|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
25.2.2008 19:49:17   
barbaw
Janey mi smo široko povijali do tretjega meseca oz dokler ni bilo prevroče za to. Kolke smo pa imeli na obeh UZ odlične (ne vem kaj napišejo A ali nekaj).

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.2.2008 20:14:51   
kekec in mojca
Janey, Kekca sem široko previjala do 2,5 meseca, pol sem odnehala. Imela sem pa tiste štorkljine pleničke, so enostavne za uporabo...Ta plenička je bila nad pleničko za enkratno uporabo.

Komaj čakam na jutri.

Trnuljčica, ti kar pokliči na servis. K nam danes ni prišel. user posted image Jutri jih pokličem, pa jim povem svoje... user posted image

Čmrlika, s Trnuljčico sva te pa vidliiiiiii... ampak tebe je očitno hudo tiščalo lulat, user posted image user posted image user posted image , si nama pobegnila na wc  v spodnje nadstropje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.2.2008 20:50:53   
Čmrlika
Čmrlika, s Trnuljčico sva te pa vidliiiiiii... ampak tebe je očitno hudo tiščalo lulat, , si nama pobegnila na wc v spodnje nadstropje.

Ja menda sta me res, samo ne vem, nisem nič šla lulat v spodnje nadstropje, sem kr pred začetkom v našem nadstropju opravila...user posted image
Upam, da sta pravo nosečko gledali, sej jaz tud zdaj mislim da sta ta pravi...
K&m si imela belo jopico oziroma nekaj belega?
Trnuljčica pa tako modro tuniko ali nekaj kot oblekico...ne vem..povejta, jaz sem bla ista kot pred tednom...user posted image  no drugače oblečena, pa upam z maloooo večjim bušijem...user posted image  user posted image  na svojem mestu v drugi vrsti, pol se mi pa zdi da ste hodili ravno za nama -zunaj pred zd

No lepo se imejte jutri, pa glejte da ne boste dežeka priklicale
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.2.2008 20:58:19   
Vrtnica79
Oj, čvekice!

Sem komaj zdaj uspela priti do računalnika, pa še zdaj bom bolj hitra. Micena mi še rogovili okoli, večja pa že spi. Me pa čaka še kur cot za zlikatuser posted image . Bom se jih mogla lotit, če hočem priti jutri na čvek z vami. Pridema skupaj z Pandico, tak da če vas ne spoznama naju malo požugajteuser posted image . Imama pa rdeč in rjavi voziček!

Se vidimo, upam da nebo dežauser posted image .

Janey jaz sem do 1 meseca povijala široko, pol pa do 3 samo ponoči. Zdaj sma imele kontrolo in je vse OK.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.2.2008 20:59:45   
Vrtnica79
oj Čmrlika, a ti ne prideš ju3user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.2.2008 21:33:39   
Janey
k in m kake so te štorkljine?? Ker meni je tak grozno to povijanje. Ne da je meni muka, za malega se mi zdi da je taki negiben. In glede na to da malokje po svetu in drugod pri nas široko povijajo mi je tak tak. Če bi npr rodila v felbachu kot sem nameravala in glede na to da so kolki 1a nebi povijala široko. Vseeno pa je nekaj kar me vleče k temu da povijam. Kaj pa vem. Ponoči ga bom 100% še nekaj časa...če bom pa podnevi malo pošvinglala pa tut nebo nič narobe ane??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.2.2008 21:40:26   
Anonimen
Jaz sem bila kregana pri P (star 10 dni), ker sem široko povijala user posted image  Pa v LJ sploh ne delajo UZ kolkov ob odpustu (no, takrat še niso, zdaj menda ja) Samo kaj, ko je bila zima, jaz pa user posted image  nisem imela kje prijet, če ni bil široko povit user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
25.2.2008 21:51:07   
Janey
Pa sej nikjer razen v mb ne povijajo več široko. Tu to delajo preventivno. Odločitev je pa itak od vsakega posameznika (vsake mame). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
25.2.2008 22:49:45   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

K&m si imela belo jopico oziroma nekaj belega?
Trnuljčica pa tako modro tuniko ali nekaj kot oblekico...ne vem..povejta, jaz sem i ravno za nama -zunaj pred zd

Čmrlika:Ti si naju res zadela na tej MŠ. Zakaj pa nisi pocukala za rokav? No, medve z K&M sva obe bili prepričani katera si ti, sedaj pa res ne vem večuser posted image Ti si mela tudi belo oz svetlo majčko, tvoj naj bi sedel na tvoji levi, če sem si prav zapomnila ima očala, temneje rjavolas? Vidim, da za sredo najbolje, da napišemo kaj bo kdo nosil. Druga varianta pa je, da jutri prideš v Astorijo ob 10 ih.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.2.2008 7:42:54   
kekec in mojca
Čmrlika, očitno sva s Trnuljčico mimo kiksnili... Res škoda, da naju nisi pocukala... Pa v sredo, prav?

Janey, to so pa štorkljine pleničke:

user posted image

Lahko jih pa kupiš tudi v BC, tam imajo pa Racmanove, enako bombažne... Samo so ful drage, približno 13 € za eno... Videla sem tudi neke manjše, od konkurence, koliko je njihova cena, pa ne vem.

Tukaj je link, če te zanima:
Racman
Storklja

Če otroka previjaš v plenice za enkratno uporabo, potrebuješ max. tri takšne plenice - za ziher, če ti pamperska premoči.

Aja, še to: moji sestri so na medicinski fakulteti rekli, da je dovolj, če ima otrok med nogicami 1 pampersko - glavno je, da mu nogic ne povijamo skupaj, tako kot so to počeli Indijanci. Je pa res, da se to izvaja kot preventiva...

Jaz ga bom previjala široko. user posted image Kako dolgo, to pa še ne vem. Mogoče tudi samo prve štiri dni (v porodnišnici). user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 26.2.2008 7:48:19 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.2.2008 9:53:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Babuške kak dolgo ste ve široko povijale??

Do konca 3. meseca, torej do pregleda kolkov v P. Hvala bogu je bila zima in mu ni bilo vroče. Če pa je imel hude krčke, pa sem mu jih večkrat tudi snela za kaki 2 urci.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.2.2008 10:05:20   
Blacky30
Jaz pa sem spet v bolniški, mali je spet staknil virozo.user posted image user posted image user posted image  
Sem že jezna na celi svet, ni konca!user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.2.2008 12:10:56   
arabela*
babe,jaz sem bila danes ob 10 pred Astorijo,pa nisem nobene zasledila.potem sma s tamalo še mal okoli šetale,če bi kako revijo na mizi videle,pol pa sma šle.Pa več sreče prihodnjičuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.2.2008 13:34:40   
Čmrlika
K&M in Trnuljčica- po moje sta kr mene gledale, sem imela tak občutek, ko smo odhajali, in kosem vaju poskenirala user posted image , mi je pa lubi nekaj ful razlagal vse dol po štengah in pol sem vaju hotla zunaj ustavit, pa sta naenkrat zginiliuser posted image , je bil še en atek z vama, ne?
No, sem bla prava ziher, moj je mel verjetno res očala gor( jih nima vedno tako da...user posted image  pa na moji levi je bil ziher-moj črnolasecuser posted image  sem pa bila v bež belo rjavi črtasti majici pa bež oz svetlo rjavih hlačah...
ja nič vama javim, kaj bom jutri oblekla user posted image

Upam, da ste se načvekale v Astoriji, čeprav vidim, da so vas eni zaman iskaliuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.2.2008 14:19:58   
kekec in mojca
Saraya, smo bile tam, samo Willma je malo zamudila z revijami... user posted image Škoda, če bi vedela, kakšen voziček imaš, bi te pa midve s Trnuljčico ustavile... 

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.2.2008 14:35:24   
arabela*
kekec in mojcauser posted image
Jaz sem bila tam ene deset do desete,sva šle z malo mimo dvakrat,pol pa sva tak buljile v mize,da mi je že bilo nerodnouser posted image .Pol pa sva sedele malo dalje od Astorije tam naklopci,pa čakale,če se kaka z vozičkom pojavi.Edino kaj sem videla dve user posted image ,sta se malo kasneje usedli,pa nisem bila ziher.nisem imela vozička,peš sva bile.škoda,res da smo tak falileuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.2.2008 14:45:34   
willma
Willma je malo zamudila z revijami...

user posted image
jaz kriva user posted image

Samo potem pa smo mele kup revij na mizi, ki se jih ni dalo spregledatuser posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 26.2.2008 14:46:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.2.2008 14:57:15   
arabela*
pri kateri mizi pa ste sedele??
Pa bomo drugič nadoknadle,bomo se pred banko zmenle,tak se sigurno ne bomo falileuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.2.2008 15:14:48   
ina82
pozdravljene, še ena mariborčanka in julijska nosečka. Dozdaj sem vas samo brala dans pa sem se odločla da še vam te nekaj napišem. sem vidla prepozno današnje srečanje, sem pa šla mimo astorie okrog 11.30 pa sem malo čekirala, je blo največ vozičkaric nekje na sredini astorie čisto na robu, zdaj pa nevem če sem ta prave zagledla, blo pa mi je preveč nerodno da bi vprašala. se vam kdaj drugič pridružim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.2.2008 15:19:02   
Vrtnica79
Oj Saraya, kak škoda da smo se falileuser posted image .
Sedela smo čisto ob robu, ker smo bile 3 vozičkarice . Res pa je da sem tudi jaz prišla malo kasneje. Tak da nas pol skoraj ne bi mogla zgrešit! Pa toliko nas je bilo, da smo imeli 2 mizi skupajuser posted image . Pa drugič!

Zdaj pa spet letim ven v park, ker je preveč lepo da bi doma sedela.

Čaooooo..............

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.2.2008 15:27:47 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.2.2008 15:21:30   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: ina82

sem pa šla mimo astorie okrog 11.30 pa sem malo čekirala, je blo največ vozičkaric nekje na sredini astorie čisto na robu, zdaj pa nevem če sem ta prave zagledla, blo pa mi je preveč nerodno da bi vprašala.

Ja, to bo to. Tam smo bileuser posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.2.2008 17:16:37   
arabela*
ja res škoda.
Jaz sem tam na klopci sedela do deset čez,pa sem dve user posted image vidla(ena je imela dolge svetle lase,pa očala,druga pa temne lase daljše).Pa sem dobila feling da sta pravi,samo kaj ko ni bilo nikjer nobenega vozičkauser posted image
Ok,bomo preboleli to,drugič(upam da kmalu) pa se načvekamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.2.2008 19:25:33   
kekec in mojca
Saraya, to sva bili midve s Trnuljčico. Res škoda, da nisi prišla vprašat... user posted image pa da nisem imela  rezervnega časopisa s seboj...

Kaj pravite, ponovimo srečanje naslednji teden? user posted image Meni je bilo prav luštno čvekat z vami!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.2.2008 19:54:56   
Marusah
Ojla babike...

Evo midva tut sedaj že veselo vozičkama. Tako, da na naslednje srečanje zagotovo privozičkama user posted image

Smo imeli par dni pestrih. Je Lovro skus jokal (podnevi in ponoči), pa nismo vedeli zakaj user posted image  Pa se mu je nohtek na nogici vraščal v kožo. Bošček moj mali. Pa smo še s patronažno gledale prstek, ker je bil rdeč. Ampak se ni še nič videlo. Danes pa se je revčku malo pod nohtekom zagnojilo. In sedaj, ko vemo kje je problem, spi kot angelček, že cel dan. Mi je kr hudo, da že prej nisem pomislila na touser posted image

Grem še malo kavč likat dokler še pikec spi...

Lepo se imejte!

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.2.2008 20:00:57   
Janey
mogoče se vam še drug tedn midva pridružima user posted image user posted image
nas so pa začeli krčki matratuser posted image user posted image user posted image user posted image kak je grozno ko joka, pa naredim vse da bi mu blo bolše pa še kar ne neha. Pa se umiri, pol pa spetuser posted image user posted image smo se založili s čaji in kapljicami. Upam, da bo kaj pomagalo. Se boma pa počasi nehala dojituser posted image user posted image mam iz dneva v dan manj mleka. Danes sem si črpala in sem si komaj 40 iz ene zizike, pa še to sem res dolgo vztrajala. Pač si bom črpala dokler bo kaj, potem bomo pa žal šli na nadomestekuser posted image sem žalostna ko hudič. Res sem si želela dojit. Ne vem zakaj je narava tako krivična. Tistim ki nočejo da veliko mleka, meni ko pa sem si želela in res veliko pila in prav jedla in lali lali lali pa nič mlekecauser posted image bomo se pač a drug način cartali. Pa pol nebo treba nehat, pa...skoraj ne naštejem prednosti. Ziza je vedno zraven, nič ni treba gret, ne hladit, ne čakat, nič. To je pa samo sranje, delo in jok ko je treba čakat. Razočaranauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!