Barči78
|
Dej mal napiš kaj in kdaj ste jedli, no. Me prov firbca. Pa kok kilc ma Žan pa velikost od oka, da mal primerjam z našim Žigom? Joj, naš Žani je tak suhec, pri 6. mesecih je imel 7 kg. Res pa ni in ni hotel jesti mleka, če se spomniš, sva imela veliko težav. Danes sem ga tehtala in ne morem verjet, sicer kolk je točno, ampak tehtnica kaže ˝že˝ 7800 g, men se zdi veliko, glede na to, koliko se je prej redil v enem mesecu, npr. pri 3. mesecih je tehtal 5800 g, pri 5. mes. 6200 g,.. slabo je napredoval. Po drugi strani, pa glede na to, koliko mi sedaj poje, se tudi ne redi ravno veliko, res pa je, da kaka tudi po 7x na dan. Jedilnik danes: 6.00 - 2 dl mleka 9.00 - 250 ml - sadje (melona, breskev, banana) + piškot + sadna bananina skutka 12.30 - 220 ml Hippove kašice (tiste, ki jo z vodo zmešaš, jest sm jo pa z mlekom ) z banano, prepečencem in kosmiči) - ni blo časa kuhat 14.30 - 220 ml zelenjavne juhe (čebula, sladko zelje, bučke, korenje, krompir) 18.00 - 220 ml medolino 19.30 - malo čajčka in je zaspal.