|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
1.2.2008 22:02:35   
nana35
Pandica,sem pogledala v "moj album"-tvoj album.Moram napisati,da je tvoja Zala res "zala",prelepa je...

:))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
3.2.2008 0:22:10   
Janey
Spet ste se zgubileuser posted image
Mi smo na trnih in čakamo...jutri je že PDPuser posted image user posted image user posted image upam da pride kmalu, ker več ne morem čakat da ga stisnem k sebiiiiiii.
Še dobro, da imama kaj za počet in kam za it, ker ko sma eno uro doma se vleeeče kot ponedeljek in samo čakam in razmišljam kdaj bo in kako bo in NAJ ŽE BOuser posted image user posted image user posted image ampak kar noče bit....in vsak krček upam, da je začetek, pa tut noče bituser posted image je malemu prelepo notuser posted image user posted image tolažim se vsaj s tem, da zdaj pa res nebo več dolgo in če sem zdržala 9 mesecev bom še teh par dniuser posted image user posted image
joj mamice kak sem vam foušuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
3.2.2008 9:38:30   
Vrtnica79
Punce, a ste videle da je Koala končno pričakala svojega sinčka!!!!!!!!! Še tukaj ti čestitam.

Janey saj bo, malo še potrpiuser posted image ! Pa uživaj še zdaj zadnje dni user posted image  in si privošči kako razvajanje.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
3.2.2008 9:43:51   
nana35
Janey,upam da ti čas hitro mine,najbolje je da kar jutri ko je tvoj PDP!!user posted image

Naša Koala je končno postala mamica,ima sinka Alexa,težkega 3200 in velikega 50 cm!!user posted image

No,vidim,da vam je že Vrtnica sporočila,pa nič zato,tukaj je še nekaj podatkov.Pa se bo končno lahko pridružila pri nas januarčicah v starševskem čveku!¨Mislim,da je še zadnja klepetulja ki je zajadrala v februar,pa nič zato.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
3.2.2008 10:28:36   
Janey
koala še tukaj...čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja ti želim.

pri nas se še nič dogaja...ampak počasi se bomo naučili potrpljenjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
3.2.2008 13:13:03   
Marusah
OOOOOOO kaj berem!!!! Koala čestitke za sineka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
3.2.2008 14:27:18   
kekec in mojca
Koala, iskrene čestitke za sinčka. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
3.2.2008 18:17:36   
willma
Naša Koala je končno postala mamica,ima sinka Alexa,težkega 3200 in velikega 50 cm!!
user posted image bravo mami!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.2.2008 9:16:49   
arabela*
dobro jutro,čveke.Končno dočakala malo fraj,da se vam v miru pridružim.
Koala,čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Kako kaj drugače,mene še vedno malo slabosti zabavajo,pa bomo že preživeli.
Hodi katera od vas v štorkljo migat?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.2.2008 12:00:36   
Janey
Hellou...sem iz ctg-ja....in ni hribčkovuser posted image user posted image še nič se ne dogaja...tak da bomo še čakali...upam, da bo čimprej...stiskajte pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.2.2008 12:29:22   
Pandica
Zdravo punce!

Janey upam, da čimprej dočakaš svojo user posted image , ker vem kako je "tečno" , ko nosiš čez rok. Moja je zamujala kar 12 dni tako, da sem bila na koncu že res full nestrpna.

Koala bravo za sinčka, iskrene čestitke user posted image

Vrtnica79 Cd mi je uspelo pogledati. S tem, da sem prvi dan zraven zaspala tako, da sem začetek gledala kar 2 x user posted image   Ga dobiš nazaj takoj, ko se vidima, pa še eno risanko ti prinesem zraven za Latašo, velja?
Kako pa sta danes zrihtali z Vano na posvetovalnici?
Mi2 jo imava ju3.

Nana35 kako pa kaj Klemen? Se še pridno dojita? Drugače ima kaj krčev?

Saraya jaz zraven moje hiperaktivke nič ne rabim v Štorkljo hodit migat user posted image   , ker mi že ona pobere vso energijo.

Včeraj mi spet nič ni spala čez dan in je bila že potem zvečer tako zaspana in utrujena, da je bilo joj. Prava tečka je bla. In, ko sma se zrihtali za spanje je kot top zaspala na ziziki user posted image   Seveda, saj se sploh ne čudim, tako mala štručka pa nič ne spi čez dan. Jaz bi pa prostovoljno kdaj zraven nje, pa ne morem user posted image

Joj, to vreme pa je tut smotano. Prej je tako deževalo, zdaj pa že sije sonček.

No, to bo od mene za zdaj vse, lepo bodite user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.2.2008 12:30:06   
willma
Hodi katera od vas v štorkljo migat?

Jaz še ne, morda pa bom, sem že razmišljala o tem.
Zaenkrat še hodim na sprehode.

...stiskajte pestke

stiskamo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.2.2008 12:31:00   
nana35
Janey,danes je tvoj PDP,kajne?Izgleda da bo še treba malo počakati na tvojega sončka,ampak ne več tako dolgo,kot si čakala do zdaj.user posted image  Javi se,ko bo!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.2.2008 12:36:54   
nana35
Pandica,Klemen je dobro,malo krčev seveda je ,nekako se borimo z njimi.Pa tudi dojiva se.Zdaj je v posvetovalnici dobil kapljice D3,pa se mi zdi da odkar mu jih dajem ima malo več krčev,nekako jih sicer premagujeva ampak sem vseeno naročila Oleovit kapljice iz Avstrije,ki baje krčev ne povzročajo.Pa da vidimo,kako bo stanje po njih.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
4.2.2008 12:37:13   
Pandica
Nana35  jaz sem tut tvojega Klemena pogledala in je full lep fantek user posted image
Se nam lahko kdaj pridružiš na kakšni kavici in vozičkanju, da ga vidimo še v živo.

Te slikice, ki pa jih imam od Zale v albumu pa so že "full stare" . So namreč od prvega meseca, ko je bila stara par dni, zdaj pa je že itak "prava baba" user posted image
Danes je stara točno 3 mesece in 3 tedne user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
4.2.2008 19:44:30   
Vrtnica79
No, smo bile v posvetovalnici in smo od rojstva pa do zdaj pridobile že 1700g in 7,5cmuser posted image user posted image . Tak da kar lepo napredujemo, se mi je odvalil kamen ko sem videla da je kilaža OK.

Tak, že letim mojim 3(user posted image ) dojenčkom pripravit večerjo.

Pandica, vidve pa jutri fajn opravitauser posted image . Se tak čujema; Lataša ima jutri zobozdravnika tak da računam na sredo( če bo seveda vreme zdržalo).

Lep pozdravček nosečkam- pazite na vaše user posted image !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.2.2008 9:33:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Janey,danes je tvoj PDP,kajne?Izgleda da bo še treba malo počakati na tvojega sončka,ampak ne več tako dolgo,kot si čakala do zdaj.user posted image  Javi se,ko bo!!

Ja še vedno čakamo...upam, da bo čimprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.2.2008 10:06:34   
Janey
Dobili smo še eno mb nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja kolegica mi je namreč včeraj sporočila da bodo imeli user posted image . Najbrž se na forum ne bo pridružila, ker nima časa, ampak veseli pa smo lahko za njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.2.2008 10:08:04   
nana35
Pandica,seveda se lahko dobimo na kaki kavici in na vozičkanju,le da bi raje,ko bo seveda bolj toplo zunaj,pa ko bo Klemen jedel na več kot 3 ure.Takrat pa brez problema,pa saj bomo v stiku,kajne?!
Potem pa daj v album kake novejše slikice,zdaj se je tvoja Zala sigurno že spremenila.

Janey,si še vedno tu...??? Še nič ne kaže...??

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.2.2008 11:37:40   
Vrtnica79
O Nana, super da se nam pridružiš na vozičkanjuuser posted image . Veš Vana bi tudi ko sma doma jedla včasih na 2 ureuser posted image , ko sma pa zunaj pa komot prespi kaki obrok!

Kaj zdaj bomo pa samo mamice čvekale, al kajuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.2.2008 12:30:03   
Marusah
Ne bote ne user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tut še tukaj...čakamo, pa čakamo,.... in upamo, da mogoče pa že kaj bo. Pa zgleda, da naš pikec nima še nobenga namena ven pridit. Še niti enega samega krčka nisem imela, kaj šele popadka user posted image user posted image user posted image  Bomo pri nas verjetno še dočgo čakali...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.2.2008 12:54:00   
Vrtnica79
Marusah, saj bouser posted image . Kdor čaka dočaka, pravijouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.2.2008 13:58:41   
Pandica
Pozdravljene!

Joj, kakšno grdo vreme za user posted image   Sem tako jezna, da ne morema iti ven na sprehod.

Danes imava popoldne posvetovalnico in bomo videli, če bo moja pupika danes cepljena user posted image Kaj bo rekla pediatrinja. Boga revica že zdaj se mi smili.
Jaz pa si zdaj kuham za jest, za zajtrk pa sem pojedla en krof.
Mala še mi spi, ko se bo zbudila bo pa grozna lakota.

Vrtnica79   upam, da se kmalu neha dež, da se lahko spet dobima, ker že pogrešam najine čveke user posted image   Babe pač, kajne? user posted image
Drži nama danes pesti, ko grema na posvetovalnico, da bo tut pri nama vse ok.

Nana35  sploh ni problema, ko boš pripravljena na vozičkanje se nam kar pridruži. Pa probaj čimprej, da bo vsaj en fant zraven -  Klemen, ker drugače bo pa res sam dež, ko smo same "babe" na kupu user posted image user posted image
Aja, moja je čez dan na 2 uri pa ni problema, ko sma zunaj. Se z Vrtnico79 zmenima tako, da jih preden grema od doma fajn nahranima in potem takoj ven. Pa sta do zdaj bili še vedno pridni in kakšen obrok tut prespali tako kot je že rekla Vrtnica79, kajne?

Marusah  pojdi že v Rim user posted image   Kaj boste pa imeli? user posted image ali user posted image ?

Tako zdaj pa grem hitro jest, dokler še Zala spi.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.2.2008 17:09:04   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Janey,si še vedno tu...??? Še nič ne kaže...??

še vednouser posted image user posted image ampak danes malo bolše voljeuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.2.2008 22:59:29   
Pandica
Ja kje pa ste klepetulje? user posted image
No, da nas malo dvignem na vrh.
Mi2 pa sma danes imeli posvetovalnico.

Zala se je dovolj zredila user posted image user posted image user posted image tako, da sem full srečna, da lepo napreduje moja pupika.
Potem pa še je bila revica cepljena user posted image   Bošček mali kako je jokala, ampak, ko mi jo je sestra dala k meni v naročje pa se je takoj pomirila user posted image   Saj ji ne pravim zastonj, da je moja "carta rit" user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.