|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
4.6.2007 15:05:02   
Anonimen
Precej sem navezana na MB, moja sestra živi v MB, vedno hodmo v bolnico v MB, oče je bil kakšno leto tam......če bi se moja starša zdravila v Celju bi bila že od 14. leta sirota. Tako smo le pregurali očeta še 12 let dlje......dlje pa ni šlo....žaluser posted image . Mama pa je še vedno OK, veseli se svoje vnukinje.
Ja pričakujemo user posted image .
Pa v MB je vse super: šoping, mesto je lepo, ljudje prijazni......

Bolniška: jaz sem bila na bolniški od začetka pa do 12T. Pa se mi je skoraj zmešalo doma. Nikamor nisem smela, če ne že zaradi komisije, pa zaradi sodelavcev. Pa tudi pametno ni bilo, da bi preveč hodila okrog.....kako sem bila vesela tistega dne, ko sem lahko šla nazaj v službo.
Danes in jutri sem spet na bolniški....nekaj sem se zastrupila s hrano in imam trebušne krče, ki pa bi lahko sprožili porod. Potem pa bom do prihodnjega torka na dopustu, v torek pa imam izpit.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
4.6.2007 18:15:53   
Tinča1
Zvesta, a imaš mogoče telefonsko št. od dr. Pelkičeve?

Prvo slikico sem že dobila, včeraj, ko sem bila pri dežurnem G, ker imam baje notranje hemeroide. Sem krvavela, pa sem mislila, da iz nožnice. Tako, da so me včeraj temeljito pregeledali. Več o tem sem napisala v Čvek v pričakovanju po Januarčičami. Tam ponavadi še bolj čenčam kot tu.

Dobrodošla Nefretiti.

A boste vse rodile v MB, ali bo katera romala kam drugam?

Jaz bom verjetno kar v MB ostala.

Lp

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.6.2007 18:55:40   
Anonimen
Tinča1, poglej za št. dr, Pelkičeve na vrhu strani pod Nuhalna svetlina. Mislim,da sem jo tudi jaz tam dobila.

Jaz bom načeloma šla rodit v Mb, ja... Čeprav sem razmišljala tudi o Feldbachu... Ampak 90% grem v Mb...

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
4.6.2007 19:24:23   
Freycha
Nefretiti - jaz sem se preselila iz LJ v MB, pa se ne bi nikoli več nazaj. No, dejansko sem v Hočah, ampak saj to je predmestje MB-ja. Je pa res manjše luštno mesto, vse na kupu, pa še AUT je blizu...... pa Lent mi je noro všeč...... se ne da primerjati s preveliko LJ.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.6.2007 19:38:42   
Anonimen
III freycha kako šikano žogico imaš ti........ super avatar user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
4.6.2007 19:40:39   
Freycha
hvala hvala user posted image  delo mojega dragega. Edino smo ugotovili, da je moj trebuh v RL veliko večji, kot na teh fotkah...... imam res pravo medicinko v trebuhu user posted image  Jah velika baba notri raste, ni kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.6.2007 20:48:55   
Anonimen
NRMM, se pridružim na starši čvekamo, ko rodim user posted image

Freycha, kak lepi bušiiiii... Pri meni pa moj buši zgleda na fotkah večji, kot je v resnici user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
5.6.2007 10:45:09   
Janey
Hej..tudi jaz mislim da sem srečka nosečka :) sem naredila test pa so bile take svetle črtice...
zanima me kam hodite k ginekologu? Jaz sem do zdaj bila pri Petrovičevi...ampak sem jezna..kr je ne morem priklicat. Cele dneve ob urah kličem in se nihče ne javi. A je kje kaj drugače? Kako je to z zamenjavo? Ima katera izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.6.2007 10:56:49   
Anonimen
Janey, čestitam za črtice. veselo nosečnost želim!

Sama sem čez "cesto" pri dr. Mauriču. Je pa bolj ali manj pri vseh G enako, bodi vztrajna in kliči, kliči, kliči!

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
5.6.2007 12:03:00   
sanwebdra
Janey,

sama sem v isti ordinaciji, le da pri drugi G. Poglej na spletno stran ZD Adolfa Drolca in v njihov iskalnik vpiši ime G, pa ti bovrglo ven NOVE urnike - poleg tega pa še, kdaj dvigujejo telefone za naročanjeuser posted image !!! Ja, nič ni več tako, kot je včasih bilo ....

lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.6.2007 13:09:13   
Janey
Hvala vam...samo kdaj pa se kliče za naročanje pa ne piše...kličem in kličem in kličem....pa še kr nič :(

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.6.2007 14:27:02   
Anonimen
Če delajo, se bodo prej ko slej morali javiti... user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
5.6.2007 14:41:45   
Janey
Celo jutro se niso...mogoče je na dopustu :) jauuuuu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.6.2007 15:57:56   
Laubica
Janey jaz sem tudi tam in sem klicala enkrat 3 dni da sem končno dobila.Mislim da je za naročanje ura od 12-13h samo glej kateri dan tako delajo ker je nov urnik katerega ne poznam

< Sporočilo je popravil že 35 -- 5.6.2007 15:58:20 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.6.2007 19:30:36   
Pandica
Punce, ju3 mi držite pesti zjutraj in se spomnite kaj na mene, ker imam morfologijo. Seveda si želim samo, da je vse vredu z user posted image   in, da mi G potrdi spol katerega so mi napovedali na NS, da zvem kaj nosim pod srčkom user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.6.2007 19:33:51   
Pandica
Aja, a mi lahko poveste tiste, ki že imate morfologijo za sabo kaj bi mi G "moral" vse povedati? Da bom pozorno poslušala in vedela kaj lahko še G vprašam user posted image  
Pa slikico dobiš kakšno? Kaj pa, da se sam uz posname na DVD?
Hvala vam za odgovore

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.6.2007 21:24:22   
NRMM
Pandica na morfologiji ginekolog pregleda vse kar mora otroček imet,kako raste,kako se razvija ipd.Torej vse notranje organe,velikost ploda,velikost mehurja,glavice,trebuščka,gibe,popkovino,vstavo,primernost plodovnice in seveda tudi spol,če je otroček lepo obrnjenuser posted image  itd. V glavnem vse vse vse.To je UZ kjer že vse vidi,ti pa le sprašuj in sprašuj karkoli te zanima.Dopiš pa seveda slikico,verjetno se da posneti na dvd tudi.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.6.2007 22:08:43   
Anonimen
Janey,Naročanje pri izbranem ginekologu po urniku – v dopoldanskem času med 12:00 in 13:00, v popoldanskem času med 17:30 in 18:30

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
6.6.2007 9:56:48   
Janey
Joj hvala gorazdova....bom danes probala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.6.2007 19:53:02   
Anonimen
Ni za kaj user posted image Sem glih brskala na njihovi strani, pa slučajno naletela na to.. Upam, da ti jih je uspelo danes dobiti... user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
7.6.2007 7:24:18   
Janey
dobila sem :) 26.6 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.6.2007 8:27:14   
Anonimen
No, pa se je splačalo gnjavit, ne? user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
7.6.2007 12:42:06   
rakinja
Pozdravljene babike kak ste kaj?Kaj počenjate lepega?

Pandica kako je bilo danes na morfologiji?So ti povedli spol?

In kako kaj drugače kako se počutite?Sem v 29.tednu in sem vsak dan bolj utrujena in hitro se zmantram.zanima me  če se kateri tudi ti dogaja da ima bolečine v trebuhu neke takega kot da bi jo kaj tiščalo.Meni se pojavlajo bolečine ko se vstanem al pa obrnem iz hrpta na bok al pa če se prepognem.mMi katera pove če ima podobne težave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.6.2007 12:48:39   
Anonimen
Rakinja... dobrodošla med nami, s težavami tretjega trimesečja.

Samo še hujše bo. meni bo medenico vsak čas raztrgalo, sramnica mi bo odpadla, desno nogo in ritnico bi si pa zaradi išiasa lahko dala kar amputirati.

Aaaaaaaauuuuuuuuuuaaaaaaaa....

Ampak to malo bomo še pa zdržali. user posted image

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
7.6.2007 12:56:26   
Janey
Kak so ene že daleč :) to nas vse še čaka :) Imam eno vprašanje: kako ste bile v prvih 3 mesecih oz tiste ki ste še z dviganjem težkih stvari?? Jaz imam takšno delo, da moram tu in tam kaj težkega dvignit in nimam koga prosit da bi namesto mene pa še eno malo 3 leta staro pupo čuvam, ki pa jo je tudi treba kdaj dvignit. Vedno ko nekaj težkega nosim me boli trebuh. Prebrala in slišala sem toliko o SS in mislim, da sem preveč panična in v skrbeh. Kaj mislite ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?