|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
23.7.2007 19:19:32   
LEA27
oj vsem po dolgem času!me veseli ,da ste se bolj razpisale!hvala bogu,da ni več take hice!naša malecka danes praznuje 9 mesece!jutir mamo zdravnika ,da vidimo kolko je mala zrasla in se zredila!issa hvala za ponudbo,ampak se počasi navajam na tezno,upam,da se bomo kmalu doble na kaki kavici in klepetu!nič grem še malo kopat,se pišemo!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.7.2007 11:51:23   
issa
pozdravljene!
no prejle sem že napisala celo litanijo (verjetno prvič in zadnjič) in sem verjetno predolgo rabila in se je vse zbrisala,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pa ne da se mi tako dolgo pisat,..še enkrat mislim,......user posted image user posted image user posted image
tako da bom na kratko bolj.
lea27 - ja veš nate sem se pač takoj spomnila ko sma se zadnjič glih menle o selitvi pa tezno pa to,....user posted image user posted image  ja na kavici pa se lahko komot dobima v mestu ali pa ko boš kaj v novi vasi se veš kje sem doma,user posted image user posted image  blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tvoji princeski za 9. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

eca- o jej no upam da bo v hiši kaj bolje! no mi se tudi že veselimo hiše,....ja če boš kaj v centru pa povej pa bo komot kaka kavica padla ali pa sladoled,....

nič zdaj pa morm koslio pripravit ker bo moj dragi sestradan,..user posted image user posted image user posted image  ne morem pa pustit da revež shujša,...user posted image user posted image user posted image user posted image
nič lepo se imejte vsi danes,upam da bo bolj za zdržat ko pa ostale dneve!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.7.2007 15:37:40   
Eca
Hej!

Jaz tudi letim zdaj kuhat, tak da bom kratka!

Issa - jaz sem v centru doma, tak da se lahko dobimo kadarkoli. No, prej le povej, da nisem ravno s kako kolegico ali mamo zmenjenauser posted image .

Se vidimo a ne?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
25.7.2007 10:14:03   
LEA27
oj punce!mi smo meli včeraj zdravnika in naša pupika je velika 78cm in teška 10kg,je zdtavnica rekla da je veliko večja od svojih vrstnikov da je velika kot eno leto star otrok,pa kri so vzeli in je bila zelo pogumna ni jokala,jaz sem zato da bi se enkrat vse doble v mestu v čim večjem številu!lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.7.2007 12:19:34   
issa
pozdravljene!
vav lea tvoja pupika pa je res velika,....pridna da ni jokala,..naš se je vreščal kot da bi mu roko bek lomli,..user posted image user posted image user posted image
no jaz sem tudi za da se dobimo,ker se zadnje čase nimam kam dat, z tamalim vred mislim,...user posted image user posted image user posted image user posted image
tak mi je tečno zadnje čase doma,ko se pač močnemu sončku izogibamo te pa smo doma,in mislim da poznam že vsak kvadrat našega 38 kvadratnega stanovanja,..user posted image user posted image user posted image user posted image
če vam je se pa res lahko spet dobimo,pa bomo šli na sladoled,.....
pol pa še v mullerja po nakupih tak kot zmeraj,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.7.2007 9:00:54   
mami06
zdravo štajerke
kako ste danes?
naš mali pa je imel včeraj prvi rojstni dan

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.7.2007 11:20:54   
issa
ojla!
no mi smo vredi,..kako pa ste pri vas mami06?
res,že...jao kak čas beži,ha?
naš bo imel 7. prvo svečko.user posted image user posted image user posted image
ja čestitke seveda za tvojo bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nevem če si že omenila,kaj pa imaš? mislim user posted image  ali user posted image ?
ja lep pozdrav tudi ostalim!!

(odgovor članu mami06)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.7.2007 13:02:24   
mami06
hvala za čestitke.
naš user posted image  je user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.7.2007 22:12:21   
LEA27
HVALO PUNCE!KAKO KAJ?vam povem da mi prav paše malo ohladitve,bomo lažje spali,samo naslednji teden pa je kar dosti dež napovedan,upam,da ne bo preveč slabo vreme avgusta ko gremo mi na morje!včeraj smo bli malo na fontani smo se kopali malecka je tak uživala,pol pa mi je med potjo domov zaspala ob osmih in spala do 10.15 zjutraj-jaz pa z njo vreduser posted image ,nisem mogla vrjet ko se pogledala zjutraj na uro,nič lepo se mejte!
nočko

(odgovor članu mami06)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.7.2007 22:26:30   
Barbara111
Mi smo super danes smo prišli domov iz TERM LENDAVA otroka sta zelo uživala midva pa tudi. Upam ,da bo še ta teden super.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.7.2007 7:34:51   
issa
ojla punca!
joj ko bi moj spal celo noč..... ..... to bi bilo prelepo. se mi zdi da mu počasi ta postelja premajhna ko pa se tak prememtava v njej celo noč da se vse trese.
včasih mu je ratalo da je full spal,.no ja ga bom mogla očitno čez dan bolj utrudit,...kam te naj grem z njim? s prstekom bo počasi tako daleč da se bomo lahko spet začeli kopat,..juhu...
em ja malo ohladitve pa res paše,..pa če bo tudi dež cel teden me ne moti tolko kot pa tista grozna vročina,pa če drugače nebo šlo  bom pa malega spakirala pa se bom po evroparku sperehajala,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kam in kdaj greste kaj na morje?
majas kako kaj služba?

lepo se imejte!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.7.2007 7:59:35   
Eca
Hej!

Se moram spet malo javiti, da me ne pozabite. Mi smo v nizkem štartu za selitev tako da nimam ravno dosti časa za pisanje. Preberem še, ostalo pa user posted image

Ena je pisala, da je dobila službo.....no kako kaj v novi službi? Ali mogoče še nisi pričela? Naredi malo reklame, da se pridemo k tebi zmasiratuser posted image .

Lepo se imejte, če pa pride katera v center pa naj javi, da gremo na kakšen sladoled.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.7.2007 20:55:58   
meri
Ojla!
Ja,ta ohladitev pa res pašeuser posted image
Mi sicer letos ne gremo nič na morje,ker nimamo koga,da bi nam pazil psauser posted image Sem jezna,ko user posted image
Tudi jaz bom šla jutri malo v šetnjo po Europarku,že dolgo nisem blauser posted image So neki denarci viška,pa tak tiščijo,da joj.
Mejte se

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.8.2007 0:06:57   
majas
Čer štajerke in en štajerec user posted image !

Evo mene iz dopusta. Bilo je res lepo, prehitro minilo.

Ta ohladitev res paše, sem prav vesela pa čeprav je zvečer res tako mrzlo da joj.

Issa službo začnem spetrembra komaj tako da se moramo hitro še na kaki kavici dobiti zdaj ko je še čas user posted image

zdaj pa šibam spančkat

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.8.2007 15:46:21   
LEA27
alo punce kako ste'issa ali ste se že selili?nič se ne javiš?maja jaz sem takoj za da se dobimo kaj v mestu na kavi in vse druge se lahko res zmenimo,no upam da kaj v večjem številu ker sma ble zadnjič z isso same!drugače pa jutri šibam k zobozdravniku ker me ful zob boli,odkar sem rodila mam ful probleme z zobmi non stop sem pri zobozdravniku!no javite se kaj,se pišemo!lep dan

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.8.2007 21:41:59   
majas
Čer!
Kje ste vse..
ja lahko bi se res drugi teden dobile na kaki kavici v mestu, ker potem spet grem verjetno na morje za en teden. ste za user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.8.2007 20:50:38   
issa
čer!
ja res se nekaj časa nisem nič javila,.malo smo bili pri dragemu doma,doli v koprivnici,.tako da nisem niti prišla do interneta..
ne nismo se še selili ker moremo počakat na pohištvo,ki pa pride (če bo vse po sreči) 8. avgusta,..pol pa povsej verjetnosti počasi štartamo..
srugače pa bo imel naš mali jutri že eno lepo.....madonca je minlo....
tako da bomo ineli tako malo praznovanje doma,samo mi trije,ker smo piknik morali prestavit,ker je večina na morju...
no če bi se pa rade dobile,pa se zmenimo,pa pridem,,...jaz mam tak vedno /skorajuser posted image / čas...
nič drvim ker imam spet alarem.....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.8.2007 13:31:18   
LEA27
issa vse naj naj tvojemu sončku!!!!ja jaz sem še ta teden doma pol pa me ni en teden ker smo na morju,tak da ta teden mam čas če bi se mogoče doble na kavici!tak,da javite kak ste se odločle!nič grem malecko previt ker nekaj smrdiuser posted image user posted image !

lep dan

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.8.2007 14:53:50   
Eca
Hej!

Jaz upam, da mi ta teden znese....pridem na sladoled, kavico, torticouser posted image . Dajte še dan in uro.

Lp, Eca

p.s. Mi že pakiramo v škatleuser posted image , popldan pa vozimo škatle na novi naslovuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.8.2007 21:43:50   
majas
Issa za tvojega sončka... vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.8.2007 21:45:51   
majas
O lepo vse se boste selile... pride katera živet v Rače user posted image

Kdaj se vidimo no... neko poslabšanje je napovedano v četretk baje ne user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.8.2007 20:46:23   
LEA27
oj čim lepšo selitev vsem ,a pride katera na teznouser posted image ?nič kaj lepo vreme ni napovedeno tak ta ne vem če bo kaj z našo kavico,v nedeljo gremo na morje me kar skrbi kako bo vreme,upam,da ne bo slabo!nič grem malecko kopat,se še pišemo kaj!
lep pozdravček

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 472
10.8.2007 10:02:31   
issa
ojla!
ja mi smo že pihnili svojo prvo svečko,tako da smo imeli tako malo zabavico v krogu nas treh,piknik bo malce kasneje,ko prideta dedek in babica z morja in seveda vsi ostali,...samo mi smo vseeno si naredili eno malo zabavico tak ker je bil pač tisti dan,..te pa sma z dragim zaplavala malo po spominu kak je bilo pred enim letom,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja nič kaj lepo vreme ni konc tedna,danes je tako oblačno,....joj mi tudi čakamo kdaj nam pošlejo pohištvo,...en del pohištva se je baje zgublo,založlo al neki takegauser posted image user posted image user posted image user posted image  tak da nekaj dobimo naslednji teden nekaj pa kasneje,.....tak da bomo vidli,upam da bo do septembra vsee.....
ja majas jaz se vsaj (minimalno) dva do tri krat (na teden) peljem mimo Rač,...ko grem v fram ali pa na bukovec,......
ja verjetno bo padla kaka kavica ko se tudi ve vrnete z dopusta,.....
ah ja morem šibat,gremo na mali sprehod pred dežjem..
lepo se imejte!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 473
10.8.2007 12:24:36   
madejka
Halo! Sem novopecena mamica, doma iz Miklavza, me sprejmete?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
10.8.2007 20:28:21   
LEA27
madejka seveda te sprejmemo,dobrodošlauser posted image user posted image user posted image !povej malo kolko maš staro dete,kaj je punčka ali fantek?

lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?