|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.10.2007 13:59:08   
Pikca
Pikca - lepo praznovanje
hvalauser posted image

a zrela banana zapirauser posted image - ups, jaz pa revežu Jerneju zrelo banano turim, da bi kakaluser posted image , hvala, da si me razsvetlila!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11776
6.10.2007 14:12:49   
amy26
amy 26 te čist razumem... jaz našega kar malo shecam (praksa še od Žive ) - mu dam v roko žlico ali kakšno igračko in ko si jo hoče dat v usta, ga prehitim s polno žlico. tega sicer najbrž ne bi delala, če bi se dosti redil...

pikca, tudi jaz sem to dvakrat naredila in je delovalo, zdej pa ko vidi da ji dajem žlico in če vidi da imam jaz še eno, zapre usta in ni šans da vzame žličko da se z njo igra, je tako prebrisana pa stara komaj 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11777
6.10.2007 14:17:57   
Lejci
Živjo,

Naša se je danes tok pokakala, da je kakec prišel čez vse mogoče luknje. Razlog je pa verjetno včerajšnja juha - midva ji praviva odpiralna user posted image , iz tiste mešanice spomladanske zelenjave, brokoli, cvetača in korenje + 1 žlica polente. Če bo kateri pomagalo, naši je definitivno. Drugače je pa pri nas recept za kakanja šoping. Sam da se odpeljemo od doma je plenica polna.

Voda - mi jo ne prekuhavamo že... mislim, da je nismo nikoli.

Magični lonček - jaz sem ga kupila Ines že ene 2 meseca nazaj in ga je mela bolj tko, kot igračo kar precej dolgo, čele potem je ugotovila, da ko potegne, priteče user posted image . Pa še to evrjetno po pomoti, ker so jo zobje dajali. Od takrat lepo pije iz njega.

Mazanje rite - striktno vedno po vsakem previjanju. Brez izjeme. Trenutno ma neke pikice in jih z bepantenom namažem, pol pa še na debelo navadno lekarniško hladilno mazilo.

Avtosedež - trenutno je še lupina OK, ampak (ste me napeljale, ja) že gledam za novega. Glede na to, da moj vztraja pri Isofix-u, bova verjetno vzela priorifix, čeprav je cca 300 eur... kriza... ampak za varnost ni nikol škoda denarja.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11778
6.10.2007 14:18:57   
amy26
Silit je pa nočem, nekako nimam srca, pa ni še potrebe, dokler kolikor toliko napreduje.

dskubin, sej jaz je tudi glih ne silim, sam bi vseeno rada da mi kaj še dodatno poje, ker mi zadnja dva meseca bolj slabo napreduje na teži, pod minimumom.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11779
6.10.2007 14:30:48   
Pikca
pikca, tudi jaz sem to dvakrat naredila in je delovalo, zdej pa ko vidi da ji dajem žlico in če vidi da imam jaz še eno, zapre usta in ni šans da vzame žličko da se z njo igra, je tako prebrisana pa stara komaj 6 mesecev
user posted image saj pri našem tudi ne pali vedno, včasih potem letijo avioni proti njegovim ustom ali ga lutka nagovarja... zelo rad brodi z roko po hrani(bljak)... ko nič ne deluje, pa nehamo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11780
6.10.2007 14:37:48   
tejčica
Barči, jaz nisem bila tako pridna kot ti in sem si nekaj čiščenja pustila za zvečer. Sem prej končala, da vsaj kavico v miru spijem preden se Vid zbudi (ga je moj vmes pripeljal domov na hranjenje in spanje), pa me je mali zafrknil. Že slini tla po dnevni. Tolk o pucanju.user posted image  

Se je pa ful pokvarilo naše popoldansko spanje. Včasih je šel okrog enih spat za 2, včasih tudi 3 urce, sedaj pa komaj eno urco oddrema. Pa vedno se zbudi z jokom in se mu vidi da je še zaspan. Mi ga pa ne uspe nazaj uspavat. Včasih ga potem pred večerom zmanjka še za največ pol urce in to je vse od našega spanja čez dan. Očitno sem ga preveč hvalila.

Pikca, uspešno žurko.

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica ti, ti, ti! Da ne bi slučajno tistih prostih uric izkoristila za pospravljanje!!! Zgleduj se po Barči in noge v luft pa je! Po tleh ti bo že Vid pobrisal, ko se bo popoldne učil plaziti, za kosilo bo pa Taja poskrbela - ni vrag da ne bo navdušena, če ji za en dan prepustiš kuhinjouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Hvala ti za tole dozo smeha.user posted image  No, Vid že pospravlja po tleh po svoje, očitno jaz nisem dobro očistila. Taji pa raje ne povem tvoje ideje.user posted image
Amy, končno se je tudi vam zboljšalo nočno spanje.user posted image Naj tako ostane!user posted image  Kot kaže je res tisto srbenje tako motilo njen spanec.

Erna, meni drugače moj dosti pomaga z otročki, sedaj pa zaradi del pač ni toliko časa. Za nočno vstajanje sem pa očitno dosti jamrala, saj je to noč parkrat on vstal.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

BC je moj najboljši sosed ( 2 minuti do tja). če kdo tam za naše otroke darilo kupuje, mu točno povejo kok številko rabi in kaj ne kupit ker že imamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Encijan, jaz vodo za Vida še vedno prekuhavam. Ja, saj najbrž bi res že lahko nehala, ampak to naredim zjutraj čisto avtomatično, ko si pristavim za kofe.

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

moje se pa noče samo

user posted image user posted image user posted image  - noge bolj u luft dvigni, da bo šla laži cunja mimo.

user posted image user posted image user posted image  Ej ženske, sam dons jih pa stresate z rokava. user posted image

Slumpo, uspešno prenavljanje.

Moj in Taja kmalu prideta domov, tako da bolje da grem hitro sama kuhat kosilo, preden se uresničijo Drajine besede.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11781
6.10.2007 14:53:16   
dskubin
Oba sta zaspala, minutka za relaksacijo.

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Silit je pa nočem, nekako nimam srca, pa ni še potrebe, dokler kolikor toliko napreduje.

dskubin, sej jaz je tudi glih ne silim, sam bi vseeno rada da mi kaj še dodatno poje, ker mi zadnja dva meseca bolj slabo napreduje na teži, pod minimumom.

Ja sej vem, zato sem pa tko napisala, če bi se meni (ali pediatrinji) zdelo, da premalo napredujemo, bi tudi jaz vse finte poskusila, da bi le odprla usta. Ampak upam, da ne bo prišlo do tega in bo le zgruntala, da slej ko prej bo treba neki gostega pojest. Ji skoz govorim zraven: "Diti moja, večino življenja se je z žlico. Tko je, pa se ni tvoja mami tega spomnila. user posted image " Pa strah me je, da če bom preveč v njo rinla, bo nehala še to jest, kar poje, no, teh prvih par žličk. Ker pol se pa začne zvijat, pa usta skupaj tiščat, pa vrtet tako, da je ne moreš držat. Ne pomaga ne nošenje, ne guncanje, ne tv, ne petje, tudi če jo ful nasmeješ, ne odpre ust ampak se smeji s tesno zaprtimi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11782
6.10.2007 14:55:11   
dskubin
Oba sta zaspala, minutka za relaksacijo.

Ja sej vem, zato sem pa tko napisala, če bi se meni (ali pediatrinji) zdelo, da premalo napredujemo, bi tudi jaz vse finte poskusila, da bi le odprla usta. Ampak upam, da ne bo prišlo do tega in bo le zgruntala, da slej ko prej bo treba neki gostega pojest. Ji skoz govorim zraven: "Diti moja, večino življenja se je z žlico. Tko je, pa se ni tvoja mami tega spomnila. user posted image " Pa strah me je, da če bom preveč v njo rinla, bo nehala še to jest, kar poje, no, teh prvih par žličk. Ker pol se pa začne zvijat, pa usta skupaj tiščat, pa vrtet tako, da je ne moreš držat. Ne pomaga ne nošenje, ne guncanje, ne tv, ne petje, tudi če jo ful nasmeješ, ne odpre ust ampak se smeji s tesno zaprtimi.

čiščenje - jaz samo planiram, kdaj bom, pa nič od tega. Še dobro, da otrokom uspe kaj ornk posvinjat (npr. Dražu včeraj, a ne Obalke), pol pa se mi ne splača samo unga koščka spucat in potegnem čez celo stanovanje.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11783
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 15:12:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11784
6.10.2007 15:47:55   
Barči78
meaa - joj, men je tudi tašča na začetku skoz hodila gor pometat, pa cunje obešat, pa še celo likala mi je, sam men pa to ful ni blo prav, takrat še nisem imela otrok, pa sva se po nevem kolikih pogovorih le nasšli, da to ne dela več. Zdej, ko imam pa otroka, pa rajši vidim, da mi otročka en krog pelje z vozičkom, če mi zagusti, kot pa da bi mi kopalnico ribala. Mogoče bi malo drugače gledala, če bi mi moja mami pomagala, kaj pa vem, občutek. Sploh pa imam že bolj v letih taščo, pa je vseeno, če se malo pazi, da bo lažje pazila otroka, jaz bom že pospravla, pa Žan bo pomagal, pa Neja,...user posted image

Žani pančka, jaz mu grem pripravit juhico, sebi pa spet kuham kavico, se mi zdi tako len dan danes, pa očitno sploh nimam nič dela, k ni Neje. user posted image

Skuhala sem si pa jurčke z jajčki mmmmmmmmmmmmmmmm.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11785
6.10.2007 16:13:45   
Barči78
Krstna svečka - me samo zanima, a ste imele vse tisti trakec na spodnjem delu sveče, se mi zdi tako prazno brez, kam naj ga šibam kupit

Pa še slikici prtička in svečke

user posted image

user posted image

Jutri pa še Žanija nalimam

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11786
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 16:45:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11787
6.10.2007 17:00:44   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
moje se pa noče samo

user posted image user posted image user posted image  - noge bolj u luft dvigni, da bo šla laži cunja mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  faca barči user posted image user posted image

Pa lepa sveča in prtič user posted image

pikca, tudi jaz sem to dvakrat naredila in je delovalo, zdej pa ko vidi da ji dajem žlico in če vidi da imam jaz še eno, zapre usta in ni šans da vzame žličko da se z njo igra, je tako prebrisana pa stara komaj 6 mesecevuser posted image

kok je men to znano. Ana je bla čist ista. Potem sem naredila par dni pavzo in potem je začela jesti, čeprav počasi (kar pa še sedaj) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11788
6.10.2007 17:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

A potem je ta avtosedež Starlight v redu? Ga priporočaš?

Mi imamo tud ta sedež, ampak zenkrat ga še en uporabljamo. Ga je pa Jure dobil od botra za krst.user posted image

Voda - do kdaj se jo sploh prekuhava?

Mali naš je pravkar zaspal. Čudno mi je, ker ima vedno za vikend tako zmešan urnik, ker se zbudi veliko prej kot pa če sva sama doma. Kot da bi čutil, da je z nama še oči in mora to izkoristit do maximuma.user posted image

Barči - trak za krstno večo smo mi naročili preko spletne knjigarne (knjigarna.slomsek.net), ampak z malo domišljije se jo da narediti doma, je bila pa takšna; http://knjigarna.slomsek.net/shop_image/product/41a87a54e18c887a6dc7302dd0e52cac.jpg
Mogoče lahko kar kakšen trak od pentelj uporabiš, pa narediš pentljico, pa bo zgledalo čist cool. Sej teklo dol itak ne bo, ker se jo prižge na koncu in naša je čist cela, le "repek" ima ožgan.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11789
6.10.2007 18:19:00   
draja
Punce danes ste me pa res nasmejaleuser posted image user posted image user posted image .

No mi smo prejle še enkrat kakali, ima pa že cel dan mal vročine (37,8 v ritki) pa nimam pojma od kje zdaj ta vročina. Pa ful se poti - je samo v body in žabice oblečena pa ji kar teče z glavce, pa se do zdaj še ni nikoli potila. Bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo.

Aja -prvo inekcijo sem uspešno dala, ostane jih samo še 15user posted image .

Danes moram pa zvečer še torto speči in jo jutri okrasiti, da končno praznuejmo 6 mesecev kot se spodobi. No, pa še to da gre Erna na Dolenjsko sem čakala, ker sem ji obljubila en kosuser posted image user posted image .

Voda mi jo še kar prekuhavamo. Škodit ne more, težko mi pa tudi ni - naredim tako kot Tejčica, ko si kavo skuham zjutraj še njen lonček pristavim.
Barči zelo lep prtiček in svečkauser posted image . Jutri pa vam želim lep dan in čudovit krst!

Lejci hvala za recept za odpiralno juhicouser posted image .
Ajooooj, pa že dva dni vedno pozabim: Čestitke Nejc za plazenjeuser posted image user posted image user posted image . Boš lahko puncam na srečanjih pobegniluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11790
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 18:32:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11791
6.10.2007 19:27:10   
K_a_t_i
Čer.
Uuuuuuu, hud peg perego user posted image .

Taya 85 - men je kul kolker se zloži. Na tako malo kockico user posted image . Ga lahko stlačim tudi za sprednji zic (Golfa Plus mamo). Definitivno zavzame manj prostora kot ga je Pliko P3.

Voda - mi še porabimo male Eviane, ki smo jih kupili, potem pa štartamo s tisto iz pipe.

Mazanje ritke - še vedno pri vsakem previjanju.

Drugač pa imam danes "malo" težko glavo - tamal se je ponoči zbudil 10krat user posted image . Upam, da ga bo minilo samo od sebe....

Avtosedež - takoj, ko ga bomo šli prevzet na pošto, ga bomo namontirali. Iz lupince mu že noge ven gledajo in pri 10h kilah se mi zdi, da že paše v kaj večjega.

Pri nas je še vedno najbolj aktualno - ABABABABAB, AVAVAVAVA user posted image .

Žabika - je uspel nakup?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11792
6.10.2007 19:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

A ste vidle ta novega peg peregota?

Pa je res hud, pa lep. Pa še rdeča mi je všeč. Sam, če bi sedaj kupovala nov voziček, pol bi pa res blo najbolj, da mava še ene par otrok, da ga bodo "zvozili".user posted image No, al pa če bi nama mal denarja hodilo viška - pa nama ne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11793
6.10.2007 20:55:36   
Žabika
No takole, burja je zapihala, vidim da ste dobro razpoložene. user posted image user posted image user posted image

Z nami vse ok. Imamo se radi, veselo se smejemo, plazimo rikverc, sedimo pa že ful lepo. No vmes smo imeli tudi malo vročine, pa hripav glasek, pa ne spimo več po 12 ur, ampak se kar konkretno okoli 3x zbudimo. Pa do danes smo imeli GH mrk. Tudi smejat se je Hana začela z zaprtimi usti, seveda takrat, ko je polna žlica v bližini. Ampak vse bo, samo če bo dobra volja.

voda: jaz je ne prekuhavam, pa tudi pijemo je ne veliko, bolj jo uporabljam za mešanje z mojim mlekom.

črpanje mleka: meni pa to ful gre. Pet minutk, 50ml.

pitje: Hana ne pije nič! Probavamo samo kozarec, ker vsi ostli lončki so samo za igro. Sploh ne kupujem nič več. No najboljše pa itak odžeja tisto ta začetno mleko.user posted image

ritka: jaz mažem samo še ponoči, čez dan pa ne. Sem pa res vesela, da v 6,5 mesecih nismo imeli niti ene rdeče pikice na prečastiti.

BC akcija: jah mi smo kar šli in bogato zapravljali. Kupili smo Trip trap-ka in Romerja. Stolček je Hana že sprobala in ji je notri super, na stolček bomo pa še malo počakali. Kupili smo ga danes, ker bi ga itak morala, pa pravijo da isofix-i itak nikoli niso v akciji. Imamo pa zdaj za 110 evrčkov bonov.
Kati na akciji so bili samo izdelki, ki so jih imeli v trgovini, Spyderjev pa nimajo! Tako da .... user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11794
6.10.2007 21:05:13   
tejčica
Žabika, lepo te je spet brat.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11795
6.10.2007 21:26:49   
slumpo
žabika...WB

no pa nama je bilo popoldan dolgčas in sva šla še malček v harvija in sva še nov kavč našla...ja kok je to super...pa bomo spet delali pa še hodnika nismo čisto končali...
ampak jaz v tem tok uživam da škoda da gre h koncu...
ni več prostorov...user posted image user posted image user posted image

mali pa ni nič popoldne spal in je zdej tok bogi da spet niti zaspat ne more in joka tako da smena od moža se končuje in stvar prevzame mami ....

nočko in lepe sanje vsem...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11796
6.10.2007 22:11:40   
thaiss

pocka pa sem bla tudi jaz v Torriju user posted image  je user posted image  končal prej delat pa smo šli popoldanuser posted image  user posted image  Kaj si kupla???

tejčica- verjetno že prepozno ampak ariel je 100% odprt.....sem bla v giruuser posted image

pikca lepo praznujte

voda- jaz mu za mleko še vedno prekuham , za pitje pa kupujem Milupino vodo

barči lepo se imejte jutri

Tejčica tudi naše popoldansko spanje ni več 2-3 urce ampak max uro in poluser posted image  No, vsaj ponoči spimo kot je treba!!!

žabika WB

draja upam da ne bo hujšega in da je Živi vročina že padla

slumpo hud šoping si si privoščla user posted image  

erna user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11797
6.10.2007 22:12:26   
dskubin
Jaz sem tudi končno spakirala oba. Najhujš mi je, ko sem sama z obema, ko mamo kosilo in večerna rutina. Na dva konca se ne morem dat, čakat pa naši otroci ne znajo user posted image . Zdej sem sama s sabo, za pucat nimam več energije, pa ne vem, al bi šla kar spat al bi še malo tv pržgala. K mojga dans ne bo domov, ampak upam, da bo vsaj noč boljša, kot včeraj - Diti 5 dojenj + 1 ura joka sredi noči (noben ne ve, kaj je to blo) + Draž 2x hotel mleko (navadno prespi noč oz. se max. 1x zbudi, pa še takrat ga navadno uspem nahecat, da zaspi nazaj brez mleka). Bo že, moj pravi, da če ne prej, ko bosta šla od hiše (se trošta, da že pr 15ih).

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11798
6.10.2007 22:17:45   
thaiss
dskubin za pucanje probaj uni recept od barči, dvigni noge visoko visoko v luft user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11799
6.10.2007 22:32:24   
Pikca
čakat pa naši otroci ne znajo
naši tud ne... sploh pa ne zvečer, ko sta zaspana in sitna. dobr, da je moj zvečer skor zmeraj doma in mi Živo zamoti, da podojim in uspavam Jernejčka, pol se greva pa midve pocrkljat... pol pa še midva, če seveda prej ne zaspivauser posted image

moj zdele drnjoha pred TV, ga je današnja otroška žurka čist zmatralauser posted image ...men pa tud učke skup lezejo, tko, da grem kr spat... nočko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?