|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
7.6.2007 10:31:12   
Anonimen
Angie je na morju.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.6.2007 10:34:14   
lunca2
Aha pol pa kr uživa, jz bi tud šla na morje ampak ne morm kr bom šla hmal u rim user posted image user posted image user posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.6.2007 10:46:39   
Anonimen
lunca, js sm tle,...user posted image v službi..user posted image sej, vas skos berem, sam napisat pa res nisem  mela časa.. mi je vse od včeraj ostalo k sm bla doma..user posted image Včer sm pa tvojo mamico srečala, ti je povedala??user posted image

F*S*M sm tud včeri vidla, na pogrebi..

Drgač sm pa mal user posted image na mojga user posted image ... Že včeraj mi je vse živce požrl, dons pa spet.. itak sem še od včeraj jezna..user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.6.2007 11:16:34   
lunca2
Ja mi je mami  rekla, da te je vidla.user posted image
A ti si bla tud na pogrebu al kaj ? Kdo pa je umrl ? Jz s tem nism tuk na tekočem.

Kaj pa te je tvoj user posted image tako razjezil ? Pa sej veš da vsak ma kdaj kak slab dan in te jezi. Tud moj mene kdaj ampak ne velikokrat, večkrat jz kej njega.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.6.2007 11:17:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.6.2007 12:45:45   
F*S*M
Oj sej sem tuki sam klofat se mi  ne da po tipkovnici, dete je šlo spat je tečn kot vreme, tako da jaz morem it pospravljat pa se mi ne da, pa mende bom čez poletje službo dobila, tako da bom mal delala haha.

Drgač pa biba kaj se zdej nebvedno delaš sej sem te pozdravla sam glih neki nisem bila pr volji za kak čvek tak ko ni sovpadal s tematiko, tako da se bova morali kdaj drugič dobit na kaki kavi, ko boš mela čas, pa sej zadnje čase sta vidva oba leteča, sva se zadnjič zjutri s tvojim vidla, pa se pozdravma pa me rečem ja kam tuk noriš pa on men prbije ja sej veš nimam cajta user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tko da punce moje jaz grem mal naš skret od stanvaja pospravt ker mamo tak kot bi bomba padla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kej zvečer

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
7.6.2007 13:28:44   
Anonimen
ja, F*S*M, sej veš.. tisti k so skos doma, majo najmanj časa...user posted image user posted image   Ja, sej nism nč mislna, kao d me nisi pozdravla učer al pa kej.. itak je blo vse tok čudn včeraj- cel dan sm bla tok čudna, d ni blo za nikamor..user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.6.2007 13:52:03   
Bubamaraa
helov..

evo babe firbčne...samo za vas...moja posvojenka Boni...

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.6.2007 14:15:47   
brina_3
uaaau kok lep mucek.user posted image user posted image
Lunca  tisti natikači stanejo 37€ s tem da je na gotovino 10% popust in pride okrog 34 €user posted image  Zdej k sm šla js to gledat še sama razmišlam da si jih bom kupla ker so res lepi in udboniuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
7.6.2007 14:52:01   
Anonimen
joj, js sm pa čis fertik... user posted image user posted image komi še pokonc sedim... groza..user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem zmatrana ratala...user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.6.2007 14:56:29   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

joj, js sm pa čis fertik... user posted image user posted image komi še pokonc sedim... groza..user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem zmatrana ratala...user posted image

vidim, da si
1.utrujena
2.občutljiva
3.depresivna...

vse mi sliči  na mene, ko sem bila noseča... menjava razpoloženja....user posted image user posted image user posted image

a me kaj ne vemo?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.6.2007 15:13:13   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

vse mi sliči  na mene, ko sem bila noseča... menjava razpoloženja....user posted image user posted image user posted image

a me kaj ne vemo?????

user posted image

Brina hvala za informacijo sam so pa kr dragi, edino če so prav od kopitarne.user posted image Kr majo ponekje tud ponaredke in tisti naj bi bli okol 5.000 sit.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.6.2007 15:14:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.6.2007 15:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

vidim, da si
1.utrujena
2.občutljiva
3.depresivna...

a me kaj ne vemo?????

ha ha.. sej bi se smejala, pa se mi ne lup...user posted image

ne res.. čist sm adijo... rabm mal razvajanja... user posted image a mate tam v zagorju kako masažo al pa kej tazga???user posted image

ej, res sm čist hin.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2387
7.6.2007 15:18:10   
Bubamaraa
biba jaz ti dam lahk telefonsko od moje kozmetičarke in jo pokličeš, ker vem, da tudi masaže opravlja....tko, da če ti je v interesu mi povej, da ti dam telefonsko... samo ima pa ful gužvo....tko, da povej, če te zanima...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.6.2007 15:21:28   
Anonimen
sam tole res ne bi blo švoh.. a se ti kej sanja, kakšno ceno ma?? da vidim če je kej cenej kot v laškem.. k sm tam pogledala kok je cena in sem vidla kok se je podražal, sm ratala še mal bol zmatrana..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
7.6.2007 15:31:30   
Bubamaraa
mislim, da ima odvisno kaj zmsira in kolk dolg časa....user posted image

tko, da nimam pojma....

evo tlele maš njeno telefonsko in, če hočeš jo poklič pa vprašaj!!!

Andreja Borišek

03-56-61-158

041-696-458

pa poklič pa ti bo  sama najbolj vedela povedat....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.6.2007 15:34:50   
Anonimen
ok, romanca, hvala..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
7.6.2007 15:42:45   
brina_3
Lunca natikači za katere sem ti povedala so prav od kopitarneuser posted image
drugih nisem videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.6.2007 15:43:53   
mtina
Pa sem šla sama v L. na kavo. 

Sedaj mi je pa le jasno zakaj ni bilo nobene nikjer. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.6.2007 15:46:44   
Anonimen
nč, js šibam domov.. če ne bom nekje na poti do avta vmes zaspala..user posted image user posted image

ajde, se slišmo jutri.. lepo se mejte..
papa

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.6.2007 15:54:27   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Pa sem šla sama v L. na kavo. 

Sedaj mi je pa le jasno zakaj ni bilo nobene nikjer. user posted image

Prou ti je, ko pa nisi hotla zadnjič z mano na kavo...user posted image user posted image user posted image

Drugič pa tik preden se odpraviš, prečekiraj sem.user posted image

Romana, lušna muca!

Biba, mogoč pa je neki na tem (user posted image ) - sam pol je moj dragi tud mogoče noseč, k ma iste simptomeuser posted image

Lunca, kdaj misliš it rodit. Zdej te bom počas terat začelauser posted image .
Aja, pa še nisem šla nič v dolino za čevlje pogledat. Bom šla bolj pol...user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.6.2007 16:09:34   
lunca2
Elis sej je že brina pogledala in povedala ceno ter da so od kopitarne. Vseeno hvala. Ne vem kdaj bom šla kej rodit tud sama bi že rada da se rodi user posted image . Že oba kumi čakava. Pa kaj ko še nč ne kaže da bo. Sicer aparat CTG zaznava popadke ki jih ne čutim. Večinoma so na skali (številki) 4 občasno tud na 6. A katera ve kdaj ostaneš noter? Kuk morjo tam kazat popadki (na kateri številki) ?

Romana res je lep mucek.
Biba ti pa si le prvoš eno ornk masažo da te mal zbistri in sprav h seb.user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
7.6.2007 16:15:19   
F*S*M
lunca dokler ne boš odprta te ne bodo notr obdržal, ko boš šla na pregled k jelki pa če te bo vspodi pogledala jo vpraši kolk si odprta pa kaj to pomen, drgač pa uživi kolkr se da dokler ni user posted image ker sam boh ve kdaj boš spet v miru uživala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da naj se mu nič ne mudi, ker sedaj so najbolj sladki dnevi do konca ker pol kmal ne bo nekega konstantnega miru 

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.6.2007 16:45:46   
Miss Piggy
Joooj punce. S "teranjem" lunce rodit sem se hecala...A ste me resn vzele?user posted image
Itak, da ne moreš vedet, kdaj boš rodila, mal heca pa mora bit ane.user posted image
Sem se glih spomnila, kok so mene zadnji mesec prjatlce skoz "terale" rodit...user posted image

Zgleda, da sam men dons spet seka....user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.6.2007 17:49:08   
tea
Kakšno smotano vremeuser posted image , za znoret. Jaz sem mal prej prišla s trima in sem v obraz pinki, pa moram mal počakat, da se ohladim preden grem do knjižnice. Itak me bo spet dobil dež, tako da se ne sekiram več. Danes sem bla pr Pogačniki na tehničnem, pa je vse ok.
Hoti- ja, pauč sem naročila na moj škratek. Meni je res všeč, če želiš ga lahko ob prvi priliki probaš. Sicer ti ga pa tako dajo najprej za sprobat, pa če ti ni všeč plačaš samo rentanje, ne celo kupnino.
Lunca- ko bojo popadki ta pravi bodo lezli gor do vrha lista, pa taka lepa okrogla vijuga se bo delala. To sedaj je pa samo treniranje maternice in ti še ne čutiš. Not greš pa ko se porod začne- torej ali so redni popadki in po pregledu vidijo, da se odpiraš ali pa ko ti odteče voda. Ali pa če vidijo, da kaj ne štima. Meni je kar pasalo, da sem tričetrt oddelala doma, sam finiš je bil v bolniciuser posted image
Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.6.2007 20:25:52   
lunca2
Dober večer!

Jaz sem mogla zele sprazt predalnike, ker boma jutr z user posted image mogla mal prestavla stvari in sestavla postlco za user posted image , ter map preuredit v omari pa tko,... Sej se mi ni dal a je treba.
Jutr zjutri grem h ginekologinj a ne vem če me bo kej pregledala me je nazadnje. Tko da pomoje ko se bodo začel popadki bom šla in takrat bojo povedal kuk sm odprta,...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.