|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
4.4.2007 13:54:40   
Marjana77
OJLANo, pa da se vam po dolgem času spet majo oglasim.Je zunaj tako lepo vreme zadnje dni in se mi zdi kar škoda časa, da bi la prebila noti. Če pa obožujem lepo vreme in sonce.Pa še naša pupa boljše spi ponoči, če je čez dan veliko zunaj.Zdaj pa bodo skoraj prazniki, in bo spet veliko dela. user posted image  Tako, da za računalnik ne ostane glih dosti časa.No pri nas se pripravljamo tudi na praznovanje prvega rojstnega dneva. Bo naša princeska jutri stara 1-no letouser posted image Joj kako je hitro minilo, saj se mi zdi da sem komaj pred, enim tednom rodila user posted image  In kaj počnete ve, ko je zunaj tako lepo vreme?Aja, bi še vprašala, ali je katera iz Ptuja???? No punce lepo se imejte z vašimi user posted image  in uživajte!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 101
4.4.2007 18:33:42   
issa
oj
vse naj naj za tvojo malo enoletnico Marjana77user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mine pa res hitro,ko šus se mi včasih zdi,..
ja danes pa ni bilo glih vreme naklonjeno sprehajanju,tako da smo se držali malo bolj notri,sicer pa tudi že komaj čakamo na praznike,tako da bo delo,ja pa še čaka me dodatno delo zaradi poroke naslednji vikend (pa ne od mene),tako da dela ne zmanjka!!
drugače pa ostale štajerke kaj počnete te dni?

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 102
4.4.2007 18:56:12   
klaja
Čestitke Sari za prvi rojstni dan!

Ja, danes pa je res bolj za v hiši bit, ker zunaj piha ko user posted image . Midve sma danes bli pri okulistu in je rekel, da mala dobro vidi, tako da sem si kar odahnila. Prej pa sma bli na fizioterapiji in mi je spet tulila. Tako da če hodite kaj po Zdravstvnem domu v Vošnjakovi in če slišite kako dretje, sma to midveuser posted image .

Upam da bo jutri lepše vreme, da bo primerno za spehod.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 103
4.4.2007 19:37:35   
LEA27
ozdrav tudi z moje strani!naša pupika je pa bla bubana ampak je zdaj že ok!tak da te dneve nisma ble nič veni,je bla kriza tak doma non stop!no če bo juti kaj lepše vreme pa gremo takoj ven da nadoknadimo zgublen čas!  lepo se mejte

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
5.4.2007 7:56:26   
gapšer
pozdravljene! Še ena štajerka. Šentilj.Moj cukrček ima 5 mesecev. Tudi midva razmišlava o plavalnem tečaju. Tiste, ko se odpravljate na morje, kaj menite o kopanju v hotelskih bazenih na hrvaškem. Ima katera že kakšne izkušnje?user posted image

Jernej  1987
Boštjan 1988
Gašper 2006

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 105
5.4.2007 8:06:06   
issa
Pozdravljene!
no danes še malo skačem okoli šole,pol pa popoldne zaslužen sprehodek z tamalim,...user posted image upam  da bo vreme držalo,..
ja nevem kako je z hotelski bazeni,sploh pa ne na hrvaškem,samo mi gremo nasledni teden na slo morje,pa je tako ali tako premrzlo za zunaj kopanje, tak da bomo bazene napadali,..ti bom poveda kako bo,no je ač na slo strani,samo upam da bo kaj pomagalo!

ja borovnička kako se pa imata s tamali?

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 106
5.4.2007 10:00:19   
borovnička
Issa, midva seveda uživava, saj ne gre drugače. No pa pustmo tiste jokice zaradi zobkov. To seveda spada zraven. Zdaj pa že jaz komaj čakam, da ven pokuka še kaki zgornji zobek.

Kdaj imaš jutri čas? Al se raje zmenimo za drugi teden? Midva se pred 13. uro itak ne spraviva ven.

Kolk nas je štajerk a ne? Pa po mojem nas je še enkrat več, če bi mal po forumu jih skup nabirale.

Pa da ne pozabimo na prvo svečko.... SARA, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

Gapšer, mi imamo ravno danes uvodno predavanje za plavanje. Tak da če si premisliš, lahko prideš. Baje pa v torek štartamo s plavanjem. Kak je pa s hotelskimi bazeni pa nimam pojma. Za nas je bazen skrajna rešitev, če res ni drugega, drugače pa ga čez morje itak ni.

Tak, zaj pa grem mojega lumpa preoblečt pa nahranit, ker že protestira.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
5.4.2007 22:45:05   
borovnička
Sem bila danes na uvodnem predavanju za plavanje. Super!user posted image V torek začnemo in že komaj čakam.user posted image Po mojem bo mali ful užival. Se nas je pa kar nekaj nabralo. Vsi termini in skupine so polne. To bomo uživali!user posted image

Me pa samo nekaj zanima. Tiste, ki ste to dale že skozi... kaj priporočate tiste hlačke al kar plavalne pleničke?

Jutri je še en dan... sončka napovedujejo.user posted image Mene se sicer nek prehlad loteva, ampak se trudim ga premagat. Ne bo mu uspelo.

Pišite kaj!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 108
6.4.2007 5:44:46   
issa
pozdravljeni!
ja sem zadnje dneve neki skakala naokoli tako da sem bolj malo na rr,..
ja borovnička maš prav če bi vse skup skrampala nas bi bilo še več!!
do neki 14h bom doma,sicer pa imam malega od devetih dalje kr samo,ker moj dela po deveti uri,..tako da bo to še pestro,.lahko se zmenima za popoldne ti bo na zs pustila telefonsko cifro, tako da komunikacija lažje tekla!!
no pa lepo se imejte!!

Neposredna povezava do sporočila: 109
6.4.2007 8:27:01   
Arabela
Borovnička. naša mala je imela plavalne hlačke... pa so se fajn obnesle... se je celo pokakala v njih pa ni nič ven šlo..

Za plavalne pleničke pa pravijo da se lahko napijejo vode in malo "dol vlečejo", ampak mi jih nismo sprobali...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
6.4.2007 8:33:25   
Arabela
user posted image

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE PA DOSTI POTICE, ŠUNKICE, KLOBASIC...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 111
6.4.2007 9:33:30   
issa
joj borovnička,..user posted image user posted image prišlo je do spremembe mali moj miško je dobil vročinouser posted image ,tako da bomo danes kr cel dan doma,...že celo juto spi pa malo jmra zraven,user posted image user posted image tak da sem vse obveznosti preložila,.. škoda!pa se bomo drugič srečali!!user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 112
6.4.2007 9:34:41   
issa
JA PA LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
6.4.2007 13:52:04   
Marjana77
Vesele velikonočne praznike vsem!!! In hvala za vsa voščila ob Sarinem roj. dnevu!!!user posted image Pri nas smo danes že zelo pridni. Z Saro sva že pobarvali jajčka in skuhali maso.Gremo popoldan, ko pride ati iz službe še po nakupih, in zvečer se mi ziher ne bo dalo, še jajčk barvat.Imamo namreč žegnanje jutri dopoldan ob deveti uri.In kako ve barvate jajčka?Jaz sem jih letos samo z kupljenimi barvami. Drugače pa jih kuham v čebulnih olupkih. Želim vam, da lepo preživite te velikonočne praznike, veliko pirhov in trdega hrena!!!user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
6.4.2007 21:29:41   
majas
Lepe praznike tudi od mene  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 115
6.4.2007 21:34:08   
issa
hmm danes ko sem bila sama s tamalim ,res nisem prišla do barvanja jajčk,jih bom pa jutri zjutraj pobarvala!!
ja mi smo jih tudi ponavadi vedno z čebulnimi olupki barvali,zraven pa dali še kakšeč list (trave,regrat  ali kaj takega) da je bil pač vzorec še,..
za letos pa ne nevem,mogoče bom tudi z olupki mogoče pa bom kr kupljene barve uporabla,....
in kaj je bolje???
meni je vbistvu vseeno,pač da lepo zgleda, packarija pri barvanju pa nastane enaka pri kupljeni varianti kot tudi pri čebulni,..
glavno da mi ostane neki za pospravljat!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
6.4.2007 21:40:45   
LEA27
tudi jaz vam želim lepe praznike!ste pa zelo pridne da ste nekatere že jajčka barvale!meni ni do tega letosuser posted image ker je moj dragi cele praznike popldne v službi in  boma sami z malecko tak da mi nekak ni!vse ki ste pa tako pridne pa same pohvale!lepo se imejte

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 117
6.4.2007 21:46:14   
majas
Tudi jaz sem barvala jajčka, a kaj ko so mi vsa popokala potem pa se še brava ni prijela...tako da sem bila jezna ko user posted image bom šla zjutraj po novih 10jajčk in po novo barvo, ah joj ... vsaj da dam nekaj na mizo

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 118
6.4.2007 21:49:16   
issa
o jej majas,pa saj bo,..da samo pomislim koliko jih je meni lani počlo in sem vsem domačim raznosla da so jih pojedli (kot da niso meli svojih dovolj),..user posted image user posted image user posted image še teden dnip o veliki noči me niso mogli videtuser posted image user posted image user posted image user posted image
a si uporabla kupljene barve ali domače (čebula pa tako)user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 119
6.4.2007 22:04:05   
majas
Pa ne kupila semneke marmory barve. Sem rekla nekaj drugega za spremembo, so taka lepa izgledala na sliki. Ja sem se uštela da kar joj.
Ja zdaj sem šla gledat kako je s tistimi tremi jajci..ne vprašaj. Ves časopisni papir se je gor prilimal tako da so zdaj res samo še za...grrr...
Če jutri ne bo časa za barvanje bom pa morala dati čokoladna v košarico user posted image ne hecam se saj jih je moja mami barvala pa mi jih bo potem nekaj dala.

Si predstavljam issa kako so imeli tebe in jajc dovolj user posted image user posted image meni bi pomoje zdaj isto naredili

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
6.4.2007 22:22:38   
klaja
Lepe praznike tudi od nas!

Meni pa nikakor ne uspeva pobarvat jajc s čebulinimi olupki in cvetovi lipe. Se sploh nič ne prime, je pa res, da so jajca bla nekoliko bolj temna in mogoče zaradi tega. Zdaj sem zraven vlila liter ribezovega soka. Me pa res zanima kaj bo s tegauser posted image .

Ma bodo kaka bodo, me sploh več ne briga, ker jih mam vrh glave.user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 121
7.4.2007 11:54:36   
borovnička
Pri nam imamo pa letos eno posebno kokoško. Tako, ki nosi kinder jajčke.user posted image Nik je še premali, da bi sodeloval pri barvanju, pa bo letos bolj tak z našimi pirheki. Sem jih vsako leto drugače delala, letos pa kar take kupila. Drugo leto bova pa z malim nekaj packala.

Issa, kaj je tvoj mali že kaj boljše? Nik je imel zadnjič celo noč vročino, nič ni spal, ampak zjutraj pa kot, da ni bilo nič. Pri nam zobke zgornje čakamo. Verjetno ga to daje. Pa je tudi nič ne. Ko se bosta pozdravila, se pa kaj vidimo, a ne?user posted image

Majas, a niso tiste marmory barve za plastična jajca? Ker tiste se da na palčko in se potem pomaka v to barvo pa pridejo potem res taka lepa.user posted image

Drugače pa meni vsako leto tudi ogromno jajc popoka. Pa sem že vse probala. Od kisa, soli, pa v hladno vodo jih dat, pa eno uro prej ven iz hladilnika... nič ne pomaga.user posted image

Zgleda, da nismo prave jajčarke.user posted image user posted image user posted image

Arabela, glede plavalnih hlačk... si imela tiste iz dm, ki so kot kopalkice, al tiste neoprenske (al kak se že rečeuser posted image )?
VESELE PRAZNIKE, VELIKO PISANK IN OSTALIH VELIKONOČNIH DOBROT!
user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 122
7.4.2007 13:57:03   
Arabela
Mi bomo pa jajčka barvali šele danes popoldne, pa jih še topla nesli k žegnju... že vidim da bom morala malecko v plastiko zavit, da ne bo čisto popackana...

borovnička, sem imela neoprenske hlačke (ampak nisem kupila, sem imela sposojene) in so se fajn obnesle... ker tistikrat ko se je pokakala v bazenu bi ziher skozi prišlo pri navadnih plavalnih pleničkah, tako pa je ostalo notri... Pa pravijo da malecki ne kakajo in lulajo v bazen...user posted image

Čim grem na RR, pa malecka spi, se ona prebudi... evo prihajam..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 123
7.4.2007 17:43:00   
borovnička
Arabela, daj mi še nekaj povej... Nam so na uvodnem predavanju rekli, da pod neoprenskimi hlačkami ne damo pleničk.user posted image Ne znam si pa predstavljat kako to potem izgleda, če se polula al pa pokaka?user posted image A se ne razmaže in razlije po celih hlačkah?user posted image Jaz bom najprej probala s tistimi kopalkicami, ki se jih da prat in če se mi ne bo zdelo uredu, bom pa tiste hlačke kupila.

Drugače je pa Nik tudi tako naštiman. Lahko spi, ampak kak se usedem za računalnik in glih začnem pisat kaj na RR, evo, že sirena. Kot, da bi lump vedel. user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 124
8.4.2007 6:58:15   
Arabela
Moji dragi še spijo, mami pa kafe pa RR....

borovnička, hlačke so tako tesne, da če se polula gre pač ven, ampak kakec pa se je pri nas razmazal, ampak ven pa ni pokukal.user posted image user posted image user posted image ... Hlačke pa so takšen material kot potapljaška obleka, sem ful satisnejo h koži... je pa res da je moja hlačke v teh treh mesecih prerasla.. na začetku so ji bile prevelike, sem jih zategovala in vihala, na koncu pa so se ji že poznali malce otiski...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?