Barči78
|
Jutro, Evo, naš Žani je že nazaj zaspančkal, sej bi jest tudi, ko pa je tako grozno vreme. sedež - mi smo ga tudi že dali v drug sedež in sicer v Nejinega Maxi Cosija, pa ga imamo kar skoz v ležečem položaju, pa moram rečt, da notri zelo lepo sedi oz. leži, pa še uživa v vožnji, ker lahko gleda naokrog. Neji smo pa kupili novega od 9 - 36 kg Starlighta SP, pa še v tem Žan zelo lepo sedi, samo se mi pa zdi vseeno malo prezgodaj, ker le ne gre v tako ležeč položaj kot Maxi cosi. Tejčica - verjamem, da bi ti pasal en miren večer, sej je meni tudi, glih zato NISEM šla pomivat stanovanja , sem si rekla, dost mam, sedela bom in NIč delala, lenoba, a ne, me pa zdele čaka. Jutri imamo pa krst, a lahko neha dež padat, plis. dskubin - a je vaša tudi tko drobna? Kolk pa tehta? Ja, naš Žan tko čudne položaje obere, da se sam komaj ven odvije , drugače pa zelo rad plazi po stanovanju, mu je Neja zadnjič prinesla 5 divjih kostanjev, ma jih je lovil eno uro skup, pa naprej potiskal, pa za njimi, prov hecen je. Nič, voda vre, grem kofe zakuhat.