|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
21.3.2007 22:54:25   
borovnička
Mi gremo tudi na plavanje. Baje je super za naše lumpe. Nik ima tud polno energije, pa jo gremo malo sproščat v bazen. Šli bomo pa na zadnji termin od 12.30 do 13.30. Gre še katera ta termin?

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 51
21.3.2007 23:14:47   
issa
večer,..
ja saj za energijo sproščat je to super,...pa še malo bo med drugimi dojenčki,..
nazadje ko sm bila pri kolegici je njenuser posted image (leto je star) zavričal,ko je našega user posted image  vido in naš seveda v jok,...od prijatlce pa za njim,..tak da smo duet meli,...
no upam da se je zaj navado svojih vrstnikov,....

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.3.2007 23:18:18   
borovnička
Nik je pa nor na otroke. Takoj bi jih rad božal, se jih dotikal in kar čebljat začne, če je kak mali v njegovi bližini.user posted image

Sem pa tud jaz opazila, da če kak malček joka, da tudi Nik začne šobico delat, da bo začel jokat.user posted image Pa ne, da se ustraši... ne vem kaj mu to pomeni, da začne še on. Verjetno solidarnostno.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.3.2007 23:22:32   
issa
He heuser posted image user posted image ,verjetno ja,...Samo naš se je takrat vstrašil ko je patrik tako zavreščaluser posted image ,in pol skos kko ga je zagledo je začel čobio vlečt in počasi pripravljat na jok,..user posted image user posted image
ok nam je bilo to smešno,..ker je en začel in drugi je takoj zraven potegno,..user posted image
Zdaj pa pogosto srečujema dojenčke (na sprehodih) in jih z zanimanjem gleda,..ali pa čaka kaj bouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 54
21.3.2007 23:23:58   
issa
borovnička,a veš da sma midva z dragim tudi htela na začetku malemu dat ime nik,.....user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.3.2007 23:39:45   
borovnička
Issa, kdaj si pa ti rodila? Lansko leto avgusta?

Ma midva sva ful dolgo izbirala ime, pa je na koncu obveljala moja in je ostal Nik.user posted image No, ok, naredila sem mu že tablico z njegovim imenom in pa nalepko za v avto.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.3.2007 23:49:06   
issa
user posted image user posted image glavno da si dosegla svoje,...no pri nama je bilo tak,da nama je bilo ime Nik full všeč ampak ima od njegovega bratranca sin tudi to ime,pol pa še od njegovega sodelavca sin isto (je mesec dni za mano rodila,no se mi zdi),pol pa je moja sošolka s tem predlogom prišla,pa se je Anej kr obdržal,...
ni mi glih všeč da imajo v krogu družine ista imena,...tako kot pri njegovi 4 jožeti (stari in mladi,zelo mladi) v ožjem krogu,...včasih sem prav zmedena,ker točno ne vem o katerem govorijouser posted image user posted image user posted image
ja jaz sem rodila 7. avgusta..
pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 57
22.3.2007 0:05:48   
majas
Zaljubljena23 Tudi mi smo iz Rač, ne domačini, ampak priseljenci.

vama pa se pridružujem še jaz... tako +da se lahko zmenimo za kako kavico. Sem namreč komaj 1,5M tukaj.

Z ostlimi pa se tudi lahko zemnimo...
sem tudi razmišljala o plavanju,,, kaka pa je cena?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 58
22.3.2007 6:56:52   
klaja
Obroček mislim, da dobiš tam. Cena plavalnega tečaja pa je 90 eurov.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 59
22.3.2007 10:40:55   
borovnička
Issa, ja saj Nik je ful pogosto ime. Pri sosedih se pa ime Dejan podaja iz roda v rod. Če je le fantek, je Dejan, pa še kako ime dodajo zraven.user posted image No, kakor komu paše.user posted image

Drugače sem pa jaz rodila 26. avgusta. Ti čisto na začetku, jaz pa čisto na koncu.user posted image

Majas, obroč dobiš tam, za hlačke pa nisem ziher, ker neka proba hlačk na prvi uri vem da je.user posted image Čakam, da me obvestijo o tistem informativnem sestanku.

Kako lepo sončece imamo danes a ne?user posted image Juhuhuuu.user posted image Midva se še najeva, pol pa črta na sončka. Sva ga kar malo pogrešala teh par dni.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
22.3.2007 10:52:41   
majas
O hvala,,,se bom morala pozanimati, samo najbolj hudo mi je ker sem brez avta pa nevem kako bomo to izpeljali, si pa tako želim da bi hodila na plavanje z njo ker tako uživa.
Tiste hlačke sem pa dobila so baje kar drage.

Tudi jaz šibnem zdaj v mesto, naj mi pomaha katera če me vidi user posted image  se hecam, mogoče pa bo katera šla mimo pa niti ne bomo vedele. Greve midve z svakinjo malo ven, se grem hitro zrihtat ker pride po mene

Neposredna povezava do sporočila: 61
22.3.2007 12:49:23   
pearl
Mi tudi gremo na plavalnega, na tisti zadnji termin  med 12.30 in 13.30.
Nam najbolj odgovarja.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 62
22.3.2007 17:53:46   
borovnička
OOOO super!user posted image Pol se pa vidimo!user posted image Bo Nik imel družbo. In to še punco povrh vsega!user posted image Sicer en mesec starejšo, ampak nič hudega.user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 63
23.3.2007 0:54:42   
klaja
Pa kaj ste vse take zaspanke in nihče noče na prvi termin ob devetih.
Pa nič, saj verjetno ne boma edini tam tako zgodaj!?

Če že druga ne, se srečamo na tem predavanju al kaj bo že to.

Neposredna povezava do sporočila: 64
23.3.2007 1:27:25   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

resno?!user posted image
kje na taboru pa si?

Issa - Blizu Mercatorja Tržaška. Mogoče sva kdaj celo vozičkali ena mimo druge user posted image

ja mogoče pa res..user posted image user posted image
jaz sem pa pri Mercatorju na prušnikovi,...
zanimivouser posted image user posted image
lahko bi kdaj skupaj kako rundo naredle??

Se bi tudi lahko dobile, oziroma se bi nas lahko kar več dobilo, katere bi bile  za. Čeprav pa je res, da se še z eno RR punco dogovarjam pa še nama ni uspelo user posted image . Sem imela kar dosti user posted image  doma pa sva imela vedno neke plane ... Si tipkamo na zasebno.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 23.3.2007 1:35:57 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 65
23.3.2007 1:31:32   
severnica77
No, zdaj pa sem prejšnje in še to spročilo spacala user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 23.3.2007 1:36:31 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
23.3.2007 10:11:08   
borovnička
Klaja, če mene kdo vpraša, jaz bi tudi raje bolj zgodaj hodila, ne pa v času kosila, ampak ker bo z nama hodil še ati, pa prej ne more, smo pol vzeli najkasnejši termin.

Po mojem tudi ne bosta sama čofotala po bazenu.user posted image

Issa in Severnica... v katero smer se pa vozičkate? Saj jaz nisem tak daleč... sam čez Dravouser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 67
23.3.2007 11:11:23   
majas
Alo.
Včeraj sem tudi jaz vozičkala po mestu, me je katera videla user posted image  sem bila v H&M in spet za mojo pikico nekaj kupila, jaz pa ostala praznih rok...bom morala na drugi mesec počakat.user posted image
pokica spi jaz pa šibam malo pospravljat

Neposredna povezava do sporočila: 68
23.3.2007 12:47:19   
Arabela
Mi pa končujemo s plavanjem.. Smo pa bili v najzgodnejšem terminu, pa ni bilo gužve... superca je bila za malecko....

Obroček dobite tam, hlačke pa se tam dajo kupiti.... mi jih imamo in so ful fajn...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 69
23.3.2007 21:46:44   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička
Issa in Severnica... v katero smer se pa vozičkate? Saj jaz nisem tak daleč... sam čez Dravouser posted image

midva sva kar aktivna sprehajalca,..user posted image user posted image se vozičkamo tudi v in po mestu,...tak da se bi dalo zmenit za kak krog!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 70
23.3.2007 23:12:22   
borovnička
Majas, jaz sem bla danes tudi v H&M-u. Pa se mi je zdelo, da sem te vidla ja. Ti si bla ona z vozekom a ne?user posted image user posted image user posted image

Issa, midva če imava dober dan (beri: če ima mami dober dan), sva se tudi že do Betnave sprehodila. Drugače pa ponavadi v mestni park al pa do Koblarjevega zaliva. Je taka fajn potka.

Če pa prideta v mesto, vaju pa jaz povabim na kofetka. Al se pa na pol poti dobimo. No problem!

Plavanje... a se ti je dopadlo? Je mala škratka uživala? Jaz moram rečt, da res že koooomaj čakam.

Lepo nočko.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
23.3.2007 23:20:46   
mončka
tudi jaz tudi jaz   user posted image user posted image sem Mariborčanka 

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.3.2007 13:12:24   
severnica77
Issa in Borovnička

Tudi mi se včasih sprehajamo po mestu. Se res lahko kdaj dobimo.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 24.3.2007 13:13:07 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.3.2007 17:14:33   
issa
ja, veš da bi se lahko,samo zdaj je itak vse odvisno od vremena,ki se nekaj heca z nami,..drugače pa se tak po evroparku pohajamo,včasih ko je slabo vreme in nam ni več za bit doma,....pa gremo mal po trgovinah,..vsaj mokri nismo,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 74
24.3.2007 23:30:24   
borovnička
Severnica in issa, takoj ko bo spet sonček, si bomo številke izmenjale pa se bomo zmenile. Midva z Nikom ponavadi sama vozičkava in ker ima Nik tako rad družbo, mami pa še bolj, bi blo to super.

Pa še katera se nam lahko pridruži!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?