Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 22:02:35
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,sem pogledala v "moj album"-tvoj album.Moram napisati,da je tvoja Zala res "zala",prelepa je...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 0:22:10
|
|
|
|
Janey
|
Spet ste se zgubile Mi smo na trnih in čakamo...jutri je že PDP upam da pride kmalu, ker več ne morem čakat da ga stisnem k sebiiiiiii. Še dobro, da imama kaj za počet in kam za it, ker ko sma eno uro doma se vleeeče kot ponedeljek in samo čakam in razmišljam kdaj bo in kako bo in NAJ ŽE BO ampak kar noče bit....in vsak krček upam, da je začetek, pa tut noče bit je malemu prelepo not tolažim se vsaj s tem, da zdaj pa res nebo več dolgo in če sem zdržala 9 mesecev bom še teh par dni joj mamice kak sem vam fouš
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 9:38:30
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Punce, a ste videle da je Koala končno pričakala svojega sinčka!!!!!!!!! Še tukaj ti čestitam. Janey saj bo, malo še potrpi ! Pa uživaj še zdaj zadnje dni in si privošči kako razvajanje.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 9:43:51
|
|
|
|
nana35
|
Janey,upam da ti čas hitro mine,najbolje je da kar jutri ko je tvoj PDP!! Naša Koala je končno postala mamica,ima sinka Alexa,težkega 3200 in velikega 50 cm!! No,vidim,da vam je že Vrtnica sporočila,pa nič zato,tukaj je še nekaj podatkov.Pa se bo končno lahko pridružila pri nas januarčicah v starševskem čveku!¨Mislim,da je še zadnja klepetulja ki je zajadrala v februar,pa nič zato.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 10:28:36
|
|
|
|
Janey
|
koala še tukaj...čestitam veliko cartanja ti želim. pri nas se še nič dogaja...ampak počasi se bomo naučili potrpljenja
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 13:13:03
|
|
|
|
Marusah
|
OOOOOOO kaj berem!!!! Koala čestitke za sineka
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 14:27:18
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Koala, iskrene čestitke za sinčka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 3.2.2008 18:17:36
|
|
|
|
willma
|
Naša Koala je končno postala mamica,ima sinka Alexa,težkega 3200 in velikega 50 cm!! bravo mami!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 9:16:49
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro,čveke.Končno dočakala malo fraj,da se vam v miru pridružim. Koala,čestitke Kako kaj drugače,mene še vedno malo slabosti zabavajo,pa bomo že preživeli. Hodi katera od vas v štorkljo migat?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:00:36
|
|
|
|
Janey
|
Hellou...sem iz ctg-ja....in ni hribčkov še nič se ne dogaja...tak da bomo še čakali...upam, da bo čimprej...stiskajte pestke
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:29:22
|
|
|
|
Pandica
|
Zdravo punce! Janey upam, da čimprej dočakaš svojo , ker vem kako je "tečno" , ko nosiš čez rok. Moja je zamujala kar 12 dni tako, da sem bila na koncu že res full nestrpna. Koala bravo za sinčka, iskrene čestitke Vrtnica79 Cd mi je uspelo pogledati. S tem, da sem prvi dan zraven zaspala tako, da sem začetek gledala kar 2 x Ga dobiš nazaj takoj, ko se vidima, pa še eno risanko ti prinesem zraven za Latašo, velja? Kako pa sta danes zrihtali z Vano na posvetovalnici? Mi2 jo imava ju3. Nana35 kako pa kaj Klemen? Se še pridno dojita? Drugače ima kaj krčev? Saraya jaz zraven moje hiperaktivke nič ne rabim v Štorkljo hodit migat , ker mi že ona pobere vso energijo. Včeraj mi spet nič ni spala čez dan in je bila že potem zvečer tako zaspana in utrujena, da je bilo joj. Prava tečka je bla. In, ko sma se zrihtali za spanje je kot top zaspala na ziziki Seveda, saj se sploh ne čudim, tako mala štručka pa nič ne spi čez dan. Jaz bi pa prostovoljno kdaj zraven nje, pa ne morem Joj, to vreme pa je tut smotano. Prej je tako deževalo, zdaj pa že sije sonček. No, to bo od mene za zdaj vse, lepo bodite
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:30:06
|
|
|
|
willma
|
Hodi katera od vas v štorkljo migat? Jaz še ne, morda pa bom, sem že razmišljala o tem. Zaenkrat še hodim na sprehode. ...stiskajte pestke stiskamo!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:31:00
|
|
|
|
nana35
|
Janey,danes je tvoj PDP,kajne?Izgleda da bo še treba malo počakati na tvojega sončka,ampak ne več tako dolgo,kot si čakala do zdaj. Javi se,ko bo!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:36:54
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,Klemen je dobro,malo krčev seveda je ,nekako se borimo z njimi.Pa tudi dojiva se.Zdaj je v posvetovalnici dobil kapljice D3,pa se mi zdi da odkar mu jih dajem ima malo več krčev,nekako jih sicer premagujeva ampak sem vseeno naročila Oleovit kapljice iz Avstrije,ki baje krčev ne povzročajo.Pa da vidimo,kako bo stanje po njih.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 12:37:13
|
|
|
|
Pandica
|
Nana35 jaz sem tut tvojega Klemena pogledala in je full lep fantek Se nam lahko kdaj pridružiš na kakšni kavici in vozičkanju, da ga vidimo še v živo. Te slikice, ki pa jih imam od Zale v albumu pa so že "full stare" . So namreč od prvega meseca, ko je bila stara par dni, zdaj pa je že itak "prava baba" Danes je stara točno 3 mesece in 3 tedne
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.2.2008 19:44:30
|
|
|
|
Vrtnica79
|
No, smo bile v posvetovalnici in smo od rojstva pa do zdaj pridobile že 1700g in 7,5cm . Tak da kar lepo napredujemo, se mi je odvalil kamen ko sem videla da je kilaža OK. Tak, že letim mojim 3( ) dojenčkom pripravit večerjo. Pandica, vidve pa jutri fajn opravita . Se tak čujema; Lataša ima jutri zobozdravnika tak da računam na sredo( če bo seveda vreme zdržalo). Lep pozdravček nosečkam- pazite na vaše !
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 9:33:06
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Janey,danes je tvoj PDP,kajne?Izgleda da bo še treba malo počakati na tvojega sončka,ampak ne več tako dolgo,kot si čakala do zdaj. Javi se,ko bo!! Ja še vedno čakamo...upam, da bo čimprej
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 10:06:34
|
|
|
|
Janey
|
Dobili smo še eno mb nosečko moja kolegica mi je namreč včeraj sporočila da bodo imeli . Najbrž se na forum ne bo pridružila, ker nima časa, ampak veseli pa smo lahko za njo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 10:08:04
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,seveda se lahko dobimo na kaki kavici in na vozičkanju,le da bi raje,ko bo seveda bolj toplo zunaj,pa ko bo Klemen jedel na več kot 3 ure.Takrat pa brez problema,pa saj bomo v stiku,kajne?! Potem pa daj v album kake novejše slikice,zdaj se je tvoja Zala sigurno že spremenila. Janey,si še vedno tu...??? Še nič ne kaže...??
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 11:37:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
O Nana, super da se nam pridružiš na vozičkanju . Veš Vana bi tudi ko sma doma jedla včasih na 2 ure , ko sma pa zunaj pa komot prespi kaki obrok! Kaj zdaj bomo pa samo mamice čvekale, al kaj
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 12:30:03
|
|
|
|
Marusah
|
Ne bote ne Jaz sem tut še tukaj...čakamo, pa čakamo,.... in upamo, da mogoče pa že kaj bo. Pa zgleda, da naš pikec nima še nobenga namena ven pridit. Še niti enega samega krčka nisem imela, kaj šele popadka Bomo pri nas verjetno še dočgo čakali...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 12:54:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Marusah, saj bo . Kdor čaka dočaka, pravijo .
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 13:58:41
|
|
|
|
Pandica
|
Pozdravljene! Joj, kakšno grdo vreme za Sem tako jezna, da ne morema iti ven na sprehod. Danes imava popoldne posvetovalnico in bomo videli, če bo moja pupika danes cepljena Kaj bo rekla pediatrinja. Boga revica že zdaj se mi smili. Jaz pa si zdaj kuham za jest, za zajtrk pa sem pojedla en krof. Mala še mi spi, ko se bo zbudila bo pa grozna lakota. Vrtnica79 upam, da se kmalu neha dež, da se lahko spet dobima, ker že pogrešam najine čveke Babe pač, kajne? Drži nama danes pesti, ko grema na posvetovalnico, da bo tut pri nama vse ok. Nana35 sploh ni problema, ko boš pripravljena na vozičkanje se nam kar pridruži. Pa probaj čimprej, da bo vsaj en fant zraven - Klemen, ker drugače bo pa res sam dež, ko smo same "babe" na kupu Aja, moja je čez dan na 2 uri pa ni problema, ko sma zunaj. Se z Vrtnico79 zmenima tako, da jih preden grema od doma fajn nahranima in potem takoj ven. Pa sta do zdaj bili še vedno pridni in kakšen obrok tut prespali tako kot je že rekla Vrtnica79, kajne? Marusah pojdi že v Rim Kaj boste pa imeli? ali ? Tako zdaj pa grem hitro jest, dokler še Zala spi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 17:09:04
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Janey,si še vedno tu...??? Še nič ne kaže...?? še vedno ampak danes malo bolše volje
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 22:59:29
|
|
|
|
Pandica
|
Ja kje pa ste klepetulje? No, da nas malo dvignem na vrh. Mi2 pa sma danes imeli posvetovalnico. Zala se je dovolj zredila tako, da sem full srečna, da lepo napreduje moja pupika. Potem pa še je bila revica cepljena Bošček mali kako je jokala, ampak, ko mi jo je sestra dala k meni v naročje pa se je takoj pomirila Saj ji ne pravim zastonj, da je moja "carta rit"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.