|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.6.2007 17:54:54   
mily
Luna, če maš windovse, maš tut ta program. Sam na sliko klikn z desno miško in klikn Za odpiranje uporabi in poiščeš program Microsoft office picture manager. KO se ti odpre imaš opcijo Edit picture in se ti odpre nova orodna vrstica. Tam pa lahko nardiš s sliko kar češ (pomanjšaš, zrežeš...).

Upam da sem napisala kukrtuk razumljivo. Sej ni težko, ti pa samo še priporočam, da ko boš rihtala eno sliko, si jo skopiraj prej, ker ko jo shraniš se spremeni in nimaš več originala.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.6.2007 18:32:24   
lunca2
Kapesanta pol pa vem katera hiša hehe. Mi gremo v polno luno včasih na user posted image .
Mily napisala si čist logično, vsaj zame ko se še kr spoznam na računalnike saj so me zelo zanimali. Imam pa drgač xp itaq.user posted image user posted image

Dekleta men bo avgusta potekla pogodba z amisom (imava tud DSL) pa tuhtama z user posted image ali bi ostala tu al bi šla na voljoDSl.
Pa me zanima katere ponudnike imate ve, kako ste zadovoljne z njimi?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 4.6.2007 18:34:36 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.6.2007 18:46:36   
lunca2
Tega programa na žalost nimam, sem dala tud pregledati vse datoteke pa ga ni nikjer bom šla na njihovo stran in ga poskušala dol potegnt.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.6.2007 19:07:10   
mily
Lunca, drugač lahko tut s slikarjem zmanjšaš fotko. Tega pa ziher maš.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.6.2007 19:13:58   
mily
Čeprav zdele gledam morš tut unga met. 100%!

Pejt tle na Start in ko maš Vsi programi. Pa pejt tam ko maš Microsoft office (not je Word, Excel, Outlook...) in maš tut orodja. No v orodjih more bit tut ta program.

Joj no, spet sem zabluzila, sam vem da maš. Jst pa tut ne znam drugač povedat, kot da neki nakladam. Sory no, če kero moti.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.6.2007 19:21:55   
lunca2
Mily dobr da te mam. Hvala, veš prej sm dala vse datoteke pregledat ampak mam XP napol v angleščin, sej ni čudn da mi ni našl.user posted image user posted image user posted image
Mam sam ta program microsoft office documet imaging a je to to al ne?Jz mislm da je. Druga pa res nimam. Pa šr to sm si mogla posnet, ker nisem mela posneto. HEHE

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.6.2007 19:24:38   
lunca2
Sam zihr ni to to ker mi noče odprte slikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.6.2007 21:02:59   
F*S*M
Lunca greš v slikarja in daš vsatavi datoteko pol pa greš na sliko in klikneš atributi in vpišeš velikost širine in višine in se ti slika pomanjša, je čist simpl, sam me se to ne da delat ker je zamudno dam slike rajš v spletni album moj album, kakršnega imam v podpisu

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.6.2007 21:11:20   
lunca2
Hvala F*S*M sem že probavala in je ratalo. Sam ku ne vem na kuk % je treba dat da maš lahko tuki za sliko v avatarju, a katera ve?

Danes je user posted image prišel iz službe in je moral nazaj v nočno. Jutri zjutraj pa greva na CTG in na user posted image . Zdej grem pa počivat in gledat  user posted image   , sedma nebesa in nato urgenco pol pa user posted image .

Lepo se mejte še naprej jutr vam pa sporočim kako je bilo na CTG. Lepe sanje vam želim ko boste šle spat.

Good night!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.6.2007 22:55:48   
kapesanta
Lunca2 - reče se Microsoft office picture manager - in ni naložen z Windowsi ampak z MS office 2003 - mislim da je samo v proffesional verziji - če se prav spomnim, ga moraš posebej dodati, v priporočeni inštalaciji ni izbran. Je pa res da sem že dolgo nazaj tole delala in se ne spomnem več čist natančno. Če se bom spomnila bom jutri na šithu na CD pogledala.

Slike hiše od spredaj sem tud not dala, če katero zanima.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.6.2007 7:35:23   
Anonimen
Jutro!

Se prov morm mal javit, a ne? Berem že, berem, pisat se mi pa kr neki ni dalo. user posted image
No, v nedeljo smo bili v živalskem vrtu, sva vzela s sabo mojo nečakinjo in smo se prov nahodili. Pa še lepo vreme smo trofnili. user posted image
Včeraj pa je mela Ela ponoči neki vročino (37,7°), potem zjutraj nič, pa potem spet 37,3, pa spet nič in smo šle kr mal ven popoldan. In smo prišle ven iz bloka ravno na 10 sekundno ploho. user posted image
Ma, bomo pa danes notri, ko je tako kislo vreme. user posted image
Pridne bodte! pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.6.2007 8:11:12   
mily
O Hoti, sem te že pogrešala, ko nč ne napišeš. Sem že mislala včeri vprašat, kje so naše največje čvekeuser posted image .

Vročina pa ni nujno da je karkoli. Mogoče je še kej zaradi cepljenja.

Vreme je pa resuser posted image . Ko smo se končno pozdravle ga bo pa tkole biksal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.6.2007 8:25:18   
kapesanta
Jutro

Hoti zdravo - pa te res že dolgo ni blo nč gor.
Kva dugaja? Razen da dežuje?

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.6.2007 8:33:26   
Anonimen
Da bi bila vročina od cepljenja? user posted image  Dvomim, po enem tednu. Sem pa celo pomislila na zobke. user posted image  Bomo videli, najbrž ni nič.
Jah, pr men ne dogaja nč, z user posted image  sva same doma, čakava na sončka, da greva lahko kej ven! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.6.2007 8:58:13   
mily
Ja ka pa vem, misliš da je predolgo po cepljenju? Zobki so pa tut mal hit a ne? No sej boš vidla. Kokrkoli, upam da ni kej druga in bo kr samo šlo mim.

Ma sej drugač ne dežuje zdele, sam je res mal riskantn it ven.

A jutr sta tut sami? Mava z Niko logopedinjo, pa če bo takle kisl, se lahk povabiva na en kofi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.6.2007 9:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily
Mava z Niko logopedinjo, pa če bo takle kisl, se lahk povabiva na en kofi?

user posted image A Nika tud že kofe pije???? user posted image

user posted image  Ja itak, se slišmo.

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.6.2007 9:54:08   
Bubamaraa
morning...

evo jaz sem glih z Danajo prišla iz sistematckega pregleda....Vglaven vse je bilo uredi...vse je ubogala in vse naredila tako kot mora..... user posted image user posted image user posted image ... Ji je pa sestra rekla, da ima pri 94 cm manekenskih 12,80 kg.... user posted image .. je pač suhica... sam niča zato....

včeri vam morm povedat, da so me roke in noge od bovlanja tuk bolele, da sem misla, da se mi bo zrolalo... danes je boljš....

zdele pa pod tuš in letim mal v solarij....user posted image

čao

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.6.2007 10:05:16   
mily
Hoti bula si da vešuser posted image . Ok en kofi, pa en sok.

Romana sta pa hitro imeli sistematskega, glede na to, da ji manjkata še 2 meseca do RD. Suhica je pa resuser posted image  Nika je imela takrat že 14 kil, ampak je bla pa tut mal večja. Mislim da 102 cm, tko da sta potem nek na istem.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
5.6.2007 10:15:47   
Bubamaraa
Ja sistemackega smo meli zato, ker gre drugi mesec naša pediatrinja stran.. Gre delati v Ljubljano..... In so zdej vse te sistemacke mal prej dali... Ima pa Danaja do rojstnega dne 1 mesec in pol...user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.6.2007 10:38:41   
Miss Piggy
Dan!user posted image

Romana, naša tamlada bo pa manekenka!user posted image Moj je mel pr treh letih 22kguser posted image . Ni kej, se je čist po mamic vrguuser posted image .

Milly a so vaši tud dons šli s "taxijem" v enoto Barbara?

Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.6.2007 10:44:16   
kapesanta
Ojej Romana26 - ti a so vas poklicali da so prestavili sistematskega? Nas niso nič, pa mam tud Rusovo (mela?) - mogoče zato ker bi bla prevelika razlika, če bi imel en mesec prehitro sistematskega (ku še ni leto star). A kej veš kdo bo namesto nje? Baje ne dobijo nč pametnega.... Jaz razmišljam da bi se prestavili v Hrastnik h Kuharjevi, samo baje je sama, pa nima vsak dan ordinacije - skratka živa groza tole s to našo dohtarco. Pa kaj ji je treba tega, sej se tud 3/4 zasavja voz vsak dan v Lj pa kr prežvijo....

l.p. Mateja

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
5.6.2007 10:50:54   
Bubamaraa
Kapesanta ne nam so kar avtomatcko dali ta datum... So danes imeli 3 leta stari otroci in 5 let stari, ki imajo predšolsi pregled... Sam kasnej so bili pa dojenčki... A ti že imaš datum??? Ker če ga imaš, in če dr.Rusove ne bo več jo bo nadomeščala katera druga... mislim pa da zaenkrat ne bo sprememb.. vglavnem dr Rusova gre z 1. julijem v Ljubljano.. Jaz pravim, da je res, da se veliko ljudi vozi vsak dan v Ljubljano in, da preživijo.. samo ti ljudje odpikajo svojih 8 ur in gredo domov.. dr.Rusova pa ima naprej dežurstva v zagorju potem 2x-3x tedensko še v splošni bolnici trbovlje na pediatriji in je res razlika... Pa mormo se zavedati, da je tudi sama mami in, da bi rada bila več časa z sinom...user posted image ..pa ne, da jo zagovarjam, samo v njeno kožo se probam postaviti in gledati z njene perspektive....user posted image ..jo bom pa ful pogrešala in nimam pojma kam bom zdej šla...najraje v Ljubljano k dr.Rusovi... sam morm vse pretuhtati.....user posted image ..vse je odvisno kdo jo bo zamenjal...

ja Elis@ kr povej svojmu sinu, da se naj pripravi na blišč in kamere....user posted image user posted image

zdej pa res letim v solarij...mam ob 11.00 uro...

čaooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2322
5.6.2007 11:03:28   
kapesanta
Ja sej vem, jst jo tud razumem - sam kva bomo pa brez nje, smrk smrk....
Jaz bi tud šla v Lj za njo, sam kva pa če bo kej nujnega, pa vse kontrole,... ogromno časa, da o stroških ne govorimo...

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 2323
5.6.2007 11:14:04   
ta.nja
Romana a hodiš v solarij k Nataši?
Lunca kako je bilo na ctg?
Kaj mi gre danes na živce ta vreme, sploh ne vem ali naj grem z otrokom ven ali ne. Upam da se bo kaj zjasnilo.

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 2324
5.6.2007 11:15:59   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@
Milly a so vaši tud dons šli s "taxijem" v enoto Barbara?

Ej nč ne vem. A vam so povedal prej? No verjetno že, ker ste mogli plačat taxije. Potem verjetno ne user posted image . Zakaj pa grejo tja?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.