dskubin
|
Oba sta zaspala, minutka za relaksacijo. IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Silit je pa nočem, nekako nimam srca, pa ni še potrebe, dokler kolikor toliko napreduje. dskubin, sej jaz je tudi glih ne silim, sam bi vseeno rada da mi kaj še dodatno poje, ker mi zadnja dva meseca bolj slabo napreduje na teži, pod minimumom. Ja sej vem, zato sem pa tko napisala, če bi se meni (ali pediatrinji) zdelo, da premalo napredujemo, bi tudi jaz vse finte poskusila, da bi le odprla usta. Ampak upam, da ne bo prišlo do tega in bo le zgruntala, da slej ko prej bo treba neki gostega pojest. Ji skoz govorim zraven: "Diti moja, večino življenja se je z žlico. Tko je, pa se ni tvoja mami tega spomnila. " Pa strah me je, da če bom preveč v njo rinla, bo nehala še to jest, kar poje, no, teh prvih par žličk. Ker pol se pa začne zvijat, pa usta skupaj tiščat, pa vrtet tako, da je ne moreš držat. Ne pomaga ne nošenje, ne guncanje, ne tv, ne petje, tudi če jo ful nasmeješ, ne odpre ust ampak se smeji s tesno zaprtimi. čiščenje - jaz samo planiram, kdaj bom, pa nič od tega. Še dobro, da otrokom uspe kaj ornk posvinjat (npr. Dražu včeraj, a ne Obalke), pol pa se mi ne splača samo unga koščka spucat in potegnem čez celo stanovanje.
|