|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.10.2007 22:50:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Kati - zgleda da bom mogla mojga večkrat pustit samega s tamalim. Klical me je v 2eh urah 12x. Na koncu je dal telefon na spiker in hotel, da se pogovarjam z Lanom, da  bo on lahko šel pod tušuser posted image Jaoooo!

O, šit! A je možen user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11651
4.10.2007 22:51:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Obalke, a ste vse v novem diskontu? ADIJO PAMET, folk ni normalen!!!!

A mamo kakšen nov diskont tu dol?

Ja, v Kp. Dons so se tok rinli not, da so nekateri krvaveli...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11652
4.10.2007 22:51:56   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Na koncu je dal telefon na spiker in hotel, da se pogovarjam z Lanom, da  bo on lahko šel pod tušuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa originalna.

Neposredna povezava do sporočila: 11653
4.10.2007 22:53:11   
tejčica

O bože mili. Kater diskont pa? 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11654
4.10.2007 23:06:09   
thaiss

O bože mili. Kater diskont pa? 

pojma nimam kaj je zdej to, dej Kati razjasni me!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11655
4.10.2007 23:08:22   
skačica
čer!

Kati- kaj ste ga kupili? Kok si ga plačala? 230 eurov? Mi ga bomo tudi, ampak moj teži, da mormo najprej tega prodat, ker ne bo zbiral vozičkovuser posted image . Mi je res všeč, izkušenj drugih pa nisem nikjer našla, ker v Sloveniji jih je bilo do sedaj bolj malo ali nič.

Pikca- čestitke tvoji lepotički za RD in superca, da ste zadeli z darili.user posted image

cv105-user posted image user posted image user posted image  ti si pa faca. Se je prekucnil?

termometer: Mi imamo OMRON-ovega, ušesnega. Jaz upam, da kaže pravuser posted image .

meso: Jaz ji še ne dajem, mislila sem, da bom začela s piščancem,. no sem si premislila in bomo začeli s puranomuser posted image . Da bi pa z mladim prašičkom, se mi zdi pa res čudno.
Je rekla tašča, da me je iskala patronažna, da mi pride predavat o GH. Japajade, lahko jo jaz kaj naučimuser posted image , se mi zdi malo pozna.

slumpo- morda dobra ročna urauser posted image  Jaz sem do sedaj mojemu kupila že dve, taka je bila njegova želja. Pa tud jaz sem mu prstan pa kaj jaz vem kaj še vse. V vseh teh letih..... enkrat sem mu naročila torto, noter so vdelali zlato zapestnico in potem je on dobil ravno tisti kos, kjer je bila.... enkrat sem mu kupila dober parfum, marsikaj sem že pozabila, zlata verižica...

tejčica- s to burjo si me pa nasmejala in s temi smeškiuser posted image

meaa- ta je pa dobra, da bi ti ga dal na telefon, da z malim čvekaš, da se on lahko tuširauser posted image . Da dol padeš.

Jaz sem danes po kar dolgem času spet obiskala LP in njenega Žigca, ki je prav čeden fantek. Smo se res luštno imeli. Pol sem šla pa še mal k moji mami, dol je prišla tud sestrična, ki ima mesec mlajšega sinčka od naše Ize in sva mal čvekali. Vmes sem skočila še v tisto luštno trgovinco, kjer imajo vsemogoče od PUPE in Iza je spet dobila prekrasen žameten klobuček. Je tko cort v njem. Bom enkrat nalepila slikco.

posodice- ne, nisem ji kupila teh posodic dskubin, ampak ene čisto navadne posodice, ki se lahko zlagajo v stolp, stanejo pa 4 eure in drobiž.

KATI- kok gre pri Mutsyju naslon nazaj? Skoraj do ležečega?

Grem še mal po netu brskat.

Neposredna povezava do sporočila: 11656
4.10.2007 23:10:09   
tejčica
Sem šla zdej prov na 24 ur brskat, sam to ni bilo v Kp. Tuki imamo Hofer že od začetka.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11657
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 23:17:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11658
4.10.2007 23:23:23   
tejčica
Slumpo, midva glede daril nič ne komplicirava. Kakšna malenkost če se kaj rabi ipd. Jaz sem mojemu letos (tudi za 30) naštimala eno košaro in dala notri šampanjec in 30 milk. Jih res obožuje in skoraj vsak večer eno zmaže. Sicer nič posebnega, ampak druge ideje nisem imela, izpadlo pa je user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11659
4.10.2007 23:43:53   
cv105
cv105- ti si pa faca. Se je prekucnil?

ne, ni se prekucnil ... sem ga mogla fejst namatrat, da se je zbudil ... in pol je spet nazaj zaspal ... ja, pri nas se ta ruzak ful obnese ... user posted image user posted image user posted image

meaa - ti kar večkrat organiziraj moške urice ... se bosta že navadla user posted image
kati - luštna izbira user posted image  jest bi tut
pikca - eno user posted image  za Živo
lejci - pa pa nazaj user posted image
tejčica - si mi gušt po milki nardila ... takoj bi napadla vseh trideset user posted image

no, moja moška spita ... jaz sem pobrisala po tleh, šla pod tuš, na rr in zdaj spat

nočko

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11660
5.10.2007 7:32:09   
tejčica
Žiga (Sezam), Vita (urskas) in user posted image  od klavdyk, user posted image  za 7 mesecev.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11661
5.10.2007 7:42:33   
draja
Čestitke Žiga in Vta!!!!

Jutro!

Evo nas že pol ure pokonci. Živa me je trikrat zbudila ponoči, mož pa mal večkrat s svojim premetavnajem in tatvinami mojega kovtrauser posted image . Ma sem vseeno naspana in dobre volje!

Včeraj zvečer sem pa sama sebe v smeh spravila, ko sem se spomnila,kako mi je bilo včasih bad, če sem pred spanjem kaj pila in sem morala potem ponoči ENKRAT vstati in iti na WC user posted image . Kolk mi je bilo hudo jauser posted image . Evo, lahko sama sebi zdaj tole naredim: user posted image .    

Sem pozabila povedat, da se je včeraj mami vrnila iz toplic in bova z Živo zdaj veliko pri njej, saj absolutno ne sme na nogo stopit in je mal težko karkoli narediti doma, če si na dveh berglah.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11662
5.10.2007 8:00:37   
erna14
jutro

dons mam pa tok laufanja grem po plenice v btc,pa ma bom okrog laufala po cp-u tko da fajn se mejte pa pihajte naprejuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11663
5.10.2007 8:11:42   
pocka
jutro, spali smo bolj tako tako, to pa zato, ker sem se včeraj nekaj hvalila, prav mi bodi

Čestitke slavljenčkom! user posted image
meaa - ta tvoj dragi je pa res faca, svašta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kati - lep voziček, zdaj boste pa pravi frajerji

cv105 - ta z ruzakom je tudi dobra user posted image user posted image user posted image

termemetri - punce hvala za odgovore, v glavnem najboljše,da ostanem pri navadnem digitalnem in to je touser posted image

meso - nam so tudi rekli(P in v alergološki) naj začnemo s piščancem in zajcem. Svinjsko sem mi zdi pa malo čudno...povsod piše, da je pujsek zadnji na vrsti od mesa.
tejčica - želim vam, da boste čimprej uspeli zamenjati ta okna. Taja je boljše, ji moramo še zmerit vročino, ma mislim, da je nima, joooj naj tako ostane. Če bo dane s spet visoka, moramo nazaj k P.user posted image

tinaaja - vvvvrrrnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

pikca - super, da je bila Živa zadovoljna z darili in, da ste lepo praznovali

encijan - mi na pregledu nismo dobili vrečke za lulat, smo pa dobili napotnico za laboratorij, ampak samo za odvzem krvi, aja pa rozine smo pobirali, pa kocke držali, eno, pa dve, v vsaki roki eno, pa .....

juhce - še enkrat, kako kuhate juhice,a nobena ne kuha juhic tamalim? Dajte mi prossssimmmm kako idejo kako se lotit zadeve.

Ajde, šibam, moram it avto registrirat, pa malo k frizerju franze popravit, pa v trgovino, pa.......bo moj Tajo čuval ta čas. user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11664
5.10.2007 8:24:06   
thaiss
user posted image

Vse naj naj ŽIGA in VITA  user posted image

draja  user posted image  da bo mami čimprej vredu!!

erna ne preveč zapravlat

juhice - nismo še probali

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11665
5.10.2007 8:30:58   
sezam
Hvala za čestitke. Izvolite. user posted image

In seveda čestitke tudi drugima dvema slavljencema!!!!!

Kako se tile meseci obračajo user posted image

Sem tudi že dobro uro pokonci. Sem že Ano spakirala in odpeljala v vrtec. Danes je že šla malo rajši. Ampak zanimivo, problem je samo it in tam ostat, potem pa naprej nobenih problemov več. Je vzgojiteljica rekla, da se potem lepo zaigra. user posted image

Drugače sem pa tudi malo neprespena. Se je pa Žiga danes ful zbujal.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11666
5.10.2007 8:31:38   
draja
Pocka mi sicer še ne kuhamo juhic imam pa tukaj par receptov za juhice, ki mi jih je enkrat Tinaaja poslala:

RECEPTI ZA ČISTO PRVE OBROKE PO 6- MESECU
JUHE
Juha je lahko samostojna jed ali pa jo uporabljamo za zalivanje drugih jedi. Meso damo vedno kuhat v mrzlo vodo. Juha mora biti bistra, maščobo ki se nabere na vrhu odstranite.
Na tržišču je ogromno že pripravljenih jušnih koncentratov, toda le teh se moramo pri pripravi hrane za dojenčke in alergične otroke izogibati. To pa zato, ker vsebujejo pretirano količino soli in lahko vsebujejo snovi, ki sicer niso navedene na embalaži, ker so jih uporabljali v procesu proizvodnje (npr. pšenično moko). Ko pripravljate jušni koncentrat, ga skuhajte večjo količino in ga zamrznite za kasnejšo uporabo. Domač jušni koncentrat imamo lahko zamrznjen največ tri mesece.

PIŠČANČJA JUHA - po 8. mesecu

1 cel piščanec, 6 šalotk ali 1 velika čebula, 2 korenčka, 2 stebli zelene, 1 porov beljak, polovica majhne kolerabice, 1 lovorov list, šopek jušnih začimb: žafranika, drobnjak, por, sol, zdrobljen list zelene, peteršilj, 1 strok česna
Piščanca razkosajte, dajte v velik lonec in dodajte vodo do 1cm pod robom. Začinite ko zavre. Olupite in nasekljajte zelenjavo in stresite v lonec, ko zavre. Kuhajte v napol pokriti posodi 2 uri. Juha naj zmerno vre. Med kuhanjem s površine posnamete maščobo. Juho precedite in ohladite. Ko je ohlajena, odstranite strjeno maščobo. Juho takoj uporabite ali pa ohlajeno nalijte v jogurtove lončke ali lončke od otroške hrane in zamrznite. Lahko jo nalijete tudi v vrečke za ledene kocke in zamrznete.
Koščke mehke zelenjave lahko porabite za kašico, vendar takšna, dolgo kuhana zelenjava nima kakšne velike prehrambene vrednosti. Piščančje meso, zelenjavo in juho lahko zmeljete v kašo za obrok ali za zamrznit v manjših posodicah. Kuhanega piščanca lahko uporabite tudi za piščančjo solato.

ZELENJAVNA JUHA - po 6. mesecu

1 velika čebula, 2 korenčka, 1 por, 3 stebla zelene, 1 manjša kolerabica, 1 šopek jušnih začimb
Narezano zelenjavo dajte v lonec in dodajte začimbe. Prilijte vodo in pustite vreti v napol pokriti posodi vsaj pol ure. Juho precedite in pustite, da se ohladi. Juho takoj uporabite ali zamrznite v manjših lončkih (lahko od jogurtov ali skute). Lahko jo nalijete tudi v vrečke za ledene kocke in zamrznete. Koščke mehke zelenjave lahko porabite za kašico.
Piščančjo in zelenjavno juho lahko uporabljamo kot jušno osnovo (fond), ki ga lahko pripravimo na zalogo.
KORENČKOVA JUHA Z RIŽEM
2 velika korenčka, 1 srednje velika čebula, pol skodelice riža, pol litra čiste piščančje ali zelenjavne jušne osnove, malce peteršilja, sončnično olje
Drobno narezano čebulo pražimo na olju, da porumeni. Dodamo narezan korenček in dušimo 5 minut. Dodamo riž in zalijemo z juho. Pokrijemo in kuhamo do mehkega. Kuhano pretlačimo in potresemo z drobno narezanim peteršiljem.

ZELENJAVNA JUHA
1 l čiste piščančje juhe, 10 dag cvetače z listi vred, pest graha, manjša kolerabica, manjša čebula, 1 gomolja zelene, 2 korenčka, žlica riževe moke, žlica olivnega olja, 1 žlica domače paradižnikove mezge, sol, poper, peteršilj, bazilika
Oprano in narezano zelenjavo skuhamo v čisti juhi. Na olju svetlo prepražimo moko, zalijemo z malo hladne vode in vlijemo v juho in vse skupaj skuhamo do mehkega. Dobro pretlačimo ali zmiksamo in na koncu postrežemo potreseno z drobno nasekljanim peteršiljem.
Nasvet:
V zelenjavno juho lahko preden jo postrežete, po želji dodate 1/2 žličke suhega kvasa. Juha bo tako obogatena z vitaminom B in tudi okusnejša.

JUHA IZ PROSENE KAŠE
1 l vode ali čiste piščančje juhe, 2 žlici koruzne moke, 4 žlice riževega mleka, pol skodelice prosene kaše, peteršilj, drobnjak, lovor
Proseno kašo namočimo in skuhamo do mehkega. V vodo ali juho damo lovor in zavremo. Medtem naredimo prežganje iz moke in dodamo juhi. Ves čas mešamo. Dodamo kuhano proseno kašo in riževo mleko in še malce pokuhamo. Potresemo s peteršiljem in drobnjakom.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11667
5.10.2007 8:33:33   
Barči78
30 milk

Tejčica - jest bom tud kmal 30 user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11668
5.10.2007 8:36:22   
Barči78
juhce - še enkrat, kako kuhate juhice,a nobena ne kuha juhic tamalim? Dajte mi prossssimmmm kako idejo kako se lotit zadeve.

Jaz mu vedno na tak način kuham:

na olivnem olju prepražim čebulo, potem pa dodajam različno zelenjavo, kar mi pride pač pod roke, včasih dodam riž, včasih dam vmes malo več krompirja, včasih tudi meso vmes zakuham, kot npr. obara, govejo in kurjo juhico skuham tako kot za nas, mogoče malo manj soli,....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11669
5.10.2007 8:37:59   
dskubin

Kdaj, kje, kdo user posted image . Pojma nimam, kaj se dogaja pred mojim nosom.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11670
5.10.2007 8:41:37   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Kdaj, kje, kdo user posted image . Pojma nimam, kaj se dogaja pred mojim nosom.

Do konca preber pa ti bo vse jasno.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11671
5.10.2007 8:50:48   
tejčica
Uuuuu, sem nekaj pozabla napisat. Nos se mi je odpru user posted image , tako da spet voham kdaj ima mali drekca v plenički.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11672
5.10.2007 8:50:58   
Barči78
Juhice - imaš tudi na RR nekaj receptov za dojenčke, če pa želiš, ti lahko pošljem po mailu paparico in še nekaj receptov, če jih slučajno še nimaš

Termometer - mi imamo Actiwave 4 v 1, pa zelo hitro pomeri, samo na čelo pristaviš in pokaže, lahko pa zmeriš tudi v ušeskih.

sezam - pri nas je isto, danes spet ni jokala, potem pa je en fantek prišel ves objokan, ravno ko sva obuvali copate, pol pa seveda, šobica, pa jok, ko sem pa zunaj pogledala skozi okno, je sedela pri vzg. in nič jokala, baje isto kot tvoja, se lepo zaigra in nič ne joka cel dan.

tejčica - a ful piha v vašem koncu, ker naj bi šla Neja popoldan na morje, pa ne vem pol, če je taka burja

Čestitke današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image

Hofer - a se je že odprl v Lj, al kaj, nič več ne spremljam, pa da je bla taka gužva, enim se pa res da.

meaa - zdej sem se pa res nasmejala, k si kar predstavljam tamalga, kako buli v telefon, pa študira od kje ta mamični glasek prihaja, bogi zbegan otroček user posted image

Zobek - no a vam povem kje sem našla bulico pri Žanu včeraj, zgleda kot bi bila trojkica zgoraj, ampak mislim, da je dvojka desno zgoraj (najbrž bo mal lufta med zobmi), jest pa tko skoz gledam kdaj bosta enkici ven pokukali user posted image . Upam, da mu kmalu predre, samo zanimivo, nič ni siten, spi normalno, samo kaka pa po 7x na dan user posted image

Zdej grem pa kavico skuhat

Čao

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11673
5.10.2007 8:52:02   
tejčica
Barči,user posted image , a si  še vedno tak potrošnik milk.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11674
5.10.2007 8:57:18   
thaiss
Barči ni burje user posted image  user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?