pocka
|
Jutro, kje ste vse, še spite?? Jaz že pridno pijem kavico. Upam, da bo danes lepo vreme, da greva s Tajo malo okoli, ker moj dela cel dan . draja - polno polno pikakpok za Živo, da bo kmalu boljše sezam - ja, vročino je imela točno 3 dni, kar naenkrat je vročina izginila, naslednji dan so se pojavile pikice, so pa tako čudne, po obrazu jih ima ene 5 in zgledajo kot bi jo nekaj pičilo, po celem hrbtu in trbuščku pa so take čisto drobne drobne...., mah ne vem, bomo bideli, če bo jutri še vedno tako, bomo šli malo do P se pokazat avtosedež - mi imamo ultimaxa in je še vedno obrnjena nazaj, sem pa glih včeraj študirala, če bi jo počasi lahko obrnili, ker noge ful v sedež tišči . Sem zadnjič P vprašala kdaj lahko obrnemo oz. nabavimo tiste sedeže, ki sobrnjeni naprej, pa mi ni znala odgovorit. thaiss - za zapravljanje, ma, mi smo v bistvu šli kupit mami darilo, ki bo imela rojstni dan in pol sem šla jaz še za čevlje pogledat in itak, da sem na koncu kupila nekaj bolj škornjem podobnega in temu primerno dražjega (moj se je samo križal), pa malo špežice smo naredili in to je to, bomo pa kmalu vajo ponovili. tejčica - naša je bila tudi včeraj tako sitna, da se ne da opisat, še dobro, da je bil moj doma in sva jo vsak malo imela, ker če ne bi se mi zmešalo. Niti,da ne omenjam, da imamo GH štrajk, še dobro, da ziza pali . Smo pa našli krivca, imamo drugi zobek!! Ma boga, spet vam ni ratalo vsem skupaj iti na rd. skačica - za nov nakup, vse za to, da bo Iza uživala slumpo - za akcijo opremljanja, jaz tudi rada to počnem barči - lep krst vam želim dskubin -upam, da se ne bo uresničilo to kar pravijo kolegi , pa da se tvoj danes vrne domov. Upam, da si dovolj visoko noge dvignila, da se je stanovanje samo spucalo. voda - jaz uporavljam ustekleničeno, je rekla P, da zdaj so pa že tako veliki, da ni treba več prekuhavat, tiste iz pipe pa raje ne uporabljam za Tajo, ker imamo vodo za en k... Dete se je zbudilo, danes jo moram pa prav pohvalit, smo spali 10 ur v kosu + 1,5 ure je še zdaj potegnila. Zunaj se že kaže sonček. Šibam, ciiiaoooo.