|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.10.2007 8:49:58   
erna14
jutro

mi smo doma sem pa tok huda vcer k sm bla pr frizerju se je ziga dokopal mojga telefona in valda moj ni vidu k je bil tok zaseden z formulouser posted image user posted image in tamal ga je tok zaslinu k sm baterijo vn dala se je kar slina pocedila vn in valda da telefon ne dela vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
fruchcverge(ali kakorkoli se napise>>)user posted image -kdalj lahko tamalito jejo
jaz sem nasmu vcer dala to za probat ooooooooo kok je zsta odperov,mu je fulll dobr
slumpo-pojdi nazaj k g.
thaiss-user posted image user posted image user posted image user posted image
zabika,skacica,mea,pikca,barci-lustne slikce
draja-kako mamiuser posted image kako zivauser posted image kako si tiuser posted image
tinaajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11851
8.10.2007 8:53:07   
Barči78
Evo nekaj slikic, iz cerkvice pa še kakšno kasneje, ko dobim slike

torta spodaj

user posted image

torta zgoraj

user posted image

cela torta

user posted image

Žani z mamico

user posted image

pa še moj srček mali

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11852
8.10.2007 8:55:57   
Anonimen
dobro jutro...no midva bova,ko zdajle tamali odrema sibnila k P se pokazat....zvecer smo zbili vrocino,okol 4ih ponoci jo imel spet 38,5...mu jo spet zbili in zaenkrta je nima...ko odrema zdaj svvoje mu se enkrat zmerim in grema...kakal je danes ze tud in seveda driska....

sem vas na hitro preletela,komentarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

se javim ko bom vedela akj vecuser posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 11853
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 9:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11854
8.10.2007 9:34:52   
Anonimen
nic...ob  treh bomo sli knasi P,ko spet dela,ker ima user posted image Taijevo zdrav.
Zanekrat se dremucka,vroc ni,bom videla kaj bo,ko se zbudi..Popoldan pa tako kaj bo P rekla...

Punce svakinja se zdajle vrnila iz Lidla,sem ji dala spisek kaj mi naj kupi za amlega  in mi je vse zelooo vsec.Tako,ce katera rabi kaj takega naj gre pogledat http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20071008.index

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 11855
8.10.2007 9:42:16   
erna14
leina-srecno pri p.upam da bo vse uredu
mea-standardna sam pramene sem si dala in mal postriglauser posted image user posted image aja tel se nebo posusu ker je crknu mikrofon ne dela vec user posted image user posted image user posted image sm tok huda
barci-ooooooo kok huda tortica,a je bla tud tok dobra k lepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11856
8.10.2007 9:44:50   
Pikca
jutro,

LeINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barči, super, da ste imeli tako lep krst, lepo torto, Žan je pa itak lepotecuser posted image

Žabika, res frajerka Hanauser posted image

Erna, našemu je tud moj mobi ful zanimiv, mi pa že nekaj časa šteka baterija, tko, da upam, da ga bo tudi meni pokvaril, da končno kupim novegauser posted image

Tejčica, dobro opravi, mene je tudi strah takih stvari... saj res, k zobarju se moram naročituser posted image
Draja user posted image za praznovanje in dobro tortico

Skačica, jaz imam dieto zaradi Jerneja - brez mleka in jajcuser posted image , sem pa odkar se je držim tudi shujšala - prišla na stare prednosečniške kile. Drugač pa nič načrtno ne hujšam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11857
8.10.2007 9:46:57   
erna14
preberte tole se neki ki ne ustrezauser posted image user posted image
http://www.mz.gov.si/si/splosno/novice/novica/article/670/5585/?cHash=f28ef95aa6

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11858
8.10.2007 9:48:43   
slumpo
alo jutro

ja mali valda naspidiran kot vedno ...ati pa še vedno žalosten...

pri meni je bilo le včiraj dopoldne pol žličke krvi danes pa ne duha ne sluha o čem krvavem...tako da bom še počakala....
upam da ni nič takega (pa saj me je pregledala in rekla da je vse gladko in OK)

žabika ...ampak tale tvoja Hana je pa cukerček....a je že oddana

barči ...lepi tvoj mali in lepo velika torta...

nič grem peglat...

danes greva naročitdnevno in sedežno če bo čaz..sicer pa sedežno drugi teden...ker jutri gremo pa po zadeve za v hodnik....baje narejeno..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11859
8.10.2007 9:51:19   
draja
Barči nsuuuuuper za tako lep krst in cel včerajšnji dan! Pa res čuuuuudovita torta, mali je pa itak cuker, sploh v tej tako iskani oblekici!

Erna kaj se sekiraš - tvoj je kriv za uničen telefon in naj ti ga zdaj on kupi. Najnovejši model!!! drugače pa hvala, mami ok, pač na berglah in še fuuuul dolgo ne bo smela nič na nogo stopit. Inekcije ji uspešno dajem in pravi, da obvladam zadevo! Živa je pa tudi ok, samo ponoči smo zelo slabo spali. 4-krat bujenje + kar naprej eno stokanje.
Danes bo pa prvič jedla proseno kašo od Alnature z mojim mlekom, pa upam, da ji bo všeč. Aja, pa s kakanjem včeraj ni bilo težavuser posted image .

LeINA držim še naprej pesti za malega sončka, da mu vročina pade in se mu ustavi driskica. Pejte pa res k P, tudi če ne bo več imel vročine - ziher je ziher!

Meaa uf tko zgodaj v Hoferju? Dobra si. Jaz sem bila samo enkrat v Hoferju pa me je minilouser posted image . ne vem zakaj, samo takrat sem bila ful razočarana.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11860
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 10:33:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11861
8.10.2007 10:38:37   
tejčica
Punce, tole meni danes dela naravni klistir. Sem že nehala štet kolikokrat sem šla... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11862
8.10.2007 10:44:56   
draja
Meaa joj jaz ne vem kje vse se dobi Alnatura - jaz sem kupila v DM na Celovški. Evo - iz istega razloga se je tudi meni Hofer najbolj zameril - ker ne jemljejo karticuser posted image . No pa tudi zaradi urejenosti trgovine in folka, ki se tam drenja.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11863
8.10.2007 10:53:20   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Aja, še enkrat greš pa komot rodit - bi v vašo družino zdaj prav pasala še dvojčka - fantek in punčka user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Japajade! Sem se že premislila!user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11864
8.10.2007 11:00:11   
tejčica
Barči, super da ste se imeli lepo. Slikice so pa user posted image .

Erna, "fruhcverge" mu jaz še nekaj časa ne bom dala, ker se mi zdi to ful umetna stvar.

Draja dobra si da lahko daješ inekcije. Jaz zmrznem ob teh stvareh.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11865
8.10.2007 11:05:23   
Barči78
 Evo mene, nazaj od pediatra.
Takole kaže vaga: 7800 g user posted image  (v 6. tednih smo se zredili za 800 g, sploh ni slabo)
dolgi smo 71,5 cm (zrasli za 2,5 cm)
obseg glavice 44 cm

Bili smo cepljeni, kljub prehladu user posted image , je rekel P, da so zelo blaga cepiva, samo mogoče kakšna temperatura, upam, da bo vse v redu.

Pa trojkici nam rasteta (skor sta že zunaj), pa spodaj je malo nabrekneno user posted image , ne morem verjet, da sonček to tko dobro prenaša, ponoči spi, je normalno, edino kakamo fest, to je pa tud dobr.

Pediatra sem nafehtala za napotnico za pregled v RA, ker dela točno tako kot njegova sestrica, ona je isto vse ful zgodaj naredila, ampak po kvaliteti za fizioterapevtko pa tko tko. Nikoli dost dobro. Sem srečala na hodniku Nejino FT-ko, samo ko je videla Žana kako lepo sedi v vozičku, je rekla, da je daleč od Neje, samo jaz vem, da je ista Žabica kot Neja. Ko npr. pleza po štirih, včasih kar z obema nogama na enkrat poskoči, to pa Ni dobro, včasih se pa lepo plazi, če je bolj drseča podlaga, se pač požene kar z obema, pa ko sedi, vekikokrat eno ali celo obe nogi pozabi zadaj, se pravi sedi med nogama, to tud ni dobr. Pa še kej, mal preveč se mu mudi, kar naj ga pregledajo, bo samo koristilo.

Torta - evo naročili smo jo v Čira Čara v Predosljah, spodnja je bila sadna (borovnice), zgornja pa če poznate kranjska saharca, tista, k ma samo gosto čokoladno kremo po sred, skratka bla je odlična.

Oblekca - ja, prov tko sem si ga zamislila, športno elegantnega user posted image , men je bil tolk lep user posted image

Grem mu nekaj skuhat.

Čao

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11866
8.10.2007 11:57:18   
sezam
skačica, žabika - ful sta luštni vajini pupi

tejčica - dobro opravi danes user posted image

barči - lepo, da ste se lepo imeli. Ful lepa torta user posted image , pa itak je bil Žan cel frajerček user posted image user posted image , pa mami tud user posted image  Pa super mere ima user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11867
8.10.2007 12:40:38   
Naomi
dan,

no mi2 sva nazaj iz dopoldanskega pohajkovanja...in ja...spet je se tok ne morm rect da pokaku, ker se ni, ampak USROU user posted image ...jest ne vem do 13h ze 3 plenice kakota prdela...zdej me ze mal skrbi ce je to tut OK, u drugo smer ekstremizem...sej kako je OK, pac se poda pojedeni hrani...a kera kej ve o hiperkakanosti user posted image
...drgac pa, ponoc smo mel spet novorojencka na tri urce ama ama user posted image ...ma se ni dal pretentat z nobeno cako...priden moj jedec user posted image user posted image ...
...aaaam no to je blo novga za povedat...
...se zmer se spravljam napisat in pokazau kako je blo u Londonu user posted image user posted image ...sam tok, da ne pozabte da smo bli tm, vas vsak dan spomnm...
...dajadada...tis si res en potrpezljiv otrok user posted image

aja, dons gremo pa 1. cofa cofa...mamo ob 16h...sicer ga bo ocka vozu, sam za 1. gre mami tut zravn, da preveri, ce bo vse pod kontrolo...sej ne da ocka nebi znal, sam pomoje mu mal prpa dela, da nau lacn- otrok mislm, fotr bo ze zdrzu ce mu bo al po zelodcu krull ( je pa nevarnost, ce se zgodi to kruljenje, da bojo otroci  u bazenu nessi iskal) user posted image ...ceprov od 11h do 18 se ne joskamo vec ( toka toka) user posted image

no, papa

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11868
8.10.2007 12:53:41   
Naomi
aja se 25 ;)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11869
8.10.2007 12:55:19   
sezam
Joj kok sem jaz začela kašljat user posted image  Se vse skup drži. user posted image user posted image  In to suh kašelj. A ima kera še kak recept za domače "arcnije"? Sem probala že črno redkvico, pa med notr, pa ni nič bolj user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11870
8.10.2007 13:55:55   
erna14
SAMOPOMOC PRI KASLJU
caj navadnega sleza-krepi sluznico,vedno ga moramo pripraviti hladnega
1 cajno zlocko korenin prelijemo z 1/4 l hladne vode.pokrito naj stoji najmanj 2 uri.popijno 3-4 skodelice goste tekocine
inhalacije kamilice in timijana
komarcek-inhalacije komarcka spodbujajo delovanje migetalcnega epitelija v bronhijih.4 jedilne zlice na 3-4 l kropa.inhaliramo
pivo-toplo pivo omili kaselj.segrejemo 1/2l piva,dodamo 4 jedilne zlice medu in popijemo se toplo
evkaliptus-krepi dihalne poti,zato odlicno pomaga pri kaslju.
zmesamo po 2g rozmarinovega in evkaliptusovega olja s 40g kafrinega olja ali mazila iz lekarne.2 krat na dan vtiramo zdravilo v kozo na prsih

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11871
8.10.2007 14:06:56   
erna14
slumpo-
 http://med.over.net/forum5/read.php?19,4293300,4293300#msg-4293300
upam da ti bo kaj pomagalo
http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=krvavitve+po+porodu,page=1,match_type=ALL,match_dates=30,match_forum=ALL

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11872
8.10.2007 14:38:28   
Anonimen
Čestitke današnjim slavljencem!user posted image user posted image user posted image

Pa punce, luštkane slikce. Ti mali so tko luštkani, da jih kar ne nehaš gledat!user posted image

Sezam, kaj pa smrekovi vršički? Pa še njami so - vsaj meni, bi se jih kar napila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 11873
8.10.2007 14:45:55   
Pikca
uuu ernauser posted image  kok nasvetov proti kašlju, za toplo pivo pa še nisem slišala!

sezam, meni je malo pomagalo, da sem lizala bombone isla moos. žIVI DAJEM PA SLEZOV SIRUP, PA SE MI ZDI, DA TUD MAL POMAGA (UPS spet velke črke)
Pa lep nov avatar imašuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11874
8.10.2007 14:54:05   
Pikca
Jernej pa je polentouser posted image , bravo moj hrabri mišekuser posted image , sicer se drži svojega maximuma 30 ml, ampak je lepo sam odpiral usta. Zjutraj sem polenti dodala moje mleko, opoldne pa juhico.
Spet dobivam upanje...mogoče se nam bo pa le odprlo in bo boljši jedec kot Živa... no in opoldne je potem celo Živa jedla polentouser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?