Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.1.2008 13:03:32
|
|
|
|
barbaw
|
Se še jaz malo uslinim. Zakaj ne bi šle rodit v Mb? Jaz nisem imela slabih izkušenj in tudi nobene ne poznam, ki bi jih imela. Sicer mi je šla ena sestra na živce , je pa potem nisem več videla ko sem šla v porodno.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 10:11:31
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Oj, vidim da se spravljate na kavico . Če boste kofetkale kje v mestu se vam pridružim še jaz z vozičkom. Marusah in Janey zdaj pa gre počasi zares, a ne!? Še malo pa bosta tudi vidve vozičkale . Ja Vrtnica...še čisto malo. Jaz se bom mogoče že v ponedeljek cartala Če ne prej, se potem z vozički zmenimo na kaki !!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 12:19:51
|
|
|
|
Janey
|
Ja vrtnica marusha je šunjarka in bo prehitevala nisem fauš, bom vesela za njo in njenega pikeca... barbaw jaz grem v mb...ampak z velikim strahom...sem žal slišala 30 % dobrih in 70% slabih izkuenj...jaz upam, da pridem v tistih 30
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 12:28:18
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Hej, a je katera za kakšno srečanje? Willma, v četrtek še velja, da greva na predavanje Porod brez strahu? Se nama katera pridruži? Marusah, Janey? Danes je bilo objavljeno v Večeru, predavanje bo potekalo v prostorih vrtca, o katerem smo se pogovarjali že zadnjič in sicer se bo začelo ob 18. uri. pozabila napisat v planer Bom videla kako hitro bom opravila s stvarjo, ki jo imam ob 17.30. Upam, da dovolj hitro Za , wisky, , pico, zrezke,...se pa mariborčanke že dobivamo. Ponavadi se dogovorimo na Skupnost RR, Srečanja, družabni dogodki Vedno so vse dobrodošle, tudi "nove"
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 12:33:05
|
|
|
|
Janey
|
Jaz se bom z veseljem privozičkala na kako kavo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 16:35:27
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Ja vrtnica marusha je šunjarka in bo prehitevala nisem fauš, bom vesela za njo in njenega pikeca... ...ti bom dala jaz tebi šunjarko Jaz nisem nič kriva , kr z mojim pikecom se zmente! On se noče obrnat in še vedno tisto svojo ritko dol tiši Jaz bi z lahkoto počakala do 9. al pa še malo čez, če bi blo treba, samo da me ne dajo pod nož Ampak ne, mali je gospod in se nima namena matrat pridit na svet Pa tudi prav - bom vse preživela za njega, samo, da ga že enkrat stisnem k sebi
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 17:44:19
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey barbaw jaz grem v mb...ampak z velikim strahom...sem žal slišala 30 % dobrih in 70% slabih izkuenj...jaz upam, da pridem v tistih 30 Jaz sem tut rodila v Mb in ni bilo tako hudo Nič se ne boj, le pogumno. Le ena sestra gori na oddelku mi je bila zelo antipatična, drugače pa je vse ok, boš videla
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 17:56:42
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, Pandica! Si uspela priti do računalnika . Jaz ponavadi kar med dojenjem čekiram, drugače tak ni časa. Pa Lataša ima obisk, tak da imam malo mira vsaj z njo. Ja, pa ja sem že prehitro rekla- je že dretje......................
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 18:01:23
|
|
|
|
Pandica
|
Vrtnica79 da ti povem kako je danes Zala pridna. Ko sma prišli domov sem jo hitro previla in takoj priklopila, ker je bila grozna lakota in zdaj mi spi že od 16.30. Madona, saj mi je že dolgčas, ko nisem navajena, da mi otrok spi popoldne Mogoče pa bo mi zdaj začela spati še popoldne tako kot mi dopoldne. Pridna moja punčka. Samo bo pa zvečer akcija on bo "gledala" tv z mano Ju3, če bo lep sonček te pokličem, pa daj prosim vrži Cd v nahrbtnik, da mi ga boš posodila, velja?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 19:32:46
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ju3, če bo lep sonček te pokličem, pa daj prosim vrži Cd v nahrbtnik, da mi ga boš posodila, velja? Ja, še dobro da si me spomnila za CD. Sem že pripravila
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 20:47:10
|
|
|
|
Marusah
|
Pandica in Vrtnica njehita nam lušte delat z vajnimi lepotičkami So tak sladke, da bi jih človek kr skus po rokah mečkal. Še malo pa vajni pupiki dobita še dva "osvajalca" - našega in od Janey Lahko noč in lepe sanje....
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.1.2008 21:13:05
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Še malo pa vajni pupiki dobita še dva "osvajalca" - našega in od Janey No, pol pa le glejta da se kdaj skupaj dobimo in bomo vidli če bo preskočila kaka iskrica
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 11:33:40
|
|
|
|
Marusah
|
Vam moram povedat veselo novico: Danes sem imela pregled in naš se je končno obrnil Tako, da nič ne bo s CR v ponedeljek - juhuuuuuu Sem tak vesela, da mi ni treba pod nož Zdej pa sam še čakamo, kdaj se bo spomnil priti na svet...Kuker je pri počasnih bomo verjetno še dolgo čakali
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 11:35:32
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Še malo pa vajni pupiki dobita še dva "osvajalca" - našega in od Janey No, pol pa le glejta da se kdaj skupaj dobimo in bomo vidli če bo preskočila kaka iskrica Ja moj je že zadnjič ob slikah tako delel po trebuhu, da pomoje mu je vaša pupika res všeč
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 11:47:00
|
|
|
|
Janey
|
Pandica in vrtnica kak vama zavidam taka želja je že v meni. Marusah še enkrat...res sem vesela zate, ker it rodit po naravni poti je res neverjetno za vozičkanje pa sem jaz takoj za
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 11:47:53
|
|
|
|
Janey
|
Sem pogledala še slikice...prava princeska in pravi lepotec....joj...upam, da lahko kmalu svojo sliko tak prilimam zdaj pa res samo še čakamo....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 12:14:13
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Vam moram povedat veselo novico: Danes sem imela pregled in naš se je končno obrnil Tako, da nič ne bo s CR v ponedeljek - juhuuuuuu Sem tak vesela, da mi ni treba pod nož Zdej pa sam še čakamo, kdaj se bo spomnil priti na svet...Kuker je pri počasnih bomo verjetno še dolgo čakali Bo pa že res kar je rekla Renata M. Završnik, da se lahko ti naši obrnejo še zdanji dan Predavanje je bilo zanimivo: potek poroda, možni zapleti in kaj takrat lahko pričakujemo,... Porod z EA, Ultivo (nič od tega v MB, Ultiva pa v MS in na Ptuju). Res me Ptuj vedno bolj mika, zdaj pa še Ultiva po vrhu So zadnjič bili v MB spet neprijetni, pa sem se samo za morfo naroičila Sramota za MB, da jih ujameš pri laži
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 13:56:19
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: willma Bo pa že res kar je rekla Renata M. Završnik, da se lahko ti naši obrnejo še zdanji dan ...a to pomeni, da grem že jutri rodit? Samo res čudno, da v MB nič nimajo. Pa drugo največje mesto v SLo Sej razumem, da v kakšnem manjšem kraju nimajo ultive in EA... verjetno se nobeden, ki je "stručko" za te stvari noče zaposlit v mb. Adijo pamet A je res tako nemogoč in nezadovoljen kolektiv Jaz samo upam, da bom imela normalen porod, brez komplikacij... pa tut če bo malo daljši in bolj boleč....samo, da bo vse vredu.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 14:47:44
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Marusah, ful sem vesela zate, res. Naravni porod je res nekaj najlepšega, čeprav boli in vmes prekleješ vse živo, pa vendarle... Sama ne bi tega zamenjala za noben CR. Zdaj sem kar malo potolažena, ker vidim, da se otrok še res lahko obrne!!! Moj še vedno vztraja v prečno poševni legi, upam, da si kmalu premisli. Predavanje dr. Završnik- Mihičeve je bilo pa res super ... tako kot je rekla Willma... izveš točno to, kar te zanima. Toplo priporočam vsem nosečnicam... Žal mi je edino, da je nisem vprašala za zunanji obrat... ampak to lahko naredim še v ordinaciji...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 17:19:38
|
|
|
|
Janey
|
Mojca meni se je tudi kar pozno obrnil...tam blizu 30 tedna, se ne spomnim več..možno celo da kasneje, ker vem, da mi je rekla G, da mu da še ene 4 tedne, če se ne obrne do takrat se najbrž nebo...in pol je bil priden tak da še imaš čas
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 18:16:20
|
|
|
|
Pandica
|
Janey ni problema, ti se nama kar pridruži na vozičkanju, ko pride tvoja na svet. Več nas je, boljše je Vrtnica79 kje si? A sta se tvoji pupiki okupirali? Moja pa zdaj spi, pol pa se bo mi zvečer spet smejala in se pogovarjala z mano, ko bo treba spat Kje pa je nana35? A Koala je že rodila?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 20:45:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Čer, mi je komaj zdaj uspelo priti do računalnika. Smo so popoldne še potepali po parku in smo komaj ob pol 5 prišle domov! Je pa bilo še tak fajn toplo na sončku, da sem raje izkoristila in bila zunaj. Jaz pa še Čmrliko pogrešam! Kje si izgubljena????????
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.2.2008 22:00:22
|
|
|
|
nana35
|
Pandica,lepo da si me pogrešila,sem tukaj!Malo sem vas prebrala,pa sem se odločila da se malo javim.Vidim da ste pridno klepetarile. Koala še ni rodila je pa že v porodnišnici,malo je odprta in čaka...pa pravi da še nič ne bo...bomo videli jutri,ker že dva dni čakamo,da bo rodila,pa še nič. Tudi jaz pogrešam Čmrliko... Midva sva vredu,zredila sva se za 1010g in zrasla za 4,5 cm.Včeraj sva bila v posvetovalnici in vse je bilo ok,Klemen je naredil vse kar je pediatrinja od njega pričakovala...je pa super ta pediatrinja na Teznu pri Tam-u,ful je prijazna in sva se vse lepo pogovorili.Res sem bila zadovoljna z njo. To so zadnje novičke,ko bo kaj novega ali pa kar tako,se javim.Lepo bodite,Marusah tebi pa naj čimprej mine...
|
trmache guevarakako se spopasti z otrokovo trmo?kazen (
13%)
ignorirat (
43%)
pogovor (
39%)
obupat (
0%)
izolacija otroka (
4%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!