|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
8.4.2007 9:14:33   
issa
ojla pozdravljene!
upam da se imate lepo za praznike!!
mi pa kar z vročino norimo,..malo naraste,malo pade,pol spet fejst naraste in spet malo pade!!mislim kriza danes zjutraj je imel 39,.pol smo ga pa kopali pa je blo malo bolje,.sma mu včeraj kupila sirop daleron za vročino,samo če ne bo vredu bomo pač odšli k dežurnemu,user posted image .samo hecno je to da mali je sicer malo bolj zaspan,pa miren,drugače pa bi se kr igral tako kot vedno,..pol pa je tudi normalno no ok malo manj,..tako da kašlja ne,niti težko požira,..kaj ga te res tako zelo zobki mučijouser posted image user posted image user posted image
mamo pa problem kr si neke zdravstveno zavarovanje spreminjamo in zato še nismo šli k zdravniku,samo pa gremo,neglede kolko bom plačala!!!!!
ja borovnička ko bo zdrav pa vredi se dobimo,!!
in ste pojedli kaj čokoladnih zajčkov??

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.4.2007 14:08:00   
Arabela
Issa, vročina zaradi zobkov naraste le tja do 37,5, max.38.. vse kar  je više ni posledica zobkov!!!

Pa pravijo da je za zbijanje vročine boljše dati svečke, ker bolj primerjo...
Pa naj malecki čim več tekočine spije....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.4.2007 20:42:02   
LEA27
issa naša malecka je mela prejšnji teden tud tako vročino,pa je dežurni reko da baje razhaja taki virus s tridnevno vročino ki naraste in pade-lahko pa je tud zaradi zobkov-upam,da se čim prej pozdravite

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.4.2007 13:56:42   
issa
oj!¨
no danes je že vredu,je že včeraj padlo na 37, danes pa je čist normalno.ja nevem no,če so zbki ali če je ta virus,samo vročina ga je matrala (pa malo utrujenost,driska) ostalo pa je  bilo vse normalno,še noret  je hoteluser posted image user posted image user posted image
no v glavnem da hoče danes vse nadoknadit,..user posted image user posted image
glavno da je vse vredu,..pa da jutri gremo na obisk na morje,..tako da bo,..
ja mi smo sprva jemali tudi svečke,pol pa sma v learni dobila še sirup,ki pa je res pomagal,.je vročina res padla,samo ko je 6 ur skoraj minilo je spet narasla,.(na vsaki 6 ur nova doza),..blo je pestro,cartali smo se,pa še skupaj sma spala čez dan,..sem mela vsaj izgovor za malo polenarituser posted image user posted image user posted image ..
in kako ste se imele za praznike?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.4.2007 12:38:29   
Marjana77
OJLAPa smo prestali  te praznike in to požrtijo.Lepo smo praznovali tudi Sarin roj. dan v soboto. Slikice so v albumu.Ja vidim, da se nekateri ubadate z vročinouser posted image  Joj ti bogi naši mali otročički, ko imajo vročinouser posted image .Upam le, da ne bo začel spet razhajati kaki virus.No drugače pa sem zasledila, da ste nekatere registrirane tudi pri mamini čvekalnici na reviji mamauser posted image Jaz sem tam tudi aktivna in malo bol pridna kot tukajuser posted image  Bi pa imela eno prošnjouser posted image Joj ne vem ali sem res tak štor ampak, jaz ne vem prilimat slike goruser posted image Če stisnem povezavo in kopiram , mi ne greuser posted image Ne vem ali sem res tak štor ali kajuser posted image Upam, da mi bo znala katera svetovatiuser posted image  Želim vam lep dan, in uživajte na sončkuuser posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
10.4.2007 14:34:06   
Arabela
www.shrani.si

Marjana, jaz si pomagam s to stranjo.... naložiš tam slikico, nato pa samo link (za forum s predogledom) kopiraš sem gor pa je slikica...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 131
11.4.2007 9:18:30   
Marjana77
ARABELA hvala ti user posted image   bom probalauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 132
11.4.2007 10:33:14   
Marjana77
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 133
11.4.2007 10:37:18   
Marjana77
No pa mi je le uspelo user posted image  Na sliki je naša Sara in bratec Tomaž. ARABELA še enkrat hvalauser posted image Je, na mamini čvekalnici mi lažje kopirati, tu pa še nisem probala.Upam, da zdaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 134
11.4.2007 22:33:57   
klaja
Kaj vas je plavanje tako utrudlo, da se nič ne javite!?

Naša je bila zelo navdušena, vendar jo je tako utrudlo, da je proti koncu hotla zaspat v obročku. Ko pa je bila brez obročka pa se je spet razživela in je čofotala.

Drugače pa sma skoraj cel dan zunaj, saj je tako lepo vreme in uživama na zraku in sončku.
Danes sma bili v posvetovalnici in sem malo opazovala kako so oblečeni dojenčki in kar ne morem verjet, da nekatere mamice še kar dajejo malčke v te zimske vreče in jih imajo pokrite z dekicami. Pa saj se lahko skuhajo od vročine. Sicer pa vsak dela po svoje, da ne bom preveč kritizirala.

Našo pa očitno mučijo zobki, saj si nenehno drgne  dlesni in ima vse mokro od slinjenja. Zdaj pa  bi bil že čas za kakšen zobek!

Marjana - lepa slikica!

Lepo se imejte in uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 135
12.4.2007 7:46:44   
pearl
Klaja Vas je kopanje utrudilo!? Praviloma spimo dopoldan, ampak v ponedeljek ni ni hotla zaspat, pa mi je pol v avtu in na Fontani spala kot top. V vodi  se je na začetku malo zmrdovala, proti koncu - brez obročka pa je bila tako živahna, da ji sploh ni  bilo za ven - se vidi da je rakec. Slikica našega kopanja pa je vidna na "naši" spletni strani Julijke in juliji.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.4.2007 10:53:16   
borovnička
Helou helou helou!

Kako lepo vreme imamo a ne?user posted image Midva vozičkava sto na uro. Malemu ful dogaja, tak da ni šans, da spi več kot pol ure, ker je treba vse spremljat kaj se okrog dogaja.user posted image

Issa, kak sta vidva? Kak zobek pokukal? Je bla ta vročina od zobkov al od česa drugega? Nik je ful tečni. Še vedno čakamo zgornje zobke, pa nič kaj ne kaže, da bi ven pokukali.

Pearl, kaj vidve sta ble na zadnjem terminu na plavanju? So itak same pupe, pa par fantkov, tak, da je bil Nik blažen med pupami.user posted image No vprašala sem pa zato, da te naslednjič malo za rokav pocukam.

Drugače je pa Nik noro užival na plavanju.user posted image Je tak čofotal, da sem mela skoraj vse lase mokre. Sem zelo zadovoljna, nam je blo vsem trem (ker smo imeli atija tudi s sabo) zelo všeč. Komaj čakamo naslednji torek.user posted image

Marjana, kaka luštna slikica!user posted image Maš zelo fletkana otroka! Maš to kak poseben programček za slikice krasit?

Pa gremo na sončka!

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.4.2007 12:16:01   
Marjana77
OjlaPozdravljene. Bom kar na kratko danes, saj se mi je glih kar Sara zbudla, in bo verjetno v kratkem, zahtevala mamino pozornost. user posted image Ne vem ali je danes kaj v zraku, ali kaj. Je naša bebika ful tečna, spala pa je sedaj dve uri in pol, kar je pri njej zelo redko.Prej je bila pa tečna ko user posted image . Borovnička- si spraševala za slikico?Ja to je en program, za oblikovanje slik Photo Frame Show!!Je v Sarinem albumu veliko takih slik user posted image  Lepo se imejte vse danes in uživajte na sončku user posted image papa

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.4.2007 21:26:28   
LEA27
OJ PUNCE TUD MI SMO NON-STOP VENI KER JE ČUDOVITO-JAZ TUD VEČ NE VEM KAK SPLOH OTROKA OBLEČT ZDAJ KO JE TAKO VREME ,AMPAK ZIMSKE ODEJE SO ŠLE BEK-PONAVADI MAM ZRAVEN ENO TANKO DEKICO ČE SMA DO VEČERA VENI KO JE BOLJ MRZLO!KAJ VE KAJ MALIM OBLEČETE?JAZ JO MAM SAMO V TRENERKI PA SPODAJ BODY IN ŠTRAMPELČKE?SE VAM ZDI DA PRETIRAVAM?DAJTE KAJ NASVET

LP

Neposredna povezava do sporočila: 139
12.4.2007 21:28:57   
pearl
Borovnička Sem malo spomin zavrtela nazaj in se mi zdi, da se spomnim otročička, ki je tak veselo brcal, pa sem si mislila u pišovka, naša pa sam lebdi. Je mela roke in noge čisto namiru, pa sem jo žicala, da bi malo brcala. Bo naslednjič Nikca vprašala za nasvet, kak to gre user posted image .

Lea 27 Tudi našo tak oblačim. Spodni bodi kratki rokav, zgornji bodi dolgi rokav, štramplčke in trenerka, spodnji del, zraven pa imam še za vsak slučaj še tanjšo jopico iz flisa. Se mi zdi da po peti popoldan je že res malo hladneje. Pa trak za lase je obvezen, ker kar zahrbtno piha in rezerva tanjša koca - mi je včeraj kar prav prišla, še posebej v senci, ko smo bili do sedmih zvečer zunaj. Se mi zdi, da ji v tej odpravi ni nič kaj vroče. Da pa bi zdaj skakali v kakšnih bundicah in pajackah, kot je omenila Klaja, se mi pa zdi too much in pravo mučenje dojenčkov.

< Sporočilo je popravil pearl -- 12.4.2007 21:34:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 140
13.4.2007 10:40:35   
Arabela
To oblačenje mene tudi pošteno živcira... če je na soncu je ful vroče, v senci piha, pa rutica gor pa rutica dol..
Danes ima notri oblečen body s kratkimi in majico z dolgimi pa štrampelčke... ko bova pa šli ven pa ji bom zraven vzela jopico, pa gor dala še jeans kiklco pa upam da bo...

LEA27... brez zamere, ampak če pišeš z velikimi tiskanimi črkami se podrazumeva da se dereš (kričiš)... nekateri so tu na to občutljivi pa te raje opozorim da piši z malimi črkami.. pa še lažje se bere...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 141
13.4.2007 13:16:24   
LEA27
arabela sorry res nisem vedla hvala za tvoj nasvet,ampak sem tak navajena na velike tiskane črke da kar avtomatsko tak pišem-bom se pa potrudla da bom pisala z malimi!hvala in brez zamere!

lep dan

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 142
16.4.2007 7:33:40   
gapšer
štajerska je še v temi?  zanima me, če katera kaj ve o Waldorfskem vrtcu.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 143
16.4.2007 10:10:18   
issa
Pozdravljene!
no po dolgem času se spet javljam!!smo včeraj zvečer komaj domov prišli in sem morala vse razpakirat pa še prat dat pa take,pol pa sem bila preutrujena da bi malo gor priskakalauser posted image user posted image .
smo bili par dni na našem slovenskem morju,pol pa smo še na poroko šli tako da smo meli pester teden!
Na morju je bilo čudovito,za kopat premrzlo ampak vreme je bilo super,pa tako je pasalo se malo sprostit,user posted image user posted image
delali smo dolge šetnje po slo obali,naš mladenič pa je tako užival da je večina kr spaluser posted image user posted image user posted image ,ja ja drugačna klima ga je kr zdelala!!
ja marjana77 luškana slikica!
tudi jaz sem član na mama forumu samo mi neki pc nagaja in ne morem pisat poste gor,..user posted image user posted image user posted image
no in kako ste drugače kaj?
vidim da ste kar večina odzunaj!

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 144
16.4.2007 10:35:50   
issa
evo zdaj sem slike končno naložla gor,tako da bom pokazala kako user posted image user posted image
tukaj se z mamico carta,..
user posted image

tukaj pa se z atejem cartamuser posted image
user posted image

tako pa je spremljo dogajanje naš mali,..user posted image user posted image
user posted image

in še en sončen zahod,tak malo za lušteuser posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image no tako upam da slikice pokažejo kakko lepo smo se imeli!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
16.4.2007 13:32:52   
Arabela
Issa luštne slikice... user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa ćez vikend med pohodnike šli... v soboto na Žavcarjev vrh, v nedeljo pa kar po mariborskih ulicah...
Trenutno sva s prvega sprehoda in malecka pančka....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 146
17.4.2007 9:53:00   
issa
ja kaj češ.če pa je tako lepo vreme,treba ga je izkoristit,ne?
ja midva pa grema zdaj ven,vem da ne bo spal kr se je ravnokar zbudil,.user posted image user posted image  bom pa ga malo na igriše peljala se bomo pa gungali!!user posted image
lep dan!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.4.2007 10:28:45   
issa
ojla dekline!
ja kam ste pa zbežale,da vas nič ni za brati,...ste vse cele dneve odzunaj?ja saj je res tako lepo vreme a te kr vleče ven!
borovnička kako se imate na plavanju?tamali verjetno uživa sto na uro,ne?

Arabela mi tudi kilometre nabiramo,ko šus!malemu paše nam pa tudi,samo kaj ko bi rat tamali zraven hodu,...user posted image user posted image user posted image

no pa fajn se navozičkajte danes!
lep dan!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.4.2007 22:50:49   
borovnička
Sem že jaz gledala kam so štajerke zbrisale.user posted image Dobro, da imamo isso, da tema ne zastara.user posted image

Midva z malim sva cele dneve na terenu. Ob vikendih se nama pa še ati pridruži. Ponavadi greva okrog dvanajstih ven pa nekje do pol treh, treh. Potem imava kosilo, ob pol petih pospremiva atija do šole, greva domov malo počivat in ko ati pride proti večeru domov, gremo še en sprehod do parka z našo psičko. Pa prav paše tak večerni sprehod, ko se mesto umiri.

Plavanje... mali kar ponori, ko vodo zagleda in kak prideva v bazen, me sploh ne rabi več.user posted image Ima tolk dela s čofotanjem in ogledovanjem otrok okrog sebe, da name kar pozabi. Nazadnje je pa naštudiral, da se lahko potunka in ko je bil v obroču, je dal obrazek kar pod vodo. Sem mogla lumpa za rokice držat, drugače bi on kar pod vodo špegal.user posted image

Sva pa spoznala Pearl in njeno lepotičko.user posted image Naš mali pa nič nežen. Najprej jo je pošprical, potem bi jo pa kar zagrabil. No ja, še bo čas za nežnosti.user posted image

Issa in ostale... a bomo dočakale tist naš sladoledek, al nas bo čas prehitel in se bomo s kakimi sankami dobile na Pohorju?

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 149
22.4.2007 6:55:04   
Arabela
Pozdravljene štajerčice!

Tudi midve se ves čas potepava... zjutraj od doma, zvečer domov... če pa je zunaj tako lepo vreme, pa še bolj toplo je kot v hiši...
Z malecko vozičkavap po Taboru ali pa šopingirava po mestu... jao malo že zdaj navajam na posedanje po lokalih....user posted image user posted image user posted image user posted image .. pa se nič ne pritožuje, glavno da jo mami zabava ali pa ji v roko potisnem žemljo pa imam  vsaj malo mir...user posted image user posted image user posted image

Za kakšen sladoledek pa bi se vam tudi jaz pridružila... seveda če ste za...user posted image user posted image

Pa lepo nedeljo vam želim..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?