|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
5.10.2007 15:16:13   
K_a_t_i
Frutki so brez glutena.
Preber, če najdeš še kaj... http://www.fructal.si/ (sadovi našega dela)

Tkole smo pa dons kofetkali user posted image :
user posted image

Naomi - hvala!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.10.2007 15:23:50 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11701
5.10.2007 15:25:05   
Dajadada
Nisem vedela, da je gluten tudi v sokovihuser posted image . Kati thanks, bomo zgleda kar frutke pili še par mesecev.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11702
5.10.2007 15:26:55   
K_a_t_i
Sej pomojem ni nujno, sam tam jih ziher ni! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11703
5.10.2007 15:27:51   
Dajadada
Tkole smo pa dons kofetkali :

Jaz bi tudi takega. ogrodje res mal na zappa spominja. Bravo žiga za nov avtouser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11704
5.10.2007 15:40:03   
skačica
kati, lušten voziček, ni kaj. Je fajn za vozit?

Ena je spraševala za Shoo Shoos(ma ne vem al sem prav napisala al ne, sej ni bitno). No, mi jih imamo, naročila sem jih preko mojga škratka, dostavili zelo hitro, mi pa z njimi zelo zadovoljni. Tud Iza jih ima rada, predvsem jih rada žvečiuser posted image , je treba skoz pazit, da si jih ne sezuva in tlači v usta.

Iza spi, je bla že tok sitna, da ni hotela kosila niti poskusit, ji bom skuhala še enkrat potem, ko se zbudi. Morda je bila preveč zaspana, da bi jedla ali pa ji zelenjavna juha ne diši.
Za malico sem ji dala melono, jabolko i hruško in je vse pojedlauser posted image

Vmes je bila že budnica pa je nazaj zaspala- ne sama, s pomočjo zize. Tud mene zanima kako otroka navaditi, da zaspi brez zize.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11705
5.10.2007 16:23:25   
erna14
mea-sorci pozna si bla mal sem ze sla,lej ti posljem na zs mojo cifro za drugis pa me poklic,res skoda
drugac pa midva sva se mela kar pestro dons sva obletala cev btc,cp,bc uf domov sva pa prsla sam z 3 paketi plenic in eno majcko za dragega in bobnom za zigca da bo mal galamu domauser posted image user posted image sva se mela full lestn sva srecala se ene prjatlce k so mal nakupvale in smo sli nekaj pojest in na drink no in zdele sva se pa komi prguzvala domov skratka lustn dan,zdele pa sibam v merkatorja po pajaca za tamavga da mi jih ne prodajo

thaiss-zs
draja-user posted image user posted image za mami ,upam da je uredu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11706
5.10.2007 16:26:11   
erna14
dajadada-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11707
5.10.2007 16:58:37   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Slumpo, midva glede daril nič ne komplicirava. Kakšna malenkost če se kaj rabi ipd. Jaz sem mojemu letos (tudi za 30) naštimala eno košaro in dala notri šampanjec in 30 milk. Jih res obožuje in skoraj vsak večer eno zmaže. Sicer nič posebnega, ampak druge ideje nisem imela, izpadlo pa je user posted image .

a sta z mojmu kaj v sorodstvu pr nas gre vsak dan ena skatla z piskozi ali rizeva milkauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11708
5.10.2007 17:04:32   
erna14
porodniska-kaksni pogoji so za podaljsanje porodniskeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11709
5.10.2007 17:56:07   
Anonimen
erna
V kolikor ne gre za eno izmed hujših bolezni, ki so v zakonu naštete (duševna ali gibalna prizadetost, naglušnost - gluh otrok, slabovidnost - slepota), mora imeti otrok vsaj dve diagnosticirani bolezni ali motnji, na podlagi katerih lahko podaš prošnjo.
Presoja se v skladu s 7. Členom Pravilnika o kriterijih za uveljavljanje pravic za otroke, ki potrebujejo posebno nego in varstvo (Uradni list RS 105/2002).

link na praviknik http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/pravilnikNEGA.asp

mi smo pa vceraj imeli 2cepljenje..ze zvecer je bila vrocina,danes trenutno 37,5 pred eno uro...bomo videli koliko bo zdaj pomagalo...najrasjsi bi mu svecko al pa sirup dala....al naj pustim se pr miru??

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 11710
5.10.2007 18:10:49   
erna14
leina-hvala user posted image ,glede vrocine pa jaz bi se pocakala z sirupom ce pride do 38 ji pa kar daj sam jaz bi raj svecko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11711
5.10.2007 18:17:04   
erna14
jutr se pri merkatorju odpre bcuser posted image user posted image user posted image jeeeee

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11712
5.10.2007 18:18:03   
pocka
Naši Taji je vročina padla, zdaj pa so se ji pojavile pikice - mislim, da je 6. bolezen. Grem zdaj klicat P pa, da vidim kaj bo djala.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11713
5.10.2007 19:36:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jutr se pri merkatorju odpre bcuser posted image user posted image user posted image jeeeee

Jupiii user posted image . Mi bi lohk dobil 40€ popusta v bonih, če bi to vedli včeraj - bi počakali z vozičkom user posted image . No, če kera že kupuje avtosedež, se ji unga za 300€ ziher splača kupt jutri v Šiški! (vsakih 50€ nakupa je 10€ popusta)

Skačica - SUPER se rajda. Z enim prstom gre komot.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11714
5.10.2007 19:56:29   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Jupiii user posted image . Mi bi lohk dobil 40€ popusta v bonih, če bi to vedli včeraj - bi počakali z vozičkom user posted image . No, če kera že kupuje avtosedež, se ji unga za 300€ ziher splača kupt jutri v Šiški! (vsakih 50€ nakupa je 10€ popusta)

user posted image user posted image user posted image hehehe,a ****t ga.skacica gasa jutr v lj

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11715
5.10.2007 20:16:11   
Barči78
Joj, jest sm pa sama. neja je šla ob petih z mamo na morje, mož je šel že zjutraj, Žan itak že spi, jaz pa samevam. Aja, pa čokolada mi dela družbo, pa noče stran user posted image .

Namen imam pomit stanovanje po tleh, pa bi kar lenarila, dobr še 5 minut pavze, pol grem pa delat.

Pocka - user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da se čimprej pozdravi

Danes smo spet ogromno jedli - 4 obroke goste hrane, vsakič več kot 2 dl, pa steklenička mleka, pa samo pol dl čaja. Pijemo pa res malo, Neja je bila čist isti dojenček, nič ni pila, danes pa skoz žejna.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11716
5.10.2007 20:29:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Danes smo spet ogromno jedli - 4 obroke goste hrane, vsakič več kot 2 dl

Dej mal napiš kaj in kdaj ste jedli, no. Me prov firbca. Pa kok kilc ma Žan pa velikost od oka, da mal primerjam z našim Žigom? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11717
5.10.2007 20:39:05   
Naomi
cer,

joj k se mi pa RES ne da pisat...pa mi se zmer uzad po tilniku udarjajo od Dajadade besede user posted image user posted image ...

...i'll be back user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11718
5.10.2007 20:39:56   
Barči78
Dej mal napiš kaj in kdaj ste jedli, no. Me prov firbca. Pa kok kilc ma Žan pa velikost od oka, da mal primerjam z našim Žigom?

Joj, naš Žani je tak suhec, pri 6. mesecih je imel 7 kg. Res pa ni in ni hotel jesti mleka, če se spomniš, sva imela veliko težav. Danes sem ga tehtala in ne morem verjet, sicer kolk je točno, ampak tehtnica kaže ˝že˝ 7800 g, men se zdi veliko, glede na to, koliko se je prej redil v enem mesecu, npr. pri 3. mesecih je tehtal 5800 g, pri 5. mes. 6200 g,.. slabo je napredoval.
Po drugi strani, pa glede na to, koliko mi sedaj poje, se tudi ne redi ravno veliko, res pa je, da kaka tudi po 7x na dan.

Jedilnik danes:

6.00 - 2 dl mleka
9.00 - 250 ml - sadje (melona, breskev, banana) + piškot + sadna bananina skutka
12.30 - 220 ml Hippove kašice (tiste, ki jo z vodo zmešaš, jest sm jo pa z mlekom user posted image ) z banano, prepečencem in kosmiči) - ni blo časa kuhat
14.30 - 220 ml zelenjavne juhe (čebula, sladko zelje, bučke, korenje, krompir)
18.00 - 220 ml medolino
19.30 - malo čajčka in je zaspal.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11719
5.10.2007 20:52:10   
draja
Dober večer!

Midve sva bile cel dan pri mami in smo se prav luštno imele, edino zmatrana sem pa fuuuuul, pa najhuj je ker sem cel dan nekaj pospravljala, doma imam pa razsulo. Jutri zjutraj moram najprej mal doma pogospodinjit, popoldne pa spet k mami pa da vidimo a sem dec ali nisem in bom znala inekcijo ji dat v trebuhuser posted image .

Živa je prejle zaspala brez večerje in v joku, ker je bila tolk zaspana, da jo je brisanje in oblačenje po kopanju čist preveč iz tira vrglo in od ihte tudi zizat ni hotelauser posted image .

Erna super, da sta preživela lep dan z Žigcem. Tega BC sem pa tudi jaz fuuuul vesela - kaj je boljšega kot to, da imaš do BC samo dobre pol ure peš!

Kati fuuuuul lep voziček. Upam, da bo Žiga užival v njem.

Barči res je lepo brati, da Žan pridno papca!

Uspavanje mi smo eno obdobje Živo razvadili, da je zaspala na rokah, pa smo prejšnji teden to ukinili. Kako? Jah damo jo v posteljico, založimo s pliškoti, damo dudo in potem hodimo k njej vsake 4 sekunde dudo popravit, vsake 7 sekund jo obrnit s trebuha na hrbet, vsake 12 sekund potolažit,če ugotovi, da ji je dolgčas sami. In to lahko traja tudi uro ali več, ampak vztrajam in je ne vzamem ven dokler ne zaspi. Pa kolikokrat se premagujem, da je ne vzamem ven, ker vem da bi po minutki v naročju že sladko spala in bi imela mir, pa se ne dam. Pa čeprav so ta uspavanja najboljn naporen del dneva in mi poberejo čist vso energijo. Ampak odkar zna sama nazaj zaspati, me tudi ponoči ne "kliče" vsakič ko se predrami, ampak zaspi sama od sebe nazaj! Samo vztrajen je treba bit. Moram pa poudariti, da Živa NIKOLI ne joka med uspavanjem - jaz je namreč ne bi nikoli pustila jokati, tudi minutko ne. Takoj ko zajamra sem zraven nje in če bi začela jokati bi jo sigurno vzela ven!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11720
5.10.2007 20:54:47   
K_a_t_i
U Barči, hvala!
Me je predvsem zanimalo al mate večkrat sadje al večkrat krompir/riž zadeve. Mi mamo tud od oka 8:30 kašica, 12:00 sadje, 16:00 kosilo in 19:00 kašica-večerja. Sam mulo se pol še ob 9:00, 14:00 in 20:00 doji - je treba nekak zaspat user posted image  (pa še 2-3krat ponoči). Pa nikol mi ne poje niti 100ml, razen Hipp-sadje, skuta pa krompir s čemerkol mu gre po grlu v večjih količinah. Mam zgleda mleko tok kalorično, da se zredi user posted image .

Še eno vprašanje - men se zdi, da je Žiga zahripan user posted image  No, ne da se mi zdi - kr je. Pa zdi se mi, da mogoče mal težje požira. Nos ne zgleda zabasan, vročine je včeraj sicer mel 37,5, ampak v ritki, danes je nima. Kaj bi to bilo? In kaj priporočate? HVALA!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11721
5.10.2007 21:02:43   
Barči78
Še eno vprašanje - men se zdi, da je Žiga zahripan No, ne da se mi zdi - kr je. Pa zdi se mi, da mogoče mal težje požira. Nos ne zgleda zabasan, vročine je včeraj sicer mel 37,5, ampak v ritki, danes je nima. Kaj bi to bilo? In kaj priporočate? HVALA!

Jaz mislim, da če ti normalno, je, spi, nima vročine, mu nimaš kaj ponudit. To je tko kot pri Žanu, ker kašlja že skoraj ves čas kar je na svetu, pa mi nič ne dajo. Sama ga sedaj mažem z materino dušico, mogoče bi tudi za to pomagala, ker ponavadi če je otrok hripav, tudi pokašlja vmes, da spravi iz sebe kar ga draži.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11722
5.10.2007 21:03:17   
Barči78
Mam zgleda mleko tok kalorično, da se zredi .

user posted image   pomojem maš smetano

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11723
5.10.2007 22:34:59   
Anonimen
Najprej čestitke Žigu in Viti!user posted image

Imam par vprašanj;
1. A ve tud čebulo dajate malim - mislim, prepraženo, ne surovo! Jst se mu je kr en dam, da ga ne bo napenjalo.

2. Jst Juretu vedno, ampak res vedno, ko mu zamenjam pleničko, mu ritko očistim (ok, to itak), pol mu jo pa namažem s kremco. Pa me zadnjič dva kolega čudn gledata, pa da onadva mažeta sam, če je ritka vneta... Kaj pa vi?

No, zdej se mi je pa spomin poslabšu in se ne spomnim kaj sem še hotla vprašat, ampak sm zihr imela ene 5 vprašanj...user posted image

Pikca, a je bila Živa pol zadovoljna s torto?

Nejcu, bravo za plazenje!user posted image Mi sedimo že, ampak kravic se nam pa tud ne ljubi past, kaj šele da bi se premikali.

Barči, vi pa ornk jeste. Ko bi le naš Jure kaj hotu razn rižolinota...

Draja, no pol takšno uspavanje za nas odpade, ker mi jokamo že ko pridemo v spalnico, ker ve da bo mogu it spat al pa če mu ugasneš lučko je cel polom.

Tko na kratko od nas.

Lahko noč!

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11724
5.10.2007 22:47:01   
Barči78
jjasna - dej pikeca fletnega nazaj nalimej user posted image

Ja, jaz mu prepražim čebulo na olivnem olju

Krema za ritko - mu je že od rojstva bolj slabo mažem, če res vidim kakšno pikico, mu namažem z bepanthenom, drugače pa samo obrišem z vlažilnimi robčki.

Upam, da se tudi vašemu dečkotu odpre in bo rad jedel, jaz sem pol leta čakala na ta trenutek, pa verjemi mi, da je čarobni. Čist sem hepi, te pa štekam, ker mi je šlo ogromno živcev samo zato, ker ni hotel jesti.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?