|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
29.2.2008 11:19:16   
frutka_
Ker smo v glavnem tukaj gor MB mamice in če gremo v AUT v lekarno gremo v Strass imam eno fajn info. Danes sem šla gor v lekarno po neke zadeve in sem dobila kartico s popustom! Če hodite večkrat gor recite in jo takoj dobite. Na 63eur sem imela 2eura popusta. Nekaj je! Za benz če ne druga!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.2.2008 16:06:36   
Janey
Dan
Mi smo pa danes dali babici in dedku jakca, da sta ga pelljala na sprehod. Pol ure ga ni, pa ga že pogrešam. Tak nekaj mi manjka. zdaj pa namesto da bi na hitrco malo pospravila sedim tu za računalnikom. Če mi pa ni...morem enkrat mami prosit, da pride k meni in da ma malega škrata jaz pa pospravim. Pa itak rabim malo več kot pol urce. grem pa na hitro neke cotke zložit in en stroj zalaufatuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.2.2008 16:31:41   
barbaw
Kako je to meni znano Janey. user posted image  Čisto normalno je, da se tako počutiš. user posted image  za babico. Če je možno jo prosi, da večkrat pomaga dokler se ne zverziraš. Boš imela več časa zase. Če ne drugega, da se vsedeš pa četudi za računalnik. Tudi to je za dušo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.2.2008 18:46:22   
Janey
So mi ga dali nazaj ob 5ih pa je tak jokal skoraj do zdaj. Bošček je res krče že dobil kr mene buba bušček ko se tak zvija. Pol smo mu pa malo kapljic dali da se je pomiril. Pa še lubek je prišel domov, da nisma več sama. zdaj tak na pol nina jaz se grem pa na brzinko stušknit pol pa ga boma prvič sama kopala komaj čakam.

Lep večer vam želim in mirno noč.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.2.2008 20:20:28   
Marusah
Janey mi se tudi ubadamo s krčki... Meni je tako hudo, ko mali joka pa mu ne morem pomagat. Včasih se tak histerično joče, da ga po moje sliši cel blok. Sma se glih danes z možekom hecala, da če bo šlo tako naprej bojo sosedje socialno klical user posted image

Veš Nana, še vedno hodim gledat tvojega sineka. Meni je še vedno tak lepi... Mi je še od nosečnosti ostalo v navadi, da vedno malo pokukam v tvoj album.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.3.2008 9:18:04   
kekec in mojca
Krčki bodo minili, se pa spomnim, kako grozen občutek je to... ko dojenčka trga, ti pa ne moreš nič naredit... čisto nič...

Revčki mali so... tolažite se z mislijo, da bo kmalu za vami!

Janey, katere kapljice mu pa daješ?

A se dobimo v ponedeljek na kaviuser posted image ? Če vam je vseeno zaradi dneva...

Kdo je za?

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 1.3.2008 9:32:19 >

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.3.2008 11:30:11   
Janey
k in m dajem mu ta lefaxin v mleko. Pa včasih kako iz koroških lekarn na dudo če je res hudo.

Kak grdo piha danesuser posted image mi smo meli pa take plane. Fuj packa ti veter.

Če bo v ponedeljek toplo in lepo se mi2 tut MOGOČE pridružima. Bi rada poskusila it pešake v mesto pa ne vem kak dolgo rabim. Če kako urco pol mi je to super sprehod. Samo će se boste ob 10 zmenile pol je meni to malo hitro da grema ob 9ih od doma.  No sej bomo videli, mogoče boma imela pa avto pa se pripeljema.

Lep dan vam želim...mi gremo danes k babi na kosilo in v evropark, ker nujno rabimo pižame in nujno moramo v trgovino. Ampak se ne vem če nebi jakca raje pri babi pustila. Bomo videli.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.3.2008 13:07:13   
Blacky30
Janey, mogoče predlog, kako mu dati kapljice, da bo dobil čisto dozo brez mleka: flaško odvij, obrni cucelj in noter stisni Lefaxin, pa mu samo cucelj daj v usta, da potegne ven. Mi smo mu to dajali med obroki. Pa je kar pomagalo, no, jok in kričanje nista popolnoma izginila, delno pa.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.3.2008 15:43:36   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

A se dobimo v ponedeljek na kaviuser posted image ? Če vam je vseeno zaradi dneva...

Če nebo deža pridemuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.3.2008 21:16:26   
Janey
Čer

Naporen dan je za nami. Smo cel dan letali okoli babic in dedkov pa še a šoping smo šli, ker so nam že vse pižamice premale. Jih pa ene par na noč menjamo, ker plenice premočijo. Zakaj ne vem. Sem šla spet pamperske kupit, ker so le te ostale suhe. Vse ostale na 3 ure pride vse skozi. Sem jezna ko hudič. No v glavnem smo malo v h&m zapravljaliuser posted image user posted image Zdaj sem pa crkjena in grem kar lepo v posteljico. Jakca smo skopali in nahranili pa je še 5 min nekaj brbral v posteljici pol pa koma. HVALA BOGU ZA TOPLO VODOuser posted image user posted image user posted image

lep večer vam želim

aja...v ponedeljek ne morem ker moramo na csd, se slikat, na občino,.....in vse te kozlarije. ŠKODA...pa drugič

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.3.2008 21:40:15   
frutka_
Janey morda imaš premale plenice. Premočijo, ker so prešvoh. Poskusi naslednjo velikost.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.3.2008 21:49:44   
barbaw
Janey katere plenice so ti premočile? Mi smo imeli te probleme, ker je škrat ogromno pil.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.3.2008 16:31:25   
kekec in mojca
Glede na to, da se vas ni kaj dosti prijavilo za kavo jutri, bom  raje odpovedala... da ne bom zastonj tam sedela in čakala, potem pa nobene ne bo.

Itak se moram jutri it na CSD "razburjat", ker so mi znižali OD. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.3.2008 17:09:35   
Čmrlika
jaz bi pa prišla, sem mislila it na csd, a samo z mano pa ne bi hotla kavice popit?user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.3.2008 17:10:19   
Janey
Ne ne niso premale. Sem mela ene najmanjše in so premočile in eno večje in so tudi premočile. Ampak mu lepo pašejo in niso nič premale. Včeraj sem spet kupila pamperske in danes je bil celo noč suh, niti enkrat premočen. user posted image
k in m mogoče se srečamauser posted image user posted image nebom šla rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.3.2008 19:17:16   
kekec in mojca
Vredu, Čmrlika, potem pa se vidimo? Povej, če prideš, pa če se še katera druga javi...

Ker drugače se mi zdi brezveze vozit v mesto in plačevat parkirnino, da bom sama kavo spila v Astoriji... user posted image

Kaj pa ostale? Trnuljčica, Frutka, Mehurčica, Vrtnica, Barbaw, Blacky... in še katera (naj mi oprosti, če je ta trenutek nisem imenovala, ker sem pozabla...).

Potem torej KAVA V ASTORIJI JUTRI OB 10-IH.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.3.2008 19:45:35   
Blacky30
Oj, babike, jaz ne bom mogla priti, ker delam. Jutri grem v službo po enem tednu in niti nočem pomislit, kakšne gore papirja me čakajo na mizi. Poleg tega delam jutri samo do 11h, ker grem potem na morfologijo.user posted image

Tak da, žal, jaz tokrat odpadem, grem bejbeka gledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
2.3.2008 19:52:50   
barbaw
Ne vem, če bom zmogla do tja K in M. Moram k osebnemu po potrdilo in k G. Če bi bila fertik do 10-ih bi prišla, obljubit pa ne morem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2093
2.3.2008 22:04:58   
Čmrlika
k&m- midve se pa vidiva, pred astorijo prosim, ne se mi vsest k kaki mizi, pa da buljim pol povseh, kje si.......ok?user posted image pa če ti je mi pošlji na ZS svojo telefonsko številko, če se slučajno zgrešiva, al pa ti mene pokliči, če je ziher zjutraj...ti pošljem na ZS
nočko

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.3.2008 22:06:39 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.3.2008 22:09:44   
trnuljčica
Mene jutri ne bo na kavo. Moram v laboratorij. Drugič.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.3.2008 11:20:44   
arabela*
ojla punce.Kako smo kaj danes?Jaz sem sama,po tamalo je prišla babica in sta šle mal šetat po mestu.Tako da uživam.Imam pa veliko napostorjenega dela,samo kaj,ko pa je boljše tu na rr visetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.3.2008 12:16:56   
Janey
Halo babuške

naš mali jakec je taki fakin...smo se šli slikat in je tako spaaaal...ga nisma mogla zbudit za nič na svetu in smo pač šli domov...zdaj pa gleda ko čukec. Pa ni veliko dni ko ima ati čas da gremo na občino vse porihtat...joj...že zdaj nas jezi.

včeraj je mel take krčeuser posted image kak je jokal. Kak se to grozno počutim...tak nemočna. Sej vem da spada zraven in vse..zdaj to vem, ampak ko tako hudo joka in se cel zvija mi je pa tako hudo, da bi si srček ven potegnila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.3.2008 13:54:58   
nana35
Marusah,ti bom dala še kako novo slikico Klemen gor,da ga zdaj pogledaš,ko je že mali debelinko!user posted image Lepo da se še spomniš na naju in ga tu in tam pogledaš!Zdaj bom dala nekaj slikic gor,upam,da bo uspelo s prve!

:))

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.3.2008 21:53:52   
Marusah
Janey mi imamo tudi probleme s krčki user posted image  Kak dan je malo boljše, ampak ga tut pošteno zvija. Pa se mi zdi, da nobene kapljice ne pomagajouser posted image

Nana kak je že zrastel Klemen. Otroci kr prehitro rastejo... 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.3.2008 9:24:42   
Vrtnica79
Oj, sta pa morale Kekec & Mojca in Čmrlika  včeraj fejst čvekati, da mamo danes sneguser posted image user posted image user posted image . Tu še ga vedno nametava.

Zdaj pa bo moralo vozičkanje počakat na lepše vremeuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.