Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.1.2008 13:28:29
|
|
|
|
willma
|
Eh, mene porodne ravno ne zanimajo Naredila bom kot prvič. Ogledal si bom MB in Ptuj, pa tam kjer me bodo "prepričali" tja grem rodit. Zgodbo sem opisala tukaj. Sem pač ena od tistih, ki raje vidi sproščen odnos v kolektivu kot kaj druga.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.1.2008 14:03:04
|
|
|
|
willma
|
Aja glede Štorklje, jaz sem bila na predavanju v decembru, pa so še bila v mtt-ju, so pa na spletni strani imeli vseeno napisano, da so v vrtcu, tako da se pozanimajte. Iz maila Jasmine Krajnc: Naj vam napišem še naslov, kjer bo predavanje potekalo: vrtec Studenci, Pekrska 17 (zraven Zdr. doma in lekarne na Studencih).
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.1.2008 14:10:32
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Willma, valda, da smo drugačni. Kaki dolgčas bi bil, če bi vsi bili enaki!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.1.2008 15:15:46
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Willma, valda, da smo drugačni. Kaki dolgčas bi bil, če bi vsi bili enaki! Jaz se popolnoma strinjam s teboj, sam sem zmedena, ker nevem, če sem kje dala vtis, da ne želim drugačnosti oz. da hočem da smo vsi enaki? S čim sem izzvala ta tvoj "odgovor"?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.1.2008 16:31:56
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: willma Eh, mene porodne ravno ne zanimajo Naredila bom kot prvič. Ogledal si bom MB in Ptuj, pa tam kjer me bodo "prepričali" tja grem rodit. Zgodbo sem opisala tukaj. Sem pač ena od tistih, ki raje vidi sproščen odnos v kolektivu kot kaj druga. Tukaj. Malo pred tem sem brala poste o porodnišnici Feldbach, pa sem se ustrašla, da sem te s čim užalila. Eh, ne se sekirat. Saj veš, da imajo vsake oči svojega malarja.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.1.2008 17:36:09
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Tukaj. Malo pred tem sem brala poste o porodnišnici Feldbach, pa sem se ustrašla, da sem te s čim užalila. Eh, ne se sekirat. Saj veš, da imajo vsake oči svojega malarja. Jaz nič užaljena in nič se ne sekiram MB porodnišnici pač slabo kaže, ker glede na pričanja drugih, se ni kaj bistveno spremenila, bom jim pa vseeno dala priložnost. Da bi se pa vozila v Postojno, Feldbach, SG,... to pa mi je že predaleč. Ptuj je še dovolj blizu
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.1.2008 21:28:58
|
|
|
|
Janey
|
Čer kako ste kaj? je že kaj novega? Koala še malo...pa bo pdp jaz sem danes tako sama..moj je šel na pijačo (gre zadnje čase kar pogosto, pomoje hoče še izkoristit zadnje proste večere) in pač sem bol take volje. Včasih je že fajn da gre, včasih pa ne paše preveč...bi se tut jaz rada nacartala preden bo evforija in norija v bajti
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.1.2008 22:53:43
|
|
|
|
arabela*
|
čer vsem skupaj.Da se vam malo oglasim.Moja dva sta že zadremala,tud mene bo počasi zmanjkalo.hvalabogu,da je jutri sobota in mi ni treba vstat navsezgodaj.Drugače pa nič novega.vsi smo bili pri hiši bolani.Sedaj je malo bolje,se normalizira
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.1.2008 22:28:04
|
|
|
|
nana35
|
Kaj je z nami mariborčankami??Čisto smo potihnile,pa ne da ni časa??Jaz ga že še najdem,ampak če imam s kom govoriti.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.1.2008 22:42:34
|
|
|
|
Janey
|
Čer res smo prav potihnile. Me nosečke samo čakamo in čakamo, ve mamice pa ste polno zaposlene Jaz sem danes tako utrujena, sma imela cel dan neke obiske. Ampak je bilo fino Vsaj hitreje dan mine. Jutri pa spet nov teden. Koala se nič ne oglasi...je še med nami?? al sta že 2
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.1.2008 8:13:18
|
|
|
|
Marusah
|
Dobro jutro... Nana sem pršla malo vašega lepotca pokukat in si malo lušte nardit Kako ste kaj? Ste se že navadili na nov ritem? Janey, samo res - Koala se pa že dolgo ni javila.... Mogoče pa res ni več v enem kosu Lep začetek tedna vsem....
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.1.2008 9:12:20
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene! Janey,Koala je še z nami,ni še rodila. marusah,nekako smo se navadili,zdaj ga ravno črviči in ga imam pri sebi,tipkam pa z eno roko.Pa zdaj si je zmislil še ziziko...zdaj pa še malo,ne?Jaz sem rodila z 37 t in 4 dni,tako da že lahko greš.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.1.2008 16:34:18
|
|
|
|
kekec in mojca
|
JOj, Nana, jaz pa tako upam, da se nam tokrat črvičenje izmuzne... Tebi pa želim, da čimprej mine. Saj vem, da smo Mariborčanke potihnile, samo včasih mi je že nerodno pisat na tej temi, ker imam občutek, da se potem samo midve z Willmo pogovarjava...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 8:50:17
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Pozdravljene! marusah,nekako smo se navadili,zdaj ga ravno črviči in ga imam pri sebi,tipkam pa z eno roko.Pa zdaj si je zmislil še ziziko...zdaj pa še malo,ne?Jaz sem rodila z 37 t in 4 dni,tako da že lahko greš. Ja glede na to, da jaz nimam drugih problem kot to, da se naš pikec noče obrnat delajo CR komaj kak teden pred rokom. Jaz bom v nedeljo dopolnila polnih 39 tednov. V ponedeljek, pa če bo sreča se bomo že cartali Komaj, komaj, komaj,....čakam!!!! Mojca ti sam piši in čveki
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 12:30:52
|
|
|
|
nana35
|
kekec in mojca,ti samo piši,potem se katera vsaj oglasi. marusah,naj ti kmalu mine in da boš čimprej srečna mami!!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 13:27:02
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca JOj, Nana, jaz pa tako upam, da se nam tokrat črvičenje izmuzne... Tebi pa želim, da čimprej mine. Saj vem, da smo Mariborčanke potihnile, samo včasih mi je že nerodno pisat na tej temi, ker imam občutek, da se potem samo midve z Willmo pogovarjava... Kaj si rekla Mojca?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 13:29:22
|
|
|
|
willma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Pozdravljene! marusah,nekako smo se navadili,zdaj ga ravno črviči in ga imam pri sebi,tipkam pa z eno roko.Pa zdaj si je zmislil še ziziko...zdaj pa še malo,ne?Jaz sem rodila z 37 t in 4 dni,tako da že lahko greš. Ja glede na to, da jaz nimam drugih problem kot to, da se naš pikec noče obrnat delajo CR komaj kak teden pred rokom. Jaz bom v nedeljo dopolnila polnih 39 tednov. V ponedeljek, pa če bo sreča se bomo že cartali Komaj, komaj, komaj,....čakam!!!! Mojca ti sam piši in čveki Bravo za korajžo, jaz osebno se nekako boljim CR. Slabe izkušnje v družini Ampak, pozam veliko več z dobro izkušnjo zato držim pesti da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 16:56:34
|
|
|
|
Janey
|
čao babule wilma in mojca vi2 kar pridno čvekajta..samo da nekaj dogaja potem se tudi ostale bol pogosto pridružimo.. marusah bo pa prehitevala boš na moj rok rodila upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že čas
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 17:21:20
|
|
|
|
Marusah
|
Willma sej mi ne preostane drugega. Mali mora nekako ven, tako ali drugače Jaz bi tut raje predihavala popadke in rodila po naravni poti...pa če ne gre. Z ritko naprej pa ni šans....me bo raztgalo!!! Sploh ko je mali že taki bajsek Tako, da sem se sedaj že kr nekako psihično pripravla...pa bo kr bo. Si pa tak želim tega našega pikeca, da mi je čisto vseeno kuk bo bolelo, samo, da ga že enkrat stisnem k sebi. Pa naša Nana me je kr fajn potolažla - še enkrat hvala Nana
< Sporočilo je popravil Marusah -- 29.1.2008 17:24:49 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 17:27:10
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey marusah bo pa prehitevala boš na moj rok rodila upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že čas ...sem ti rok ukradla Kaj veš mogoče bova pa na isti dan se cartale. Mogoče pa tudi ti prehitiš... kaj veš!!! Če smo 9 mesecev zdržale, bomo pa še teh par dni, a ne?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 18:37:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Janey marusah bo pa prehitevala boš na moj rok rodila upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že čas ...sem ti rok ukradla Kaj veš mogoče bova pa na isti dan se cartale. Mogoče pa tudi ti prehitiš... kaj veš!!! Če smo 9 mesecev zdržale, bomo pa še teh par dni, a ne? res je...škoda edino da ne greš v mb...bi se lahko načvekale
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 19:57:09
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Janey marusah bo pa prehitevala boš na moj rok rodila upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že čas ...sem ti rok ukradla Kaj veš mogoče bova pa na isti dan se cartale. Mogoče pa tudi ti prehitiš... kaj veš!!! Če smo 9 mesecev zdržale, bomo pa še teh par dni, a ne? res je...škoda edino da ne greš v mb...bi se lahko načvekale Po moje bom jaz bolj boga v čvekanju Boma raj pol nadoknadle z vozički na sprehodih po mestu pa po
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.1.2008 20:17:26
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Hej, a je katera za kakšno srečanje? Willma, v četrtek še velja, da greva na predavanje Porod brez strahu? Se nama katera pridruži? Marusah, Janey? Danes je bilo objavljeno v Večeru, predavanje bo potekalo v prostorih vrtca, o katerem smo se pogovarjali že zadnjič in sicer se bo začelo ob 18. uri.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.1.2008 10:14:23
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz glih na tem predavanju nimam kaj počet...me bojo tko omamli, da ne bom nič straha čutla Sem pa takoj za kakšno kavico Samo sporočite kdaj, pa kje...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.1.2008 10:48:11
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj, vidim da se spravljate na kavico . Če boste kofetkale kje v mestu se vam pridružim še jaz z vozičkom. Marusah in Janey zdaj pa gre počasi zares, a ne!? Še malo pa bosta tudi vidve vozičkale .
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.