|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.10.2007 14:58:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
se kr bojim kaj bo k jih bo odpru..k smrdi po svicu, da skoz klucavnco ven zaudarja user posted image user posted image user posted image

hahhahhhahhahha user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11601
4.10.2007 16:08:11   
Anonimen
Jst sem pa od lepotenga spanca - pa se mi vidi, ker sem si čupo zaležala da je joj!

KAti, tudi jaz bi za recept kako zaspijo sami od sebe, ampak se mi zdi, da smo ga že preveč razvadili z nošenjem po rokah. Zaspi samo tako in mogoče, mogoče v avtu. V vozičku pa se mu preveč dogaja, da bi on spal.

Encijan, zarad kostanja... če si ga par jih pojedla in ni bilo panike, pol ga po mojem lahko tud več poješ. Ker če bi imela reakcijo bi se pomojem takoj videlo - že po par kostanjih.

Lejci - meso; najprej s perutnino (belo meso) - meni piše kao 6.mesec (sem nekje dobila), in pa pa teletina, zajec - 7.mesec.

Tolk zaenkrat...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11602
4.10.2007 16:16:27   
cv105
ali ima kera predlog kaj možu kupit za 30 let????

Jaz sem našmu takrat kupla zlat prstan, tak dost širok, sam če ga tvoj ne mara nosit (eni še poročnih ne nosijo)

jest sm mojga peljala na tajsko masažo v portorož, pa bon za tolk jurjev kolkr let v eni športni štacuni za smučarsko čelado

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11603
4.10.2007 16:20:17   
cv105
usa usa usa sa pipi duga carapa...
2. usa usa usa sa pipi duga carapa
3. usa usa usa sa pipi duga carapa

do vec pa ne pridem k sem slon

user posted image  - ti pa zmeri veš, kaj je treba rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11604
4.10.2007 16:33:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Thaiss - kako ne veš, če bi šla ven?! Mi te že od 9h čakamo na Kp plaži!!!

lumpe ste, sama sem kafetkala!!!

draja - svoboda izražanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejci bravo Ineski za PA PAuser posted image

KATI jaz se dala paradajz skupi z zelenjavo kuhat, ko je olupek popokal sem ga olupla in pustila samo `meso`

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11605
4.10.2007 16:44:21   
dskubin

U, kako si huda. A danes pa ne bo nič objemčkov user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11606
4.10.2007 16:46:13   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

U, kako si huda. A danes pa ne bo nič objemčkov user posted image

nič objemčkov in poljubčkov, danes vas ne maram več!!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11607
4.10.2007 17:00:22   
slumpo
kostanj...jaz se ga ne upam jest...ta tok že mene napihne..kaj bi blo šele pri tamalem...

mali danes še vedno na 220 prkloplen....noro kako me roke bolijo od njegovega brcanja in skakanja in...ja pa na noge se tudi naš že postavla...

dejte ženske še kakšno izvirno idejo za rojstni dan za 30 let za mojega moža....

naomi..pridi to sem jaz včasih ful rada skakala bove skupi...se bo vse treslo..

ps....ali kera ve kje je žabika

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11608
4.10.2007 17:04:37   
dskubin
dejte ženske še kakšno izvirno idejo za rojstni dan za 30 let za mojega moža....

Sebi kupi kako seksi spodnje perilo (če on že itak vse ma), pa mu naredi show

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11609
4.10.2007 17:10:34   
pocka

ps....ali kera ve kje je žabika

to sem se tudi jaz že spraševala user posted image

kati - bučke (trgovinske), jaz jih ne lupim, paradajza pa še nismo probali

naomi - sem se tako nasmejala zaradi tega vašega majstrauser posted image

Vročina je naši Taji padla, upam,da tako tudi ostane. Zdaj papa z očijem banano in hruško. Se čuje neke krike iz kuhinje.user posted image user posted image

Vprašanje oz. par vprašanj:
- kako pripravite juhice za vaše sončke - rabim kako idejo
- termometer - nujno rabimo en termometer, s katerim lahko izmerim vročino brez, da bi jo morala buditi, slačiti,...te dni, ko je imela tako visoko vročino, sem jo ponoči tudi merila, da nebi preveč narasla in to je bilo skoraj neizvedljivo brez, da bi jo zbudila. V glavnem rabimo en dober digitalni termometer, za čelo ali uho. Če ima kakšna kak dober predlog, se priporočam.

mala zahteva zizo, TAKOJ.....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11610
4.10.2007 17:38:42   
erna14
thaiss-zakaj pa mene nisi povabla pa bi jaz prslauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11611
4.10.2007 17:44:34   
Naomi
...zadeva majstr...me je ze zacel posten skrbet, da se ni u lastnem smradu svica zadusu, k ga se neki casa ni blo ven...sama pa nisem tok adrenalinski tip, da bi odpirala vrata...no pol je le prsu, se dobr da sem bla u dnevni in reku, da je naredu...ufa...matr jest u talem casu ze rocno radjator izdelam, ne pa da ga sam zamenjam user posted image user posted image
...tasco tasta in moza z otrkom se poslala ven na zrak user posted image , ga mal rabjo...ker tast je pa dal izjavo leta...in pokazem tole zadevo k jo je Svit dobu in recem no u temle bo pa Sviti letos darilca nosu...
http://www.mamasandpapas.co.uk/product-s0003592/type-s/

...tast pa, kok pa to stane?...ja je pa lep pa mehek pa kvaliteten, se ne bo znucu cez zimouser posted image user posted image user posted image ...mu ni potegnl, da je za spesl okejzn user posted image ...no, mi2 z mozickom sva se sam spogledala...user posted image
takle mamo pod naso streho user posted image
...Dajadada, se zmer mam u glavi tist k si rekla nej mal pokazem kaj smo kupl, da vam idej ne zmanjka...pride tut to na vrsto, sam more se mi dat linke zbrskat...da naus pol rekla, da Naomi pa noce odgovarjat na prasanja user posted image user posted image user posted image
...no, kwa pa srecanje...a bo kej?user posted image user posted image user posted image user posted image

mama Naometa vas pozdravlja...
p.s. grem Mercator naroct...sam ne 2 steki mleka tko k Kati ( k nas Svit ga se ne pije) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11612
4.10.2007 17:57:03   
Naomi
aja se 35 strani, hmal bo pa 34 user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11613
4.10.2007 18:00:27   
pocka
naomi - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11614
4.10.2007 18:31:30   
slumpo
termometri....to je pri nas tudi uganka..katerega še kupit da bo vsaj točno pokazal...mi jih imamo že več kot lekarna pa so vsi za en k...na koncu lih steklenga v rit tlačimo tamalemu pa tudi če ga zbudimo...vsaj vemo pri čem smo...
imamo pa tudi romer všesnega ki so nam v lekarni rekli da ta je pa super pa tamalemu sploh ne moreš zmerit vročino ker ma premajhen sluhovod in ne prideš dovolj not in kaže zeloooo netočno..
baje so ok. eni ki jih sam po čelu potegneš in baje pokažejo tapravo temp....čeprav mi je čudno in nič več kot tolkiko ne vem o tem...

kaj je s temi majstri za radiatorje...pr men so prejšnji mesec pazte to 3je pršli menjat en radiator in fino delal 2 uri...ja kriza no

ejla mamice kako imate vaše pikice čez dan...(seveda ko so budni)...nam se bo strgal...če ga dam v stajco tuli, če ga vzamem k sebi tuli, če ga dam v poslo še bolj tuli...skratka on bi plezal in se kar nekaj zvijal in hkrati tulil ker obenem pa še vsega tega dobro ne more...
IN ZATO SE SAM ŠE DERE

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11615
4.10.2007 18:33:03   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Sebi kupi kako seksi spodnje perilo (če on že itak vse ma), pa mu naredi show

ja pa da se mu ta še neizgubljeni špeh pred njim trese....sej bo še lačen ratu revež...mal hladno je zdej sam v spodnjem perilu kuhat..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11616
4.10.2007 18:45:06   
pocka
a ima kdo tega mogoče??? http://www.mimovrste.com/artikel/3080015118/otroski-scan-termometer-lanaform-4v1   Je za kej al je tudi ta za en d...?

slumpo - saj, če kuhaš ti pa ja ni mrzlo, hehe user posted image user posted image user posted image Sorry, ma res nimam ideje, mi še nismo tam.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11617
4.10.2007 19:00:43   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

a ima kdo tega mogoče??? http://www.mimovrste.com/artikel/3080015118/otroski-scan-termometer-lanaform-4v1   Je za kej al je tudi ta za en d...?

slumpo - saj, če kuhaš ti pa ja ni mrzlo, hehe user posted image user posted image user posted image Sorry, ma res nimam ideje, mi še nismo tam.

mi ga mamo, sam mors res znat mert...sploh usesa...za na celo je pa cist ok za hitre izmere...pri nas kaze + - 0.2 razlike...
men je za 1x ok...je pa res, da se nismo mel resne zadeve...user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11618
4.10.2007 19:03:32   
draja
Pocka mi ga imamo in je za en k... Edina koristna funkcija je temperatura sobe. Na čelu sploh čiiiiiiist narobe kaže, v ušesu pa malo bolj približno, ampak še vseeno narobe! Stran vržen denar. Mogoče bo, ko bo Živa večja v redu za v ušesu merit, zdaj je pa neuporaben.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11619
4.10.2007 19:05:39   
draja
Naomi kako hudiča vam pa uspe na čelu kolikor toliko pravilno izmeriti???? A ga večkrat potegneš al držiš al kako hudiča????

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11620
4.10.2007 19:08:13   
Naomi
ma k zapiska potegnem pa je... res kukr sem rekla dobr izmeri...tiste o.2 me sploh ne moti...mogoce je pa vas kej fous...a keri tut slabo kaze??...za uho mors bit pa natancen...in direkt pocilat...ampak celo nej bi blo pa ok...sem tut na men probavala pa s klasicnim pa na mozicku..pa je kr drzal...
...prid na instrukcije :>

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11621
4.10.2007 19:29:54   
sezam
draja - saj dans sva samo izvide odnesla, tako da ni bilo kaj pričakovati. Gledee uvajanja GH, pa so mi samo rekli, da naj pač uvajam postopno, gluten in mlečne izdelke pa čimkasneje. Pa danes je P rekla, da naj probava čimdlje zdržat na mojem mleku.

Encijan - jaz jem kostanj in ni nobenih problemov. Sem ga tudi že pri Ani in je bilo vse OK (Ravnokar diši iz kuhinje user posted image )

Lejči - meni je patronažna rekla, da je najboljši za začetek zajec, nato pa puran, teletina, skratka meso mladih živali. S piščancem pa nič hiteti

kati - tudi jaz ne lupim bučk user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11622
4.10.2007 19:39:51   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ljuba moja erna, tudi ti si bla povabljena, naslednjič dobiš priporočeno vabilo!!! Me prav zanima kakšen izgovor boš spet imelauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11623
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 19:45:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11624
4.10.2007 19:48:24   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ljuba moja erna, tudi ti si bla povabljena, naslednjič dobiš priporočeno vabilo!!! Me prav zanima kakšen izgovor boš spet imelauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ti mene ne marasuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?