Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 23:01:11
|
|
|
|
Janey
|
Kaj da nas ni...seveda da smo pandica za pregled. Pridne ste Mi pa še kar čakamo...čeprav mislim da se nekaj dogaja danes (upam)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 23:29:52
|
|
|
|
Pandica
|
Janey a zdaj boma pa same klepetale Se vidi, da moj otrok spi in ima mami čas za računalnik Zraven pa se bašem z Toffifee, pol pa jamram glede kil
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.2.2008 23:36:31
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Jaz sem še tudi tu... Pa špijuniram, kaj si pišeta... Janey, a ti še kar vztrajaš? Pandica, a ne bi ti šla raje spat? Ko se ti bo mala zbudila, bo luštno...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 0:13:42
|
|
|
|
Janey
|
pandica naj ti tekne... kile pa bodo že šle dol...ko bo bol toplo boš hodla na daljše sprehode. mojca ja še kar strašim ..vsa okrogla in ogromna in upam da zdaj zdaj bo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 7:31:10
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Janey, saj bo kmalu... če ne prej pa 18. februarja. Dlje te ne bodo pustili čakat! Tole čakanje si sama le predstavljam, ker je moje dete prvič en teden dni prej pohitelo v moje naročje. Tvojemu otročku je pač lepo v tvojem trebuščku... Vso srečo! P.s.: Bolj ogromna, kot si zdaj, ne moreš več bit. Naj te to tolaži.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 9:34:08
|
|
|
|
Janey
|
mojca hvala za tolažbo verjetno res ne morem bit več bolj ogromna in glede na to, da sem še več kot 20 kg pridelala sem res kot en kitek nasedli pa še zatekam zadnje dni...ampak zdaj je začetek edine poti samo porod, začetek tega pa ni odvisen od mene. Sej še malo...do 18 pomoje nebomo čakali...je še par lepih datumov vmes (naprimer današnjii hah) kot so 8.2.2008, al pa valentinovo(ampka to je že skajna mera ). sicer pa čakam marusho da mi nebo dolgčas v P
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 10:36:59
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mojca hvala za tolažbo verjetno res ne morem bit več bolj ogromna in glede na to, da sem še več kot 20 kg pridelala sem res kot en kitek nasedli pa še zatekam zadnje dni...ampak zdaj je začetek edine poti samo porod, začetek tega pa ni odvisen od mene. Sej še malo...do 18 pomoje nebomo čakali...je še par lepih datumov vmes (naprimer današnjii hah) kot so 8.2.2008, al pa valentinovo(ampka to je že skajna mera ). sicer pa čakam marusho da mi nebo dolgčas v P Ne morem zagotovit, da je res pomagalo, ampak tudi jaz sem v prvi pridelala 20 kg in sem 5 dni pred PDP imela "dovolj" in začela vse skupaj pospeševat. tukaj so moji pospeški : 1. zvarek: lenena semena prelita z vrelo vodo, pustiš stat in ohladit, potem nastalo vodo in sluz veselo popiješ 2. vseleo in redno (smermiocid bi naj celo pomagal pri mehčanju MV) 3. intenzivno čiščene (brez mislosti ) 4. dolgi sprehodi 5. draženje bradavic in pupmanje doljk Rodila sem 1 dan pred PDP.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 11:36:16
|
|
|
|
Janey
|
wilma hvala...par stvari že prakticiram (pijem malinove liste, laneno seme mi je res beki beki), sicer ne gre ker buba, sprehodi so doooolgiiii, čistim tudi kar nekaj oz letam in prestavljam stvari po stanovanju, bom pa začela še z draženjem če bo pomagalo, dobiš eno veliko milko s celimi lešniki (jo ponujam vsakemu, ki bi mu lahko uspelo ) Hvala za nasvete...no če si pridelala 20 kg pol veš da ni fino več te zadnje dni. No sej najbrž nobeni ni, ampak če moraš pa še kako kg zrave nosit je pač neprijetno grem na sprehod /(kot vsak dan)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 14:23:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, čvekice! Zdaj nimam časa kaj pisat, bom vam samo naše pusteke pokazala!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 15:54:04
|
|
|
|
Janey
|
Vrtnica kake lepe maškare ste ziher dost za pusta hrusta dobili
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 15:56:58
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Oj, čvekice! Zdaj nimam časa kaj pisat, bom vam samo naše pusteke pokazala! luštno! Velika-mala ma ful dobro očke namazane mi smo pa na našem blogu - klik na Packe
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 17:07:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: willma Velika-mala ma ful dobro očke namazane Mi je ratalo, a ne! Bi lahko šla kar za vizažistko . Tudi vaša družina zajčkov je ful dobra . A to ste v Sirčku
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 21:07:11
|
|
|
|
Janey
|
Punce danes je baje mlaj....stiskajte pestke da bo kaj ponoči Jaz bi že tak šla RODIT
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.2.2008 21:24:08
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Janey, ne boš še šla, malo te bomo še pacale med sabo. Za seks pa se kar potrudi, potem ga vsaj še 6 tednov ne boš dobila... Willma, danes sem šla v MŠ in sem bila prepričana, da sem vidla Samueliona pa tebe, kako sedita v prvi vrsti. Da ne boš čudno gledala, od kod moj sms.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 9:23:35
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Janey, ne boš še šla, malo te bomo še pacale med sabo. Za seks pa se kar potrudi, potem ga vsaj še 6 tednov ne boš dobila... Willma, danes sem šla v MŠ in sem bila prepričana, da sem vidla Samueliona pa tebe, kako sedita v prvi vrsti. Da ne boš čudno gledala, od kod moj sms. ja moj uboga vse ki pravijo da še nebom šla...mi napoveduejo 8, 11 pa 14.2....meni je že čisto vseeno, samo je DANES za seks se ne da več potrudit...sma se trudila, pa boli...kakšne sestavine prakticirama
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 11:17:28
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jaz bi že tak šla RODIT Janey! BUUuuuu! Sem te prestrašila? Pazi! Popadke maš! Ah, ko bi to res pomagalo. Ko te tako berem se spominjam tistih dni, ko sem že hotela rodit. Počutila sem se kot neka napihnjena slonica Upam, da boš čim prej in čim lažje rodila
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 11:25:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ja moj uboga vse ki pravijo da še nebom šla...mi napoveduejo 8, 11 pa 14.2....meni je že čisto vseeno, samo je DANES Pol pa eno turo naredi- na Pohorje in nazaj . Če te pa pol ne zgrabi.................................
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 14:26:07
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey ja moj uboga vse ki pravijo da še nebom šla...mi napoveduejo 8, 11 pa 14.2....meni je že čisto vseeno, samo je DANES Pol pa eno turo naredi- na Pohorje in nazaj . Če te pa pol ne zgrabi................................. havla punce delaaam ture pa nič ne pomaga...ravno sem se vrnila z ene pa še kar nič...benti
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 14:47:53
|
|
|
|
arabela*
|
hojla punce.Danes sem bila pri zdravniku in se do nadaljnega v bolniški.Tako,da lahko lepo v miru počivam in se bašem z krofi .Bojo pa kile šle gor.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 14:57:45
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Janey, malemu dopovej, da ni podaljšal najemne pogodbe. Saj se mi smiliš, reva. Ne bom preveč žleht, da ne bom aprila jaz na tvojem mestu. (Čeprav tako skrivaj upam, da se bo rodil na moj rojstni dan - to je pa skoraj 15 dni po PDP!) Kakšen pameten nasvet ti tudi ne morem dat, ker ga ne poznam. Moj tamali se je prvič rodil teden dni pred rokom.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 20:18:30
|
|
|
|
Janey
|
mojca ne želi si 15 dni čez rok ej če pa danes nebo pa res ne vem kaj naj nardim. Zjutraj sma letala po mestu, potem po trgovinah, na kosilo, potem sem šla pa k mami pa sma šli še z njo na DOLG sprehod in pol sma se spomnila da nimam kruha in sma šla še v tuš in še tam racala pou ure. Naredila sem kilometrino za cel prejšni teden. Zdaj grem v bano, spijem maline, pogledama kak film, pol pa še enkrat probama in če nebo nič potem pa res ne vem potem pa ni recepta
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 20:42:16
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Janey, ob takem pri meni res ne bi bilo nič, jaz bi crknila od utrujenosti! Tak by the way, malo moči si le prišparaj, pa se naspi, kaj če pa greš danes ponoči rodit?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 20:58:03
|
|
|
|
Janey
|
Sem polna energije...lahko se začne zdaj sem lepo sveža in čista, nebi blo nič narobe če bi blo treba v akcijo bi se pa smejala će bi bilo danes ponoči...no sej najbrž nebo minusa, ampak vedno dama avto v garažo, da nebi blo treba slučajno kaj čohat, ker prejšnji teden je blo parkrat tak brrr, danes pa nisma dala mam bol smolo, pač poskušama še na to igrat
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 21:55:16
|
|
|
|
Janey
|
Punce naša Marusah je danes rodila Lovrota še ona me je prehitela ampak sem vesela za njo... maruška še tu čestitke
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.2.2008 23:13:39
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Maruša, tudi sama ti še tu čestitam. Janey, saj bo kmalu, boš videla. Te je strah poroda? Mene je vedno bolj strah... včasih se mi zdi, da je RR pravo prekletstvo, ker enostanvno izveš preveč stvari. Saj po eni strani je to dobro... Bojim se tudi poporodne utrujenosti in bolnišnice. Prvič je bilo noro - mali ni spal ponoči, jaz pa tudi ne... vsakič, ko se je Kekec zajokal, se mi je zdelo, da me je nekdo s kolom po glavi. Potem sem se počasi navadla na to. Približno teden dni po porodu mi je naklonil prvo noč 5 ur spanja, drugo pa kar sedem. To je bil pravi balzam za mojo dušo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!