full pomagalo,..heh sem tri spila........user posted image user posted image  čez dan,ne takoj,..ne nete narobe razumele...ne tankam kofeina....user posted image user posted image

uf danes sem pa nakladarske volje,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.4.2008 9:20:51   
Anonimen
Issa - jaz sem vedno za čvek. Le da moj še pridno sedi v vozičku.

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.4.2008 12:58:41   
LEA27
HALO DANES PA JE RES DOSTI BOLJŠI DAN LEPO SONČEK PRI NAS NA TEZNU SIJE!!!!sem pravuser posted image user posted image user posted image !ja štajerke res se moremo enkrat dobit na čveku bi vas res rada vidla dajmo se zmenit!ste zato?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.4.2008 14:27:04   
Anonimen
Jaz sem za! Sem se včeraj dobila z Mariborčakami iz foruma Supermami. In je bilo super.

Pri nas pa ni nič sončka. Sami oblaki...user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.4.2008 15:03:43   
issa
 ojla.saj čas za srečanje je že,..samo ko moj ne more biti šri miru,.user posted image user posted image user posted image user posted image ........
ja tu tudi ni več nič sončka.....ja lea jaz sem vsak dan na teznu.user posted image .prej še je bil sonček,zdaj pa tudi tam več ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.4.2008 16:42:27   
LEA27
RES issa si vsak dan na teznu te se pa res morema enkrat zmenit na kakšni kavici če boš  mela čas?!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
16.4.2008 20:39:48   
issa
ja se RES vsak dan na teznu,brez heca,..user posted image user posted image user posted image  šola ne,..heh no sam brez tamalega....ker on tak uživa v vrtecu,.cjo danes so mi skoro user posted image  ven popadale,ko sem šla po tamalega v vrtec pa ni hoto domu,....ponavadi neče tam ostat,zdaj pa ni htel domu,jok,kriza,.......a dijo,..sem že vprašala kak so ga podkupli...
drugače pa me uhe neki bolijo,ka te vem če se me spet hoče kaj primit,vem samo da nebi rada spet v posli pristala.user posted image ..........

pa ostale kaj ponete lepega v teh dnevih,.....

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.4.2008 9:19:03   
Laubica
Kaj zdaj ste se zmenle za kavo ali kajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.4.2008 10:41:49   
NadjaB
Jaz sem tudi ZA kavo. :)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.4.2008 16:39:49   
issa
em,ne da bi vedla?samo ponudbo mi je dala da če se bom motala kaj tam okoli se  lahk dobiva na kavici.user posted image
to je pa tudi vse,..sej bi vsako ki bi rada zraven bla vzele, ne lea?

in ostale kaj počneta v tem čisto tipičnem aprilskem vremenu?

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.4.2008 19:32:45   
LEA27
seveda issa se strinjam s tabo!mi smo glih domov prišli malecka je bla z babico veni midva pa sma šla do trikotne jase pa nazaj komaj sem gor prišla jojuser posted image ,s kondicijo sem na nuli!
nič grem hitro malecko kopat pol pa jo spat dat!
se pišemo!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.4.2008 21:00:04   
issa
uf kaj se pa kondicije tiše sem pa tudi nekje na nuli,če e že čez na minusu..hehe samo smo rekla z moj da bomo malo spet začeli po pohorju,ali pa piramida,pa take,..mali kolko bo hodo bo,ko pa več ne pa ga bomo  v nahrbtnik dali,pa bo.....
in je še katera tu?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.4.2008 11:16:57   
issa
user posted image user posted image user posted image user posted image  ku kuuser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?