Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 15:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Precej sem navezana na MB, moja sestra živi v MB, vedno hodmo v bolnico v MB, oče je bil kakšno leto tam......če bi se moja starša zdravila v Celju bi bila že od 14. leta sirota. Tako smo le pregurali očeta še 12 let dlje......dlje pa ni šlo....žal . Mama pa je še vedno OK, veseli se svoje vnukinje. Ja pričakujemo . Pa v MB je vse super: šoping, mesto je lepo, ljudje prijazni...... Bolniška: jaz sem bila na bolniški od začetka pa do 12T. Pa se mi je skoraj zmešalo doma. Nikamor nisem smela, če ne že zaradi komisije, pa zaradi sodelavcev. Pa tudi pametno ni bilo, da bi preveč hodila okrog.....kako sem bila vesela tistega dne, ko sem lahko šla nazaj v službo. Danes in jutri sem spet na bolniški....nekaj sem se zastrupila s hrano in imam trebušne krče, ki pa bi lahko sprožili porod. Potem pa bom do prihodnjega torka na dopustu, v torek pa imam izpit.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 18:15:53
|
|
|
|
Tinča1
|
Zvesta, a imaš mogoče telefonsko št. od dr. Pelkičeve? Prvo slikico sem že dobila, včeraj, ko sem bila pri dežurnem G, ker imam baje notranje hemeroide. Sem krvavela, pa sem mislila, da iz nožnice. Tako, da so me včeraj temeljito pregeledali. Več o tem sem napisala v Čvek v pričakovanju po Januarčičami. Tam ponavadi še bolj čenčam kot tu. Dobrodošla Nefretiti. A boste vse rodile v MB, ali bo katera romala kam drugam? Jaz bom verjetno kar v MB ostala. Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 18:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinča1, poglej za št. dr, Pelkičeve na vrhu strani pod Nuhalna svetlina. Mislim,da sem jo tudi jaz tam dobila. Jaz bom načeloma šla rodit v Mb, ja... Čeprav sem razmišljala tudi o Feldbachu... Ampak 90% grem v Mb...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 19:24:23
|
|
|
|
Freycha
|
Nefretiti - jaz sem se preselila iz LJ v MB, pa se ne bi nikoli več nazaj. No, dejansko sem v Hočah, ampak saj to je predmestje MB-ja. Je pa res manjše luštno mesto, vse na kupu, pa še AUT je blizu...... pa Lent mi je noro všeč...... se ne da primerjati s preveliko LJ.....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 19:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
III freycha kako šikano žogico imaš ti........ super avatar
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 19:40:39
|
|
|
|
Freycha
|
hvala hvala delo mojega dragega. Edino smo ugotovili, da je moj trebuh v RL veliko večji, kot na teh fotkah...... imam res pravo medicinko v trebuhu Jah velika baba notri raste, ni kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 4.6.2007 20:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
NRMM, se pridružim na starši čvekamo, ko rodim Freycha, kak lepi bušiiiii... Pri meni pa moj buši zgleda na fotkah večji, kot je v resnici
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 10:45:09
|
|
|
|
Janey
|
Hej..tudi jaz mislim da sem srečka nosečka :) sem naredila test pa so bile take svetle črtice... zanima me kam hodite k ginekologu? Jaz sem do zdaj bila pri Petrovičevi...ampak sem jezna..kr je ne morem priklicat. Cele dneve ob urah kličem in se nihče ne javi. A je kje kaj drugače? Kako je to z zamenjavo? Ima katera izkušnje?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 10:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Janey, čestitam za črtice. veselo nosečnost želim! Sama sem čez "cesto" pri dr. Mauriču. Je pa bolj ali manj pri vseh G enako, bodi vztrajna in kliči, kliči, kliči!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 12:03:00
|
|
|
|
sanwebdra
|
Janey, sama sem v isti ordinaciji, le da pri drugi G. Poglej na spletno stran ZD Adolfa Drolca in v njihov iskalnik vpiši ime G, pa ti bovrglo ven NOVE urnike - poleg tega pa še, kdaj dvigujejo telefone za naročanje !!! Ja, nič ni več tako, kot je včasih bilo .... lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 13:09:13
|
|
|
|
Janey
|
Hvala vam...samo kdaj pa se kliče za naročanje pa ne piše...kličem in kličem in kličem....pa še kr nič :(
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 14:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če delajo, se bodo prej ko slej morali javiti...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 14:41:45
|
|
|
|
Janey
|
Celo jutro se niso...mogoče je na dopustu :) jauuuuu
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 15:57:56
|
|
|
|
Laubica
|
Janey jaz sem tudi tam in sem klicala enkrat 3 dni da sem končno dobila.Mislim da je za naročanje ura od 12-13h samo glej kateri dan tako delajo ker je nov urnik katerega ne poznam
< Sporočilo je popravil že 35 -- 5.6.2007 15:58:20 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 19:30:36
|
|
|
|
Pandica
|
Punce, ju3 mi držite pesti zjutraj in se spomnite kaj na mene, ker imam morfologijo. Seveda si želim samo, da je vse vredu z in, da mi G potrdi spol katerega so mi napovedali na NS, da zvem kaj nosim pod srčkom
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 19:33:51
|
|
|
|
Pandica
|
Aja, a mi lahko poveste tiste, ki že imate morfologijo za sabo kaj bi mi G "moral" vse povedati? Da bom pozorno poslušala in vedela kaj lahko še G vprašam Pa slikico dobiš kakšno? Kaj pa, da se sam uz posname na DVD? Hvala vam za odgovore
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 21:24:22
|
|
|
|
NRMM
|
Pandica na morfologiji ginekolog pregleda vse kar mora otroček imet,kako raste,kako se razvija ipd.Torej vse notranje organe,velikost ploda,velikost mehurja,glavice,trebuščka,gibe,popkovino,vstavo,primernost plodovnice in seveda tudi spol,če je otroček lepo obrnjen itd. V glavnem vse vse vse.To je UZ kjer že vse vidi,ti pa le sprašuj in sprašuj karkoli te zanima.Dopiš pa seveda slikico,verjetno se da posneti na dvd tudi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 5.6.2007 22:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Janey,Naročanje pri izbranem ginekologu po urniku – v dopoldanskem času med 12:00 in 13:00, v popoldanskem času med 17:30 in 18:30
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.6.2007 9:56:48
|
|
|
|
Janey
|
Joj hvala gorazdova....bom danes probala :)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 6.6.2007 19:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj Sem glih brskala na njihovi strani, pa slučajno naletela na to.. Upam, da ti jih je uspelo danes dobiti...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 7:24:18
|
|
|
|
Janey
|
dobila sem :) 26.6 :)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 8:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa se je splačalo gnjavit, ne?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 12:42:06
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene babike kak ste kaj?Kaj počenjate lepega? Pandica kako je bilo danes na morfologiji?So ti povedli spol? In kako kaj drugače kako se počutite?Sem v 29.tednu in sem vsak dan bolj utrujena in hitro se zmantram.zanima me če se kateri tudi ti dogaja da ima bolečine v trebuhu neke takega kot da bi jo kaj tiščalo.Meni se pojavlajo bolečine ko se vstanem al pa obrnem iz hrpta na bok al pa če se prepognem.mMi katera pove če ima podobne težave?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 12:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Rakinja... dobrodošla med nami, s težavami tretjega trimesečja. Samo še hujše bo. meni bo medenico vsak čas raztrgalo, sramnica mi bo odpadla, desno nogo in ritnico bi si pa zaradi išiasa lahko dala kar amputirati. Aaaaaaaauuuuuuuuuuaaaaaaaa.... Ampak to malo bomo še pa zdržali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 12:56:26
|
|
|
|
Janey
|
Kak so ene že daleč :) to nas vse še čaka :) Imam eno vprašanje: kako ste bile v prvih 3 mesecih oz tiste ki ste še z dviganjem težkih stvari?? Jaz imam takšno delo, da moram tu in tam kaj težkega dvignit in nimam koga prosit da bi namesto mene pa še eno malo 3 leta staro pupo čuvam, ki pa jo je tudi treba kdaj dvignit. Vedno ko nekaj težkega nosim me boli trebuh. Prebrala in slišala sem toliko o SS in mislim, da sem preveč panična in v skrbeh. Kaj mislite ve?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?