Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 13:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvesta, vse bo še dobro.. Nič ne skrbi Aha, tako torej Madejka.. Sem mislila, da si šla takrat ob pol enajstih, ko si nazadnje pisala na UZ Jaz pa vsake 3 tedne hodim kri dat, da vidijo, kako je s trombozo in je sedaj dosti boljše Hodim pa že tolko kot sem prej, samo vseeno ne še na dolge sprehode.. Da mi ne bo kje leva noga ckrnila med potjo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 15:17:27
|
|
|
|
Laubica
|
Zvesta in za srečo da bo tvoj se razvil v pravega korenjaka brez konkurence
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.6.2007 8:44:03
|
|
|
|
rakinja
|
pozdravljene Kje ste vse nobena nič ne piše.Kako se kaj počutite pa brcike so vredu?Jaz pa se danes spet dolgočasim neke sem htela pospravljet pa me tak noga boli da sem se morala hitro vsest.Včeraj me je ponoči dvakrat tak krč zgrabo v mišico da še imam zdaj posledice.Ampak zadnje čase sem pa res neka lena nič se mi ne da tak sem nejevolna za znoret.Kak pa kaj z vami?Ste tudi lene?Jaz že komaj čakam na avgust,da bom imela svojega sončka v naročju. Zanima me ful kakšen bo al bo imel dosti las al ne al bo težek al pa suhec(ica) vglanem samo da bo zdravo to je moja največja želja kot pri vsaki mamici bodisi bodoči al sedanji. Daj povejte mi v katerem tednu ti g.pove koliko približno je težek in dolg? Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.6.2007 12:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj Hoj.. Rakinja, ko me pišemo, tebe ni Glede lenobe.. Jaz sem zdaj največji lenuh.. Grem spat ob 1.h ponoči, pa se zbudim ob 12.h potem pa mi sploh ni, da bi kaj delala... Pride pa en dan, ko se mi zmeša in vse tak pospravim, da je čisto za cel mesec kao Za težo in višino.. Jaz sem v 36.tednu, pa mi še zdaj G ni nič povedal.. Je odvisno od G.. Bi bilo pa dobro, da sama poveš, da bi rada vedela Tudi mene zanima, kakšen bo moj sonček.. Samo, da bo zdravo in veselo Madejka, kak je blo na UZ? Javite se še kaj..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.6.2007 15:20:56
|
|
|
|
sanwebdra
|
Serbus, sem polno zaposlena, v službi norišnica (ki mi počasi, ampak res počasi gre na živce in ko bo preseglo vse meje... bom eksplodirala!!! ), popoldne pa non-stop tekam od ene obveznosti do druge - ta teden so to obvezne kavice s prijateljicami - tako to je, ko jih imaš dosti!! - v nedeljo pa končno MORJE!!! In en teden uživanja - pa upam, da bistveno več spanja, kot ga imam zdaj , v Mariboru. Včasih prav zavidam mojemu, ki lahko spi, že če pogleda posteljo . No, naša tamala veselo brca, tako da sem ful vesela !!! Zdaj pa naju je ati zapustil za 5 dni in šel z dečki na jadranje, tak da če koga zanima, morje ima na Hrvaškem že 23 stopinj C in je baje fenomenalno!! RAKINJA meni je G povedala težo bebe na morfologiji, morda pa bo tebi še na kakšnem UZ-ju (jaz sem uradno šele v 24. tednu - neuradno 25t). lp S
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.6.2007 21:10:23
|
|
|
|
Laubica
|
Lenke moje ,saj jaz sem tudi vse mi je odveč ta sopara me zdeluje Sanwebdra-srečnica že greš na morje ,jaz pa komaj 16.7. Veš moj je isti -vidi posteljo pa že hrgoli ,jaz se pa mečem po njej kot riba na suhem Punce jaz sem pa zdaj na polovici -v 20t,no še enkrat toliko in bo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 10:33:37
|
|
|
|
Mokka1
|
Se opravičujem, če mogoče nisem na pravem forumu, pa vseeno... A namerava iti katera od vas , ki ste iz Mb oz. okolice, roditi v LJ? Tiste, ki morebiti nameravate - kdaj, ko se bo začela akcija in bo hotel it ven, se boste odpravile proti LJ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 10:47:52
|
|
|
|
madejka
|
Dobro jutro babike! Gorazdova: na UZ je blo full dobro. Pomirjena sem sla domov! Nas mali je tezki okol 2,5 kg ze (34 teden), glavico in prsni kos ma oboje dovolj veliko in nasploh je vse vredi. Samo meni manjka malo zeleza in sem dobila Legofer sirup. Naslednji pregled mam pa komaj 4.7. Peekola, da ne bom ze prej rodila Mi pa tud niso povedali koliko je velik, ker mi kao tega ne more zmerit, za priblizno pa si naj v knjigi pogledam je rekla No drugac se je pa nase dete ze obrnilo na glavo in mi pridno tisi ritko v zelodec in miga z njo...peekola neki jamaica boy bo to Pri nas so koncno z okni fertig, tak da lahko normalno dihamo in uporabljamo vse prostore. Samo moj dragi se mora pofarbatstene okoli oken, ker so naredili pravo packarijo! V soboto pa na poroko od cimre! A ve katera kje se dajo kake lusne voscilnice dobit, ne samo one z dvema prstanoma??? Mokka ni malo predalec do LJ? Jaz bom vesela, ce bom konec julija iz MIklavza do porodnisnice prisla
< Sporočilo je popravil madejka -- 14.6.2007 10:48:58 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 11:01:36
|
|
|
|
Mokka1
|
mogoče je po kilometrih res daleč, samo meni se zdi pot kratka, ker imam službo v LJ in sem navajena poti. Po času je pot v LJ krajša, kot pa npr. Feldbach. In ker sem prvorodka, pravijo, da gre vse bolj počasi, pa sem mislila, da če grem takrat, ko bodo popadki na 20-30 min, da bi to moralo biti dovolj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 11:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mokka1, ko imaš popadke na 20-30 minut še sploh nič ni ziher... Se lahko še zaustavijo... Da ne boš potem trikrat na teden šla na uro gledat do Vranskega in nazaj... Za Feldbach je recimo priporočljivo, da greš od doma, ko so na 10 minut.... Jaz bi rekla, da je za Lj isto, čeprav se ti tudi takrat še lahko zaustavijo...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 11:34:57
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1 In ker sem prvorodka, pravijo, da gre vse bolj počasi, pa sem mislila, da če grem takrat, ko bodo popadki na 20-30 min, da bi to moralo biti dovolj Glede na to,da si prvorodka se ne zanašaj,da gre počasi,lahko te prav preseneti. Je pa tako glede popadkov,da se lahko ustavijo tudi tisti na 3 minute,tako da tudi to ni merilo. Jaz sem jih prvič imela pol noči na 3 minute in je potem psiha naredila svoje in se je nehalo za 2 dni . Sem pa bila en mesec prej v bolnici in je prišla v našo sobo punca na dan ko je imela rok. Sicer brez težav ipd,ampak je bila od daleč in je prosila,če lahko ostane kar v bolnici.In so jo namestili v sobo,kjer je čakala na porod 3 dni,ko se je vse skupaj začelo. Toliko o tem,da boš vedela,da je možno tudi tako uredit,da ne bo nepotrebnega letanja v žabarijo in nazaj.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 11:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj hoj!!! Madejka, eeee super.. Jaz pa upam, da zvem nasled.teden težo našega sončka... Veš, nisi edina, meni tudi manjka železa, pa sem dobila 4 sirupe Legofer, pa jih nikakor ne morem v usta dat.. Bljeeek.. Morala bom potrpet že zaradi sončeka.. Jooj, vroče mi jeeeeee...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 12:14:42
|
|
|
|
madejka
|
Hehe, jaz sem tudi dobila 3 škatle... navzgravz je res! Ampak ga vzamem na tesce pol pa hitro kaki kruh v usta! Mah meni pa sploh ni vroce, ko je pol bajte pod zemljo pa se lepo hladi Samo noge mi taaaak zatekajo, da komaj hodim. Ma katera kak pametn nasvet? Nic mi vec ne pomaga. G mi je rekla manj slane hrane pa 1x na tedn sadni dan... hmm... nic boljse... ponoci pa tak grem ko medved na wc In za na poroko bom mela kiklco... kak bo to lepo zgledlo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 12:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe.. Jaz se pa cela potim... Se mi ne da it po brisačo, da bi se brisala Za noge.. Tak kot je G svetovala.. Če pa ne gre, pa manj hodit pa noge v zraku met Ja sej ne bodo gledali tvojih nog, ampak bušijaa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 12:58:39
|
|
|
|
madejka
|
Hja tud nog v zraku mi ne rata met, ker mamo se gradbisce doma... Ja glede busija na poroki... bojo pa res meli kaj gledat Najprej pride busi, cez nekaj casa jaz izza ovinka. Aja sanwebdra, sem te zasledila na mailing listi od moje kolegice.... Danijele? Poznas? Glih dans sem dobila mail od ameriskega milijonarja, ki ga je zgleda dobla od tebe!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 15:17:20
|
|
|
|
sanwebdra
|
Ja, očigledno jo poznam ! Glede na to, da je imam samo eno Danijelo v mailing listi - sva ble lani sošolke na English tečaju na DOBI. Lepo jo pozdravi, če jo vidiš - pa lahko ji poveš veselo novico - lanskim sošolcem še nekako nisem. Ja, jaz grem tudi na poroko 30. junija, pa bom kar v eni lepi tuniki in hlačah. Aja - sem bla danes v Hoferju po majčke za nosečke in so kar fine - tak, da če katero zanima - 2 kosa v kompletu za 14€ ! Lahko bi edino bile malo drugačne barve. Aja - še to - fuuuuuuuuul so velike številke, tak da sem jaz kar 38 vzela (sem zeloooo vesela), pa še zelo raztegljiv material je... lp S
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 15:20:57
|
|
|
|
Tinča1
|
Mokka, zakaj pa ti mariborska porodnišnica ne diši? A misliš, da so žabarji bolj strokovni?, pazi, da ne boš razočarana. Madejka, po mojem boš s tem bušijem prav srčkana na poroki. Bodo vsi tebe gledali namesto neveste . Meni je tak vroče, da vse štiri od sebe tišim, pa nočejo it.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 15:36:25
|
|
|
|
madejka
|
Tinca hvala Sanwebdra ji bom povedla ja. Ej, kje v Hoferju si gledla to? Pri nas?? To se tud dobi??
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 15:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si pa dans kupla tuniko, št.36 Pa mi je kot ulita... (to pa delajo tunike) A ko nisem bila noseča, itak sem morala kupovat majčke št.38/40... Ah, nosečnost je prelepa Meni je dolgčaaaaaaaaaas, pa vrooooočeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.6.2007 15:52:28
|
|
|
|
sanwebdra
|
MADEJKA, Ja, v Hoferju je od danes dalje akcija. Tak da, če ne boš dobila na Studencih, pojdi na Šentiljsko ali pa v Hoče, tam ponavadi take stvari ostanejo dlje . Tak, zdaj pa šibam domov! Se tipkamo.. lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 17.6.2007 21:33:08
|
|
|
|
madejka
|
Halo babe! Kje ste??? Sploh vas nisem nasla na prvi strani! sramota! Jaz sem bila cel vikend na poroki na primorskem pa je blo taaaak fajn! Sem pa full ponosna na sebe, da sem uspela dve noci skoraj prebedet in se plesala sem malo. Zdaj pa upam, da ne bom sla ze kar rodit. Se bo treba naspat in spocit!Mali bo to tud presneto potreboval ko je tolko migal. A ves te tud pobegnile iz mesta? Jaz grem kar po Grey's anathomy spat! Se tipkamo jutri! Nocko!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.6.2007 11:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj hoj... Ja, Madejka včeraj smo bili na drugi strani, pa itak nisem vedela kaj napisat.. So Mariborske nosečke med vikendom zasedene Moj mali že dva dni fulll miga... Sploh ni miru, najbolj je zvečer žilav.. Mogoče bomo pa res kmalu rodili Fajn se imejte
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 18.6.2007 19:42:48
|
|
|
|
Laubica
|
Gorazdova -zdaj pa že nestrpno čakaš kaj?No mi bomo pa šeeeee čakali do novembra In kako prenašate vročino?Meni je ful sila-kot da imam meno me vročina obliva
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.6.2007 8:54:56
|
|
|
|
madejka
|
E peekola... tolko sem napisala, pa me je ven vrglo... Gorazdova tebi se pa res ze rok priblizuje a?? Kaj zivcna? Te je strah? Mas ze vse pripravljeno? Midva se skor nic nimava. Jutri greva v Ikeo se kaj nabavit. Pa pocasi bo treba po pojstlco k svakinji in cotice iskat k enim par... Da ne bo bogi revez v dveh pajackih in bo to to Kaj bote delale ta teden ko je tak vroce? Freycha je na julijkah predlagala morje Ni slaba ideja! Samo kaj, ko moj dragi dela se celi tedn... Jaz pa dans zakljucim... zadnji dan dela in pol porodniska!!! Juhuhu!!! Pa se regres sem dobila. Mi je rekel sef, da bom mela za dopust - HA HA!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 19.6.2007 14:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla... Uf, seveda že nestrpno čakam.. Sem ravno pogledala slikico enega novorojenčka, pa so se mi solze mal ulile Čakam na moje detece, da ga pocartaaam Jaz imam že vse pripravljeno, kar se tiče opreme za otroka.. Samo stvari za porodnišnico pa še ne.. To bom mogoče danes al pa jutri pripravila.. Mogoče me pa preseneti še danes (ko bi me le) Za opremo, sem vse dobila od moje sestre (hvala tiiiii ), edino posteljico in par stvari sem si sama nabavila... Lepo je, da imaš nekoga, ki ti stvari podari kajne.. Jaz pa lepo uživam v hladni sobi, imam klimo, sem si jo morala iti kupit, ker je bilo prevroče.. Čeprav ga kasneje več ne bo v sobi, ko pride beba mala.. Danes sem se zbudla ob 6h, da mi je fant dal injekcijo, pa zagledam kako svinjarijo imava po tleh, takoj sem v roke vzela sesalec pa sesala Pol me je trebuh full bolel Sem se lepo vlegla, je mali živahno skakal po bušiju, nato sem zaspala Punce, vedno bolj ko boste bližje PDP-ju, vedno bolj ko vam bo mali razgrajač nagajal v bušiju, vedno bolj nestrpne boste.. Kar mene poslušajte Madejka, izkoristi za morje, zakaj pa ne? Lahko, da boš kje na morju rodila Javite se še kaj punce
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?