|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
4.7.2007 8:48:25   
issa
pozdravljene!!
dobrodošle vrtnica79 tukaj vsako z veseljem sprejmemo,več nas je tem boljše!!!!
lea27 upam da si našla nekaj lepega za sebe!
sicer pa je čist res,vedno ko kaj iščeš in rabiš tega ne najdeš,(kolkokrat sem za brezveze hodila po trgovina)user posted image user posted image
jo majas tebi bo pa tako lepo ko se greš danes kopat,upam  da te to slabo vreme nebo motilo,......

kaj se tiče tega srečanja bi pa lahko bil v sredo? Torej danes teden,......hm kje bi se pa dobile? v evroparku? ali kje v mestu?
pa tudi približno uro,kdaj pač lahko oziroma kdaj bi bilo idealno za vas,.....

em zdaj ve ko boste (ali ste že) imele krst,pričakujem kake slikce,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no upam da se bomo zmenile!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.7.2007 12:38:38   
LEA27
oj punce-kako vremeuser posted image ,sem jezna ker ne morem ven z malo!da,vam povem da sem celo mesto dol vdarla pa nič našla tak sem user posted image user posted image ,tak da ne vem kaj oblečt za soboto!!!!
meni bi blo super za v sredo,da se dobimo,se že prac veselimuser posted image -nič lepo se mejte v tem deževnem dnevu!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.7.2007 18:58:16   
majas
Vrtnica79 dobrodošla. Ti se na kar oglasi. Bomo te res vesele!!!

Evo mi smo iz kopanja. Je bila kaja tako vesela da prva res. Je kar vriskala od veselja. Je bilo lepo gledati skozi okno kako dežek pada. Nas vseeno ni zadržal doma.

pa še ena slikica iz čofotanja. Moram kupiti Freodov obroč ker ta ni preveč praktičen. Sprobati pa sem ga morala. 

user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.7.2007 18:59:52   
majas
v sredo srečanje? Lahko mi smo doma.

Ura ob nekje 11.30? V mestu ali pa v evroparku-čisto vseeno. Najbolše pri astoriji?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.7.2007 21:01:14   
Vrtnica79
Oj! Hvala za dobrodošlicouser posted image .
Je pa danes malo lažje za dihat, čeprav ne morem nič ven. Sem se vsaj k likanju spravila. Še do računalnika sem komaj prišla, ker je mala prišla gor kako lahko posluša pesmi preko neta. Je nora ljubiteljica Domna Kumra- tako da že lep čas poslušamo samo to. No naj ima to veselje.

Aja,še to sem mislila vprašat; se grema jutri z kolegico in otroci kopat v Ptujske. Ali katera ve koliko je vstopninauser posted image  Pa možnost kakega kosila ali vsaj nekega prigrizka.

Lpuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.7.2007 21:33:26   
majas
Joj jaz še nisem bila v Prtujskih. Tako da nič nevem.

sem pa ti posikala Link...
http://www.terme-ptuj.si/vsebina.php?n=tepa&p=28793&ln=slo

sigurno so prigrizki...

Tako da uživajte čimbolj. In potem povej kako ste se imeli. user posted image

Zdaj pa sem si še jaz navrla Domna kumerja-po dežju mi je tako lepa user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 406
4.7.2007 21:48:30   
Vrtnica79

Hvala za linkuser posted image  majas!

Veš, jaz znam že vse njegove pesmi na pamet. Mi že pri uhah ven gledajouser posted image

Se javim jutri in vam povem kak je bilouser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.7.2007 21:54:41   
majas
Hihi... jaz sem si zdaj navijala pa me je moj že malo čudno gledal in rekel če lahko to ugasnem dol user posted image

Potem pa le uživajte... Upam na lepo vreme čeprav napovedano ni kaj preveč lepo ne user posted image user posted image

Jaz pa grem pančkat počasi.

Sem prav utrujena danes od vode... a pasalo pa res je! Pa še tako dolgo je trajalo da je mala zaspala. In danes me je prvič grizla v zizo user posted image sem bila tako žalostna in kar zadrla sem se zraven pa se je tako prestrašila. Upam da ji ne pride to v navado user posted image ker res zaboli. Ti lumpa mala.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 408
5.7.2007 21:27:08   
Vrtnica79
Hoj! Mate neko zatišje tuuser posted image . Sem zdaj prišla iz Ptujskih in je bilo user posted image . Vroče ko pes, tak da sem vsa zažgana. Peče ko user posted image !Sej nisem mogla verjet da je bilo tako lepo vreme. Smo zgleda imeli srečouser posted image Nič, grem zaj počasi počivat, ker me je voda preveč utrudila!

Lp user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.7.2007 22:35:29   
majas
Je danes malo sonček posijal pa so se vse poskrile in bile zunaj.. user posted image Lepo vrtnica da ste uživale. So Ptujske lepo zrihtane?

Res je bilo danes lepo vreme. Mi je že bilo žal da smo se me včeraj hodile kopat.

Zdaj pa grem tudi jaz spat.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 410
6.7.2007 11:21:31   
issa
živjo!
tako danes smo bili pa že zjutrj pri zdravniku,.pač zaradi vročine ki jo je včeraj dobil in tudi zaradi prstka. smo včeraj na prstku odkrili /opazili da je rahlo zatečen okoli nohtka in ima belo notri,kot neki mehur,....tako da smo pol danes odpeketali v zdravstveni,.... in seveda zdravnica je ugotovila da je to opeklina (ok) in seveda vprašala kdaj si je to naredo, pa nisma ne jaz in ne dragi vedela,..pa nama je razlagala da je mogel zeloo jokat ker ga je bolelo,saj verjamem samo resno nisma vedela pa sem/sma tamalemu vednooo za ritjo ko pohaja po našem 38,5 kvadratnem stanovanju,pa še dva dni nismo nič doma kuhali ker smo bili na kosilu pri naših,..tako da sem dobila občutek na sma najslabša starša na svetu,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol so mu seveda tisti delček odrezali ker je pač odmrla kožica,meni je pa tako slabo ratalo,kar polt me je oblila,pa ne zarati tistega kar so deleli ampak ker je naš tako nemilo joko,..sem skoraj jaz z njim ,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no zraven tega so rekli da ima mucek angino,..jooooj dober dan je danes,ne?!
no v glavnem imamo jutri v mestu prevez,tako da bom navse zgodaj v mb letela,.....
tako slabo se počutim,ker res nisem vedela kdaj sio je to naredo,če pa ni nič tak zelooo jokal ta dva dni????????????

no kaj naj rečem sem pa zato opazila da mu rineta še dva zobek (zgoraj ob dvojki) ven,pa še hodit je začel včeraj!!!!user posted image user posted image
no ja vsaj neki dobrega,sicer pa že vselo nori tu okoli mene in bi rad tudi on neki napiso,......
no če bomo že zdravi do ponedeljka pridemo v sredo,ampak če bo čisto zdrav,...
ja lahko se pri astoriji dobimo,če bo lepo vreme,....hmmm kaj pa če bo dež?
vem ja, samo jaz na vse variante pomislim,....
lep dan vam želim!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.7.2007 20:51:34   
Vrtnica79
Čer! Kak ste kaj?

Ja, na Ptujskih je kar vredu. Všeč mi je da imajo za otroke bazenčke z tobogani, ker jaz moje male včeraj sploh nisem dobila iz vodeuser posted image . V celem popoldnevu je šla ven samo jest, malo popit in lulat. Tak da je zgledala že koduser posted image !Je pa zvečer zaspala ko top.

Lepo se mejte, pa pišite kajuser posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.7.2007 22:06:06   
LEA27
issa ne bodi preveč žalostna!pri malčkih hitro kaj pride pa včasih še opazimo ne,še kolko krat bo kaj pa zaradi tega nisi slaba mama!včasih tud ne pokažejo ne jokajo,DA JIH KAJ BOLI!MI PA KONČNO IMAMO JUTRI KRST,PA DANES SEM NEKAJ NAŠLA V MESTU ZA OBLEČT!SEM BLA RES VESELA!nič grem se še stuširat pa spat ker sem kar utrujena!lepo bodite se pišemo!

Neposredna povezava do sporočila: 413
7.7.2007 10:42:19   
issa
ojla!
no danes smo bili zjutraj pri dežurnem na prevezu,in je zdravnica tam relka da to naj ne bi bila sploh opeklina ampak da se je pač neki zagnojilo,zato ni bilo ala vode v mehurčku,ker sploh ni mehurček bil,..tako da so me včeri brez veze kregali češ kako da niste opazili če pa je to huda opeklina in je mali mogel zelo jokat,....danes so pa rekli da je to lahko od kake male poškodbice mgoče se je ugrizno ali pa kaj podobnega,........jutri moremo spet tja,hmm upam da se ne bo več gnojilo ker pol mora na čiščenje h kirurgu,....
no lea lepo da si našla nekaj zase, tako da boš lepa in da s boste imeli lepo na krstu,..daj kake slikice gor!!user posted image user posted image
in kako se imate ostale?
lep dan vsem!!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 414
8.7.2007 11:05:44   
LEA27
oj mi smo preživeli krst,bilo je zelo lepo malecka pa zelo pridna!samo na brzino,da se malo javim,grem zdaj počasi pripravljat kaj bom kuhala!kaj zdaj se dobimo v sredo punce?dajte zmenimo se !lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.7.2007 16:18:50   
majas
Mi smo vikend preživeli na obali tako da me ni bilo. se je prvič kopala v morju  in je res tako zelo uživala.
Danes pa cote perem pa  pospravljam.

Jaz v sredo ne morem user posted image tako da bi raje v četrtek? Jutri so napovedane ohladitve ne user posted image

Joj issa upam da se mali čimprej pozdravi. Vem da ti je moralo biti tako hudo, meni bi bilo tudi. Ko si pa pisala o opeklini sem bila 100% da to pa že ni morala biti opeklina. Lahko pa se je kje zaskalil ali pa kaj takega. Upam da je tudi angino prebolel in user posted image user posted image user posted image za prve korake.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.7.2007 14:37:33   
issa
ojla!
ja mali je nagino že prebolel,samo prstek ima še povitega,drugače pa je aktiven da joj...user posted image user posted image  če nebi imel povitega prsta sploh nebi vedel da mu je kaj,...edino na čase  je malo tečen (zobeki,prstek),to pa je tudi vse...ja mali je že 11 mesecev star,...joj kmalu bo že leto madonca je minlo.....
ja hmm jaz sem tudi bolj za četrtek ker gremu jutri spalnico kupovat se bomo kmalu (verjetno) selili in moreva kje spat pa to, ne?user posted image user posted image user posted image

joj jaz bi se tudi šla kaj kopat,pa zdaj verjetno še dva tedna nič,user posted image user posted image user posted image  no  pa se bomo zato pol tolko bolj,....tako da lepo vsem ki čofotate po kopališčih,na morju,.se spomnite name!!!user posted image user posted image user posted image
no a se  bi te dobile v četrtek on 12h pri astoriji ali v evroarku?
no lepo se imejte...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.7.2007 16:06:18   
LEA27
oj kako vreme tečno je danes!jaz bi bla bol za pri astoriji v četrek druge še povejte kje se dobimo če želite kje drugje tud lahko!po želji!lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.7.2007 21:48:38   
majas
Tudi jaz sem za v četrtek pri astoriji ob 11.30 user posted image ker pridem z vlakom pa da mi celo urico ni potrebno čakat user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.7.2007 20:56:00   
LEA27
alo punce kaj zdaj nič ne javite za jutri?če ne se boma z majo same dobileuser posted image ?
javite!lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.7.2007 9:12:46   
issa
No lepo. Torej se dobimo danes ob 11.30 pri Astoriji.Mene ne bo težko spregledat, ker jaz sem tista z ta glasnim otrokom.user posted image Se vidimo

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.7.2007 16:17:34   
issa
dan!
no danes sem se dobila z leo27 in sma lepo počvekali,..moj mali je spal več kot polovoco časa njena mala pa je navdušeno in radovedno gledala naokoli!!
bilo je lepo,upam da nas bo naslednjič več!
majas pogrešale smo te!!!! smo te čakale pri astoriji pa te pol ni bilouser posted image user posted image user posted image  ali pa smo se kiksnili?user posted image
no moj mali spet malo ajčka tako da sem lahko malo na hitro prišla pošpegat,pa vidim da se ni nobena javila,....
nič morem perilo it obesit,..
pišite kaj!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.7.2007 19:56:02   
malička
ojla tudi mi smo iz okolice mbja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.7.2007 20:06:56   
issa
pozdravljena malička!!!
s kerega konca pa si?

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.7.2007 21:08:51   
Anonimen
Tukaj še ena novopečena mamica iz okolice Mb.

user posted image

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?