Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 13:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm.. Janey... Čisto odvisno kako zelo težke so te stvari in kako jih dviguješ. Saj veš, tudi če nisi noseča, obstajajo pravila pravilnega dvigovanja. Jaz še zmeraj dvigujem svojo štiriletno nečakinjo, a je bolj pri tadrobnih in ima samo 14 kg. Vendar nikoli takrat, ko me kje kaj boli oz. če čutim zatezanje v trebuhu. So pa 3 in 4 letniki že toliko razumni, da se jim da dopovedat, da jih včasih pač ne moremo/smemo dvigovati. Jaz naši rečem, da naj počaka, da se vsedem in potem ona spleza name. Pa se prav tako pocartama. Jaz na tvojem mestu ne bi dvigovala pretežkih reči. Na pregledu pa G omeni, če v službi res dvigaš veliko. Koliko težke reči moraš dvigati?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 13:46:14
|
|
|
|
Janey
|
Kaj pa vem...škatle s težkimi mapami..nimam občutka koliko ima kg. Pač samo zato me je zaskrbelo kr me je potem bolel trbušček.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 16:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla... Janey, ko boš obiskala G, ga malce povprašaj glede dvigovanja, ker mislim, da ni dobro, da te trebuh boli.. Jaz zase vem, da če sem kaj težkega dvignila, in me je trebuh bolel, sem kar nehala s tem.. Rakinja, tudi pri meni je tako.. Je treba zdržat Kje ste pa ostale punce?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 17:26:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Janey če se ne počutiš dobro povej svoji G . Jaz sem zaradi dvigovanja ostala doma pa še druge nemogoče pogoje dela sem imela. Sedaj se počutim boljše razen vrtoglavic me ne muči nič! Ravno danes sem šla v shoping po hlače pa še prijateljica mi je nekaj dala. Kako pa kaj druge ? Kaj počnete v teh "aprilskih" dneh ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 19:50:02
|
|
|
|
Pandica
|
Rakinja včeraj sem imela morfologijo. Ja, so povedali spol, imeli bomo Še zdaj sem vsa v sedmih nebesih, ko sem videla na monitorju mojo pupiko Vrtnica79 kam pa si šla v nabavo po nosečniška oblačila? Jaz sem si vse nosečniško do zdaj kupovala v H&M, drugače pa te tunike, kikle in oblekce kar v "normalnih" trgovinah. Se mi zdi, da imajo ta prav nosečniška oblačila tako zasoljene cene, da lepo kasirajo na račun nas, barabe Danes končno nismo imeli dežja in sto neviht čez dan
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 20:29:10
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pandica, tudi jaz sem bila v H&M. Res so cene neprimerne ampak hlače si pa si skoraj prisiljen kupit. Ostalo pa tako kod praviš! Ja, komaj čakam na sončne dneve .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 20:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hlače si pa nisi prisiljen kupiti, ko so tak drage Nabaviš si šiviljo, pa imaš ceneje pa po svojem okusu hlače Jaz sem v 38 tednu, pa še zdaj nosim hlače ki sem jih imela pred nosečnostjo.. Čudno, a ne... Majčke si kupujem za "navadne punce", so mi kar prav...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 20:59:09
|
|
|
|
Laubica
|
Pandica ,jaz bom tudi ta mesec zvedela kaj bo-vsi že težko čakamo Punce meni pa v HM ni nič všeč ,kdajkoli grem mi je vse -bljek ,že zato ker je vse takooo nametano in imaš 30 istih hlač ali majc,si še nisem nič tam kupila nekaj imam še izpred 8 let nekaj sem dobila ,včeraj sem si pa ene lepe olivno zelene lanene kratke hlače kupila v La vi,v tisti indiski trgovini v gosposki pa oblekco in slamnik
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 7.6.2007 21:46:28
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja kaj pa naj nardim, če mi ne gre gumb zapret? Mogoče imaš prav za šivilijo ampak jaz nobene žal ne poznam. Pa saj te hlače bom lahko še potem nosila! Majčke pa itak imam take "univerzal" . Uživajte pa pobožajte svoje !
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.6.2007 12:16:26
|
|
|
|
rakinja
|
Ojla srečke nosečke kako ste kaj in kaj počenjate lepega v takem sončnem dnevu?(ha ha kak dolgo). Torej pravite da je to problem zadnjega tromesečja da te vse boli.jaz se več ne spolnim kako je bilo pri prvi s tem. Pandica čestitam za . Tudi mi bomo imeli baje spet . Kaj se pa tiče hlač jaz nimam s tem problem mam ene od prve ,ene sem dobla le ene sem si kupla pa še to prevlke tak da nimam kaj reč.Za majčke je pa tak tudi jaz si kupujem normalne tunike razen kaj kupim večje xxl. Babike daj povejte mi kdaj bomo šle kaj na kavo da se boljše spoznamo al pa na sladolet.Jaz imam 19 junija preglet če je ktera da bi se v mb nekje doble al pa kateri druugi datom ki vam ostreza. pa pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 8.6.2007 16:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, Rakinja, jaz imam pa glih 19.junija PDP No, jaz zdaj raje nikamor ven ne grem, ker ne bi želela popadke kje zunaj dobiti.. Se bom pa javila po porodu, da se kej dobimo na sladoledu In, kako ste kaj punce? Pobožajte svoje male v bušiju in uživajte nosečnost brez skrbi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 7:54:12
|
|
|
|
sanwebdra
|
Serbus, Mi bomo tudi imeli . Super , kakšno veselje - no, v petek imam še kontrolni UZ (je naša tamala roko držala čez srčka, pa ga nismo mogli dobro videt), pa se bom še enkrat prepričala da imamo pupo. Smo jo gledali v ritko in stegnjene nogice, pa sva z G videle samo črtico!!! Rakinja, jaz sem 19. že na morju, tak da tokrat, žal ne gre. Morda pa po 25.6., pa recimo popoldne čez teden, ker sem še v službi ali pa čez vikend??? Zdaj pa delat, letim čez mejo... lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 9:56:36
|
|
|
|
madejka
|
Halo babike! Se javljam po dooolgem casu. Katera je ze rodila vmes? Gorazdova, si se v enem kosu? Freycha cujem, da pridno se po obiskuh hodis Kak ti vela, da mas tak fajn sosede Midva sva zdaj v Miklavzu in razn zgornjih sosedov, ki se pa pridno ucijo za maturo in izpite, nimam glih druzbe. Pa se do mesta ne morm tak na hitro ko sem prej sla. Kak prenasate vrocino? Jaz sem v butani bajti, tak da se kar gre skoz, ce pa slucajno delam pa se kuham zravn, ker nam v sluzbi klima ne dela... Se dobro, da jo mamo! Ej...kaj vam vsem gin. pove, kolko vlki pa tezki je otrok? Meni se ni enkrat povedla, pa upam, da mi bo jutri ko mam spet UZ. No, zdaj upam, da se bom lahko bolj pogosto oglasla, ce nam bojo SLUCAJNO uspeli priklopit internet do poroda... Lepo se cartajte! Papa
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 10:31:33
|
|
|
|
Laubica
|
Matejka tega koliko je otrok velik in težek tudi meni še ni nikoli povedala ,no tiste ki ste doma lepo v senčki in ob limonadi uživajte jaz pa moram v službo čeprav mi niiiiiii,komaj že čakam da grem 16.7. na morje
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 18:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj, hoj punce... Ja, Madejka, še vedno sem v enem kosu.. G mi je dal nov datum, na 8. julija, tak da po mojem bomo še čakali na Kak jaz prenašam vročino... Hjao.. Ma ne mine minuta, da ventilator v sobi ne bi bil vklopljen.. Včeraj zvečer sem se skoraj skuhala od vročine... Samo čakam, da mine, da rodim, ker takrat mi ne bo tak vroče kot zdaj.. Že35, fajn tebi, da greste na morje.. Pri nam letos odpade, ker nevem kdaj bo dete prišlo ven.. Kje ste pa ostale? Nič več ne pišete Sej prav tak, izkoristite to vročino Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 18:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
P.S. Madejka: Meni G nikol ne pove, kolk težkega otroka mam.. Bi pa tak rada vedelaaa... Ga vprašam ob naslednjem pregledu, če bo le hotel delati ultrazvok, ker je bolj škrt..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.6.2007 18:45:13
|
|
|
|
Freycha
|
meni so danes povedali, da ima mala 3400g, sem v 36. tednu, ampak ker je mala še vedno na riti, se že dogovarjamo za CR konec junija oz. začetek julija....... Ima pa velikost glavice že za 39. teden.... Velikanka torej.... Madejka, ravno včeraj sva bila pri sosedih na obisku sta meni najljubša soseda in se rada z njima družim Sicer pa na kake kave niti ne hodim več, ker je že čisto preveč utrujajoče.........
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 7:35:57
|
|
|
|
Janey
|
Kukuc pikice in mali pikeci..kako ste kaj? Jaz sem pa včeraj prvič začutla da sem noseča...cel dan mi je bilo slabo. Zdaj je zaenkrat vredu...upam da se danes ne ponovi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 8:29:27
|
|
|
|
rakinja
|
ojla srečke nosečke Kako ste kaj?Kaj delate lepega v takem slabem vremenu?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 8:46:22
|
|
|
|
Freycha
|
jaz se ravno odpravljam v P na CTG in pregled pri G...... sem prav vesela, da je tako vreme, pa tudi noge so bolj hvaležne, ko je zunaj malo hladneje
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 10:14:14
|
|
|
|
madejka
|
Joj Freycha ti nam hoces ze med junijke pobegnit? In kak se pocutis ko ti povejo, da bos tolko prej rodila kot je blo napovedano? Gorazdova ti pa med julijke hihih! Tudi jaz mam dans pregled, sicer samo se UZ zaenkrat. Me pa prav zanima kak je ta nas razbojnik obrnjen, ker mi je zdaj v 2 dneh trebuh full spremenil obliko in je postal 2x vecji kot je bil do zdaj. Ampak jaz vse nosim full spredaj, pa si lahko predstavljate kak to zgleda Letim... mogoce se pol kaj napisem ko pridem nazaj!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 13:28:20
|
|
|
|
madejka
|
Freycha si ze s CTGja? Kaj so povedali??? Radovedna pa sem :)
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 13:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojlaaaa Ja, Madejka, zdaj sem pa med julijkami.. In kako je bilo na UZ? Freycha, tudi mene zanima, kak je bilo... Janey, to je pač zgaga.. Bo hitro minlo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 13:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No, še moji rezultati danečnjega pregleda: No, moj G je ugotovil, da bebica fejst dol tišči. Ma, za ta podatek me pa res ni blo treba šlatat, to bi mu lahko tudi jaz povedala. Pa proteine imam v urinu , tako da sem morala še v laboratorij in moram jutri poklicati za izvide. In potem smo imeli UZ. Ki je dal čisto drugačne podatke kot tisti od zadnjič pri drugem G. Namreč moj bebek je na nivoju rasti z glavo oz. je ta malenkost večja. Ima pa majhen trebušček in majhno stegnenico. Pod povprečjem. In je težak šele 2100 g. Pravi drobižek, tako da se ti pridružujem Ulla80. Tako da imam danes teden spet kontrolni UZ in bomo tega mojga piščka malo bolj spremljali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.6.2007 13:42:23
|
|
|
|
madejka
|
Gorazdova: Nisem se bla, ob pol stirih mam. Mi je pa dolgcas pa sem skoz tu gori Nam okna delajo se vedno pa se nimam kam drugam dat, razn da pri sosedih zgago delam na racunalniku Zvesta e bogica! Se bo pa treba res malo bolj pazit zdaj. Bos videla kaj ti bojo se povedali. Ponavadi pa ni nic hudega, ce malo zaostaja v rasti. Tud mojo sestricno se full zastrasli, ker je bil otrok kao full mali pa nesorazmeren... pa je zdaj vesel fajn, star 1 mesec, lepo se redi in je prav lep! Nic se se ne sekirat!
< Sporočilo je popravil madejka -- 12.6.2007 13:45:26 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?