|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
5.6.2007 11:48:08   
nemsis
Kapesanta res je, da v Hrastniku samo Kuharjeva za otročke, ima pa ordinacijo vsak dan (pon. - popoldan, ostale dneve zjutraj). Edino če niso kaj v kratkem spreminjali. Mi bolj poredko hodimo k zdravniku.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.6.2007 12:26:17   
Bubamaraa
Kapesanta jaz sem glih dons rekla, da se bom usedla in pogovorila z mojim glede Danajine otroške zdravnice....user posted image ..ker, da bi jo kr k eni poslala jo pa raje vozim v Ljubljano...user posted image ..bomo videli kaj bo moj rekel...user posted image

Tanja hodim k Andreji... in nasploh hodim za vse stvari k Andreji in sem ful zadovoljna z njo...res...pa še cenej je od Nataše..user posted image

mi pa mucka dobimo v četrtek......user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.6.2007 15:59:32   
lunca2
Zdravo dekleta!

Na CTG je bilo vse uredu, danes je user posted image lepo bil srček, tako da ni sestra nč rekla da bi tam ostala. Imela pa sem spet kar nekaj popadkov. Večinoma je bila skala na 4 vmes pa tudi na 6 sicer ne vem glih točno kaj to pomeni, čutila pa nisem spet nič.

Danes ni nič kaj prida vreme. Zjutraj je kazalo da bo še kar lepo, zdej pa se je pooblačilo.user posted image

Eros sam Kuharjeva je res dobra zdravnica ane? Včasih je delala na pediatrični kliniki v Ljubljani. Jaz sem šla enkrat h njej  po prvem zdravljenju, ker ni bilo Stošickijeve in je sam rekla da naj grem kr v Ljubljano, ker so gor moji zdravniki. Veš sem takoj vedela kuk je ura kr je kr zmajevala z glavo ko je tipala trebuh. Stošickijeva pa prvič ko me je tuk bolela noga ni glih velik ukrepala sm sama prosila po mesecu dni če me lahko da h ortopedu pa je rekla da pa res nebi blo švoh. Adijo pamet! Zdej pa sem se prestavla kr h odraslm gor in sem ful zadovoljna, sicer tko nisem velik dol ampak ko sm svaka čast.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.6.2007 20:38:58   
mtina
Ni vedno tisto, o čem govorijo da je najboljše, res najboljše.  user posted image

Zakaj toliko pišete, da moram potem toliko brat?  user posted image   čveke

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.6.2007 20:59:32   
Bubamaraa
mtina bolj proti odgovarji pa ti ne bo treba tolk brat....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.6.2007 21:23:41   
brina_3
a vam povem neki....celo splačal se je v šolo hodit pa napisat kdai kakšno stvar na našo spletno stran,ker smo zmagal na natečaju za najboljšo spletno stran osnovne ozz srednje šole Slovenije ter gremo za nagradno brezplačno v Gardalaaanduser posted image user posted image user posted image user posted image
Hoti in Čebelco sem vidla v L-u  sta spet kofetkale....ta.njo pa sem videla v parku ko je sprehajala Aneja..kje ste bile pa druge?

lep večer še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.6.2007 21:33:49   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
mi pa mucka dobimo v četrtek......user posted image user posted image user posted image

Jo, pol pa ne boš mogla na kavico priti?  A ne bo raje dojenčka?

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.6.2007 21:35:19   
Čebelica - trot
Brina 3 čestitke.

Ja s Hoti sva že inventar v L, me je ž kr mal sram, ampak, ni nama več pomoči.

la la la

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.6.2007 22:21:17   
Anonimen
Mene pa ni nič sram, ker po novem se user posted image  sam v l-u več ne dere, povsod drugje pa. user posted image
Čebelca, DVDje ti snemam, sam ne gre na tvoje, na mojga pa lahko posnamem. user posted image  Očitno je z DVDji nekaj narobe. user posted image  Zdej sem še enkrat probala, če bo šlo, da vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.6.2007 22:27:26   
kapesanta
Bravo Brina_3, čestitke - matr že nisem bla v Gardalandu, po mojem je že čist drgač.
Čebelca-Trot, a mata vidve kako kartico popustov za L? Mislim da si počas zaslužte že tako za cel življenje...
Lunca2 - pa valda bo bebika počakala še tale mesec. A bo že rakec?
Mi smo bli pa dons v Celju v CP, sem mal za dopust kupovala - kopalni plašč, bodye brez rokavov pa kratke hlače, pa slinčke za Roka. Pa v Šparu sem dobila ta velike oranžne brisače (v trbovljah jih vedno zmanjka - pa pravi moj da sem skoz po štarcunah)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.6.2007 22:38:40   
Anonimen
Jah, men ni več nič jasno. user posted image  Trije DVDji, za katere je napisalo, da se ni posnelo, so polni risank. Tako da se zdaj žal, par risank ponavlja. V glavnem, sem vse sprobala, men delajo. Dobiš jutri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.6.2007 7:57:30   
mily
Jutro zasavčanke.
Brina 3 čestitke! Fajn se mej v Gardalanduuser posted image , jst nisem bla še nikol.

Kake risanke maš Hoti? Kej fajnga, da vidim, če se še men splača uštulit?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.6.2007 8:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily
Kake risanke maš Hoti? Kej fajnga, da vidim, če se še men splača uštulit?

Ne splača, sam šunder. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.6.2007 8:23:00   
mily
Ka pa je to?? Prvič čujem.

Še vela za poli? Te pokličem okol 11ih, prav?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.6.2007 9:16:57   
lunca2
Dobro jutro čvekeuser posted image user posted image user posted image !

Brina čestitke in lepo se imej v Gardalandu. Kdaj pa sploh greste ?
Kapesanta a veš da ne vem kaj bo po horoskopu. Še nism nč gledalaa bom mogla res mal počekirat. Sam se mi zdi da je pol že rakec.
Biba kje si? Te kr pogrešam ko se nič ne javiš.

Midva greva pa dons dopoldne v Trbovlje v Mercator po brisače za mami. Je zbrala tuk točk da gr glava boli.user posted image user posted image user posted image Je rekla da bo men dala en komplet brisač. JUPI!

Sm šla gledat 22.05. - 21.06 Dvojčka
                     22.06. - 22.07 Rak

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 6.6.2007 9:19:56 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.6.2007 9:25:21   
Miss Piggy
Živjo punce!

Kako ste kej? Jaz zdajle uživam s kofetom pred sabo. Vse je pospravljeno, kosilo pripravljeno, sam za v pečico dat, eno dete v vrtcu, drugo je šlo v mižale,...mami pa na RR!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.6.2007 9:56:11   
kapesanta
ojla
Lunca2 - jaz pa danes ne bom nč v trbovljah, grem popoldne k zdravniku v Zagorje. Ti me kar še vnaprej obveščaj kdaj boš kej v Trb. da se dobimo....
Jaz moram tud še v M po brisače, se je tud nalepkic nabral - moram pa priznat da so Šparove brisače dost boljše, čeprav ma M Svilanit.
No zdej grem pa jst tud po kofe. 

l.p. Mateja

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.6.2007 10:27:06   
tea
Madona, tulk čvekate da nimam časa prebrat, kaj šele kej napisatuser posted image Skratka, pri nas je vse po starem. Zdele čakam, kaj se bo z vremenom nardil, da ne bova glih v kako strašno nevihto ven priletela. ga bom dala kar v pauč, pa ta veliko marelo, pa ajdi mal naokrog!
V nedeljo smo končno imeli zabavo za Jaškov 1.rojstni dan in je bilo res luštnouser posted image Otroci so se zabavali, divjali na okrog, iskali zaklad... Ta stari smo se meli pa po svoje luštno. Ampak sem vesela, da je za nami. Je blo kar veliko dela in pripravuser posted image
V petek gremo pa mame same malo ven, na eno večerjo, pa na babji čvekuser posted image  
Včeri smo mel sistematskiga, naši tehnični podatki- 8800g in 73cm, kar pomeni da smo pod povprečnim. Je bolj mali bebek, ampak je rekla Kuharjeva da nič hudga in da bo vse nadoknadu. Je res taka luštna zdravnicauser posted image  A je v Hrastniki še vedno tko, da tut odrasli hodjo k pediatrom? Ker če mene vprašate je to čist mimuser posted image  Prideš z otrokom k zdravniku in tam že od 5.30 sedi enih 200 penzičevuser posted image
Ena čudna tišina je v dnevni, grem gledat če ni slučajno mali junak omagal v stajci.
Pa-pa, pa dejte kej bolšga vremena zrihtat. Jaz grem že kmal na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.6.2007 10:31:26   
tea
Aja, kapesanta, pa ste res nobel hišo zrihtaluser posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.6.2007 10:41:30   
Anonimen
Tea, a ti si pauč naročila na strani moj škratek? Ker resno razmišljam o tem, ker je Ela zadnje čase taaaaakoooo tečna v vozeku... user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.6.2007 10:42:36   
kapesanta
Ojej Tea - eno leto - pišuka šiba čas - tud mi bomo vsak čas tam...
Dejte punce mal povedat, kako ste imele organizirano zabavo - kaj ste delali, kaj jedli, pili,.... ker bo treba počasi kaj zorganizirat.

l.p. Mateja

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.6.2007 11:26:03   
Anonimen
ojla, punce...user posted image

evo, danes se pa oglašam od doma... jeejjj.. nisem v službi..user posted image  sva šla zjutraj na krvodajalsko, pa sva se šele sedajle domov primajala.. user posted image  iz ene user posted image  na drugo user posted image ... user posted image user posted image

Zdej grem pa mal kuhno pospravt, pa mal po tleh pobrisat... user posted image

Drugač sm pa mal slabe volje.. Učer mi je mentor poslal, da lahko dam diplomsko vezat...user posted image user posted image  Problem je pa zdej v tem, ker bi mogla vse to do včeraj oddati, če bi hotla met v juniju zagovor... user posted image  v juliju in avgustu pa zagovorov ni...user posted image user posted image user posted image  Tako da šele septembra...user posted image user posted image  Zdej lahko pa sam upam, da čez poletje ne bo na voljo kakšne službe, kjer zahtevajo diplomo...user posted image user posted image  Fajn bi blo d bi se šele pol oktrobra kej "odprl", d se ne bom sekirala...user posted image user posted image  Res mi je tole vse skup mal zamoril.. Če tko gledaš, bi mi lahk poslal par dni prej, pa bi mela ta mesec že zagovor...

ma, res sem slabe vole.. grem kr mal delat...

Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.6.2007 14:34:29   
lunca2
Biba sej tkole je tud včas pr nas ti povejo zadn dan pa pol ne morš na zagovor. Sam je res to bedno. To jim pa ne dam prav. Ti se trudiš z diplomo, ker je res dost dela pol te pa tkole zafrknejo.user posted image Kuk strani pa si mogla napisat ? Jaz mam dispozicijo narjeno, potrjeno s strani profesorce in mentorja v podjetju, kjer sem opravljala prakso, zdej jo morm nest na šolo, da gre na komisijo. Pa sploh ne pridem do Celja. HEHE. Mam že več kot en mesc prpravleno.
Drugač pa lepo, da si mal doma in frej.
Kapesanta te bom obveščala ko bom kej v Trbovljah.
A res so boljše brisače v sparu? Sej za en komplet že mam. Bom kupila kr tiste oranžne če bojo mel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.6.2007 15:02:11   
brina_3
lunca v gardaland gremo 21.6 se pravi en dan pred koncem šoleuser posted image
tko da komaj čakam tedn od 18-22 ker bojo same dobre stvariuser posted image
Aia...še če bo tvoj Ažbe dvojček...veš dvojčki smo čist uredu osebceuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.6.2007 15:16:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3

veš dvojčki smo čist uredu osebceuser posted image

Tle se lahk pa sam podpišem. user posted image

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.