|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
28.8.2007 20:27:44   
majas
a joj kje ste vse

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
28.8.2007 20:29:38   
Barbara111
user posted image evo mene kuku tu sem

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.8.2007 20:37:46   
majas
Oooo.... kako si? user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 503
30.8.2007 9:57:38   
issa
Pozdravljene!
kako smo kaj? no nas tukaj malo deževje zaje....user posted image  ampak bomo že...
no končno smo se preselili,madonca se je nabralo vse, tolko stvari da sem samo gledla ko smo pakirali,..zdaj pa skoraj nimam kam dat,user posted image  ko pa nas je več,.......
no naš mali je pravi vragec,noče jesti kaj veliko, pa samo trmari,...ma kaj so to zobek?ali ima tako fazo?ali pa v da gre kmalu v jasliuser posted image user posted image ??
nevem no,počasi so se mi konkretno začeli kravžlat lasi,pa nihče mi ga niti za pet minut ne vzame,da i se vsaj malo nadihala,......jame upam da bo kmalu minilo,.....

no ko bom slike naložla bom dala gor kako iz piknika za našo tečko,user posted image user posted image ...
drugače kaj počnete te dni?poletje se počasi končuje,......

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 504
30.8.2007 11:16:04   
LEA27
oj issa me veseli da ste se preselili,ja poletje se res končuje jaz čakam na zagovor diplome v septembru in že pridni iščem službo!malecko tudi počasi navajamo na jasli ,ravno jutri imamo srečanje,dalje pa bomo vidli kako bo!kako pa kaj druge nič se ne javite?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
30.8.2007 11:44:03   
majas
O issa lepo da je selitev za vami...

Nevem tudi mi smo tečni, ponoči se skos zbujamo... tako da se mi včash tudi že meša, a kaj hočeš... še prehitro bodo zrastli.

Jaz grem danes že delat, tako da se počasi privajam da ne bom več toliko z njo, a po resnici mi prav malo paše. Te 4 ure pa bodo tak hitro minile.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.8.2007 13:44:33   
neisha80
Pozdravček,a še sprejmete kako štajerko v klub?user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.8.2007 14:28:39   
LEA27
seveda,dobrodošla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.9.2007 16:35:44   
issa
pozdravljene!!

neisha80- ja seveda več nas je tem bolje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no danes smo prestali prvi dan v jaslih,...joooj kaj joka,....dolgo je jokal,pol pa se je nekako sprijazil,samo so vgojiteljici rekli da je skos bil žalosten,..revček mali je mislo da ga bova tam pusla,.....ni hotel nič jest,no saj baje nihče od malčko ni hotel,...jih imajo pet trenutno, pač vsaki mesec jih bo več,drugače pa je skupina velika za 15 otrok,.....

ja meni pa je spet učenje na grbi,...pa se mi že zdaj ne da!!
in ostale kaj počnete?
majas kako je kaj v službi?
in ostale??

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.9.2007 13:05:18   
meri
Hallo!

Presneto vreme,saj je mrzlo ,ko v Sibirijiuser posted image
Upajmo,da bo lepa jesen,tako,kot je bila lani.
Hvala bogu,da mi imamo babico,da bo pazla našo tamalo,ker jaz tudi vneto iščem službo.Tja,ko sem bla prej,ne grem več.Se mi zdi,da je tako hitro leto naokrog,naša bo drug mesec stara že eno leto.
Sma ble že danes v Europarku,sma kuple robeez copatke,super so.Zaj pa kuham kosilo,mala spi.
Nič,lepo bodite.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.9.2007 10:36:04   
issa
ojla!
evo spet se malo gor priskakala in opažam da ste bolj malo tu gori..user posted image user posted image
nič mi imamo rahlo tehnične probleme z internetom,zato glih nimam vedno dostopa,do njega,..prvo zaradi tega ker je internet na moje (no zdaj je od sestre) starem računalniku samo, drugič ker nas malo povezava je.......user posted image user posted image user posted image user posted image .

drugače smo pa pridni,mali je baje zelo priden v jaslih,celo pospravlja za sabo..user posted image user posted image user posted image ,pa iz lončka sam pijeuser posted image user posted image user posted image ,.ok no papcat sam to tako ali tako že izvajamo samo morem ga pohvalti ker se je včeraj ekstra (bolj kot ponavadi) umazal zraven pa mu je uspelo še mamico,babico in dedija poflekat,user posted image ..user posted image user posted image user posted image

nič lepo se imejte,..tiste ki pa iščete službo pa čim več uspeha!!!

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.9.2007 22:33:36   
majas
Čer!
Seveda te sprejmemo... tako nas je malo tu gor in se tako malo javljajo user posted image

vreme grooozno no... še v stanovanju me že zebe, groza user posted image

Issa lepo da je anej priden,,, jaz grem tudi poačsi v službo, samo jo bo čuvala do drugega leta moja tašča user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.9.2007 10:46:27   
LEA27
oj punce za brzino,da se javim jutri mam zagovor diplomske naloge,me je že zdaj strah,tak da se pripravljam pa učim!drugače pa naša malecka gre v jasli s 1.oktobrom,me je tud strah kak bo vse skup,vreme je pa res grozno sem že staknila prehlad!drugače pa kak ste kaj?lahko bi se kdaj zmenle v europarku za kako kavico,če ste za?smo lepo na toplem,pa še kai se ne pred kafiči!kaj menite?
držite mi jutri pesti,se čujemo!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.9.2007 17:09:43   
issa
Pozravljene!
ja to vreme...no ja saj zdaj je tako ali tako vredi ko je sonček!Tako da se lahko spet malo zdržujemo zunaj,ne da bi do kolen pogreznili v blatu,....ja žal pač smo zdaj pristali na lokaciji ki je veliko blata ob deževju,..
Drugače pa je naš mali staknil prehlad tako da hropi  kot kak tar kadilec,....v jaslica pa se je tako lepo navadil, da je joka samo zjutraj pol pa kar hitro pozabi in se zaigra,tako da lea ne se sekirat ker se bo dejansko zelo hitro navadila,...mislim da bo tebi težje ko jo boš zjutraj tam pustila,...
ja kaj se tiče evroparka,če se da popoldne sem takoj za!!!
lep dan!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 514
12.9.2007 21:21:24   
tadejat
Pozdravljene Mariborčanke, jaz uradno prihajam iz Primorske in me zelo dajejo spomini na Maribor pred dvemi leti. Tu sem namreč urgentno morala roditi sinčka in bi se zelo rada slišala še s kakšno mamico s katero sem bila skupaj v sobi št. 2. Zamenjalo se jih je kar sedem v enem mesecu, od 25.9.-29.10. 2005.
Če ste na forumu mi prosim pišite.
Pa oprostite za neumesno temo.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.9.2007 16:16:16   
mamica22
dober dan!
kaj še sprejemate kak mamice iz štajerske?če jih bi se vam jaz pridružla z mojo hčerkico(9-mesečno).user posted image

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.9.2007 13:00:42   
meri
Ojla!
Danes je pa res lep dan in midve se greva potepat v mesto popoldan.Zaj sem dva dni letala okoli,ker sem kupovala novi vozek,no,zaj ga imamo in ga gremo sprobat.
Drgač vse po starem-veselimo se že prvega rojstnega dneva,madonca,je hitro minil čas.Prehitro.Sploh pa,ko pogledam starejšo hči,ki bo stara že 13 letuser posted image Ta tamala pa je itak balzam za stara letauser posted image
Kak so vaši v jaslih,ki hodijo?Jokajo zjutraj?Oni dan sem šla mimo enega vrtca na Pobrežju,pa je en mali fantek ful jokal za ograjo,pa pogledal mojega moža in rekel jaz bi šel domovuser posted image Mi je kar na jok šlouser posted image ,bogi piščanček.Samo nič ne morš,tak pač je.
Nič,grem zaj nekaj skuhat.
Se beremo

(odgovor članu mamica22)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.9.2007 15:32:59   
neisha80
pozdravček,drage štajerkeuser posted image   kak kaj?

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.9.2007 16:15:12   
LEA27
ojla pozdravček od mene!naj vam povem,da sem prejšnji teden diplomirala z 10,tak,da sem rešena šole zavedno!!!mi začnemo z uvajanjem v jasli 1,oktobra!jaz pa bom zdaj počasi začela pisat okrog prošnje,ja čas prehitro mineva še malo pa bo malecka stara 1leto!
zdaj pa gremo malo ven je res lepo vreme!
aja pozdravček vsem novim!

se pišemo!

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.9.2007 20:23:03   
neisha80
Leauser posted image za diplomo!!

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.9.2007 22:37:50   
mamica22
LEA27  čestitam za diplomo!user posted image user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.9.2007 14:28:34   
issa
Pozdravljene!
no vidim da se eni imate kar lepo,hehhe naš skoraj nič več nena joka ko ga zjutraj pustima tam,vaših malo zajoka,so pa dnevi ki kar skoči vzgojiteljici v roke,..user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi lepo napredujemo imamo že 8. zobekuser posted image user posted image , ki smo ga z mukami pričakali!!
no lea čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič danes samo na hitro prišla malo pošpegat,ker smo na dolenjskem in me že rinejo z računalnika!!user posted image user posted image user posted image user posted image
papa

(odgovor članu mamica22)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.9.2007 9:56:57   
neisha80
ki ste,štajerke???user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.9.2007 10:50:33   
tejkag
Halo tu je še ena, nisem glih iz Maribora, sem pa iz okolice. Mam pa pet mesečno punčko doma.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.9.2007 18:11:34   
LEA27
oj punce!danes pa je res katastrofalno vreme,smo že cel dan doma ne vemo kam se naj damo!kaj¸¸¸¸¸¸¸¸¸ve kaj počenjate?
javite se kaj

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?