|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
24.3.2007 23:34:31   
issa
ja borovnička, dobra ideja,..samo sonček more prit,..me tako vreme prav nervira,.pa še user posted image  je malo tečen,...in kako si?

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 76
25.3.2007 20:33:23   
borovnička
Joj ne govori, mi smo že dva ni noter.user posted image Ni smo šli nič ven. Prvo je deževalo, danes je pa tako zoprno pihalo, da tud ni blo za nikamor.user posted image Je pa Nik tudi tečni, ker je vajen bit dosti veni.

Kako sem jaz? Ma super!user posted image Samo da je pomlad, sem takoj boljše volje, pa čeprav samo po koledarju.user posted image

Pa ti? Oz. vidva? Ga kaj žurkata? Midva z malim si kar muziko navijeva do konca, pa noriva po stanovanju. Paše!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.3.2007 0:15:49   
issa
uf,mata pa torej noro zabavo,..user posted image user posted image
midva pa najraje čofotama v bani ali pa norije na postli,..to dvoje ga totalno izmuči,..user posted image user posted image ok priznam je to tudi moj  namen,...user posted image  
no pri nas smo imeli danes (no vsj za mene) pravo šok terapijo,za malega pa bolečo srečaje,..veš kak je naš mali + atejeva neroda + spolska bana=mene skoraj kap,..user posted image user posted image  mali se je tako udaro v usta da mu je kri tekla, meni pa je od sile slabo postalo,pa nisem glih občutljiv tip,...pa ni blo glih malo,..tak da smo ga cel dan opazovali,če bi se slučajno čudno vedo,ali pa da nebi jedo,pa tako,..kr bi pol takoj šibali k dežurnem,..
sam hvala bogu je bil cel dan vredi,..

no upam da bo ta teden kaj bolj sončen!!

Neposredna povezava do sporočila: 78
27.3.2007 11:40:18   
klaja
Danes so poslali datum za uvodno predavanje, za plavanje dojenčkov, pa me zanima kje je ta predavalnica. Naj bi bila v bližini Štuka al tam neki.

Kak podroben opis bi prosla, ker se bom ziher zgublauser posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.3.2007 12:05:13   
issa
veš ki je to,.toje za štukom,taka mal večja stavba,saj ti piše gor športni cener leona štulkja,..malo se sprehodi tam naokoli,pa boš takoj našla!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
28.3.2007 11:50:44   
borovnička
Klaja, sva že dve, ki bova bluzile tam okoli, pa iskale.user posted image Kaj ti greš tudi sama? Vidve bosta hodili na zadnji termin a ne?

Issa, kak so zaj ustka tvojega fantka? Je že vse ok? Me je kar stisnilo, ko sem to prebrala, mene bi sigurno kap zadela.user posted image Moramo pesti držat, da bo lepo vreme, da se kaj vidimo!user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
28.3.2007 11:52:12   
Zamima
hejla user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 82
28.3.2007 14:38:50   
klaja
Borovička - midve greva na prvi termin. Na predavanje pa gre moj zraven, ni pa še sigurno, se zna zgodit, da bo moral dalje delat. Upam da ne!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.3.2007 19:37:43   
issa
ojla!
ja zdaj je vse vredi,mislim da je bil samo velikanski šok nič drugega,..
no mi smo pa se danes že po mestu sprehajali,...smo morali na sodiče,tako da smo izkoristili še za male nakupe!!
ja upam da bo vreme tudi kamlu bolj obetavno!
saj bosta našle,jaz sem se zadnjič mimo peljala pa sem vidla,,..tako da nete zgrešile!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 84
29.3.2007 11:46:38   
borovnička
Klaja, ja točno. Sem te zamenjala z Pearl.user posted image Ona gre na zadnji termin. Jaz moram samo še poštudirat kam naj dam malega v varstvo, ker je ati v šoli.user posted image

Midva sva pa trenutno mal na počitnicah do nedelje pri babi in dediju na Vrhniki.user posted image Drugi teden pa upam, da bo res lepo, da gremo en vozičkarski krog.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 85
29.3.2007 13:27:15   
Marjana77
OJLANo pa da se vam pridružim tudi jaz. Še ena Štajerka!Lepo pozdravljene vse user posted image Prihajam iz okolice Ptuja

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 86
29.3.2007 14:03:51   
majas
Ojla!
Jaz že cel dan sedim za računalnikom, ne morem verjeti kako sem lena.
Potem pa si samo govorim, aha saj je vreme krivo.
Komaj čakam na sonček!

Vse se menite o plavanju. Jaz pa mislim da ne bo šlo zaradi prevoza tako da sem prav žalostna.

Tamala pa mi kljub slabemu vremenu spi zunaj v vozičku na zraku, dol zadekana...in ji očitno odgovarja...mami pa ima mir in namesto da bi pospravljala sedi za računalnikom, ah joj...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 87
29.3.2007 14:04:38   
majas
Pozdravljena Marjana77 user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 88
29.3.2007 14:12:23   
petraz
Jaz sem tudi iz okolice Maribora...user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
29.3.2007 17:04:41   
issa
pozdravljene!!
hm mi pa imamo tako čudovit sonček,da gremo spet malo ven,....drugače pa tudi naš spi zunaj tudi če je malo bolj slabo vreme,samo da dežja ni,...user posted image
moremo izkoristi vsak trenutek,..user posted image
no gremo mi malo ven,..
lepo se imejte!!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 90
30.3.2007 12:03:34   
borovnička
Saj se nas je kar nekaj štajerk nabralo!user posted image user posted image user posted image

Majas, škoda, da ne dobiš prevoza.user posted image Če bi te kdo do mesta zapeljal, bi se lahko z nama peljala do Fontane.

Jaz pa še vedno mrzlično iščem varstvo za malega, da bom lahko šla na sestanek in komaj čakam, da gremo na prvo uro plavanja.user posted image Se še jaz bolj veselim kot mali. No pa saj ne ve kaj ga čaka. Nik, kadar fejst uživa in je navdušen, potem tako vriska.user posted image Upam, da ne bo preveč moteč.user posted image

Še 2 dni, pa naju pride ati iskat in greva nazaj za mb!user posted image Saj je luštno, da te mal razvajajo, ampak doma si le doma.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
30.3.2007 12:13:48   
LEA27
punce pozdrav tudi v mojem imenu-sem iz maribora-tabor,prej bila z nove vasi,prav vesela sem da nas je tolko!drugače pa sem mamica 5 mesečni deklici Lei in obenem še študiram,zato le ko mam čas vas pridem pokukat!lepo da nas je dosti!

Neposredna povezava do sporočila: 92
30.3.2007 12:16:24   
Anonimen
Upam,da se vam bom lahko cimprej pridruzila kot mamica user posted image .Nas pubec nas zaenkrat pusti cakatiuser posted image

Sem pa priseljena v Mb in sicer na Tabor. Stajerka sme pa tako ali drugace...Priseljena v Mb al neuser posted image

(odgovor članu LEA27)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
30.3.2007 21:34:13   
issa
pozdravljene še ostale štajerke!!!
pa kar veliko nas je tudi iz tabora!!!user posted image user posted image user posted image sem parv vesela da se nas tolko zbere!!!user posted image user posted image
leina upam da te no vas nebo pustil preveč čakat,ker pol smo žensce tečne kot hudič!!Naš je zamujal 11 dni pa sem misla da bom znorela,...napetost in pričakovanje,...me je parv zdelalo in je mogo moj dragi prav pazit kaj je reko,ker sem  bla čist na psu,...sam pol pa nas je presenetu ponoči tako da,....user posted image user posted image user posted image sej bo!!
moreš sporočit ko bosta doma!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
30.3.2007 22:47:07   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Majas, škoda, da ne dobiš prevoza.user posted image Če bi te kdo do mesta zapeljal, bi se lahko z nama peljala do Fontane.

joj  hvala ti res, ampak zgleda da bom morala res ostati doma.  user posted image   

Kje je bil sonček danes? Mi tukaj ga nismo imeli.
Smo pa bili popoldan na bowlingu v Tušu in je bilo prav super. Samo roka me tako boli, mala pa je hvalabogu prespala...

Nič šibam spat, lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 95
3.4.2007 10:27:43   
issa
pozdravljene,..ja punce kam pa ste pobegnile?user posted image user posted image user posted image
kako je bilo na sestanku,se takoj našleuser posted image user posted image
in prva ura,so uživali malčki,...no če ste slučanjo že imele prvo uro,...
em začelo se je lepo vreme,idelano za sprehode,ne?
leina kaj še vedno čakate na sončeka?
lepo bodite,..pa javite se kaj!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 96
3.4.2007 12:07:04   
borovnička
Issa, uvodno predavanje imamo v četrtek. Ti bomo v petek poročale kako smo se po MB sprehajale pa iskale.user posted image user posted image

In ja... končno smo ga dočakale... sončeeeek!user posted image Juhuhuuuu!user posted image user posted image A se zmenimo za v petek? Kdaj ponavadi hodite ven? Pa gremo še na en dober sladoledek!user posted image user posted image

Tak, zaj pa midva letiva na sončka.user posted image Ga ne smem preveč oblečt. Včeraj bi se skoraj skuhal revež.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 97
3.4.2007 12:27:57   
issa
hm,.odvisno kadj v petek,..dopoldne imam žal obveznosti,.popoldne pa ni problema!!
hmm,ja sladoled to bi mi pa zelo pasalo,sem glih prej rekla da se mi lušta kaka kepica,..user posted image user posted image  no sem pa zdaj začela kuhat,..morem izkoristit ko mali še spi!!
em ja lepo uživajta na sončku,...ja pa pazi da res nebo kuhan,..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 98
3.4.2007 13:16:53   
Manca12
Ojla, še ena... sem iz okolice Ptuja (ampak sedaj že nekaj časa živim v Grosupljem). Drugače bolj "prisotna" pri januarčicah 2007, ampak tudi vas zvesto berem.
Če je še katera iz okolice LJ, lahko z Žakom prletima na kakšen sprehod v bližnjo okolico, sicer sva pa veliko v LJ.

lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 99
3.4.2007 14:45:34   
Arabela
Midve pa sva dobile danes diplomo za uspešno opravljen plavalni tečaj! user posted image user posted image user posted image
Teh 11 ur je ful hitro minilo...
Vse ki boste sedaj začele s plavanjem.. uživajte... pa ne na zadnjo uro fotoaparata nosit, slikajte že prej, ker jaz sem danes hotela slikat pa so se mi baterije spraznile...user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?