|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
24.1.2008 13:28:29   
willma
Eh, mene porodne ravno ne zanimajo

Naredila bom kot prvič.
Ogledal si bom MB in Ptuj, pa tam kjer me bodo "prepričali" tja grem rodit.
Zgodbo sem opisala tukaj.

Sem pač ena od tistih, ki raje vidi sproščen odnos v kolektivu kot kaj druga.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.1.2008 14:03:04   
willma
Aja glede Štorklje, jaz sem bila na predavanju v decembru, pa so še bila v mtt-ju, so pa na spletni strani imeli vseeno napisano, da so v vrtcu, tako da se pozanimajte.

Iz maila Jasmine Krajnc:

Naj vam napišem še naslov, kjer bo predavanje potekalo:
vrtec Studenci, Pekrska 17 (zraven Zdr. doma in lekarne na Studencih).

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.1.2008 14:10:32   
kekec in mojca
Willma, valda, da smo drugačni. Kaki dolgčas bi bil, če bi vsi bili enaki!

Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.1.2008 15:15:46   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Willma, valda, da smo drugačni. Kaki dolgčas bi bil, če bi vsi bili enaki!

user posted image

Jaz se popolnoma strinjam s teboj,
sam sem zmedena, ker nevem, če sem kje dala vtis, da ne želim drugačnosti oz. da hočem da smo vsi enaki?
S čim sem izzvala ta tvoj "odgovor"?

Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.1.2008 16:31:56   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Eh, mene porodne ravno ne zanimajo

Naredila bom kot prvič.
Ogledal si bom MB in Ptuj, pa tam kjer me bodo "prepričali" tja grem rodit.
Zgodbo sem opisala tukaj.

Sem pač ena od tistih, ki raje vidi sproščen odnos v kolektivu kot kaj druga.

Tukaj.

Malo pred tem sem brala poste o porodnišnici Feldbach, pa sem se ustrašla, da sem te s čim užalila.
Eh, ne se sekirat. Saj veš, da imajo vsake oči svojega malarja. user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.1.2008 17:36:09   
willma

Tukaj.

Malo pred tem sem brala poste o porodnišnici Feldbach, pa sem se ustrašla, da sem te s čim užalila.
Eh, ne se sekirat. Saj veš, da imajo vsake oči svojega malarja. user posted image

user posted image Jaz nič užaljena in nič se ne sekiramuser posted image
MB porodnišnici pač slabo kaže, ker glede na pričanja drugih, se ni kaj bistveno spremenila, bom jim pa vseeno dala priložnost.
Da bi se pa vozila v Postojno, Feldbach, SG,... to pa mi je že predaleč. Ptuj je še dovolj blizuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.1.2008 21:28:58   
Janey
Čer
kako ste kaj? je že kaj novega? Koala še malo...pa bo pdpuser posted image user posted image
jaz sem danes tako sama..moj je šel na pijačo (gre zadnje čase kar pogosto, pomoje hoče še izkoristit zadnje proste večere) in pač sem bol take volje. Včasih je že fajn da gre, včasih pa ne paše preveč...bi se tut jaz rada nacartala preden bo evforija in norija v bajtiuser posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
25.1.2008 22:53:43   
arabela*
čer vsem skupaj.Da se vam malo oglasim.Moja dva sta že zadremala,tud mene bo počasi zmanjkalo.hvalabogu,da je jutri sobota in mi ni treba vstat navsezgodaj.Drugače pa nič novega.vsi smo bili pri hiši bolani.Sedaj je malo bolje,se normalizirauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.1.2008 22:28:04   
nana35
Kaj je z nami mariborčankami??Čisto smo potihnile,pa ne da ni časa??Jaz ga že še najdem,ampak če imam s kom govoriti.

:))

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.1.2008 22:42:34   
Janey
Čer
res smo prav potihnile. Me nosečke samo čakamo in čakamo, ve mamice pa ste polno zaposleneuser posted image user posted image
Jaz sem danes tako utrujena, sma imela cel dan neke obiske. Ampak je bilo finouser posted image user posted image Vsaj hitreje dan mine. Jutri pa spet nov teden.

Koala se nič ne oglasi...je še med nami??user posted image al sta že 2

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.1.2008 8:13:18   
Marusah
Dobro jutro...

Nana sem pršla malo vašega lepotca pokukat in si malo lušte nardit user posted image user posted image user posted image  Kako ste kaj? Ste se že navadili na nov ritem?

Janey, samo res - Koala se pa že dolgo ni javila.... Mogoče pa res ni več v enem kosu user posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna vsem....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.1.2008 9:12:20   
nana35
Pozdravljene!

Janey,Koala je še z nami,ni še rodila.

marusah,nekako smo se navadili,zdaj ga ravno črviči in ga imam pri sebi,tipkam pa z eno roko.Pa zdaj si je zmislil še ziziko...zdaj pa še malo,ne?Jaz sem rodila z 37 t in 4 dni,tako da že lahko greš.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.1.2008 16:34:18   
kekec in mojca
JOj, Nana, jaz pa tako upam, da se nam tokrat črvičenje izmuzne... Tebi pa želim, da čimprej mine.

Saj vem, da smo Mariborčanke potihnile, samo včasih mi je že nerodno pisat na tej temi, ker imam občutek, da se potem samo midve z Willmo pogovarjava... user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.1.2008 8:50:17   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Pozdravljene!

marusah,nekako smo se navadili,zdaj ga ravno črviči in ga imam pri sebi,tipkam pa z eno roko.Pa zdaj si je zmislil še ziziko...zdaj pa še malo,ne?Jaz sem rodila z 37 t in 4 dni,tako da že lahko greš.

Ja glede na to, da jaz nimam drugih problem kot to, da se naš pikec noče obrnat delajo CR komaj kak teden pred rokom. Jaz bom v nedeljo dopolnila polnih 39 tednov. V ponedeljek, pa če bo sreča se bomo že cartali user posted image user posted image user posted image   Komaj, komaj, komaj,....čakam!!!!

Mojca ti sam piši in čveki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.1.2008 12:30:52   
nana35
kekec in mojca,ti samo piši,potem se katera vsaj oglasi.
marusah,naj ti kmalu mine in da boš čimprej srečna mami!!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.1.2008 13:27:02   
willma

JOj, Nana, jaz pa tako upam, da se nam tokrat črvičenje izmuzne... Tebi pa želim, da čimprej mine.

Saj vem, da smo Mariborčanke potihnile, samo včasih mi je že nerodno pisat na tej temi, ker imam občutek, da se potem samo midve z Willmo pogovarjava... user posted image

Kaj si rekla Mojca?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.1.2008 13:29:22   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Pozdravljene!

Ja glede na to, da jaz nimam drugih problem kot to, da se naš pikec noče obrnat delajo CR komaj kak teden pred rokom. Jaz bom v nedeljo dopolnila polnih 39 tednov. V ponedeljek, pa če bo sreča se bomo že cartali user posted image user posted image user posted image Komaj, komaj, komaj,....čakam!!!!

Mojca ti sam piši in čveki user posted image user posted image user posted image

Bravo za korajžo, jaz osebno se nekako boljim CR. Slabe izkušnje v družiniuser posted image
Ampak, pozam veliko več z dobro izkušnjo zato držim pesti da bo vse vredu.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.1.2008 16:56:34   
Janey
čao babule

wilma in mojca vi2 kar pridno čvekajta..samo da nekaj dogaja user posted image potem se tudi ostale bol pogosto pridružimo..

marusah bo pa prehitevalauser posted image user posted image boš na moj rok rodilauser posted image user posted image upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že časuser posted image user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.1.2008 17:21:20   
Marusah
Willma sej mi ne preostane drugega. Mali mora nekako ven, tako ali drugače user posted image  Jaz bi tut raje predihavala popadke in rodila po naravni poti...pa če ne gre. Z ritko naprej pa ni šans....me bo raztgalo!!! Sploh ko je mali že taki bajsek user posted image

Tako, da sem se sedaj že kr nekako psihično pripravla...pa bo kr bo. Si pa tak želim tega našega pikeca, da mi je čisto vseeno kuk bo bolelo, samo, da ga že enkrat stisnem k sebi.

Pa naša Nana me je kr fajn potolažla - še enkrat hvala Nana user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 29.1.2008 17:24:49 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.1.2008 17:27:10   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

marusah bo pa prehitevalauser posted image user posted image boš na moj rok rodilauser posted image user posted image upam, da še mene kaj zgrabi..bi bil že časuser posted image user posted image

...sem ti rok ukradla user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj veš mogoče bova pa na isti dan se cartale. Mogoče pa tudi ti prehitiš... kaj veš!!! Če smo 9 mesecev zdržale, bomo pa še teh par dni, a ne?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.1.2008 18:37:59   
Janey

...sem ti rok ukradla user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj veš mogoče bova pa na isti dan se cartale. Mogoče pa tudi ti prehitiš... kaj veš!!! Če smo 9 mesecev zdržale, bomo pa še teh par dni, a ne?

res je...škoda edino da ne greš v mb...bi se lahko načvekaleuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.1.2008 19:57:09   
Marusah

res je...škoda edino da ne greš v mb...bi se lahko načvekaleuser posted image

Po moje bom jaz bolj boga v čvekanju user posted image  Boma raj pol nadoknadle z vozički na sprehodih po mestu pa po user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.1.2008 20:17:26   
kekec in mojca
Hej, a je katera za kakšno srečanje?

Willma, v četrtek še velja, da greva na predavanje Porod brez strahu? Se nama katera pridruži? Marusah, Janey? user posted image

Danes je bilo objavljeno v Večeru, predavanje bo potekalo v prostorih vrtca, o katerem smo se pogovarjali že zadnjič in sicer se bo začelo ob 18. uri.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.1.2008 10:14:23   
Marusah
Jaz glih na tem predavanju nimam kaj počet...me bojo tko omamli, da ne bom nič straha čutla user posted image user posted image user posted image  

Sem pa takoj za kakšno kavico user posted image  Samo sporočite kdaj, pa kje...

Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.1.2008 10:48:11   
Vrtnica79
Oj, vidim da se spravljate na kavicouser posted image . Če boste kofetkale kje v mestu se vam pridružim še jaz z vozičkom.

Marusah in Janey zdaj pa gre počasi zares, a ne!? Še malo pa bosta tudi vidve vozičkaleuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.