Lejci
|
Jutro! Hvala vsem za nasvete glede mesa, bomo začeli verjetno s puranom, naš P tudi priporoča telička in žrebička . Kot pri tebi Meaa. edin za pujsa nisem slišala. A vidla si nas, kako jo razvajamo Kaj pa naj, če tuli kot zverina... Pol jo pa neki časa nosim - hočem rečt moj nosi, pol je pa ok. Tvoj je res fenomenalen babysitter, za crknit Vrečka za lulanje hvala dskubin za navodila, zdej nam je 2x sicer uspelo namestiti vrečko, ampak končen rezultat je bil mokra plenica. Prvič mi je zaspala, pa je verjetno zato šlo mimo, drugič pa nimam pojma. Ampak bo nam že ratal slej al prej Hmmm, ne vem kako majo to P s pregledi, mi tudi nismo pobiral rozin niti česarkoli podobnega, pregled kot pregled z izjemo napotice za laboratorij - se pravi te vrečke za vodo in pa kri iz prstka. Termometer mi imamo lanaform, pa sem bolj tko-tko zadovoljna. Res se moraš navadit (naučit) merit z njim, za na hitro je super, sploh recimo če spi. Po drugi strani pa ji jaz tudi po 4x merim, ker nisem čist 100% ali ma vročino in ali je sploh prav pokazal. Pocka jaz tako skuham juho: na olju (minimalno) prepražim na zelo drobne koščke čebulo, potem pa dodam nasekljano zelenjavo (korenček, bučka, brokoli, cvetača, koleraba...) in zalijem z vodo. Dodam malo soli in lovorjev list, na koncu pa zagostim z 1 žlico polente. Del na koncu zmiksam, da je bolj kremasta, primerno tudi za v zamrzovalnik. Dobra ji je tudi korenčkova, namesto lovorjevega lista dam svež peteršilj in od zelenjave le korenje. Ostalo enako pripravim. Kati, give me five, carsko!!! - sem mojemu povedala, pa je totalno navdušen Tole je pa naša nova pridobitev, Ines je totalno navdušena: