|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
6.6.2007 16:22:44   
mily
O punce, dejte me potolažit no. Ne vem a mam sam jst tuk natakjenga deca danes user posted image . Kr neki se razburja za prazn nč. Sem knedlce kuhala, pa sem jih razkuhala, pa nardi iz tega tako dramo. Končn se je zdej spravu naprej neki delat, da spet blažem mir pr bajtuser posted image .

A zdej so že dvojčki na vrsti? Hoti ti maš drug tedn a ne? Joj kok si zapomnemuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
6.6.2007 16:31:53   
lunca2
Mily dvojčki so od 22.05.-21.06.. Bomo vidl kaj bo naš Ažbe, al bo dvojček al pa rakec. Ne moj ni nč nataknjen. Ne sekiri se, ker je brez veze se sekirat zarad take malenkosti, vem pa da te razpizdi. Se pač nardi da se knedlci razkuhajo nimaš kej. So se men že tud pa še verjetn kateri, ampak so vseeno čist dobr za pojest.

Dečve dejte mi povedat a v Trbovski bolnc ko rodiš no preden greš domov kej dobiš ?user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
6.6.2007 16:39:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
Dečve dejte mi povedat a v Trbovski bolnc ko rodiš no preden greš domov kej dobiš ?user posted image

Ja, user posted image . user posted image  user posted image
Ne, resno, kaj bi pa rada dobila? user posted image  Ene testerje kremic pa neki dobiš, nič posebnega. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
6.6.2007 16:42:00   
mily
Eh sej ga bo mnil. Itak se ful hiter ohladi.

Kok to misliš če dobiš kej za domov? Paketek? Jst sem dobila neke kremce pa tko, koker testrčki. Sam to je zdej že 4 leta in pol nazaj, sam verjetn zdej tut kej dajo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
6.6.2007 18:49:21   
lunca2
Ja to sm misla kake kremice al pa testerčke. Vse so rekle da so dobile zato vprašam. Vem pa da na spletni strani MAMA tud dobiš nek paketek zastonj.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
6.6.2007 18:53:57   
ta.nja
jaz sem dobila zraven tudi knjigo za otroke Bobek in barčica user posted image .

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
6.6.2007 20:14:32   
lunca2
A bo katera od vas hodila kej po Trbovljah jutri bol tam v spodnjem delu, kjer je slaščičarna Kozina? Če bo katera bi jo lepo prosila če lahko pogleda koliko stanejo roza natikači v izložbi trgovine Elegant ? (so športni roza natikači, podobni takim ki jih ima kopitarna sevnica). Jaz sem danes pozabila it pogledat. Najlepša hvala!

Evo še slika od natikačev: user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 6.6.2007 20:15:12 >

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
6.6.2007 20:36:38   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: mily

O punce, dejte me potolažit no. Ne vem a mam sam jst tuk natakjenga deca danes user posted image . Kr neki se razburja za prazn nč.

Moj je že tečen od kar sem zanosla ... user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
6.6.2007 20:40:45   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A bo katera od vas hodila kej po Trbovljah jutri bol tam v spodnjem delu, kjer je slaščičarna Kozina? Če bo katera bi jo lepo prosila če lahko pogleda koliko stanejo roza natikači v izložbi trgovine Elegant ? (so športni roza natikači, podobni takim ki jih ima kopitarna sevnica). Jaz sem danes pozabila it pogledat. Najlepša hvala!

Evo še slika od natikačev: user posted image

Zna bit, da bom kej mimo šetkala, bom sporočila.
Sem pa mislila, da boš rekla, da boš ti pr Kozini, in da bo kak kofe padel.user posted image

Kako kaj drugače? Moja dva že od 7h spitauser posted image , sta popoldan štrajkalauser posted image . Me prov zanima, kdaj bomo mel budnicouser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.6.2007 20:44:23   
lunca2
Drugače vse po starem, odštevam dneve do PDP, še 16 dni. Madonca sm že kr mal nestrpna. V petek grem h svoji ginekologinji, drug teden pa spet na CTG.

Moj user posted image je šel v službo ma spet nočno, tko da bom spala sama.user posted image Upam, da bo vsaj ta vikend frej da boma se kam zapeljala.user posted image

Elis če boš šla lepo prosim poglej za ceno in mi sporoči. Hvala!Lepo da že spita ampak se znata tud kej prej zbudit.user posted image Upam, da ne prehitro.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
7.6.2007 6:57:28   
Anonimen
Jutro. user posted image

Je user posted image  toooook tečkala, da mso mogle vstat, zdej mi pa tečka mala drema v ležalniku. user posted image  Ampak spala pa ne bi. user posted image
Mene zanima, kaj je danes s kofetom? user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
7.6.2007 8:01:55   
lunca2
Dobro jutro!

Moj user posted image prišel iz nočne jaz pa tud ne morm več spat. Zdej se bom zrihtala pa šla v spar. Pol pa bo treba prpravt kej za kosilo da ne bomo lačni.user posted image Če bojo mel  bom kr čevapčiče kupla kr jih že dolg nismo jedl.

Hothien vidve sta pa res zgodnji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
7.6.2007 8:23:51   
mily
Jutro.

Evo, se še jst pofočkam za danes. Niko sem že oddala v vrtcu in danes se mi je prvič zgodil, da ni hotla it. user posted image  Kr ne vem kaj jo je pičl, ampak ko sva se že spravbule je rekla, da ne bi šla, potem sem jo pa gledala notri čez šipo se mi je pa tut zdela nekam žalostna. Zdej pa ne vem no user posted image  Sej je še sam ta mesec vrtec, potem so pa počitnice.

Elis@ ti ga vzameš med počitnicami ven? Jst sem jo kr vzela.

Za kofi pa povejte. Prejle, ko sem šla iz vrtca je mal rosilo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
7.6.2007 8:30:19   
Miss Piggy
Jutroo!

Mi smo tud že v vrtcu, mali pa napada bratčeve igračke (zdej ma šansouser posted image ).

mily, itak, da bo med počitnicami doma- tega mu pa ne vzamem....drugač bi blo, če bi v službo hodila, tko pa...

Jaz sem včeraj cel dan čekirala, če se boste kej za kofe menle, pa nič. Sem že mislila, da niso več v igri četrtkiuser posted image .user posted image

Aja, jaz mam pa nov telefon, pa mi sploh ni všečuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
7.6.2007 8:36:44   
mily
Kirga pa maš?

Za kofe se pa res neki švoh menimo. Sam sej če je tkole čudno vreme... Jst sem tut mislala, da so četrtki ob 12.30, sa se zdej ura kr spreminja. No, pa sej bomo vidle kok bo z vremenom do takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
7.6.2007 8:52:56   
Miss Piggy
Zdej mam tega (Nokia7373), sam da je črn
user posted image

Mela sem pa tega (siemens SL75):
user posted image

Starega sem dala v popravilo, ker kar neki sam od sebe crkuje. Baje da je šel softwareuser posted image .
No stari mi je na izgled lepši, novi pa je boljši po funkcijah, pa itak so nokie kao boljše. Pa fotoaparat ma ful dober (2 M).

Za kofe pa jaz nisem upala nč rečt, ker sem že v ponedeljek vabla katera gre z mano na kavo, pa ni blo nobenga efekta...
Tko, da mi je blo kr mal beduser posted image .

< Sporočilo je popravil Elis@ -- 7.6.2007 8:53:46 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
7.6.2007 8:59:39   
mily
Uh men je pa tale Nokia ful všečna. Jst morem še do oktobra počakat, potem pa si bom tut jst vzela novga.

Za kofe se res noče nobena javit. Očitno si ga bova midve mogle  sami skuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
7.6.2007 9:41:30   
lunca2
Tko jz sm že bla v sparu. Sm kupla tiste brisače za točke, ku sta dve skupi za tuširat pa še oranžne sm dobilauser posted image . Zdej pa naprej zbirat še za en paketek sam kaj ko bo prej konc te akcije.user posted image user posted image user posted image
Jz ne vem zadne dni je tako kislo vreme in dons bo spet tako zaspano, kislo,.... Upam, da bo za vikend vsaj lepo vreme kot je napovedano. Mi je user posted image rekel, da je za vikend frejuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
7.6.2007 9:49:56   
Anonimen
Evo mene. Jaz tud ne vem nič kako smo danes zmenjene. Ponavadi ena pove uro in to je to. user posted image  Romane ni. user posted image  Pa č'belce tud ne. Je tud na telefon ne dobim. Sicer je pa slabo vreme, tako da...user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
7.6.2007 9:53:09   
mily
Ja vreme je sranje. Dvomim da se o kej velik razjasnil do 12ih. Se zmenmo za jutr, al kr avtomatsko odpade in se vidimo nasledn tedn?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
7.6.2007 10:07:29   
Bubamaraa
evo meneeeeeeeeeeeee........

sam jaz ne morem..grem zdele po opravkih pa tudi v Trbovlje grem, sam sem s starši in nimam časa....

pa včeri smo mucka dobiliiiiiiiiiiiii.........user posted image

Katja bi mi za eno prijateljico sliko zmanjšala na 73x73, ker drgač bom mogla na laptopa si jo poslat.... če imaš čas mi povej pa ti jo dam na mail....user posted image

grem tamalo zrihtat....

kje pa je čebela????

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
7.6.2007 10:09:54   
Miss Piggy
Ooooooooooo, Romanca....a si še živa?user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
7.6.2007 10:13:02   
lunca2
O Romana kje se potepaš? Smo te pogrešale. Kazga mucka pa mate ? Ko boš mela kej časa ga sliki in prpopi gor sliko, da ga vidmo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2373
7.6.2007 10:17:49   
Anonimen
Pošlji na mail, Romana.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
7.6.2007 10:28:21   
lunca2
A kej vete a je Žaži že nabavla novo kišto? user posted image Neč se ne javi.user posted image
Pa angelline tud ni velik na spregled, F*S*M kje si ?
Biba kje si danes doma al v službi ?

Babe kje ste da vas neč ni tuki ?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.