|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
7.6.2007 13:01:12   
Anonimen
Hmmm.. Janey... Čisto odvisno kako zelo težke so te stvari in kako jih dviguješ. Saj veš, tudi če nisi noseča, obstajajo pravila pravilnega dvigovanja.

Jaz še zmeraj dvigujem svojo štiriletno nečakinjo, a je bolj pri tadrobnih in ima samo 14 kg. Vendar nikoli takrat, ko me kje kaj boli oz. če čutim zatezanje v trebuhu. So pa 3 in 4 letniki že toliko razumni, da se jim da dopovedat, da jih včasih pač ne moremo/smemo dvigovati. Jaz naši rečem, da naj počaka, da se vsedem in potem ona spleza name. Pa se prav tako pocartama.

Jaz na tvojem mestu ne bi dvigovala pretežkih reči. Na pregledu pa G omeni, če v službi res dvigaš veliko. Koliko težke reči moraš dvigati?

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
7.6.2007 13:46:14   
Janey
Kaj pa vem...škatle s težkimi mapami..nimam občutka koliko ima kg. Pač samo zato me je zaskrbelo kr me je potem bolel trbušček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.6.2007 16:26:01   
Anonimen
Hojla...

Janey, ko boš obiskala G, ga malce povprašaj glede dvigovanja, ker mislim, da ni dobro, da te trebuh boli..
Jaz zase vem, da če sem kaj težkega dvignila, in me je trebuh bolel, sem kar nehala s tem..

Rakinja, tudi pri meni je tako.. Je treba zdržat user posted image

Kje ste pa ostale punce?

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
7.6.2007 17:26:51   
Vrtnica79
Janey če se ne počutiš dobro povej svoji G . Jaz sem zaradi dvigovanja ostala doma pa še druge nemogoče pogoje dela sem imela. Sedaj se počutim boljše razen vrtoglavic me ne muči nič! Ravno danes sem šla v shoping po user posted image  hlače pa še prijateljica mi je nekaj dala. Kako pa kaj druge ? Kaj počnete v teh "aprilskih" dneh ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.6.2007 19:50:02   
Pandica
Rakinja včeraj sem imela morfologijo. Ja, so povedali spol, imeli bomo user posted image  user posted image  
Še zdaj sem vsa v sedmih nebesih, ko sem videla na monitorju mojo pupiko user posted image

Vrtnica79 kam pa si šla v nabavo po nosečniška oblačila? Jaz sem si vse nosečniško do zdaj kupovala v H&M, drugače pa te tunike, kikle in oblekce kar v "normalnih" trgovinah. Se mi zdi, da imajo ta prav nosečniška oblačila tako zasoljene cene, da lepo kasirajo na račun nas, barabe user posted image  

Danes končno nismo imeli dežja in sto neviht čez dan

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.6.2007 20:29:10   
Vrtnica79
Pandica, tudi jaz sem bila v H&M. Res so cene neprimerne ampak hlače si pa si skoraj prisiljen kupit. Ostalo pa tako kod praviš!                                                   Ja, komaj čakam na sončne dneveuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.6.2007 20:57:28   
Anonimen
Hlače si pa nisi prisiljen kupiti, ko so tak drage user posted image user posted image Nabaviš si šiviljo, pa imaš ceneje pa po svojem okusu hlače user posted image Jaz sem v  38 tednu, pa še zdaj nosim hlače ki sem jih imela pred nosečnostjo.. user posted image Čudno, a ne... Majčke si kupujem za "navadne punce", so mi kar prav... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
7.6.2007 20:59:09   
Laubica
Pandica user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz bom tudi ta mesec zvedela kaj bo-vsi že težko čakamouser posted image
Punce meni pa v HM ni nič všeč ,kdajkoli grem mi je vse -bljekuser posted image user posted image ,že zato ker je vse takooo nametano in imaš 30 istih hlač ali majc,si še nisem nič tam kupila nekaj imam še izpred 8 let nekaj sem dobila ,včeraj sem si pa ene lepe olivno zelene lanene kratke hlače kupila v La vi,v tisti indiski trgovini v gosposki pa oblekco in slamnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
7.6.2007 21:46:28   
Vrtnica79
user posted image Ja kaj pa naj nardim, če mi ne gre gumb zapret? Mogoče imaš prav za šivilijo ampak jaz nobene žal ne poznam. Pa saj te hlače bom lahko še potem nosila! Majčke pa itak imam take "univerzal" . Uživajte user posted image  pa pobožajte svojeuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.6.2007 12:16:26   
rakinja
Ojla srečke nosečke kako ste kaj in kaj počenjate lepega v takem sončnem dnevu?(ha ha kak dolgo).
Torej pravite da je to problem zadnjega tromesečja da te vse boli.jaz se več ne spolnim kako je bilo pri prviuser posted image  s tem.

Pandica čestitam zauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi mi bomo imeli baje spetuser posted image .

Kaj se pa tiče user posted image hlač jaz nimam s tem problem mam ene od prveuser posted image ,ene sem dobla le ene sem si kupla pa še to prevlke tak da nimam kaj reč.Za majčke je pa tak tudi jaz si kupujem normalne tunike razen kaj kupim večje xxl.

Babike daj povejte mi kdaj bomo šle kaj na kavo da se boljše spoznamo al pa na sladolet.Jaz imam 19 junija preglet če je ktera da bi se v mb nekje doble al pa kateri druugi datom ki vam ostreza.

pa pa pišite kaj

Neposredna povezava do sporočila: 535
8.6.2007 16:07:48   
Anonimen
Uf, Rakinja, jaz imam pa glih 19.junija PDP user posted image user posted image No, jaz zdaj raje nikamor ven ne grem, ker ne bi želela popadke kje zunaj dobiti..user posted image Se bom pa javila po porodu, da se kej dobimo na sladoledu user posted image

In, kako ste kaj punce?

Pobožajte svoje male v bušiju in uživajte nosečnost brez skrbi user posted image

(odgovor članu rakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
11.6.2007 7:54:12   
sanwebdra
Serbus,

Mi bomo tudi imeli user posted image . Superuser posted image , kakšno veselje - no, v petek imam še kontrolni UZ (je naša tamala roko držala čez srčka, pa ga nismo mogli dobro videt), pa se bom še enkrat prepričala da imamo pupo. Smo jo gledali v ritko in stegnjene nogice, pa sva z G videle samo črtico!!!

Rakinja, jaz sem 19. že na morju, tak da tokrat, žal ne gre. Morda pa po 25.6., pa recimo popoldne čez teden, ker sem še v službi ali pa čez vikend???

Zdaj pa delat, letim čez mejo...

lp

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.6.2007 9:56:36   
madejka
Halo babike!
Se javljam po dooolgem casu. Katera je ze rodila vmes? user posted image
Gorazdova, si se v enem kosu?
Freycha cujem, da pridno se po obiskuh hodis user posted image Kak ti vela, da mas tak fajn sosedeuser posted image Midva sva zdaj v Miklavzu in razn zgornjih sosedov, ki se pa pridno ucijo za maturo in izpite, nimam glih druzbe. Pa se do mesta ne morm tak na hitro ko sem prej sla.
Kak prenasate vrocino? Jaz sem v butani bajti, tak da se kar gre skoz, ce pa slucajno delam pa se kuham zravn, ker nam v sluzbi klima ne dela... Se dobro, da jo mamo! user posted image
Ej...kaj vam vsem gin. pove, kolko vlki pa tezki je otrok? Meni se ni enkrat povedla, pa upam, da mi bo jutri ko mam spet UZ.
No, zdaj upam, da se bom lahko bolj pogosto oglasla, ce nam bojo SLUCAJNO uspeli priklopit internet do poroda...
Lepo se cartajte! Papa

soooonček je, soooonček

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.6.2007 10:31:33   
Laubica
Matejka tega koliko je otrok velik in težek tudi meni še ni nikoli povedalauser posted image ,no tiste ki ste doma lepo v senčki in ob limonadi uživajte jaz pa moram v službo čeprav mi niiiiiii,komaj že čakam da grem 16.7. na morjeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.6.2007 18:35:36   
Anonimen
Hoj, hoj punce...

Ja, Madejka, še vedno sem v enem kosu.. G mi je dal nov datum, na 8. julija, tak da po mojem bomo še čakali na user posted image

Kak jaz prenašam vročino... Hjao.. Ma ne mine minuta, da ventilator v sobi ne bi bil vklopljen.. Včeraj zvečer sem se skoraj skuhala od vročine...

Samo čakam, da mine, da rodim, ker takrat mi ne bo tak vroče kot zdaj..

Že35, fajn tebi, da greste na morje.. Pri nam letos odpade, ker nevem kdaj bo dete prišlo ven.. user posted image

Kje ste pa ostale? Nič več ne pišete user posted image
Sej prav tak, izkoristite to vročino user posted image

Lp

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
11.6.2007 18:36:45   
Anonimen
P.S. Madejka: Meni G nikol ne pove, kolk težkega otroka mam.. user posted image Bi pa tak rada vedelaaa... Ga vprašam ob naslednjem pregledu, če bo le hotel delati ultrazvok, ker je bolj škrt.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
11.6.2007 18:45:13   
Freycha
meni so danes povedali, da ima mala 3400g, sem v 36. tednu, ampak ker je mala še vedno na riti, se že dogovarjamo za CR konec junija oz. začetek julija....... Ima pa velikost glavice že za 39. teden....user posted image  Velikanka torej....

Madejka, ravno včeraj sva bila pri sosedih na obiskuuser posted image user posted image user posted image  sta meni najljubša soseda in se rada z njima družimuser posted image user posted image

Sicer pa na kake kave niti ne hodim več, ker je že čisto preveč utrujajoče.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.6.2007 7:35:57   
Janey
Kukuc pikice in mali pikeci..kako ste kaj?
Jaz sem pa včeraj prvič začutla da sem noseča...cel dan mi je bilo slabo. Zdaj je zaenkrat vredu...upam da se danes ne ponovi user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.6.2007 8:29:27   
rakinja
ojla srečke nosečke

Kako ste kaj?Kaj delate lepega v takem slabem vremenu?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.6.2007 8:46:22   
Freycha
jaz se ravno odpravljam v P na CTG in pregled pri G...... sem prav vesela, da je tako vreme, pa tudi noge so bolj hvaležne, ko je zunaj malo hladnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.6.2007 10:14:14   
madejka
Joj Freycha ti nam hoces ze med junijke pobegnit? user posted image In kak se pocutis ko ti povejo, da bos tolko prej rodila kot je blo napovedano?
Gorazdova ti pa med julijke hihih!
Tudi jaz mam dans pregled, sicer samo se UZ zaenkrat. Me pa prav zanima kak je ta nas razbojnik obrnjen, ker mi je zdaj v 2 dneh trebuh full spremenil obliko in je postal 2x vecji kot je bil do zdaj. Ampak jaz vse nosim full spredaj, pa si lahko predstavljate kak to zgleda user posted image
Letim... mogoce se pol kaj napisem ko pridem nazaj!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.6.2007 13:28:20   
madejka
Freycha si ze s CTGja? Kaj so povedali??? Radovedna pa sem :)

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.6.2007 13:37:46   
Anonimen
Hojlaaaa user posted image

Ja, Madejka, zdaj sem pa med julijkami.. user posted image In kako je bilo na UZ?

Freycha, tudi mene zanima, kak je bilo...

Janey, to je pač zgaga.. Bo hitro minlo user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
12.6.2007 13:40:51   
Anonimen
No, še moji rezultati danečnjega pregleda:

No, moj G je ugotovil, da bebica fejst dol tišči. Ma, za ta podatek me pa res ni blo treba šlatat, to bi mu lahko tudi jaz povedala. user posted image  Pa proteine imam v urinu , tako da sem morala še v laboratorij in moram jutri poklicati za izvide. user posted image

In potem smo imeli UZ. Ki je dal čisto drugačne podatke kot tisti od zadnjič pri drugem G. Namreč moj bebek je na nivoju rasti z glavo oz. je ta malenkost večja. Ima pa majhen trebušček in majhno stegnenico. Pod povprečjem. In je težak šele 2100 g. Pravi drobižek, tako da se ti pridružujem Ulla80. user posted image  Tako da imam danes teden spet kontrolni UZ in bomo tega mojga piščka malo bolj spremljali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
12.6.2007 13:42:23   
madejka
Gorazdova: Nisem se bla, ob pol stirih mam. Mi je pa dolgcas pa sem skoz tu gori user posted image Nam okna delajo se vedno pa se nimam kam drugam dat, razn da pri sosedih zgago delam na racunalniku user posted image  

Zvesta e bogica! Se bo pa treba res malo bolj pazit zdaj. Bos videla kaj ti bojo se povedali. Ponavadi pa ni nic hudega, ce malo zaostaja v rasti. Tud mojo sestricno se full zastrasli, ker je bil otrok kao full mali pa nesorazmeren... pa je zdaj vesel fajn, star 1 mesec, lepo se redi in je prav lep! Nic se se ne sekirat!

< Sporočilo je popravil madejka -- 12.6.2007 13:45:26 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?