nana35
|
marusah,naš Klemen ni preveč temne polti,je pa malo še rumenček od zlatenice,no,ni je dobil,ko je postal rumen pa ni bilo več nevarnosti,ker je bil že star več kot 4 dni.Sicer sem jaz bolj temne polti poleti,ker sem takoj rjava in imam veliko pigmenta,moj dragi pa tudi ni nevem kaki belko.Klemen ima svetle laske,zato zgleda da je pleško,pa ni,sicer nima dolgih gostih las ima pa svetle. Ti le vprašaj,če boš kaj hotela,ampak si ne delaj skrbi,moj Klemen se je obrnil čisto proti koncu,sem tudi mislila da se ne bo.No,pri meni ni bilo pomembno,ampak se potemje obrnil.Na zadnjem UZ je bil lepo obrnjen navzdol. Janey,saj bo kmalu minilo teh 15 dni,lahko pa se zgodi že prej...nikoli se ne ve,kdaj se bo pikec ali pikica odločil,da pride na svet.No,pri meni je bilo 17 dni prej,seveda načrtno,ampak se lahko zgodi,tako da ne bo nič narobe,če pride že jutri,kajne?? kekec in mojca,jaz sem bila z mat.šolo zelo zadovoljna v bolnici,namenoma sem šla v novembru tja,ker so druge hvalile da je boljša kot ZD.Ne vem,naredi kot misliš,ampak možno je da se je že kaj spremenilo od takrat ko si imela kekeca. blacky,jaz pa ne bi imela CR,mislim,da je naravni porod manj boleč oz.ga prej pozabiš in manj časa boli,kot CR.Najhujše je okrevanje,ja,saj sam CR ni hud,itak ne veš...Mat.šolo pa izvajajo v bolnici v 16.nadstropju,torej še višje! ah ja,tudi meni se je zdelo da sem noseča že celo večnost....pa je že tudi mimo.