|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
8.4.2008 21:01:45   
madejka
Issa sej še ni konc!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
9.4.2008 11:23:04   
NadjaB
Pozdravljene,

tukaj še ena mlada mamica user posted image . Sem pa mariborčanka (Pobrežje).
18.januarja 2008 sem rodila sinka Gašperja, tako da se vam pridružujem na čveku.

Ste imele že kakšno srečanje? Midva se vam z veseljem pridruživa, da vas spoznava. 

LP

< Sporočilo je popravil NadjaB -- 9.4.2008 11:28:28 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
9.4.2008 11:47:54   
madejka
Hej Nadja dobrodošla!user posted image user posted image user posted image Maš še ma malo dete user posted image
Jaz že kar pogrešam tako malo. Pa že skoz sanjam, da sem noseča pa čutim brcikeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
9.4.2008 12:07:21   
NadjaB
Ja Madejka, 11 tednov star. :) Se mi pa zdi, da je že takoooo velik in tako zvedav. Koliko pa je tvoj otroček?

Ok, pridem zvečer gor pogledat, zdaj šibam h knjigam, pa nekaj bo treba skuhat dokler mali spi.

LP

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
9.4.2008 12:10:49   
madejka
Nadja uf si pa pridna. Mojadva oba spita (user posted image in user posted image ) pa se mi vseeno ne da nič nardituser posted image

8,5 meseca ima naš Maj!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
9.4.2008 12:16:45   
calenerin
Še ena Štajerka se javlja - iz okolice MB.user posted image

Calenerin

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
9.4.2008 12:19:20   
madejka
Dans mamo pa navaluser posted image user posted image user posted image
Dobrodošla calenerin!user posted image user posted image user posted image
Kolk maš pa ti stare otročke?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu calenerin)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
9.4.2008 13:00:20   
issa
ojla!
ja pozdravljene vse nove čvekice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  hm,. vedno rečem da več ko nas je tem lepše nam je!!!!user posted image
joj nadjab maš pa res malo deco,.sem vidla da si napisala da greš za knjige,kaj se učiš kaj?mislim heh sem smešna,..htela sem našpisat če študiraš?user posted image user posted image user posted image ..madejka jaz isto skos sanjam da sem spet noseča,pa še vedno čutim da kao brca,..user posted image user posted image user posted image user posted image  uf še bi meli...user posted image
claenerin s kerega konca mb pa si?

madonca nevem kaj je zmano,po zeloooooo dolgem času sem tak polna energije,da joj,..sem priletela (ok no sem se pripeljala,nisem še supermenuser posted image user posted image user posted image ) z šole, v nabiralniku vidla listek da me pošta na pošti čaka, na becikel in zdrvela tja, v mojem navalu nisem vidla da mi piše da bo pošiljka komaj popoldne za vzdignit,user posted image .. zdrvim domov, zribam kopalnico, posesam celo bajto, pospravim, dragemu pomagam krompir zlupit, zdaj sem pa že tu,....pa vse to v dobrim 40 min...no nevem sonček takooo pozitivno name vpliva,heheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in ve kaj počnete lepega?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
9.4.2008 13:03:13   
madejka
Issa če se ti še lušta delat mam še jaz celo bajto za spucatuser posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa še letos delali na user posted image , samo še ne vem kdajuser posted image Tak da user posted image še ziher bomuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
9.4.2008 13:06:47   
calenerin
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Dobrodošla calenerin!user posted image user posted image user posted image
Kolk maš pa ti stare otročke?

Hvala za dobrodošlico!!!user posted image

Moj mlajši fantek je bil včeraj star dve leti  - saj vem, da ni več dojenček - pa upam, da me boste vseeno sprejele medse... user posted image  
Starejši pa je star sedem let.

Sončen pozdravček vsem!

Calenerin

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
9.4.2008 13:08:45   
madejka
Celenerin  user posted image user posted image za tvojga malega. Čestitke!
Saj Laubica ma že tud starejše otroke...
Itak, da te sprejmemo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu calenerin)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
9.4.2008 13:14:28   
issa
Calenerinuser posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega fantka!!
saj moj bo pa je 19 mesecov že star,tak da res ni več dojenček.....

madejka- hm če bi mela čas bi prišla,samo počas bom mogla letet (beri se peljat,supermen še kuj nisemuser posted image user posted image user posted image ) po našega gospodiča,pol pa moj odvihri na šiht z avtom.....user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
9.4.2008 13:38:01   
calenerin
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Itak, da te sprejmemo!user posted image

user posted image

Calenerin

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.4.2008 13:39:05   
NadjaB
Issa, ekonomijo končujem. Do poletja bi morala diplomirat. Me že mentor dreza malo...kar je prav?user posted image

Ja, imam malčka doma ja.... in že pogrešam user posted image  user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.4.2008 14:01:18   
LEA27
lep pozduser posted image user posted image user posted image ravček vse nove!ful je to lepo da nas je vedno več!issa -ne boma letos same na srečanju!!!na mene tud sonček vpliva res je tak fajn ko je tako vreme ,smo kar vsi bolj pozitivni!jaz pa zdaj kuham malecka pa ati bosta vsak čas doma,pol pa gremo ven uživat!
nič lepo se mejte se pišemo!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.4.2008 14:15:18   
issa
evo sem že nazaj!!
malega sem preoblekla,najedo se je ,tak da greva verjetno kar ven,pa nevem ali bi šla na kolo ali ne,...me mika da bi se šla malo po mb vozit,...user posted image user posted image user posted image
nadjab ja držim pesti da ti bo ratalo........user posted image user posted image
lea ja res upam da nebova sami,.. sem razmišljala če bi šli v cirkus naslednji teden??

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.4.2008 19:05:06   
Laubica
Hojla pozdravljene ta noveuser posted image user posted image tudi jaz sem z pobrežja -tak da možno da se kje srečava z vozički in se ne poznavauser posted image user posted image user posted image .Madona je danes veter mi je skoraj glavo odneslouser posted image sovražim veteruser posted image .Zdaj nas pa bo že lepo število -ko se srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.4.2008 23:08:00   
NadjaB
Laubica, od kod? Jaz sem v Majeričevi? No, pol se pa res moramo dobit na kaki kavi, da se spoznamo,...ker bi bilo škoda, da hodimo en mimo drugega, če se ne poznamo :).

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.4.2008 14:18:31   
issa
ojla!!
no danes pa nisem tako polna energije,....smo beli pravo žurko ponoči user posted image ,..tako da semo komaj po enih ponoči komaj zatisnili prav oči...tak da sem take volje da adijo..user posted image ...samo poslo vidim,user posted image  sem misla da bom popoldne z malim šla spat,pa se je on drugače odločo,..da bo raje pokonc,..user posted image

v glavne so spet zobeki,pa mislim,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..da bi že enkrat te to se nehalo,....user posted image user posted image user posted image  hm komaj čakam da bo dan mimo...da gremo v user posted image ..

user posted image user posted image user posted image sred popoldna že študiram o polstelji,...heh sem ena ha?user posted image user posted image user posted image

ni kako ste drugače?
kaj počnete,ko pa je tak sonček!??user posted image

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.4.2008 19:06:28   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

Laubica, od kod? Jaz sem v Majeričevi? No, pol se pa res moramo dobit na kaki kavi, da se spoznamo,...ker bi bilo škoda, da hodimo en mimo drugega, če se ne poznamo :).
No jaz pa v Prelogoviuser posted image -ja se moramo srečatuser posted image
ISSA-saj bo tega hitro konec ,boš videla kako hitro bo zrasel pol ti bo pa hudo ker je že takoooo velik,to sem si jaz pri 1. izkusla in zdaj uživam vsako noč -pa čeprav se dojiva na 2-3 ure,vem da bo še prehitro tega lepega konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma zunaj je burjauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.4.2008 12:31:53   
issa
ja laubice se čist strinjam,..sam pri meni je ena napaka,jaz sem totalnoma nevzdržna ko se ne naspim,...user posted image user posted image  ok no ne vsekič, ampak pogosto,....user posted image user posted image user posted image user posted image  saj snoči pa se mi res ni dalo več,pa sem ga k sebi v posteljo prinela in smo se stiskali vso noči, pa naspali tudi...user posted image user posted image user posted image  se ko je bolan mu je dovoljeno pri nama spat,samo kaj ko pogosto pol meni placa zmanjka in skor na tleh pristanem,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes gre pa moj dragi ven,...tako da sma midva z tamalim sklenla da tudi ne bova doma,....sem glih zdaj spakirala potovalko pa čakam da pride kolegica po naju,in bomo lepo preživela vikend na bukovcu....user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.4.2008 12:37:24   
issa
ojla!!
ja štajerke,kje ste pa bile čez vikend?user posted image user posted image  da je tako pusto tu gor?
midva z tamalim sv uživala,med samimi živali,...mislimm da je bil anej v nebesih,vdno sta ga dva psa in dve mački spremljali,...se ni vedo kermu se naj posveti,..user posted image user posted image user posted image  ampak mislim da sta bila favorita maček dasa in psička pika,..ker sta se nekako najbolj cartali,..pa mali se je skos kričal,..pika paka,pika paka,..pa asa,asa.....user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da smo se imeli skarjno lepo,..
in ostale,kaj ste počele?
danes pa lep ponedeljek,treba ga izkorisiti ker bo jutri baje grdo..user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.4.2008 12:46:32   
lilly1
Mi smo bli na bazenu, pa z nahrbtnikom na Pohorju, pa na Urbana smo šli male jagenjčke gledat, ...pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image user posted image . Take lepe dneve je pa res škoda doma prečepet user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.4.2008 20:22:06   
klaja
Večer!

Nisem imela časa, da bi se kaj javla, v soboto smo namreč imeli krst, smo malo obogateli.user posted image

Danes pa sem se spravla štrihat okna in pa Julijino hišico, tako da imam še velikoooo dela in spet ne bo časa za RR.

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.4.2008 21:38:41   
Anonimen
Sem vas prišla malo prebrat, pa vidim, da bolj malo čvekate. Očitno raje kofetkate na sončku.
Se katera kdaj popoldan sprehaja okrog železničarja (nogomet - tenis). Jaz sem tam pravzaprav vsak dan med 16h in 17.30, ker imata moja dva mulca treninge. In bi mi prav prišla kakšna družba od časa do časa.

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?