|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.1.2008 19:38:58   
willma
Kopirano s strani štorklje:

Center Štorklja Maribor

Dejavnosti večinoma potekajo v prostorih Centra Štorklja v Vrtcu Pekrska na Pekrski 17 (zraven Zdravstvenega doma Studenci in Lekarne Studenci) na Studencih v Mariboru. Parkiranje je mogoče v neposredni okolici.

02-2512-421 (pisarna), 031/ 344 901, info@storklja.si

Koliko se jaz spomnim, je tam dovolj blazin in ostalih pripomočkov, ki nosečnicam olajšajo sedenje in sploh to ne traja dolgo, tako da Marusah ti se nam kar pridruži. Sem tudi jaz bila tam visoko noseča pa mi je bilo čisto vredu. Je pa res, da smo si različne user posted image
Mojca najbrž te bodo sprejeli, jaz sem se raje prijavila, sicer pa še vedno lahko pokličeš user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.1.2008 20:01:32   
kekec in mojca
Zadnjič sem videla pri svoji G, da se je Štorklja selila nazaj iz MTT v vrtec...

Willma, se jutri slišiva, vredu? Maruša, če boš prišla, pa bi bila vesela, če bi se spoznale!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.1.2008 20:58:02   
willma
Willma, se jutri slišiva, vredu?

Važi!
Jaz te imam v telefonu še pod straim nikom, mi je bil zelo všeč user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.1.2008 23:03:42   
Vrtnica79
Ojla babuške,

se vam malo oglasim, da me ne pozabite. Vas še kar redno čitam da vidim kaj se kaj dogaja tukaj. Mi pridno rastemo in čez 7 dni bo Vana stara že 2 meseca! Včeraj, ko je bil tak lep dan smo šli do parka in je bila taka gužva kot že dolgo ne. Saj ni čudno, ko pa je bilo tako toplo user posted image . No, mogoče pa se s katerimi srečamo v parku in še tam malo počvekamo.

Lepo se imejte in pazite na vašeuser posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.1.2008 9:18:32   
willma
Jasmina Krajnc sporoča:
predavanje dr. Završnikove je prestavljeno na četrtek, 31. januar 2008

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.1.2008 11:26:27   
petea
glede starševske šole:
- zakaj bi morale še 1x v šolo, če ste jo že opravile (meni je G rekla, da ne rabim),
- v P sem videla, da so vsaj del predavanj imeli v porodnišnici, torej v 2. nadstropju,
- šola v ZD je krajša (tako po številu ur na dan kot glede na skupno število predavanj)

glede Štorklje:
njihova predavanja (in telovadba) so super, ker v sproščenem vzdušju v relativno majhnih skupinah zveš veliko
sedi se na žogah, kar te lahko malo pootroči user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.1.2008 11:58:02   
kekec in mojca
Anonimna, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj veš zakaj!

Willma, hvala za tole sporočilo, sem vesela, da je prestavljeno. Kekec je fasal rota virus, tako da sem z njim prisiljena ostati doma. Upam samo, da ga še sama ne bom fasala.

Pa stari nick je bil tudi meni bolj všeč, samo res mi ni, da bi me tisti, za katere ne želim, prepoznavali po njem...

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.1.2008 14:45:56   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Anonimna, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj veš zakaj!

O, mojca to ni fer, ker očitno nekaj veš!
user posted image
Willma, hvala za tole sporočilo, sem vesela, da je prestavljeno. Kekec je fasal rota virus, tako da sem z njim prisiljena ostati doma. Upam samo, da ga še sama ne bom fasala.

user posted image Držim pesti, da boste čim prej zdravi! Kako je dedi?

Pa stari nick je bil tudi meni bolj všeč, samo res mi ni, da bi me tisti, za katere ne želim, prepoznavali po njem...

user posted image poznam ta občutek, jauser posted image
Sam morda jaz nima takšne službe in morda mi je celo to v veselje, da se drugi obregnejo na moje mnenje ali še kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.1.2008 15:10:50   
kekec in mojca
Dedek je že boljše, vendar ga še hitro ne bodo spustili domov.

user posted image Glede Anonimne pa res nekaj vem. Samo zadnji post sem morala napisat, ki je bil bolj provokativen, user posted image user posted image user posted image pa je bilo. Ampak je ne izdam, se bo že sama oglasla, ko bo čas. user posted image Sem pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vesela. Res.

Petea, saj vem, da mi v materinsko šolo ni treba hodit. Kljub vsemu pa sem določene stvari pozabla, pa bi jih rada malo osvežila. Zato glih nisem navdušena nad bolnico, temveč bolj nad ZD. Imam nekaj vprašanj, za katere upam, da jih bom dobila...

Willma - em, kaj pa, če grema skupaj v marcu v bolnico na MŠ in jih potem tam malo zafrkavama z vprašanji, na katere itak vema odgovore? user posted image user posted image user posted image Pa Frutko zraven zvabiva, pa še anonimno, če se bo do takrat že javla... Se bomo malo nasmejale! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da me ostale ne boste grdo gledale, saj se ne bi smejale nosečnicam, ampak bedarijam dr. G. in ostalih...

Pa da ne bi slučajno katera na MŠ nosla zraven kakšne brisačke ali hodla tja v trenerki, ker "telovadba" in vaje dihanja bo potekalo na stolih za mizami... Jaz sem pred prvim obiskom gledala malo preveč ameriških filmov... user posted image user posted image user posted image Še dobro, da niso preverjali vsebine nahrbtnika, ker po moje bi se smejalo vseh 110 ljudi, ki so takrat bili v tej šoli in cela bolnica zraven.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.1.2008 20:01:36   
willma
"telovadba" in vaje dihanja bo potekalo na stolih za mizami...

Wau, pri nas še tega ni bilo user posted image

Aja, najboljša izjava pa mi je bila v šoli, da je dojenje tako sigurno kot hormonska kontracepcija user posted image user posted image

Petea nam so rekli, če mine več kot 3 leta, da je potrebno ponovit šolo, sploh pa za atije, da dobijo dovoljenje za prisotnost pri porodu.
Čeprav, če mene kdo vpraša, ni je nad izkušnjo. In če je že enkrat bil zraven pri porodu, zakaj potem mora še enkrat v šolo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.1.2008 23:22:15   
kekec in mojca
Tista tvoja izjava sploh ni bila huda. Kaj pa to, da se otrok do tretjega leta ne vzgaja, ampak se jim samo streže? user posted image user posted image user posted image Si ne znam predstavljat, kakšen bi bil Kekec, če bi to upoštevala. Je pa to prišlo od iste osebe kot tista finta s kontracepcijo.

e mine več kot 3 leta, da je potrebno ponovit šolo, sploh pa za atije, da dobijo dovoljenje za prisotnost pri porodu.

To mi je pa novo. Sem mislila, da je veljavno do konca. Jutri bom poklicala v P in vprašala, kako je na stvari.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.1.2008 23:47:44   
Janey
Halo bibule babule..kak ste?? Jaz ne morem spat...že par dni ne morem zvečer zaspat...ko mesečnik tavam po bajti do 1, 2user posted image user posted image razmišlajm kaj bo potem...mah groza...pa danes sem se vstala ob 8ih, cel dan šibala okoli..po sprehodim, po nakupu, pa crknjena ko user posted image , se vležem v posteljo in oke ko sovauser posted image benti sem jezna. Zdaj se moram spočit in vse sprostit, ne pa da sem ko zombi...zeleno rdeča s podpočnjaki.

Upam, da mi danes vsaj uspe kako uro prej kot včeraj...sem namreč že pou ure ležala v postelji, pa ni šlo in sem šla pogledat če je še katera tuuser posted image user posted image user posted image zdaj pa še malo pofirbčkam okoli, prižgem tv in pol upam, da me primeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
23.1.2008 9:29:33   
kekec in mojca
Janey, očitno je včeraj bilo nekaj v zraku - tudi sama nisem in nisem mogla zaspat. Sem hodla na RR čekirat, če je katera tu, pa te nisem zasledila. Zjutraj pa muka - tamali je hotel vstati ob sedmih, jaz pa še ne... Sem mu rekla, da bova morala it v vrtec, ker očitno ni več bolan, je pa revež bil zraven mene tiho do devetih. user posted image Ko sem se zbudila, se mi je pa tako zasmilil... Saj si mislim, da je zaspal še zraven, pa vendarle imam krivo vest. user posted image

Nič, grem zdaj klicat v P, da vidim, kaj je z materinsko šolo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
23.1.2008 10:12:56   
Anonimen
Janey, očitno je včeraj bilo nekaj v zraku - tudi sama nisem in nisem mogla zaspat.

polna luna je bila user posted image

Sicer pa ..... ja, mojci sem se morala izdat, da me ima spet rada user posted image  user posted image

Ostalim pa čez kak mesec, dva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
23.1.2008 11:22:53   
Janey
Anonimna kakorkoli čestitke...uživaj v nosečnosti in še naprej jezi te babniceuser posted image user posted image

Jaz nisem mogla zaspat do 4ihuser posted image user posted image user posted image in potem sem se zbujala na 15 min in spet rabla tolko da sem nazaj zaspala,potem sem imela pa ob 8ih že budnico. Pač ena neprespana noč. Upam, da me danes kaj ne prime, ker nimam moči za pritiskat. Glede na to, da sem vse skupaj spala največ 2 ure upam, da bo današnja noč zato kaj bolj meni prijazna. Če je pa luna kriva, pa naj se gre solit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
23.1.2008 12:14:55   
willma
To mi je pa novo. Sem mislila, da je veljavno do konca. Jutri bom poklicala v P in vprašala, kako je na stvari.

Poročaj!

Anonimna tudi jaz ti čestitam od vsega srca in držim pesti.

Kar se pa spanja tiče sem pa zadnje čase bolj podobna sovi user posted image
Čez dan bi spala, ponoči pa bedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
23.1.2008 12:20:36   
kekec in mojca
Poročam: nihče ne dvigne telefona. user posted image

Anonimna, upam, da polna luna hitro mine. Ja, pa res te skoraj nisem več imela tako rada kot na začetku, ko si se oglasila. Sem bila prepričana, da me nekdo zafrkava. Oz. "me vleče za nos". user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj, a Frutka je pa pozabila na nas?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
23.1.2008 12:26:52   
kekec in mojca
Evo, poročam 2: ob naslednjem pregledu v porodnišnici ali kakšni drugi priložnosti grem samo tja po potrdilo, da sva materinsko šolo opravila in je to to. Ni nama potrebno hoditi na novo. Seveda je pa fajn, če imaš s seboj zadnje potrdilo, da sta MŠ opravila.

Še dobro, da sva prvič šla v materinsko šolo v bolnici in ne v zdravstveni dom.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.1.2008 15:12:52   
willma
user posted image gudi gudi

Sam porodne bi si pa vseeno še enkrat rada ogledala user posted image
Za premislit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.1.2008 16:23:17   
kekec in mojca
Eh, mene porodne ravno ne zanimajo - saj se jih še preživo spomnim od prvič. Sploh pa, bomo videli, kakšna bo situacija in kje bom rodila... 

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.1.2008 16:39:23   
frutka_
Tukaj sem in še vedno nisem ziher za anonimno. Oz. še vedno imam eno v mislih, pa nisem ziher.
Uživajte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.1.2008 17:23:58   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Petea nam so rekli, če mine več kot 3 leta, da je potrebno ponovit šolo, sploh pa za atije, da dobijo dovoljenje za prisotnost pri porodu.
Čeprav, če mene kdo vpraša, ni je nad izkušnjo. In če je že enkrat bil zraven pri porodu, zakaj potem mora še enkrat v šolo. user posted image

No, naj vam povem da sva midva z mojim opravila mat. šolo pred 6-timi leti. Pa zdaj v drugo nisma hodila, ker dosti novega tak nebi zvedela.  In pri porodu so me vprašali če sva jo obiskovala in sem rekla da ja, prvič. Pa niso nič komplicirali.

Čmrlika, veš ti tak pristaja nosečnostuser posted image . Te je čisto spremenila- taka si ko rožica. Pa bušija imaš tudi simpatičnega!user posted image

Pandica ti pa -saj veš da te pokličem ko se pozdravimo!

No, naj povem da je Lataša zbolela. Ima neko virozo; bruhanje, driska, glavobol...........  In upam da še Vana ne dobi kaj zraven.

Lepo boditeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.1.2008 17:31:03   
koala
Dan mariborčanke!

Samo da se javim, da sem še vedno 2v1.

Jeny, ti pa ne prehitevajuser posted image še vse januarčice nismo bile na vrsti, tako da lepo počakajuser posted image .

Aja glede Štorklje, jaz sem bila na predavanju v decembru, pa so še bila v mtt-ju, so pa na spletni strani imeli vseeno napisano, da so v vrtcu, tako da se pozanimajte.

Pa še glede ogleda porodnih sob, nam so rekli, da lahko kdaj tudi pokličeemo in se individualno zmenimo, je babica Erika to rekla tud na predavanju v Štorklji, tako da jo pokličite pa se z njo zmenite.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.1.2008 23:45:10   
Janey
Čer
koala jaz bi tako rada prehitevalauser posted image user posted image danes so mi 3je napovedali da bom pred rokom. Mali v trebuhu si pa ziher misli: F tu mate zdaj, bom jaz raje počakal še malo na toplemuser posted image user posted image user posted image
Sej če nebi tak slabo spala bi blo ok.ampak tako pa res ne greuser posted image user posted image user posted image in spet je večer in spet sem budna kot sova...ob 3 ko pa sem gledala tv pa se mi je spalo ko user posted image . Pa sem rekla da ne, da moram zdržat, da bom ponoči spala. Bomo videli...nič kaj dobro spet ne kaže...user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
24.1.2008 6:29:45   
kekec in mojca
Danes je predzadnji četrtek, ko grem delat... Komaj sem vstala ob šestih, ampak ob treh - takrat sem bila pa budna. Celo vstala sem se in tokrat je bila ena izmed zelo zelo redkih noči, ko sem morala ponoči tudi jesti. Naenkrat me je zgrabila taka lakota, da me je začel boleti trebuh. Pojedla sem banano in spila kozarec mleka. Se je še kateri to dogajalo?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.