Čmrlika
|
Dobro jutro... K&M in Trnuljčica- me veseli, da smo se kpnčno spoznale Drugače pa vama moram povedat, da sem celo uspešno spala, in da nisem niti en trenutek razmišljala o dojenju.. Janey-sem namreč včeraj ful mislila nate, pa ti v bistvu kot prvič noseča nimam kaj za povedat , razen tega da te sigurno podpiram v tvojih odločitvah in da si KRAAAASNA MAMA... Smo pa potem v šoli ravno o dojenju govorili, in sem potem trnuljčici in k&m rekla, da sem prav prestrašena, ker ne vem kaj me čaka, pa ker vem, da se bo tudi meni trgalo, če kaj ne bo šlo po željah... Ne vem, imam kar nekaj prijateljic z malimi otroki, enega sem naprimer čuvala od 7 meseca naprej in ko sem ga začela je imel še vedno krčeke...in to take! 6 mesecev se je zvijal, pomodreval v obraz, ni spal, bil samo na riokah.probal vse mogoče kapljice in zdravila..pa da povem še bistvo ob vsem tem je bil nonstop s polnim nosom, prehlajen, slabokrven...AJA in bistvo-POLNO DOJEN!!! Tako da, jaz nič ne verjamem več oziroma, bi rekla, da je vsak mali organizem tud drugačen, pa ena druga prijateljica je imela vdrte bradavice, pa ni in ni šlo...so začeli na flaško,in kolik skoraj nič, prvič ko je malo se pojavilo- v 3 mesecu je zamenjala hrano in je blo takoj ok- čez par dni bo star leto in je krasen in predvsem zdrav otrok, je imel do zdaj en rahel prehlad, pa enkrat vročiniko-pa še to so bli zobki.pa še bi lahko naštevala.......Upam, janey, da te bodo tudi take zgodbe potegnile v pozitivo... Drugače pa imejte se radi, carkljajte se, pa bo vse kot je treba...Aja pa če ti nisem še povedala NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU SI!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.2.2008 9:42:51 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|