issa
|
živjo! tako danes smo bili pa že zjutrj pri zdravniku,.pač zaradi vročine ki jo je včeraj dobil in tudi zaradi prstka. smo včeraj na prstku odkrili /opazili da je rahlo zatečen okoli nohtka in ima belo notri,kot neki mehur,....tako da smo pol danes odpeketali v zdravstveni,.... in seveda zdravnica je ugotovila da je to opeklina (ok) in seveda vprašala kdaj si je to naredo, pa nisma ne jaz in ne dragi vedela,..pa nama je razlagala da je mogel zeloo jokat ker ga je bolelo,saj verjamem samo resno nisma vedela pa sem/sma tamalemu vednooo za ritjo ko pohaja po našem 38,5 kvadratnem stanovanju,pa še dva dni nismo nič doma kuhali ker smo bili na kosilu pri naših,..tako da sem dobila občutek na sma najslabša starša na svetu,.. pol so mu seveda tisti delček odrezali ker je pač odmrla kožica,meni je pa tako slabo ratalo,kar polt me je oblila,pa ne zarati tistega kar so deleli ampak ker je naš tako nemilo joko,..sem skoraj jaz z njim ,.. no zraven tega so rekli da ima mucek angino,..jooooj dober dan je danes,ne?! no v glavnem imamo jutri v mestu prevez,tako da bom navse zgodaj v mb letela,..... tako slabo se počutim,ker res nisem vedela kdaj sio je to naredo,če pa ni nič tak zelooo jokal ta dva dni???????????? no kaj naj rečem sem pa zato opazila da mu rineta še dva zobek (zgoraj ob dvojki) ven,pa še hodit je začel včeraj!!!! no ja vsaj neki dobrega,sicer pa že vselo nori tu okoli mene in bi rad tudi on neki napiso,...... no če bomo že zdravi do ponedeljka pridemo v sredo,ampak če bo čisto zdrav,... ja lahko se pri astoriji dobimo,če bo lepo vreme,....hmmm kaj pa če bo dež? vem ja, samo jaz na vse variante pomislim,.... lep dan vam želim!!
|