|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
7.6.2007 20:32:06   
Bubamaraa
čer čveke...

kako ste kaj??? mi smo super... navajamo se na to, da imamo novega družinskega člana.... in je ta naša user posted image  tolk simpatična, da vam ne morm povedat...

jutr še v službo pol pa do ponedeljka frej....user posted image user posted image user posted image

naslednji vikend gremo pa v terme Lendava....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.6.2007 20:43:33   
lunca2
Aha pol se greš pa hmal namakat in uživat. Sej maš prou. Še zame se naplavi. user posted image Jz bom pa hmal uživala v rimuuser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.6.2007 20:49:08   
Bubamaraa
Ja Lunca še en teden.... jutr teden gremo... pa upam, da bom v petek frej in, da gremo že zjutri od doma...ker drgač bom v službi do 13 ure, pa da pridem domov, pa da gremo in res bi ful pozno šli od doma... samo upam, da bom lahk frej....ker je fora, da je sodelavka na dopustu in sva same s šefico...user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.6.2007 20:54:03   
lunca2
Jz tud upam da boš lhka frej, da grete čimprej uživat. Jaz se pa še neki cajta oziroma upam da se bom sploh lhka kdaj kopala v bazenu.user posted image user posted image user posted image Sej pa na morju izkoristm, ampak bi včas tkole pasal it v bazen v kake toplice.

Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.6.2007 21:13:57   
Slončica
Lunca sej bo,kaj pa če bi si kr morje nardil..par let nazaj smo mel na počitnicah dvojčka z obale in ko skočta mala vrageca vn iz avta prvo en krog okol bajte pa pride Ana do mene pa me zaboden gleda pa prav:Ma ke mate plažo?Mi je ušlo od smehauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.6.2007 21:33:47   
lunca2
O dober večer slončica tebe pa dolg ni blo tle. In kako si kaj ?

A je sploh katera še tu ?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.6.2007 21:45:01 >

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.6.2007 21:50:33   
lunca2
Dečve jz grem kr počas spat kr morm jutr zjutri k ginekologinji pa še noge me bolijo kr sm prej mela kr velik dela.user posted image user posted image user posted image Jutr pa bo treba spet delat.

Lepe sanje vam želim pa lahko in mirno noč.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.6.2007 22:48:32   
ta.nja
Lunca jaz sem še gor  user posted image .

Punce moram vam povedati eno novico. Namreč danes se je Anej v postelji postavil na noge user posted image . In to sam, ob pomoči ograje user posted image . Madona se mi je mudilo iskat fotoaparat, da sem ga slikala. To mu je postalo tako všeč da sploh noče zaspati, pa je ura že skoraj enajst. Na že spet tuli, tako da moram iti.

Lahko noč.

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.6.2007 6:57:09   
lunca2
Dobro jutro!

Ta.nja to pa morš prpopat gor sliko, da ga vidmo.user posted image

Tko jz se morm zrihtat pol pa h ginekologu. Se slišmo.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.6.2007 8:24:00   
ta.nja
Lunca sej sem dala v album par slik. Fajn zrihtaj pri ginekologu.

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.6.2007 8:26:04   
Miss Piggy
Jutro!!!

Danes bo pa user posted image ...

Jeeeeeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.6.2007 10:21:24   
lunca2
Sm pršla že pred kako uro nazaj domov od ginekologa in je vse ok. Pregledala me ni le povedala in razložila kdaj naj se napotim proti porodnišnici. Kako približno zgledajo popadki itd. Midva sva predalnike že odnesla v kopalnico in je vse pripravljeno za user posted image . Zdej pa naprej mal po sob zrihtat pa mal prestavlat. HEHE. Morma dat stran tv omarco, boma kr kupla LCD in tisto polico ku se kup za LCD da je na sten in se vrti.user posted image Upam, da boma šla dons gledat kr ne bom zdržala brez tv. Ampak user posted image prav da se ne mudi s tv da je čaz 14 dni. user posted image user posted image user posted image

Ta.nja Anej je pa pravi mali korenjak. user posted image
Elis res se je kazalo  sonce vendar se je skrilo za oblake no vsaj pri nas v Hrastniku.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.6.2007 10:40:28   
F*S*M
oj

sam na hitro

tanja super slikce sam jogi je potrebno nujno spustit eno ndstropje nižje, če nebi rada hodila po bolnici user posted image user posted image

sem slabe volje filip je zbolel ta vreme nas bo uničilo ima vneto grlo tako da sva bila pri zdravniku in bomo papali antibijotike.

Papa lep dan

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.6.2007 11:10:05   
Capyka
Hoj,

F*S*M, pa ne da ste spet bolani.... user posted image  Mah, tole vreme je adijo pamet. Sara je nonstop prehlajena. Oziroma teče ji iz nosa, tako da pojma nimam več kaj narediti. Se preselit na Pohorjeuser posted image  Al pa na morje? Pri nas je user posted image  zbolel, pa se sedaj bojim, da ne bova še midve kaj pokasirali...

Kapesanta, hudo luštna hiška! Ful ste jo uštimal!

Ta.nja - bravo Anej!user posted image

Lunca, kar počakaj še malo. Se nič ne mudiuser posted image . Meni so govorili, da naj se zadnja dva meseca ful naspim, ker potem ne bom mogla. Ampak jaz zadnja dva meseca nisem mogla nič spati, ker je user posted image  tako razgrajala, koker sem se ulegla, da ni bilo nič od spanca. Sedaj pa - moja Sara spi od 23.00 (prej se jo ne da uspavat) pa do 6.00 zjutraj, s tem da se ponoči zbudi vsaj 2-4x. Potem zaspi pa še 2 do 3x po max pol ure čez dan. Sem imela polna ušesa, da kako da ne spi, da tako mali otrok mora spati in oh in sploh, da me je zskrbelo in sem Kuharjevo vprašala. Pa je rekla, da je pač take sorte, da malo zameditira in ima dovolj. Jaz sem pa že kot zombi.user posted image

Romana, veliko veselja z novim družinskim članom!

Evo, v ponedeljek grem pa v Hoferja, majo une senčnike za na plažo, da ne bomo naše bibe preveč sončili....

Lepo se imejte,
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 11:30:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.6.2007 12:19:45   
kapesanta
Ja Romana - uživi. Jaz se moram pa še zment, da me spustijo na dopust - bi šli od 16. do 25. Upam da se me bo usmilila....
Jaz moram tud po une senčnike za na plažo - da jih ne bote vse pokuple.

Capyka - kva kej pri vas dogaja - dej kej več napiš, no.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.6.2007 12:22:32   
kapesanta
Aja - Rok se je tudi prejšnji teden prvič postavil v postelci na noge - ker spi v vreči, ima malo oteženo gibanje user posted image . Bo treba spustit ležišče, čeprav nimamo tako visoko kot ta.nja - glih do podpazduhe mu pridejo letve. Sam nikol ne veš kva ga bo pičl...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.6.2007 12:23:46   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

tanja super slikce sam jogi je potrebno nujno spustit eno ndstropje nižje, če nebi rada hodila po bolnici user posted image user posted image

sva ga že včeraj zvečer, ko sva videla kaj zna user posted image .

Anejko bejko

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.6.2007 16:28:28   
lunca2
Dober dan!

Ta.nja sem pogledala slike.Lepe slike.user posted image
Capyka jz nimam več dva mesca na razpolago ampak dva tedna, če me prood ne bo presenetil.user posted image
F*S*M upam, da se Filip hitro pozdravi.

Tko predalniki so v kopalnici, že vse zloženo za user posted image , posteljica za user posted image že na svojem mestu. Zdej pa sam še po LCD in nato ga je treba pritrdit na steno pa bo. Da bomo lhka gledal tv.

Lepo se mejte!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.6.2007 16:35:13   
Bubamaraa
živjo punce...user posted image

kako kaj???? jaz sem presrečna, da sem zdej do ponedeljka frej... jutr sosedov fant praznuje 2. rojstni dan... in bo zelo veselo....user posted image user posted image user posted image

v nedeljo dobimo pa en obisk za katerega morm ful kuhati in priprvljati... in komaj čakam, ker ful rada kuham in delam razne specialitete....user posted image user posted image user posted image  

sicer bo naporen vikend , sam bom že preživela..user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.6.2007 16:43:36   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

v nedeljo dobimo pa en obisk za katerega morm ful kuhati in priprvljati... in komaj čakam, ker ful rada kuham in delam razne specialitete....user posted image user posted image user posted image  

Aja, nič ne vem, da si me povabla.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.6.2007 17:25:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Tud jaz ne. user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.6.2007 17:25:47   
Anonimen

Nisi v L-u?

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.6.2007 20:03:55   
Miss Piggy
Jaz sem pa dons vidla našo tamlado.....user posted image

Pa glihkar bom živčni zlom dobila - še zdej nimam dopusta rezerviranga, karkol nam je všeč, je v našem terminu zasedeno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.6.2007 20:05:35   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Tud jaz ne. user posted image

vse bote ob svojem času zvedle....user posted image user posted image user posted image user posted image

Elis@ a si ti mojo Danajo videla v Trbovljah???? ker je tašča rekla, da je ena mamica z dvema sinoma gledala Danajo in, da se ji je smejala...In po opisu sodeč sem pmislila nate.... Pa še ziher si svojmu sinu kazala s katero bo imel potomce....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.