|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.6.2007 9:46:24   
Laubica
Gorazdova ali se lahko pridem hladit v tvojo klimatizirano sobo?Ker bom hinnnnnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.6.2007 9:50:39   
madejka
Dajmo, gremo kar vse h Gorazdovi!user posted image

Ja, sej boma sla na morje, ker ne bom zdrzala v tej vrocini doma. Ja, so me na poroki (ki je bila na primorskem seveda) zezali, da naj le grem na morje, da bo mali primorc! user posted image
A je katera prakticirala navadne kopalke zdaj v nosecnosti? Jaz nimam niti enih v celem, same bikinke peekola! Pa ne vem, ce se mi glih splaca kupovat nekaj za ta mesec, ko jih bom glih 2x rabla...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.6.2007 9:51:40   
madejka
Ja Gorazdova, res je fajn dobit stvari. Pol manj se sekiras... Jaz si jih moram se it iskat v Domzale in v Volicinouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.6.2007 11:18:14   
Laubica
Matejka -ravno o kopalkah pišem pri čvekanju v tri dni ,da nimam kaj gori za oblečt ,spodnji del mi je prav zgoraj pa nič,saj tudi jaz ne vem če se mi splača kupit za 14dni morja pol pa bodo v omariuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.6.2007 11:22:21   
madejka
Jaz sem sla glih moje navadne sporobavat. Pa so mi dvojne celo prav!user posted image Pac ko bom ven iz vode, si bom dala kako majcko cez trebuh, v vodo pa kar v bikinkah... Na sreco so se mi joske malo pomanjsale odkar mi ne curi vec ven... 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.6.2007 13:53:09   
rakinja
Pozdravljeneuser posted image

Kako ste kaj v tej vročinskem valu?

Gorazdova:Kaj bi jaz vse dala da bi imela klimo v sobi kr naša soba je preklemansko vroča ravno stoji na sončni legi.in kako se kaj počutiš ko veš da gre tvoja nosečnost vse bol proti koncu?

In kako ste kaj ostale?grete kaj na morje?Midva z mojimuser posted image  letos ne greva kr nisem zazihrana za dolgo pot me je strah razen našega malega divjaka ona gre z babico in dedejom na morje.me le zanima kako bo to teden dni brez otroškega razgrajanja po hiši.

Včeraj sem imela preglet in UZ naša punčka lepo raste in lepo se razvija.Spet sem dobila tablete proti vnetju katastrofa ne rešim se tega sranja pa da je hudič.

lepo bodite pa pišite kaj

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.6.2007 15:15:07   
Anonimen
Hojla debeluškeee user posted image

Evo mene iz MB, sem hotela iti na CTG, pa so me morali naročiti na jutri.. Ma valda, jaz budalo, grem z napotnico tja, pozabim se pa vsaj nekaj dni prej naročit (kaki bumbar sem)...
In danes me ena sestra, ki je skrbela zame ko sem bila v bolnici, pohvalilaaaa, da sem se kar fajn zredila user posted image user posted image Pa ni res, ker buši rasteee, noge pa boki so pa isti user posted image

No, ja, sej mi je lepo včasih, ko rečejo, da sem debeluška user posted image user posted image

Tudi moja soba je lih na tej legi sonca, in sonce prav žge noter, zato je tu edino najbolj vroče v stanovanju.. Si bom žaluzije kupila, ker otrok pa res ne bo v vročini spal...

Rakinja, nisem proti koncu še user posted image user posted image Imam novi datum, 8.julij in do takrat res ne vem če bom zdržala počakat na prave popadke.. Ker že prav norim, ko pogledam novorojenčke, moj mi pa miga v bušiju 100 na uro user posted image

Mater, ste full zgovorne ne user posted image user posted image

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
20.6.2007 15:58:33   
madejka
Ja presneto, nic ne cvekate! user posted image

Hja to z debelusnostjo je res ena hecna stvar. Mene tud vsak pozdravi: Halo debeluska al bajsika al kaj podobnega pa ne vem ce bi mi blo glih vsec to. Baje se mi od zadaj sploh ne vidi, da sem noseca... mislim, folk pa meni, da sem bajsikauser posted image
Gorazdova, jaz bi ze tud rada, da bi ze bil zunaj, ceprav si pa pol mislim, da zraven vsega tega miganja, ki nikoli ne neha, pride se jok... pa me malo mine user posted image Jutri pa grem eno eno leto staro pupo pazit za 2 uri, tak da si malo pomirim materisnki cut. Samo upam, da mi ne bo prevec sitnarila user posted image
Gorazdova sej bo minilo, bos videla. Malo se bomo se kuhale pa pekle pa prazile, ampak bo. Ti tak mas se 14 dni pred mano rok, tak da ti bo minilo tren oka... Pol si bos pa se zelela, da bi bil nekje v maternici in tiho user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.6.2007 16:07:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Pol si bos pa se zelela, da bi bil nekje v maternici in tiho user posted image

To si tak mislim, da bo res tak user posted image user posted image Samo bo pa veselje ga gledati kako odrašča user posted image

Madejka, sirup jemlješ? Jaz ga še zdaj nekako nisem uspela vzet, nevem prav na bruhanje mi gre, ko vzamem flaško user posted image

Jaz bi pa šla k sestri, samo ima njena starejša vodene koze, pa se bojim, da bi kaj blo z mojim otročkom narobe.. Verjetno ne bo nič, samo vseeno...

Danes sva se lih z mamo pogovarjale glede teh sladkarij, koliko bo otrok ga lahko pojedel.. Ker sta takšna, da razvajata otroke s sladkarijami hjesos.. user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
20.6.2007 16:17:35   
madejka
Ja jemljem sirup... sej ni tak grozn. Spijes pol pa hitro kaki kruh v usta!user posted image Sej ti bo uspelo! 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.6.2007 16:31:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image Sej ti bo uspelo! 

Hehe, kot da sem otrok user posted image

No, bom upoštevala to, sirup potem pa hitro kruh... user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
21.6.2007 10:49:20   
rakinja
lep vroč pozdrav kako ste kaj?Meni je tako vroče,da več ne vem kam naj se dam.In kako je kaj vašo počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.6.2007 11:22:12   
madejka
Gorazdova ti je ratalo spit? Jaz ga bom zdaj za par dni nehala pit, ker mi je vsak vecer full slabo, pa je samo sirup tisto, kar vsak dan vzamem. Pa bom vidla, ce je to to.

Rakinja mi imamo dopoldne hvala Bogu fajn hladno v stanovanju, potem popoldne se malo segreje, tak da se kar nekak gre. Razen pac ce je treba kam it... pol se pa kuhama v Polotu brez klime peekola! In dans grem ob petih pazit eno malo pupo v park user posted image Bom imela pomoc kolegice, ce jo bo treba kaj dvigovat, pa upam, da nam ne bo prevec vroce in da si bomo lahko privoscile se kak sladoled. A enoletniki lahko jejo sladoled, ce nimajo alergije na mleko??? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.6.2007 15:42:02   
Anonimen
Hojla..

Hehe, Madejka, po mojem če nima alergije na mleko, lahko liže sladoled..

Aja, mi je ratalo spit ja... Zvečer pa spet, se kar izmikam, samo me moj lubi nadzoruje user posted image user posted image

Jaz sn pa danes težo mojega user posted image zvedela.. 2920 gramov ima že.. Premalo? Dovolj? user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
21.6.2007 15:43:19   
Anonimen
iiiiiiii, madejka ima pa novo slikico... kak je lubano detee user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
21.6.2007 15:46:57   
madejka
Hihi hvala hvala. Vsi pravijo, da je po atiju user posted image

Meni je na zadnjem pregledu rekla, da ma nas mali okoli 2500, tak da mislim, da je cist vredi tak mas ti!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.6.2007 15:53:58   
Anonimen
Aha, pol pa super to..

Danes grem pač mimo gostilne, pa so neke babe za eno mizo, pa me ena ko vidi, reče drugim poglejte jo, pa so me vse tak buljile, jaz sem samo nazaj grdo pogledala.. Mislim, kaj prvič vidijo kakšno mlado nosečko ali kaj? user posted image

In kako ti kaj gre Madejka?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
21.6.2007 16:07:41   
madejka
Mah ja, nekateri so pa res cudni, kak bulijouser posted image Meni so najbolj smesne one pupa mela, stare tam nekje 3-5 let ko te tak gledajo user posted image Vceraj me je ena mala vprasala v Sparu ce lahko dojencka poboza user posted image

Pa Gorazdova, vredi sem! Malo sem zivcna, ker bi naj moj dragi ze priso domov, ko se nama pol v mesto mudi. Pa se nic glasa od njega...

No ce bo se katera dans setala po parku se kaj vidimouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.6.2007 20:39:19   
Laubica
Madejka lepa slikcauser posted image
in ti si v tej vročini šetala po parkuuser posted image
Jaz si takooo želim klimo pa mi ne bo zgleda ratalo ker je moj fulll protiuser posted image
Gorazdova-kakšno imaš ti penosno ali stensko?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.6.2007 22:00:01   
Anonimen
Jooooooj babe... Kaka trapa sem user posted image

Nimam klime, ampak ventilator... Si bom pa nabavila klimo, baje pride nekje 150 €, oče omenil.. Jutri grem gledat, če je res...

Se opravičujem za pisno napako user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
21.6.2007 22:49:18   
madejka
Halo babike! Koncno iz mestauser posted image
Ja sej do parka sem prisla sele okol sedme in je ze bilo dobro. Pa se fontano je neslo okoli, tak da te kar fajn ofrisa!user posted image Moj babysitting ni ratal... je pupika mala prevec atija pogresala, pa smo kar skupaj ostali. Pol sma sle pa s kolegico na sladoled pa v park. Mnjami! Na poti domov pa se v Mc-a na čizburger... peekola, se mi je zlustalo tiste "zaendrek" omake, ki je not. user posted image
Jutri pa v Ikeo. Mislite da bo kaj guzve na meji??? Ce je pa edini dan, ko je moj ded doma...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.6.2007 10:41:32   
Laubica
Babike ,jaz pa šibam v službo -jutri sem si pa vzela fraj in gremo za 3 dni v Poreč kampirat med nudiste-prvič
Me zanima če bom prestala ali bom samo v tla gledalauser posted image
Se beremo v torek -čuvajte seuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.6.2007 11:01:16   
rakinja
Lep sonček vam želim

in kako ste mi kaj?In kaj delate lepega?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.6.2007 12:03:45   
rakinja
ojla srečke nosečke

Kak to da nobena nič ne piše malo smo se polenele je krivo mogoče vreme?

(JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.6.2007 12:13:15   
madejka
Ja izgleda, da nas vse malo zdeluje. Meni se sploh ne da za compom sedet, ceprav se mi tud nicesar drugega ni za delatuser posted image Vsake tolko pridem pogledat, ce je katera kaj novega napisalauser posted image Popoldne gremo na piknik na vikend od kolegov... presneto spet bomo jedli user posted image
Freycha dans bom pa jaz 7 ur sedela pa cevape jedla user posted image Je blo fajn vceraj?

Rakinja kak je kaj v Kungoti? fejst vroce? Ste meli kaj dezja v zadnjih dneh? Jaz se morm prit dans zvecer roze tja zalit, ker so moji na dopustu.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?