|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štarjerke
12.7.2007 21:31:22   
issa
pozdravljena zvesta......user posted image user posted image  čestitke!!user posted image user posted image
in kaj leži v zibleki user posted image  ali user posted image ?
s kerega konca oz okolice mb?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.7.2007 9:19:23   
gapšer
pozdravljene
ali kaj kupujete v Avstriji in če, kje. Prosim za kakšen nasvet

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.7.2007 10:33:24   
issa
hm trenutno še nisem šla nakupovat v avstrijo,bomo pa naslednji mesec šli...baje j takoj ob meji tako malo mestece ki ima malo večji nakupovalni center,baje...ti bom točno lahko povedla ko bomo šli.
upam da bo kera imela več informacij!
in kako ste ostale,kam ste vse pobegnile?

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.7.2007 21:59:09   
LEA27
OJ PUNCE IN DOBRODOŠLE VSE NOVE!mi smo zdaj meli dva dni izpad interneta nekaj je blo narobe zdaj pa vse lepo dela!zopet se bližajo topli dnevi kot sem gledala v napovedi,tak da bom lahko sprobala bazen ki sem ga kupla malecki!nič grem si glavo prat zdaj mam čas ko mala spi !
lp in lahko noč

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.7.2007 22:23:30   
issa
ojla babnice!
ja kje pa hodite vse?
hej lea27 danes sem te vidla(no ja verjetno),si se po promenadi sprehajala s tamalo in ena gospa je bila zram,...
hm tale moj škrat mi spet skače tu okoli,je dragi tak v tv pado da sploh ni opazo da se mu je mali zmuznil,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.7.2007 17:04:10   
Anonimen
issa... pred 14. dnevi smo dobili fantka z imenom Izak...

sem pa iz Lenarta

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
15.7.2007 10:40:04   
issa
zvesta čestitam za fantkauser posted image user posted image user posted image ,želim vam veliko lepih in veselih trenutkov!!!
zdaj se ga dobro naglej ,ker te male štručke rastejo ko šus,.....
moj bo naslednji mesec že leto star,........joj kako hitro je minilo,......
majas kje si????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.7.2007 11:41:28   
majas
Evo me... se opravičujem za četrtek mi je čisto ušlo iz glave user posted image pa še nič kaj se nismo fiksno zmenile potem pa sem pozabila. pa drugič ko nas bo več.

Včeraj smo sept čofotali na bazenu na Ptuju in je bilo super.

Pozdravljene nove čvekice, lepo da ste se pridružile! In Zvesta čestitke in vse lepo novorojenčku Izaku. Ko se srečamo pa se moraš pridružiti da spoznamo to malo novo štručko user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.7.2007 11:48:51   
issa
ojla!
zdravo majas vidim da kar veliko čofotate,joj ko bi mi lahko tudi,pa še vsaj dva tedna (če nebomo imeli sreče) ne bo nič!
ja sma te čakale v četrtek pa sma že mislim da je kaj narobe (no jaz),...hehe
nič morem it za kosilo pripravljat,..lepo se imejte!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.7.2007 11:54:30   
Freycha
Jaz sicer nisem štajerka, sem pa preseljena na štajersko in stalni naslov imam na štajerskem in baje imam tudi vizo štajersko, zato se menda lahko priključim pogovoru, ne?user posted image user posted image

Sicer pa sem mamica od 2.7. punčki Ditiuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 435
15.7.2007 12:35:54   
Eca
Hej!

Po dolgem času se spet javljam. Pri nas smo v totalni gužvi, vmes se nam je še računalnik pokvariluser posted image in je minilo kar nekaj dni, da lahko berem RR.

Jaz Zvesto in Freycho že poznamuser posted image , tako da ne bosta čisto nepoznani tukajuser posted image .

Glede Avstrije pa je takole: prvo nakupovanje je v Gralli od krožnega prometa desno so trgovine: C & A, Hervis, Voegelle, DM, Jello, Humanic, Fusll ..... za otroke je samo  C&A, pa ena majhna trgovina Toys z igračami. Ostale trgovine so bolj za "velike" zapravljačeuser posted image . Potem je pa še Seiersberg in pa Grac. Lipnica je bolj tako tako, jaz tam že nisem bila "100 let"! Sploh se ne morem spomnit, če je tu kaj uporabnega od trgovin za otrokeuser posted image Če katera ve, naj kar napiše.

Sedaj pa moram spet letet, Dorian zahteva zizo.

Lepo se imejte... Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 436
15.7.2007 13:36:56   
issa
oj freycha seveda se lahko priključiš naših pogovorih,več nas je tem bolje!a ne?
user posted image user posted image  vav čestitam za punčko user posted image user posted image
ah te vaše male štručke,moj pa je že taki capin,...user posted image user posted image user posted image
hm ja Eca očitno imate pa res gužvo da ni nič slišat od tebe,...user posted image user posted image se mi imamo tudi tak čez dan (če si jo naredim),samo zvečer pa si malo časa vzamem da počekiram kaj ste napisale(ok no moj pc delauser posted image ).drugače pa si tako opazila da smo se rahlo polenile ali pa je večina na dopustih,ker se zelo malo dogaja tu,..user posted image user posted image
ja če se pa ve že poznate,se bi pa ostale tudi lahko. a ne??user posted image user posted image
no lepo nedeljo želim!! 

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 437
15.7.2007 16:55:12   
LEA27
ojla pozdravček in dobrodošlica vsem novimuser posted image user posted image !mi smo si pa danes kar doma na balkonu naredli plažo malecki sem bazenček naredla midva z atijem se pa zraven sončima in je prav fajn!kako pa kaj ve preživljate to pasjo vročinp?naslednji teden bo kriza do 37 bo baje!lepo se mejte se pišemo!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.7.2007 16:11:13   
meri
Da vas malo dvignem na vrh,ste ble že na drugi  straniuser posted image
Sem,pa nisem nova med vami,saj vas redno berem,le pišem nena ničuser posted image
Sem doma iz Rapočeve in iman punčko ,staro devet in pol mesecev.user posted image
Se mi zdi cool,da tak čvekate pa se dobivate na kavici,saj nebi blo sveta brez babjega čvekauser posted image
Vroče je kouser posted image ,midve s pikico se grema pol kopat k babici v bazenčekuser posted image
Se beremo,mejte se

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.7.2007 16:38:59   
majas
Dobrodošle spet nove, sem vesela, ko se pridružite.

Midve sva pri mojih ker je moj na terenu tako da se hladimo z klimo pa čofotamo v banji. Jutri greve nazaj.

Joj ta vročina komaj čakam da mine, res... user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.7.2007 11:48:24   
issa
pozdrvljene vse stare in nove!!user posted image

no mi smo pa tako!pri tej vročini ko je te dni se zjutraj odpravimo na špancir z vozičkom ali pa tako kot danes kar s kolesom naokolim pač da smo do desetih doma ker pol začne sonce pripekat!in potem smo cel dan v stanovanju v temi,no soba je v temi,ker drugače se skuhamo,user posted image user posted image .....imamo to srečo da nam sonce začne v stanovanje pripekat od ednajste/dvanajste ure dalje,....tako da z spušenimi roletami  vsaj nekako lahko preživimo,...kopat se pa še nemoremo ker gospodič naš mali še nesme v vodi čofotat z njegovo rokico,sicer nam hvala bogu ni treba več hodit v ZD na preveze,tako da ga samo jaz z kremico ki smo jo doblili namažem in obliž gor dam in je to to,...upam pa da bo  vsaj do  konc meseca že zdrav prstek,ker te bomo cel avgust nadoknadili vse zamujeno,....user posted image user posted image user posted image  
no ja pri moji sreči pa bo glih takrat vreme z..user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image
hehe se bomo pač v pokrit bazen hodli kopat,.....no ja v galvnem da vsi preživimo to vročino,zdaj pač najbol paše sladoled,..user posted image
tako da imejte se hladno,v senci,v vodi (kak pač hočte),pa velikooo sladoleda!!!
papa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.7.2007 13:59:06   
meri
Mi imamo tudi vse rolete dol potegnjene,pa imamo vseeno 30 stopinj v dnevni sobi,smo že tinstaniuser posted image
Niti kuhat ne smem,ker temperatura takoj naraste na nevzdržno,tako da prakticiram HIPP.Boga moja maca mala,kar naprej je zašvicana in jo večkrat tuširam,da se malo ohladi.Pes pa itak ne ve,kam bi se dal.sirota.
Bomo že preživeli toti val...
Mejte se

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.7.2007 23:29:45   
majas
Tudi mi se kuhamo, a vsaj v stanovanju imamo hladno pa nimamo klime. Je pa tamala vsa pikasta od te vročine, pa jo tolikokrat skopam, pa kar brez plenice jo imam. Se bo že deka oprala.
Me je pa zaradi tega 2X polulala in pokala user posted image sem bila prepiričana da kakala več ne bo ker je že 2X in evo user posted image

ah samo da ji ni vroče.

Zdaj pa šibam spat, sem počakal mojega ker ga od pon.ni bilo doma user posted image

Imam pa veselo novico-službo imam user posted image

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.7.2007 12:28:20   
meri
majas čestitke za novo službouser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa bodi srečna,da nimaš vroče v stanovanju,jaz se bom skuhala,mala pa tudiuser posted image ,sploh ne more spat revica,je kar maprej mokrauser posted image
Se beremo

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.7.2007 13:14:32   
LEA27
oj punce!maja čestitam za službo,meri dobrodošlauser posted image user posted image user posted image !mi mamo grozno v stanovanju smo čisto na vrhu in popoldan mamo sonce tak, da nam je grozno!zdaj smo že dva dni pri mojih spali ker majo tam klimo,pa danes popoldan sem malecko tam pustla ker se tam vsaj naspi ker ni vroče!jaz vam povem da mam rada poletje samo to pa je preveč!upam,da bo vsaj malo popustila ta vročina!lepo se mejte

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.7.2007 13:40:23   
Anonimen
a je sam za štajerke al je za štajerce tutuser posted image

(odgovor članu LEA27)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
23.7.2007 9:22:21   
issa
ojla!!
no se spet malo javljam,sem mela te dni totalno gužvo,...
se priprvaljamo za selitev,ki bo verjetno čez dva do tri tedne,pa smo si mogli pohištvo nabaljat,ker tako ali tako moreš na njega počakat,..upam da bo prišlo čez dva tedna ker nebi rada na tleh spala,..user posted image user posted image user posted image  ne ne se bomo počakali da lepo vse dostavijo in potem se selimo,...sem se danes z lastnico menla (prišla je po denarce user posted image user posted image ) pa je rekla da nima še nikogar za to stanovanje tak da lea27 če ti je da prideš nazaj na tabor,stanovanje je lahko tvoje,..user posted image user posted image user posted image user posted image
ah ja ta vročina,sploh se mi ne da več razmišlat,...vsaki dan se kuham,včeraj sem se pa še pražla in pekla v avtu,...tako da sem vse obdelala,kake lepe barve pa kljub temu nisem pridobila,..user posted image user posted image user posted image user posted image
naš mali  pa tako ali tako skače naokoli skos,pa naše mačke v selnici naganja tako da ko ga zagledajo kar na hitro parkirajo pod avto,ker tja ne more,..user posted image user posted image user posted image
drugače pa je z prstkom vredi, samo kopat se še ne sme,še vedno ne,...ampak se tako lepo celi da se bo to tudi kmalu lahko,....drugače pa naš mali spi kr v planički,čez dan pa v takem tankem brezrokavem bodyu skače na okoli,...

majas čestitam za službouser posted image user posted image user posted image user posted image  evo pa boš imela par evrčkov več user posted image user posted image

duc.20 ja tudi štajerci se lahko pridružijo nam čvekam,....user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravljen!!
no upam da bo danes bolj znosno kot včeraj!
mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.7.2007 10:04:52   
Eca
Hej!

Issa - vi ste pa na istem kot miuser posted image , mi se tudi čez ene 3 tedne selimo, na srečo v hišo, kjer bo bolj hladno. Sedaj smo namreč v zadnjem nadstropju bloka z ravno streho. Raje vam ne bi razlagala kaki pekel imamo. Ne morem kuhat, prat, likat....karkoli vklopim se stanovanje zagreje tako, da niti dihat ne moremo. Računalnik se mi kar naprej izklaplja, ker ga ventilator ne uspe hladit.

Prejšnji teden smo bili v Ikei in smo tudi nakupovali pohištvo....v avto smo se kljub klimi skuhali, pa še prehladiliuser posted image . Tako imamo vsi boleča grla, šmrkave nose, super ne?

Ne bom več jamrala. Lepo se imejte! Če pa je katera za jutranji čvek v centru in kakšen sladoled, pa naj se javi!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.7.2007 11:44:19   
mami06
pozdrav vsem štajerkam (in štajercem)
vidim, da sem marsikaj zamudila, ampak prebrala veliko koristnih nasvetov.
naš sonček bo praznoval že prvi rojstni dan. pa smo dali že dva dopusta na morju skozi. mali uživa v vodi.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.7.2007 12:11:00   
Freycha
joj, nam pa klima rešuje življenja. Berem naše julijke, pa njihovi otročki veliko jokajo, naša pa minimalno, pa se mi zdi, da tudi zato, ker je bolj hladno. Mislim, jaz bi se tudi drla non stop, če bi morala biti v stanovanju, kjer je 30 stopinj pa vlage krepko čez 65...... Sicer ko je mala v dnevni sobi klima ni prižgana, ohladimo pa stanovanje takrat, ko je ni tu....

Jaz pa že komaj čakam naš skupni prvi dopust (septembra), predvsem zato, da si privoščim in vsaj enkrat zaplavam v morju (upam, da mi bo uspelo).

(odgovor članu mami06)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?