Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 24.5.2007 9:04:59
|
|
|
|
duhica
|
Ja, res upam, da ne bo spet preveč lilo, ker imamo v peskovniku pravo blatno kopel. Po drugi strani pa bi blo fajn, če ne bi blo preveč vroče, ker mi vročina res ne odgovarja. Nič, grem zdaj še malo po bajti pospravit dokler še lahko. Brca pa naš falot tako, da je akr neprijetno, sploh če stojim, se mi zdi, da bo kar ven pogledal. Pa lep dan!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 1:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla.. Kljub temu, da je tu nevihta, mi je skoz vroče.. Nevem, kako bo ko bo zunaj full vroče... Samo čakam, pa čakam, kdaj bo moj otrok začel siliti ven, ker tak vroče kot mi je zdaj mi ni bilo nikoli v življenju.. Uršyka, kako je zdaj, ko že cartate ? LP
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 8:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj... ne govori o vročini.... Včeraj sme umirala.... V modrcu in spodnjih hlačah sem na postli držala vse 4 od sebe in crkavala... Komaj sme dihala. Pa imam drugače rada vročino. Ampak sedaj... Ponoči spim gola, ker prejšnjo noč sem se skor skuhala v majčki...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 9:04:50
|
|
|
|
ursyka21
|
Ola babike! Gorazdova veš kako je super. Mali je ful priden, malo nas sicer že mota okrog prsta ampak bo . Malo ga krči mučijo in včasih malo zajamra ampak nič hujšega.Pa mleka imam tolko da ga kar zaliva pol pa bruha ker je tak požrešn in hoče vse pojest naenkrat.Kaj čemo to ma pač po mami . Ej res vsem želim da stisnete čimprej svoje srčke k sebi, jaz bi še kr enga mela tak sem nora. No ampak bomo vseeno še malo počakali. Povejte kak ste kaj ve? Meni je tudi takšna vročina kljub temu da nimam več trebuha. Pa ponoči nesmem brez modrčka spat ker mam drugače poplave v postli. Lepo se imejte in čim manj vročine vam želim, pa pobožajte svoje trebuščke.
< Sporočilo je popravil ursyka21 -- 25.5.2007 9:05:58 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 10:25:42
|
|
|
|
Laubica
|
Super da imaš dosti mleka ,se bosta lahko dolgooooo cartala in dojila jaz sem prvega do 8 meseca potem sem pa ful zbolela (gnojno angino)da sva mogla nehat kar sem dobila zelo močan antibiotik no pa tudi 8 mesecev je nekaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 12:20:22
|
|
|
|
rakinja
|
ojla Še dihate in se premikate v takem vročem sončku?Meni je tak vroče da bom znorela pa še tamalo imam doma in me muči v taki vročini.Rada bi bla nonstop zunaj ampak jaz ne moram kr ne vzdržim.Hvalabogu zdaj imam malo počitka kr je šla v popoldanski počitek spi ko angelček. Nekaj me zanima v vrtecu imajo škrlatinko zato mi je Larisina vzgojitelica priporočila naj jo imam raje doma kr je nalezlivo in lahko škodi meni in .Jaz sem se seveda pozanimala pri moji gineko.kak kaj s tem in mi je isto odgovorila tako kot vzgojitelica pozabla pa sem vpršat kako dolgo pa traja inkubaciska doba škrlatinke če katera mogoče ve od vas bi prosla da mi pove. ursyka kako ste kaj sveža družinica uživate saj prav iživajte v cartanju mi bomo še pa kr lep čas čakali.Če boš hodla kaj po kungoti me pokliči da greva na eno hitro kavo da mi malo poveš kako je kaj potekal tvoj porod bol natančno pa da se malo tak pomeniva. In kako kaj drugače ostale?Že komaj čakate da bote cartale jaz sem že čist nora in komaj čakam da ga bom lahko stiskala k sebi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 12:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla.. Uršyka, zdaj mi že lušte delaš, da bi mojega kar zagrabla iz bušija Rakinja, jaz tega nevem, tako da ti bodo druge odgovorile..Kot vidiš, nam Eca in Uršyka delata lušte, da že čakamo na naš dan.. Javite se kaj... LP
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 20:18:01
|
|
|
|
duhica
|
Ja še od tukaj en vročinski pozdrav! Rakinja, za škrlatinko sprašuješ? Po naših izkušnjah škrlatinka ni zelo nalezljiva. Moja dva sta jo imela vsak po 3x in nikoli se nista nalezla drug od drugega, pa sta veliko skupaj, se lupčkata, jesta in pijeta drug za drugim. Za inkubacijsko dobo pa ti ne bi rada narobe rekla. Najboje, da vtipkaš v iskalnik, je nekaj člankov na to temo. Mislim, pa da si lahko mirna. Jaz sem bila zdaj v tej nos. noseča približno 4 mesece, ko je imela hčerka škrlatinko in sem kar njeno pediatrinjo vprašala, kako je zdaj z mano. Je rekla, da ne bi bilo nič katastrofalnega, če zbolim, samo antibiotike bi morala jest. No, ampak nisem zbolela in veliko možnosti je, da tudi pri vas nihče ne bo. Če pa imaš možnost, pa le imej hčerko doma, boš bolj mirna! Drugače je pa tudi pri nas vroče, in se kar prestavljam nekaj po hiši, najhuje je pa itak ponoči, ko ne morem spat. Ampak ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše, a ne? Pa LP!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 25.5.2007 20:26:41
|
|
|
|
madejka
|
Halo babe! Najprej CESTITKE URSYKI!!!! za jedca Jana! Novopecena mami, fajn si se drzala! Se mi je kar zdelo, da ne bo Gal ostal Jaz ze itak imam luste po cartanju dojenckov, tak da bom verjetno komaj zdrzala se 2 meseca! Drugace se pa vedno nimam interneta in fehtam folk okol, da si lahko grem maile pogledat Me se kakih 14 dni ne bo redno na netu, tak da prebiram posto in sporocilca za 3 strani nazaj... preberem pa vse! Zredila sem se za 7,5 pa sem v 31. tednu... pridna, ne? Busi je ze full lep, pubec pa grozno miga in prav fajn mu je, ko ga dregam pa jezim... me kar nazaj! Freycha hvala za pozdrave od Icota! Pozdravi ga nazaj lepo... verjetno se boma pa z njim tak jutri na Kungoski pomladi vidla, ce bo metalc priso na rock koncert. Meni je pa kar malo nerodno s tem trebuhom na koncert hodit... vsi bojo bulili kaj sploh delam tam No pa morm spet letet, da se ne bojo jezili kaj sem na obisku tak nedruzabna Lepo se cartajte in se tipkamo! Pa cimmanj peklenskih dnevov zelim! Papa
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 26.5.2007 2:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Punceee...Jaz bi pa rada videla sliko vaših bušijev...Se slikate? Madejka, lepo da nas prebereš, ker meni se pa ne bi dalo tolko brat No ja, sej full malo čvekamo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.5.2007 19:11:47
|
|
|
|
rakinja
|
oj Kako ste kaj in kaj počenjate lepega v takem slabem vremenu?Kako to,da se nene nobena nič ne javi kaj spite?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 29.5.2007 20:13:42
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz hodim rabutat črešnje po moji okolici in maline ,to bi zdaj jedla non-stop
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.5.2007 10:22:11
|
|
|
|
rakinja
|
Ojla Jaz sem se jih že zaenkrat najedla.Pri sedanji nosečnosti imam raje sladolet samo to bi jedla.In drugače kako ste kaj?Imam samo eno vprašanje sedaj sem v 27 tednu zanima me kak je kaj zdaj z ultrazvoki?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.5.2007 10:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj... maline.... Kje rastejo? Jaz bi jih tudi... Rakinja, jaz sem imela zadnji UZ morfologijo. Mi je pa sedaj v 36 tednu napovedal, da bova nardila še enega, da malo izmeriva bebo in se pogovoriva o porodu. Komaj čakam, a 12.6 je še daleč. Sicer pa grem jutri samoplačniško k Miglarju, pa bom tam tudi detece videla.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.5.2007 14:41:46
|
|
|
|
rakinja
|
Ojoj torej bom še jaz dolgo čakala da mi bo nardila naslednji UZ ker morfologijo sem že imela. Lp
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.5.2007 15:43:48
|
|
|
|
sanwebdra
|
Še serbus od mene ... Jaz pa imam morfologijo 8.6., pa komaj čakam - upam da se bo vidlo ali bomo imeli punčko ali punčeka. Se mi sliši, za kaj navijam, ne?? Pa je konec koncev itak vseeno, samo da bo zdravo. Dajte mi povedat punce, pri katerih G v MB vam delajo UZ-je na vsakem pregledu. Mi je prav zanimivo, da ste ene take srečnice, pa vsak mesec vidite svoje bebice. jaz bi tudi ... sem faušna ... Zdaj pa v nizki štart in pobeg iz službe!! lp Sandra
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 30.5.2007 21:16:32
|
|
|
|
rakinja
|
sanwebdra:pozdravljena tebe pa še nisem zasledila na tej temi kaj si nova?Kdaj bomo zibali in v kateri porodnišnici boš rodila? Tako ti bom povedala glede UZ vsaki ženski pripada samo 3 al 4 UZ razen izjem kot sem jaz ki mi je v sedanji nosečnosti sem v 27 tednu delala kr vsaki mesec.To pa zaradi tega kr so mi na jajčniku našli bulo in tale bula je mene zelo bolela tako da mi je G delala UZ na vsakem pregledu in hvala bogo je ugotovila da ni nič resnega da je tista bula ki pri oplojenih jajčecah poči pri meni je to pač šlo bol počasi. UZ pa mi vedno dela Neli Petrovič moja ginekologinja pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.5.2007 4:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce... Jaz sem pa do sedaj imela samo en UZ Ma, sem se odločila, da zamenjam G, ker tale kaj ga imam, je hudič Mi datume menjava glede na dolžino.. Pa še zadnjič sem šla k njemu, kr me je špikalo v trebuhu, ma ni hotel pogledati, če je vse okej z mojim Sem se celi dan tresla, ker niti brcal ni takrat pa nič.. Jaoo In kako kaj uživamo to čudno vreme? Jaz bolj slabše, sem dobila spet bolečine pri mandljih pa spet bedim Ko bi pa tak rada spalaaa.. Pa zob me mantra.. Jah, bo minlo, ko bo zunaj... Javite se kaj, ne bit lene
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.5.2007 13:46:35
|
|
|
|
NRMM
|
Da se še jaz na brzino malo javim. Gorazdova ti imaš pa pdp en dan pred mano,no vsaj pi ticketu sodeč. Mogoče se pa kje srečava spodaj v porodnih ali pa zgoraj na oddelku . Še vedno te mantrajo mandlji? Sej bo kmalu pokukal na svet in bodo nosečniške tegobe mimo. Jaz sem tudi v tej nosečnosti imela samo 3 UZ pri svojem ginekologu (Veingerl)+ NS (Pelkičeva) + 3D UZ (Lukman-Ptuj) in se mi je na prejšnjo nosečnost zdelo zeeelo malo,ko sem jih imela 11. Jah malo še lahko počivam potem pa šibam po mojo razgrajačico. Jutri pa je polna luna,upam,da me kaj ne preseneti in bo treba it rodit . lep dan še naprej.
< Sporočilo je popravil NRMM -- 31.5.2007 13:48:47 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.5.2007 15:01:53
|
|
|
|
sanwebdra
|
RAKINJA: Ja, nova. Sem vas sicer brala, samo pisat se mi ne lubi preveč. v službi ponavadi nimam časa, popoldne pa me ne dobite pred kišto. Sem je naveličana. Obljubim, da se bom večkrat javljala . PDP imam sicer 9.10., vendar je naše dete vsaj za 1 teden večje kot je normalno za tak datum, tak da mislim, da bo tam okrog 1.10. pokukalo na svet. Kje - še vedno ne vem - ko pa slišiš milijon različnih zgodb ... Bom počakala na drugi pregled pri oftamologinji (7. ali 8. mesec) - imam namreč visoko dioptrijo in nočem oslepet med in po porodu-, da bo povedala, ali je pametno rodit s carskim ali ne. Če bo rekla, da ja, bom šla v Feldbach, če pa ne bom verjetno kar v MB porodnišnici pristala. Počasi - je še nekaj časa do takrat. Z mojim zdaj začneva renovirati bajtico (1. nadstropje), kar bo zelooooooooooooo stresno in upam, da nama bo uspelo pravočasno zaključiti vsa dela. Res ne bi rada z detetom sredi razstavljenega pohištva stal in se odločala, kam dat zibko . Ali pa da bi mogla spodaj pri tašči&tastu bit. ki sta sicer fajn, ampak saj veste ... lp za zdaj... se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.5.2007 20:08:39
|
|
|
|
Laubica
|
Zdravo ja ,jaz bi bila tudi vesela če bi imela vsak mesec UZ,sem ga v prvi nosečnosti imela ,pa sem imela isto g. in nobenih problemov zdaj pa nič.Baje dr. Završnikova v Cankarjevi ul. dela vsaki nos.vsak mesec-srečnice ,no samo ni se mi samo zaradi tega menjat g. ker drugač sem z mojo Petrovičevo zadovoljna Punce v šparu imajo takoooooo saldko lubenico da sem jo požrla in možu naročila da jutri mora nujno po drugo Gorazdova mogoče te pa grlo mantra od zoba-ko mene modrostni boli me grlo ,uho ,bezgavke vse boli,no upam da ti bo kmalu boljše. Povejte ali ste normalno v službi ali vse v bolniški,ker pri mojih novemberkah sem ena redkih ki delamin to stoječe delo,jaz si tega luksuza žal ne morem privoščit ker sem samo zaposlena
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 31.5.2007 21:24:17
|
|
|
|
Marina_
|
pardon ,da se štulim tukaj! Neca(nrmm) daj počakaj na 10.6 no bomo pa se veselo imeli :) Jaz bi te rada v enem kosu videla ,da dobim še večje "lušte"
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.6.2007 0:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Gorazdova ti imaš pa pdp en dan pred mano,no vsaj pi ticketu sodeč. Mogoče se pa kje srečava spodaj v porodnih ali pa zgoraj na oddelku . Še vedno te mantrajo mandlji? Sej bo kmalu pokukal na svet in bodo nosečniške tegobe mimo. NRMM, mogoče pa se res vidiva Ja, glede mandljev, zdaj je bolje, moram več vitaminov jest.. Uh, si sploh ne moreš misliti, kak štejem dneve do poroda.. Če me prej ne preseneti.. IZVIRNO SPOROČILO: že 35 Gorazdova mogoče te pa grlo mantra od zoba-ko mene modrostni boli me grlo ,uho ,bezgavke vse boli,no upam da ti bo kmalu boljše. Že35, hvala, mi je že bolje.. Mogoče bi to tudi bil vzrok, kar si napisala.. IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR pardon ,da se štulim tukaj! FrizerkaRR, ti kar.. Vsaj ne bo živa beda tu
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.6.2007 10:40:11
|
|
|
|
rakinja
|
oj srečke nosečke Kako ste kaj danes in kaj počenjate lepega v takem lepem in sončnem vremenu?Jaz se danes nekako dolgočasim sem pri tašči in tasto na obisko s tamalo in nimama si kaj počet ko pa lenarit.Danes sem spet bila v laborotoriju dat kri. neke pa me le zanima koliko krat treba dat v nosečnosti kri ve katera bolj natančno? In kaj bote delale čez dan?Jaz upam da bo vreme danes držalo sončno da gremo malo ven zvečer danes imajo tezensko noč oz.peto noč na prostem in bo baje več ko 50 izvajalcev to mora bit lepo moram it saj ma tašča danes rojstni dan in nas je povabla ven. Lp pa pišite kaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 1.6.2007 11:10:30
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR pardon ,da se štulim tukaj! Neca(nrmm) daj počakaj na 10.6 no bomo pa se veselo imeli :) Jaz bi te rada v enem kosu videla ,da dobim še večje "lušte" Čuj ti ne štuli se povsod,ker ti bom tisti RR na koncu dala zbrisat . Mislim,da te bo kar minilo,ko me boš videla,ker me res ni nič drugega skupaj kot en vlki laaamp ,še moji odvečni kg od prej so se skrili . Tudi jaz upam,da bom vzdržala še cel naslednji teden in,da se 10 vidimo,močno drži pesti,pa bo mogoče kaj . Gorazdova tudi jaz komaj čakam,da rodim,da se rešim te teže pred sabo,da se končno posvetim moji prvi cartiki pri igranju tako kot treba in,da spoznamo kdo razgraja po trebuhu vse te mesece . Rakinja jaz sem dala kri 3x redno pri ginekologu,v vsakem 3 mesečju 1x.Pregledajo pa toxmoplazmozo,hepatitis in nardijo celotno krvno sliko zaradi hemoglobina ipd.Sem pa bila še 1x na infekcijski v LJ kjer sem dala kri,kajti mala je bila v stiku z otroci,ki so prebolevali 5 bolezen in so potem še mene testirali,če sem jo jaz že. Lepo bodite in uživajte.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?