Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 14:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojlaaa... Ja, vročina je kriva, da nismo tako aktivni tukaj Na čase prihajam pogledati, če je kaj novega tu, pa nič, čista praznina V soboto je blo pri nam tak hladno, da sem kar ven pa noter hodila.. Ven se hladiti, noter se greti No, pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 14:20:33
|
|
|
|
madejka
|
Hihi nekam so mi znane take brcike! Nas mali ma tud take zvecer pred TVjem Zgleda mu takrat pase, da sem jaz pri miru. Problem je samo, ko se ne nehajo ko grem spat in me brca v rebra in zelodec in pac kamor seze Okoli dveh se ponavadi umiri in potem lahko spimo kakor dolgo hocemo. Upam res, da ne bo tak ko pride ven!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 16:15:14
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene vam pa res ni kaj ekstra saj meni tudi ni kaj ekstra. madejka v kungoti je danes zelo vroče da ni niti za ven it.Tvoji so na morju tebi pa so dali delo zalivanje rož pa ziher ne boš ob tem zalivanju uživala tako kot tvoji na morju. pa pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.6.2007 18:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, Madejka.. Sej naš mali je tudi taki, ponoči najbolj brca, včasih me prav vrže s postelje.. Samo res, včasih tak brcne, da ko to vidim, si mislim, da ne bi slučajno kože predrl Zakaj pa punce ne pišete več tak pogosto? Smo tu najbolj aktivne samo Madejka, Rakinja pa jaz
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 11:02:43
|
|
|
|
madejka
|
Zgleda nismo dovolj dobre za njih Julijke se sploh bolj trudijo za 300tko... mogoce bo zdaj boljse, ko so cez Tud jaz mam vcasih obcutek, da mi bo noga od malega kar naenkrat ven pogledala, tak se razbrcuje! Danes sva imela prav fino mirno noc. Sem spala celo od enih do devetih! Z dragim pa imava 3. obletnico poroke dans!!! Pa je on v sluzbi do enih, pol pa jaz zacnem pa do sestih... mogoce boma potem se pri volji za kak sladoled... Ej nikol nama ne grejo te obletnice! Prej ko sma se studirala pa sma mela na isti datum obletnico zacetka najine veze, sma mela skoz neke izpite takrat. Zdaj je pa sluzba... Drugo leto pa spet vprasanje... Pri eni 30. obletnici bo mogoce
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 11:19:37
|
|
|
|
ursyka21
|
Ola srečke nosečke! Kako ste kaj? Vidim da vas vročina kr utruja. Sem prebrala da je ena napisala, da si bo včasih želela da bi njeno dete bilo raje v trebuhu, ko se bo drl. No ta je dobra, samo veste kaj? Našega je prejšnji teden tak zvijalo, da sem si jaz tudi tega za trenutek zaželela. No zdaj pa deluje Lefaxin, pa je prava bomba. Pa malo smo razcartani ampak gre. Madejka malo še pa bo. Aja prej še je Gorazdova, no pol pa ti rakinja. Malo še pa se boste cartali.Pa Madejka čestitke za obletnico . Pa še eno za še ogromno takšnih obletnic. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 11:33:53
|
|
|
|
madejka
|
Haloooo Ursyka!!! Kako si? Daj nam se malo napisi kako izgleda zdaj to zivljenje v troje! Kako je bilo, ko ste prisli domov? Se pridno dojite? Kako je s tabo? Se imas kaksne tezave s sladkorno? Kako se pocuti Jan? Kak sem radovedna
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 12:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla.. Madejka, drugo leto bosta kar v troje praznovala obletnico Uršyka, mene tudi firbec mantra, povej kako je sedaj življenje v troje, .... Zdaj nisem nič kaj zgovorna, ker sem se komaj zbudila
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 13:01:21
|
|
|
|
rakinja
|
oj Samo to pa dam Gorazdovi prav da na tem forumu smo aktualne samo jaz,madejka in Gorazdova.Alo ki ste vse ostale?Se pražite na soncu? Nič ne povete kako kaj vaši še ne rojeni otročički?Naš veselo brca. pište kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 13:06:37
|
|
|
|
rakinja
|
madejka tudi jaz ti čestitam za obletnico Ursyka pozdravljena kako si kaj?Pa mali Jan in tvoj Boštjan?Kdaj bo spet padla kaka kavica? madejka kdaj imaš ti rok?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 13:24:54
|
|
|
|
sanwebdra
|
Serbus, pravkar iz dopusta - bi še kar malo ostala!!!! Je blo super, vendar si ne znam predstavljat, da bi šla kasneje - zdaj, se mi zdi, je bil idealen čas (6. mesec), ko sem še vedno super GIBAČNA (kot bi rekla Ana Žvorc) , čeprav moram povedat, a bom neizmerno pogrešala plavanje - pa naša tud. Je kar prevale delala, ko sva ble v vodi. Zdaj pa še dva meseca trpljenja - služba mi res vedno bolj najeda - potem pa na zaslužen počitek pred porodom. Pa upam, da bo hitro minilo - sicer pa začenjava renovacijo 1. nadstropja hiše - tako da bo pestro! Vsem čestitke da ste preživele VROČINO brez osvežilnega in niti malo mrzlega morja (ki je imalo 25-27 stopinj C). Kar je tudi pasalo - ker se jaz načeloma mečem v vodo na glavo in tako prestanem 1. šok - zdaj pa je to blo onemogočeno - in sem se spravljala noter kot stara oma. No, tak - zdaj pa sem jaz tudi spet doma, pa se tipkamo!!! lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 15:58:23
|
|
|
|
madejka
|
Rakinja 24.7. mam rok, samo sma se z malim zmenla da bo 20.7. Sanwebdra kak sem ti faus! Samo grem jaz tud na morje v cet.!!! In to kar za 5 dni. Bo pa pri meni tud problem kak v vodo it... sem tud vedno zadevo resevala s skokom na glavo... No, ampak samo da bo osvežitev. No super, da bos se ti malo cvekala tu gor Aja sem povedala Danijeli za tebe, pa je bila full vesela. Pravi, da ji same luste delamo
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 18:06:58
|
|
|
|
ursyka21
|
Evo me! Kaj vam naj povem? Življenje teče naprej, ampak še zdaleč ne enako kot prej. Mi smo se kr hitro navadli eden na drugega. Dojimo se še zmeraj, tu pa tam, če sem slučajno pod stresom ali pa preveč norim po hiši in okoli pa damo še kak dodatek, ker je drugače preveliko dretje. Jan je drugače zaenkrat zelo priden fant, no ve že tudi kaj so roke . Je problem če imaš babico vsak dan na obisku. Jaz sem rabla nekje 1 teden po porodu da sem prišla k sebi. Sem mela epizotomijo in raztrganine. Ampak ženske, ni panike. Samo pogledaš malo bitje poleg sebe in te več nič ne boli. Zaj že dobimo tu pa tam kak majhen nasmešek in se z atijem kr topima. Moj že pravi kdaj bo naslednji na vrsti. Jan še kr veliko spi, razen če ne more akat, ker je že par ni nekaj zaprt. Pa mu malo pomagamo z mandljevim oljem pa termometrom. Ponoči jemo 1x, ostalo spimo. V enem mescu smo se zredili za 1,5kg, zrastli 2cm in obseg glavice povečali za 5cm. Mali je pravi bajsek. To ma po mami . Sladkorna je tudi šla papa in mali hvalabogu nima posledic. Vprašajte če vas kaj konkretno zanima, ker nevem kaj vam naj še napišem. Lahko pa se dobimo na kaki kavi, zdaj lahko okrog hodima ko nimam več težav. Morte samo povedat kdaj pa kje. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.6.2007 21:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiiii, kako lepo to Uršyka.. Je prav lepo, ko se otrok smejčka Jaz pa komaj čakam, da rodim, da mine nekaj časa in se dobimo na kavi.. Da se považim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 0:17:12
|
|
|
|
Pandica
|
bejbe Ja, zgleda nas je res ta vročina ubijala, ki je bila zadnje dni. Danes je bilo že malo boljše, se je dalo dihati vsaj normalno. Tudi ju3 napovedujejo nekaj podobnega kot je bilo danes, hvala bogu, da nebo take pasje vročine. Joj, ja, to je tako čudovito, ko po vseh mesecih nosečnosti dobiš tvojo v naročje. Jaz že tudi komaj čakam, samo se še bom malo načakala Že, ko čutim kako brca in mi trebušček valovi sem vsa raznežena in v Mariborčanke, a bo katera hodila v MŠ v avgustu v bolnico? Sprašujem tako malo za klepet in družbo Grem zdaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 10:02:22
|
|
|
|
rakinja
|
Pozdravljene srečke nosečke z mano vret. Tako danes je pa že boljše ko se je ohladilo in ni več pasje vročine. Mi pa letos ne bomo videli morja kr mi se ne da it na tako dolgo pot kr se že zdaj komaj premikam.saj pravim komaj čakam da že rodim. In kako danes kaj vaše brcike in počutje?Naš je pa danes nekako bol umirjen. Lahko se res enkrat zmenimo,ko bomo rešene čez počitnice da gremo na kavo z ursyko vret. Lepo se imejte pa ne tako pogosto pisat(ha ha ha)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 15:43:42
|
|
|
|
sanwebdra
|
Pandica, jaz bom (oz. oba bova, kolikor bo čas atiju dopuščal ) hodila v Šolo za bodoče starše že v juliju, vendar v ZD Adolfa Drolca (avgusta so namreč na dopustu, septembra pa se mi zdi absolutno prepozno). Tako da začnemo čez 1 teden - 4.7.2007 ob 18.30 v 6. nadstropju. če se bo katera tam prikazala, pa naj pove - se bomo dogovorili za skrivni prepoznavni znak !! lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 15:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojlaaaa... Ekola, jaz pa moram 4.julija ostati v bolnici, ker me morajo zaradi moje bolezni nadzorovati, mogoče mi bodo popadke sprožili.. Ijeee, kak komaj čakam ne, da malo štručko dobim Danes sem videla 3 punce, ki so rodile, pa njihove cartike.. Joj, skoraj bi se razjokala, kaki carteki so Me pa zanima, če je to res, da partner, ki ni obiskoval šolo za starše, ne sme biti zraven pri porodu? Sem to pozabila danes tam vprašat.. Javite se kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 17:10:43
|
|
|
|
Pandica
|
Gorazdova no pa še malo pa boš ti tudi imela tvojo štručko v rokah Želim ti vse najboljše in drži se, ko bo prišel čas. Glede osebe, ki bo s teboj pri porodu pa se mi zdi, da je v naši mb bolnici tako, da mora imet tista- tisti opravljeno MŠ, kolikor sem slišala. Je pa res, da še sama nisem rodila, naj nam to povedo tiste, ki že imajo to za sabo. Danes pa je rodila "naša" oktoberka Neža81 Uuuhhh, nisem mogla kar verjeti, ko sem prebrala. Ima pa in . Glede na to, da je imela PDP 14.10. je bila zdaj nekje v 24t. Upam, da je z vse vredu in seveda tudi z njo. Ja, saj jaz sem tudi mislila prvo iti v MŠ zdaj v juliju, pa ne grem zaradi tega, ker bom na morju in bi pol preveč krat manjkala, zato pa bom šla kar v avgustu sem se odločila. In v SBM, ker jo imam pred nosom . A je katera hodila v MŠ v SBM, da bi mi malo povedala kako je bilo kaj....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 19:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pandica, hvala za odgovor Jaaaa, še malo pa bom mela štručko zunaj Sem se odločila, da se zmenimo za 7.julija, da mi popadke sprožijo, da bo lepa št. 07.07.07 Kako ste pa kaj ve, ko še niste tako blizu? Ja, sem videla glede Neže, da je že rodila otročička.. Upam, da bo vse vredu z njima.. Javite se še kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 21:31:56
|
|
|
|
Laubica
|
Pozdravljene tudi jaz sem že v torek prišla iz morja in vam povem da je bilo superrrrrrrrr.Morje zelo toplo in tako zelo je pasalo.Gorazdova mislim da mora imet potrdilo da je hodil v MŠ da drugač ne bo nič,samo poskusi mogoče pa bo.Danes je super za dihat in moje dete brca cel dan že 100 na uro .Tiste ki imate kmalu rok sem vam kar fauš ker jaz že tudi komaj čakam naše drugo dete,sem pa zdaj v 22t
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 21:37:46
|
|
|
|
ursyka21
|
Ola babike. No o materinski šoli in očetom pri porodu je bila pri nas prava štorija. Pa mislim da sploh ne gledajo potrdil, ker je na mojem bla mama zraven napisana, rodila pa sem z mojim patnerjem. On še itak danes pravi da sem ga nasrala. Če nemore obiskovat šole idi v materinsko šolo v Vošnjakovo in tam povej da ima službene obveznosti in bi vseeno rad bil pri porodu zraven. Sem prepričana da ti bodo dali potrdilo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 27.6.2007 21:52:09
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oj! Da se še malo jaz javim . Vidim da vam je bilo res vroče v tisti vročini! Hvala bogu da se zdaj malo lažje diha . Sicer pa Gorazdova glede potrdila ga jaz sploh nisem rabla pokazat. Mogoče tudi zdaj niso tako strogi ali pa so me pozabili vprašat No, to je bilo pred 6 leti ne vem kako je zdaj? Ti pa želim vso srečo in da boš že hitro držala v naročju svojega ! Pandica, jaz sem hodila v MŠ v SBM! Imeli smo 7 predavanj, ogled porodnišnice, previjanje dojenčkov-pupik. Bilo je kar zanimivo, samo bilo je vroče ko ! To je bilo leta 2001, mislim pa da se mi kaj dosti spremenilo. Ali katera ve če moram 2 spet v MŠ Ste šle kaj na Lent? Se še kaj čujemo, imam zvečer bolj mir ko mala že spi! Uživajte
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.6.2007 0:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj hoj... Že35, lepo da si nazaj z morja, lepo, da si uživala, sej prav tako Vsaj hladila si se, medtem ko smo tukaj skoraj gorele od vročine.. Zdaj je pa tako vreme, da paše Sicer pa, dobim potrdilo od Madejke, ima enega odveč Jupiii Zdaj počasi pa greva z lubijem igrat dirko na rač. :) Zadnje dneve je treba uživati, ker verjetno bomo malo spali, ko pride pišček mali Nočkooo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 28.6.2007 10:34:35
|
|
|
|
rakinja
|
Oj vsem skupaj. Kako je to lepo videt da ste se nam nekatere bo dolgem času pridružile. Z materinsko šolo pa je tako jaz sem pri prvi nosečnosti hodila in je z menoj bila kolegica.Pri sedanji nosečnosti pa sem se odločila da ne bom več hodila čeprav bo moj partner zraven no vsaj upam,da bo takrat doma da ne bo na furi.Glede potrdila pa sem se zmenla pri ginekologinji oz.z njeno pomočnico Janjo na Vošnjakovi in mi je rekle da ni problema. Tudi jaz želim iskrene čestitke Neži in njenim otročičkam da bo vse ok. In kako ste kaj danes?Kako je kaj počutje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?