Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 19:49:17
|
|
|
|
barbaw
|
Janey mi smo široko povijali do tretjega meseca oz dokler ni bilo prevroče za to. Kolke smo pa imeli na obeh UZ odlične (ne vem kaj napišejo A ali nekaj).
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 20:14:51
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Janey, Kekca sem široko previjala do 2,5 meseca, pol sem odnehala. Imela sem pa tiste štorkljine pleničke, so enostavne za uporabo...Ta plenička je bila nad pleničko za enkratno uporabo. Komaj čakam na jutri. Trnuljčica, ti kar pokliči na servis. K nam danes ni prišel. Jutri jih pokličem, pa jim povem svoje... Čmrlika, s Trnuljčico sva te pa vidliiiiiii... ampak tebe je očitno hudo tiščalo lulat, , si nama pobegnila na wc v spodnje nadstropje.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 20:50:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
Čmrlika, s Trnuljčico sva te pa vidliiiiiii... ampak tebe je očitno hudo tiščalo lulat, , si nama pobegnila na wc v spodnje nadstropje. Ja menda sta me res, samo ne vem, nisem nič šla lulat v spodnje nadstropje, sem kr pred začetkom v našem nadstropju opravila... Upam, da sta pravo nosečko gledali, sej jaz tud zdaj mislim da sta ta pravi... K&m si imela belo jopico oziroma nekaj belega? Trnuljčica pa tako modro tuniko ali nekaj kot oblekico...ne vem..povejta, jaz sem bla ista kot pred tednom... no drugače oblečena, pa upam z maloooo večjim bušijem... na svojem mestu v drugi vrsti, pol se mi pa zdi da ste hodili ravno za nama -zunaj pred zd No lepo se imejte jutri, pa glejte da ne boste dežeka priklicale
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 20:58:19
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, čvekice! Sem komaj zdaj uspela priti do računalnika, pa še zdaj bom bolj hitra. Micena mi še rogovili okoli, večja pa že spi. Me pa čaka še kur cot za zlikat . Bom se jih mogla lotit, če hočem priti jutri na čvek z vami. Pridema skupaj z Pandico, tak da če vas ne spoznama naju malo požugajte . Imama pa rdeč in rjavi voziček! Se vidimo, upam da nebo deža . Janey jaz sem do 1 meseca povijala široko, pol pa do 3 samo ponoči. Zdaj sma imele kontrolo in je vse OK.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 20:59:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
oj Čmrlika, a ti ne prideš ju3
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 21:33:39
|
|
|
|
Janey
|
k in m kake so te štorkljine?? Ker meni je tak grozno to povijanje. Ne da je meni muka, za malega se mi zdi da je taki negiben. In glede na to da malokje po svetu in drugod pri nas široko povijajo mi je tak tak. Če bi npr rodila v felbachu kot sem nameravala in glede na to da so kolki 1a nebi povijala široko. Vseeno pa je nekaj kar me vleče k temu da povijam. Kaj pa vem. Ponoči ga bom 100% še nekaj časa...če bom pa podnevi malo pošvinglala pa tut nebo nič narobe ane??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 21:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila kregana pri P (star 10 dni), ker sem široko povijala Pa v LJ sploh ne delajo UZ kolkov ob odpustu (no, takrat še niso, zdaj menda ja) Samo kaj, ko je bila zima, jaz pa nisem imela kje prijet, če ni bil široko povit
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 21:51:07
|
|
|
|
Janey
|
Pa sej nikjer razen v mb ne povijajo več široko. Tu to delajo preventivno. Odločitev je pa itak od vsakega posameznika (vsake mame).
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.2.2008 22:49:45
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika K&m si imela belo jopico oziroma nekaj belega? Trnuljčica pa tako modro tuniko ali nekaj kot oblekico...ne vem..povejta, jaz sem i ravno za nama -zunaj pred zd Čmrlika:Ti si naju res zadela na tej MŠ. Zakaj pa nisi pocukala za rokav? No, medve z K&M sva obe bili prepričani katera si ti, sedaj pa res ne vem več Ti si mela tudi belo oz svetlo majčko, tvoj naj bi sedel na tvoji levi, če sem si prav zapomnila ima očala, temneje rjavolas? Vidim, da za sredo najbolje, da napišemo kaj bo kdo nosil. Druga varianta pa je, da jutri prideš v Astorijo ob 10 ih.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 7:42:54
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Čmrlika, očitno sva s Trnuljčico mimo kiksnili... Res škoda, da naju nisi pocukala... Pa v sredo, prav? Janey, to so pa štorkljine pleničke: Lahko jih pa kupiš tudi v BC, tam imajo pa Racmanove, enako bombažne... Samo so ful drage, približno 13 € za eno... Videla sem tudi neke manjše, od konkurence, koliko je njihova cena, pa ne vem. Tukaj je link, če te zanima: Racman Storklja Če otroka previjaš v plenice za enkratno uporabo, potrebuješ max. tri takšne plenice - za ziher, če ti pamperska premoči. Aja, še to: moji sestri so na medicinski fakulteti rekli, da je dovolj, če ima otrok med nogicami 1 pampersko - glavno je, da mu nogic ne povijamo skupaj, tako kot so to počeli Indijanci. Je pa res, da se to izvaja kot preventiva... Jaz ga bom previjala široko. Kako dolgo, to pa še ne vem. Mogoče tudi samo prve štiri dni (v porodnišnici).
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 26.2.2008 7:48:19 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 9:53:35
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Babuške kak dolgo ste ve široko povijale?? Do konca 3. meseca, torej do pregleda kolkov v P. Hvala bogu je bila zima in mu ni bilo vroče. Če pa je imel hude krčke, pa sem mu jih večkrat tudi snela za kaki 2 urci.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 10:05:20
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa sem spet v bolniški, mali je spet staknil virozo. Sem že jezna na celi svet, ni konca!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 12:10:56
|
|
|
|
arabela*
|
babe,jaz sem bila danes ob 10 pred Astorijo,pa nisem nobene zasledila.potem sma s tamalo še mal okoli šetale,če bi kako revijo na mizi videle,pol pa sma šle.Pa več sreče prihodnjič
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 13:34:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
K&M in Trnuljčica- po moje sta kr mene gledale, sem imela tak občutek, ko smo odhajali, in kosem vaju poskenirala , mi je pa lubi nekaj ful razlagal vse dol po štengah in pol sem vaju hotla zunaj ustavit, pa sta naenkrat zginili , je bil še en atek z vama, ne? No, sem bla prava ziher, moj je mel verjetno res očala gor( jih nima vedno tako da... pa na moji levi je bil ziher-moj črnolasec sem pa bila v bež belo rjavi črtasti majici pa bež oz svetlo rjavih hlačah... ja nič vama javim, kaj bom jutri oblekla Upam, da ste se načvekale v Astoriji, čeprav vidim, da so vas eni zaman iskali
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 14:19:58
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Saraya, smo bile tam, samo Willma je malo zamudila z revijami... Škoda, če bi vedela, kakšen voziček imaš, bi te pa midve s Trnuljčico ustavile...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 14:35:24
|
|
|
|
arabela*
|
kekec in mojca Jaz sem bila tam ene deset do desete,sva šle z malo mimo dvakrat,pol pa sva tak buljile v mize,da mi je že bilo nerodno .Pol pa sva sedele malo dalje od Astorije tam naklopci,pa čakale,če se kaka z vozičkom pojavi.Edino kaj sem videla dve ,sta se malo kasneje usedli,pa nisem bila ziher.nisem imela vozička,peš sva bile.škoda,res da smo tak falile
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 14:45:34
|
|
|
|
willma
|
Willma je malo zamudila z revijami... jaz kriva Samo potem pa smo mele kup revij na mizi, ki se jih ni dalo spregledat
< Sporočilo je popravil willma -- 26.2.2008 14:46:58 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 14:57:15
|
|
|
|
arabela*
|
pri kateri mizi pa ste sedele?? Pa bomo drugič nadoknadle,bomo se pred banko zmenle,tak se sigurno ne bomo falile
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 15:14:48
|
|
|
|
ina82
|
pozdravljene, še ena mariborčanka in julijska nosečka. Dozdaj sem vas samo brala dans pa sem se odločla da še vam te nekaj napišem. sem vidla prepozno današnje srečanje, sem pa šla mimo astorie okrog 11.30 pa sem malo čekirala, je blo največ vozičkaric nekje na sredini astorie čisto na robu, zdaj pa nevem če sem ta prave zagledla, blo pa mi je preveč nerodno da bi vprašala. se vam kdaj drugič pridružim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 15:19:02
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj Saraya, kak škoda da smo se falile . Sedela smo čisto ob robu, ker smo bile 3 vozičkarice . Res pa je da sem tudi jaz prišla malo kasneje. Tak da nas pol skoraj ne bi mogla zgrešit! Pa toliko nas je bilo, da smo imeli 2 mizi skupaj . Pa drugič! Zdaj pa spet letim ven v park, ker je preveč lepo da bi doma sedela. Čaooooo..............
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.2.2008 15:27:47 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 15:21:30
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ina82 sem pa šla mimo astorie okrog 11.30 pa sem malo čekirala, je blo največ vozičkaric nekje na sredini astorie čisto na robu, zdaj pa nevem če sem ta prave zagledla, blo pa mi je preveč nerodno da bi vprašala. Ja, to bo to. Tam smo bile
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 17:16:37
|
|
|
|
arabela*
|
ja res škoda. Jaz sem tam na klopci sedela do deset čez,pa sem dve vidla(ena je imela dolge svetle lase,pa očala,druga pa temne lase daljše).Pa sem dobila feling da sta pravi,samo kaj ko ni bilo nikjer nobenega vozička Ok,bomo preboleli to,drugič(upam da kmalu) pa se načvekamo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 19:25:33
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Saraya, to sva bili midve s Trnuljčico. Res škoda, da nisi prišla vprašat... pa da nisem imela rezervnega časopisa s seboj... Kaj pravite, ponovimo srečanje naslednji teden? Meni je bilo prav luštno čvekat z vami!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 19:54:56
|
|
|
|
Marusah
|
Ojla babike... Evo midva tut sedaj že veselo vozičkama. Tako, da na naslednje srečanje zagotovo privozičkama Smo imeli par dni pestrih. Je Lovro skus jokal (podnevi in ponoči), pa nismo vedeli zakaj Pa se mu je nohtek na nogici vraščal v kožo. Bošček moj mali. Pa smo še s patronažno gledale prstek, ker je bil rdeč. Ampak se ni še nič videlo. Danes pa se je revčku malo pod nohtekom zagnojilo. In sedaj, ko vemo kje je problem, spi kot angelček, že cel dan. Mi je kr hudo, da že prej nisem pomislila na to Grem še malo kavč likat dokler še pikec spi... Lepo se imejte!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.2.2008 20:00:57
|
|
|
|
Janey
|
mogoče se vam še drug tedn midva pridružima nas so pa začeli krčki matrat kak je grozno ko joka, pa naredim vse da bi mu blo bolše pa še kar ne neha. Pa se umiri, pol pa spet smo se založili s čaji in kapljicami. Upam, da bo kaj pomagalo. Se boma pa počasi nehala dojit mam iz dneva v dan manj mleka. Danes sem si črpala in sem si komaj 40 iz ene zizike, pa še to sem res dolgo vztrajala. Pač si bom črpala dokler bo kaj, potem bomo pa žal šli na nadomestek sem žalostna ko hudič. Res sem si želela dojit. Ne vem zakaj je narava tako krivična. Tistim ki nočejo da veliko mleka, meni ko pa sem si želela in res veliko pila in prav jedla in lali lali lali pa nič mlekeca bomo se pač a drug način cartali. Pa pol nebo treba nehat, pa...skoraj ne naštejem prednosti. Ziza je vedno zraven, nič ni treba gret, ne hladit, ne čakat, nič. To je pa samo sranje, delo in jok ko je treba čakat. Razočarana
|
|
|
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!