|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
30.1.2008 13:03:32   
barbaw
Se še jaz malo uslinim. user posted image  Zakaj ne bi šle rodit v Mb? Jaz nisem imela slabih izkušenj in tudi nobene ne poznam, ki bi jih imela. Sicer mi je šla ena sestra na živce user posted image , je pa potem nisem več videla ko sem šla v porodno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.1.2008 10:11:31   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Oj, vidim da se spravljate na kavicouser posted image . Če boste kofetkale kje v mestu se vam pridružim še jaz z vozičkom.

Marusah in Janey zdaj pa gre počasi zares, a ne!? Še malo pa bosta tudi vidve vozičkaleuser posted image user posted image user posted image .

Ja Vrtnica...še čisto malo. Jaz se bom mogoče že v ponedeljek cartala user posted image user posted image user posted image  

Če ne prej, se potem z vozički zmenimo na kaki user posted image !!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.1.2008 12:19:51   
Janey
Ja vrtnica marusha je šunjarka in bo prehitevalauser posted image user posted image nisem fauš, bom vesela za njo in njenega pikeca...

barbaw jaz grem v mb...ampak z velikim strahom...sem žal slišala 30 % dobrih in 70% slabih izkuenj...jaz upam, da pridem v tistih 30user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.1.2008 12:28:18   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Hej, a je katera za kakšno srečanje?

Willma, v četrtek še velja, da greva na predavanje Porod brez strahu? Se nama katera pridruži? Marusah, Janey? user posted image

Danes je bilo objavljeno v Večeru, predavanje bo potekalo v prostorih vrtca, o katerem smo se pogovarjali že zadnjič in sicer se bo začelo ob 18. uri.

user posted image
user posted image pozabila napisat v planeruser posted image
Bom videla kako hitro bom opravila s stvarjo, ki jo imam ob 17.30. Upam, da dovolj hitro user posted image

Za user posted image , wisky, user posted image , pico, zrezke,...se pa mariborčanke že dobivamo. Ponavadi se dogovorimo na Skupnost RR, Srečanja, družabni dogodki user posted image Vedno so vse dobrodošle, tudi "nove"user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.1.2008 12:33:05   
Janey
Jaz se bom z veseljem privozičkala na kako kavouser posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.1.2008 16:35:27   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Ja vrtnica marusha je šunjarka in bo prehitevalauser posted image user posted image nisem fauš, bom vesela za njo in njenega pikeca...

...ti bom dala jaz tebi šunjarko user posted image user posted image user posted image  Jaz nisem nič kriva user posted image , kr z mojim pikecom se zmente! On se noče obrnat in še vedno tisto svojo ritko dol tiši user posted image   Jaz bi z lahkoto počakala do 9. al pa še malo čez, če bi blo treba, samo da me ne dajo pod nož user posted image  Ampak ne, mali je gospod in se nima namena matrat pridit na svet user posted image user posted image user posted image  Pa tudi prav - bom vse preživela za njega, samo, da ga že enkrat stisnem k sebi user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.1.2008 17:41:25   
Pandica
Ojla punce!

Da se še jaz malo spet javim po dolgem času.
Z malo se veliko potepama in sma zunaj, sploh zdaj, ko bo vedno bolj toplo in lepo vreme.
Sicer pa se z Vrtnico 79 pridno dobivama, hodima skupaj vozičkat in na kavico.

Tukaj pa sta še 2 slikici od najinih lepotičk in mali prijateljici Vana in Zala user posted image
Moja Zala je v rjavo roza kompletku Hello Kitty, da boste vedele katera kam paše user posted image

http://www.moj-album.com/slike/41860/nqvc_jlZrdxBrRIB.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/41860/1gEW3ajPK4BLVHi4.v.jpg

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.1.2008 17:44:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

barbaw jaz grem v mb...ampak z velikim strahom...sem žal slišala 30 % dobrih in 70% slabih izkuenj...jaz upam, da pridem v tistih 30user posted image user posted image

Jaz sem tut rodila v Mb in ni bilo tako hudo user posted image Nič se ne boj, le pogumno.
Le ena sestra gori na oddelku mi je bila zelo antipatična, drugače pa je vse ok, boš videla user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.1.2008 17:56:42   
Vrtnica79
Oj, Pandica!  Si uspela priti do računalnikauser posted image .

Jaz ponavadi kar med dojenjem čekiram, drugače tak ni časa. Pa Lataša ima obisk, tak da imam malo mira vsaj z njo. Ja, pa ja sem že prehitro rekla- je že dretje......................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.1.2008 18:01:23   
Pandica
Vrtnica79 da ti povem kako je danes Zala pridna. Ko sma prišli domov sem jo hitro previla in takoj priklopila, ker je bila grozna lakota in zdaj mi spi že od 16.30.
Madona, saj mi je že dolgčas, ko nisem navajena, da mi otrok spi popoldne user posted image
Mogoče pa bo mi zdaj začela spati še popoldne tako kot mi dopoldne. Pridna moja punčka. Samo bo pa zvečer akcija user posted image on bo "gledala" tv z mano user posted image

Ju3, če bo lep sonček te pokličem, pa daj prosim vrži Cd v nahrbtnik, da mi ga boš posodila, velja?

Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.1.2008 19:32:46   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ju3, če bo lep sonček te pokličem, pa daj prosim vrži Cd v nahrbtnik, da mi ga boš posodila, velja?

Ja, še dobro da si me spomnila za CD. Sem že pripravilauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.1.2008 20:47:10   
Marusah
Pandica in Vrtnica njehita nam lušte delat z vajnimi lepotičkamiuser posted image user posted image user posted image  So tak sladke, da bi jih človek kr skus po rokah mečkal.

Še malo pa vajni pupiki dobita še dva "osvajalca" - našega user posted image  in user posted image  od Janey  user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in lepe sanje....

Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.1.2008 21:13:05   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah 

Še malo pa vajni pupiki dobita še dva "osvajalca" - našega user posted image  in user posted image  od Janey  user posted image user posted image user posted image

No, pol pa le glejta da se kdaj skupaj dobimo in bomo vidli če bo preskočila kaka iskricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.2.2008 11:33:40   
Marusah
Vam moram povedat veselo novico: Danes sem imela pregled in naš user posted image  se je končno obrnil user posted image user posted image user posted image  Tako, da nič ne bo s CR v ponedeljek - juhuuuuuu user posted image user posted image user posted image  Sem tak vesela, da mi ni treba pod nožuser posted image

Zdej pa sam še čakamo, kdaj se bo spomnil priti na svet...Kuker je pri počasnih bomo verjetno še dolgo čakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.2.2008 11:35:32   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

No, pol pa le glejta da se kdaj skupaj dobimo in bomo vidli če bo preskočila kaka iskricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja moj user posted image  je že zadnjič ob slikah tako delel po trebuhu, da pomoje mu je vaša pupika res všeč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.2.2008 11:47:00   
Janey
Pandica in vrtnica kak vama zavidamuser posted image user posted image taka želja je že v meni.

Marusah še enkrat...res sem vesela zate, ker it rodit po naravni poti je res neverjetnouser posted image user posted image

za vozičkanje pa sem jaz takoj za

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.2.2008 11:47:53   
Janey
Sem pogledala še slikice...prava princeska in pravi lepotec....joj...upam, da lahko kmalu svojo sliko tak prilimamuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa res samo še čakamo....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.2.2008 12:14:13   
willma

Vam moram povedat veselo novico: Danes sem imela pregled in naš user posted image se je končno obrnil user posted image user posted image user posted image Tako, da nič ne bo s CR v ponedeljek - juhuuuuuu user posted image user posted image user posted image Sem tak vesela, da mi ni treba pod nožuser posted image

Zdej pa sam še čakamo, kdaj se bo spomnil priti na svet...Kuker je pri počasnih bomo verjetno še dolgo čakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bo pa že res kar je rekla Renata M. Završnik, da se lahko ti našiuser posted image obrnejo še zdanji danuser posted image
Predavanje je bilo zanimivo: potek poroda, možni zapleti in kaj takrat lahko pričakujemo,... Porod z EA, Ultivo (nič od tega v MB, Ultiva pa v MS in na Ptuju).
Res me Ptuj vedno bolj mika, zdaj pa še Ultiva po vrhu user posted image
So zadnjič bili v MB spet neprijetni, pa sem se samo za morfo naroičilauser posted image Sramota za MB, da jih ujameš pri lažiuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.2.2008 13:56:19   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Bo pa že res kar je rekla Renata M. Završnik, da se lahko ti našiuser posted image obrnejo še zdanji danuser posted image

...a to pomeni, da grem že jutri rodit? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo res čudno, da v MB nič nimajo. Pa drugo največje mesto v SLouser posted image  Sej razumem, da v kakšnem manjšem kraju nimajo ultive in EA... verjetno se nobeden, ki je "stručko" za te stvari noče zaposlit v mb. Adijo pamet user posted image  A je res tako nemogoč in nezadovoljen kolektiv user posted image

Jaz samo upam, da bom imela normalen porod, brez komplikacij... pa tut če bo malo daljši in bolj boleč....samo, da bo vse vredu.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.2.2008 14:47:44   
kekec in mojca
Marusah, ful sem vesela zate, res. user posted image Naravni porod je res nekaj najlepšega, čeprav  boli in vmes prekleješ vse živo, pa vendarle... Sama ne bi tega zamenjala za noben CR.

Zdaj sem kar malo potolažena, ker vidim, da se otrok še res lahko obrne!!! Moj še vedno vztraja v prečno poševni legi, upam, da si kmalu premisli.

Predavanje dr. Završnik- Mihičeve je bilo pa res super user posted image ... tako kot je rekla Willma... izveš točno to, kar te zanima. Toplo priporočam vsem nosečnicam...

Žal mi je edino, da je nisem vprašala za zunanji obrat... ampak to lahko naredim še v ordinaciji...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.2.2008 17:19:38   
Janey
Mojca meni se je tudi kar pozno obrnil...tam blizu 30 tedna, se ne spomnim več..možno celo da kasneje, ker vem, da mi je rekla G, da mu da še ene 4 tedne, če se ne obrne do takrat se najbrž nebo...in pol je bil pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da še imaš časuser posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.2.2008 18:16:20   
Pandica
Janey  ni problema, ti se nama kar pridruži na vozičkanju, ko pride tvoja user posted image na svet.
Več nas je, boljše je user posted image

Vrtnica79 kje si? A sta se tvoji pupiki okupirali? user posted image

Moja pa zdaj spi, pol pa se bo mi zvečer spet smejala in se pogovarjala z mano, ko bo treba spat user posted image

Kje pa je nana35?

A Koala je že rodila?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.2.2008 20:45:34   
Vrtnica79
Čer,

mi je komaj zdaj uspelo priti do računalnika. Smo so popoldne še potepali po parku in smo komaj ob pol 5 prišle domov! Je pa bilo še tak fajn toplo na sončku, da sem raje izkoristila in bila zunaj.

Jaz pa še Čmrliko pogrešam! Kje si izgubljena????????

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.2.2008 21:46:18   
Janey
Prispevek o Felbachu

http://www.tele-59.si/novice/881/slovenke_na_porode_v_avstrijo.html

lahko noč vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1724
1.2.2008 22:00:22   
nana35
Pandica,lepo da si me pogrešila,sem tukaj!Malo sem vas prebrala,pa sem se odločila da se malo javim.Vidim da ste pridno klepetarile.

Koala še ni rodila je pa že v porodnišnici,malo je odprta in čaka...pa pravi da še nič ne bo...bomo videli jutri,ker že dva dni čakamo,da bo rodila,pa še nič.

Tudi jaz pogrešam Čmrliko...

Midva sva vredu,zredila sva se za 1010g in zrasla za 4,5 cm.Včeraj sva bila v posvetovalnici in vse je bilo ok,Klemen je naredil vse kar je pediatrinja od njega pričakovala...je pa super ta pediatrinja na Teznu pri Tam-u,ful je prijazna in sva se vse lepo pogovorili.Res sem bila zadovoljna z njo.

To so zadnje novičke,ko bo kaj novega ali pa kar tako,se javim.Lepo bodite,Marusah tebi pa naj čimprej mine...

:))

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!