kekec in mojca
|
Pot do SG poznam na pamet, tam imam namreč mojo preljubo taščico in tasta. Tako da razmišljam, če bi se mogoče okoli PDP naselila tam... Ampak, kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, bi to bila norost, ker je bilo takrat tako hudo s hormoni, da bi to rada njima prišparala. Je rekel moj , da sem tako menjavala razpoloženja, da tega ni mogel dohajati. Najprej prepir, trenutek za tem jok in spet naslednji trenutek smeh... Saj bo, Janey... boš vidla, kmalu! Verjamem, da je težko čakati na rok, mogoče, ampak res mogoče, bi ti bilo malenkost lažje, če bi se naravnala na tisti skrajni termin, ko boš pa čisto zares rodila. Vem, da se ti to zdi zdaj blazno daleč, ampak verjemi, da bo minilo kot tren! Če sem prav preračunala, je 18.2. tisti datum, ko ti sprožijo porod - to je še samo 10 dni. Vmes bomo šle na pijačo in čvek in bomo vse po vrsti uživale... Pa valentinovo je še tu in bosta lahko s tvojim privoščila zadnjo brezskrbno večerjo... ker potem, ko bo otrok tukaj, bo vedno za teboj neka skrb, če je z njim vse ok! Verjemi, vem, o čem govorim. Priporočam ti, da se odpeljeta k Pecu, si privoščita romantično večerjo v 2,5 (pozabi na račun, ker potem imaš preveč krivo vest ), potem pa boš vidla, da boš še tisto noč šla lepo v P, kjer boš rodila in cartala svoje detece! Pa še topel nasvet - zdaj se naspi, da boš spočita, kolikor se le da! Še čisto za konec tega posta - meni tisti CTG ni zaznaval nobenih popadkov niti ko je glavica že bila zunaj! Črte so bile bolj ravne kot avtocesta. Zaznaval je samo Kekčev srček...
|