dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Samo eno vprašanje - zakaj se pa tiste, ki bi se rade dobile za vikend ne zorganizirate?. Zato, ker se je javila tinaaja, ki ji je šlo to dobro od rok in smo se po dogovarjanju skupno odločle za 6.10., to datum je odgovarjal največim, čeprav so nekatere že takrat vedele, da takrat ne bodo mogle prit. Ampak sej vseh itak nikoli ne bo, to je popolnoma razumljivo. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Jst itak nimam pojma kwa se je zadnjih 14 dni dogajal, ker nas ni blo. Sam napisla sem, kdaj in kje se dobimo, tko kot vsak teden (VEČKRAT), pol pa se je kr začel fajt kako smo se same iste dobile na tem srečanju. Oprostite punce, ampak za moje pojme to ni blo THE srečanje. Je blo vsakotedensko srečanje na katerega ste pa tud vedno vabljene prav vse! Je pa res bilo vabilo res pisano na podlagi unega posta "zmente se, če ma kera še voljo" iz česar sem razbrala, da ste očitno mele mal nazaj nek fajt zarad tega in da itak niste NIČ zmenjene. E, **** zdej, kaj novga ne zvem. 2 meseca je tekla debata o tem, da se dobimo 6. oktobra (to naj bi bilo uno THE). Zdej pa, če sem jaz narobe razumela, da se je zadnja 2 tedna (oproščeno ti je, ker te ni blo) glih slučajno prestavlo na dan, k si ga čist slučajno (in ne vede, kaj se je 2 tedna tle dogajalo) ti omenla, ****. Res. Žal, ampak očitno pa nisem bla edina, ki sem pomotoma mislila, da naj bi biloravno to THE srečanje. Moram pa povedat, da nisem tle, da bi se prerekala, ampak samo izražam svoje mnenje, kot tudi vse ostale. In da z velikim veseljem preberem vsakršno mnenje, čeprav je ravno nasprotno mojemu. Tako se človk uči, zaradi tega se svet vrti naprej. In vedite, da nam je tudi bolj zunanjim opazovalkam (s tem mislim vse, ki se ne udeležujemo vaših vsakotedenskih srečanj) KRISTALNO JASNO, da če bo ena izmed vas nekaj organizirala, se bo trudila, da bi nas bilo čimveč in obenem, da bi bile ve vse. Sej bi enako naredila katerakoli izmed nas, če bi se srečale na obali, bi tudi me iskale možnost, da bi bile prisotne vse od tukaj. To je POPOLNOMA LOGIČNO in punce, tu vam NIHČE NIČ NE OČITA. IZVIRNO SPOROČILO: Encijan A ve pustite vaše otročke same, da se igrajo na tleh ali pa za par minut v posteljici npr.? Jaz Špele po današnjih dogodkih sploh ne upam več nikjer pustit, razen privezne v stolčku. Danes se mi je v posteljici spet prijela za prečke Pustim jo na tleh, če ni Draža zraven. Umaknem vse, za kar bi se lahko prijela in vstala, čeprav je danes začela v ta namen uporabljat omaro . Dokler ne mine to obdobje sva jo prestavila v prenosno posteljico, vendar vstaja tudi tam in jo moramo uspavat tudi po 2 uri, pa tudi ponoči veselo stoji in gleda ven . Drugače pa jo pustim tudi v stajici, kjer se vsako toliko zvrne in udari na kako igračo, a kaj morem, nekaj mora imet notri za se zamotit. Vstaja pa tudi tam , ampak pade pa res poredko. Nekje pa jo moram malo pustit, cel dan ne more bit po rokah, na kraj pameti pa mi ne pade, da bi jo privezala v stolček, ker bi mala dobila živčni zlom. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 Imam pa vprašanje za vse matere plazečih se otrok: tla so valjda mrzla, mali pa puza po celi bajti ... menda ne bom cele s puzzli obložila ... a ga naj pustim, da se prehladi ... Jaz jo pustim, tudi Draža sem, ker mislim, da se zaradi tega ne bosta prehladila. Ko pa ne more več in obleži - evo, tega pa ne pustim, da bi mi na ploščicah ležala, takrat jo prestavim na puzzle, ali v stajico. Dokler se premika, naj gre, vsaj malo miru. thaiss, veš kaj? Mi tudi tebe, močno močno IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Moje počutje danes je . Že zvečer so se mi sinusi čisto zabili, celo noč sem smrkala in kašljala ko nora, za piko na i pa sem se zbudila še z glavobolom. Čakam da prime tablet, da bom vsaj približno sposobna za akcijo. Joj, kaj ste vse nasedle. To si je izmislila samo zato, da jutri ne bi prišla . Ne, srce, se hecam. Samo da te ni zdelalo sedenje na predavanjih. Upam, da ti medežije čimprej primejo in boš že danes popoldne kot rožca.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.10.2007 10:43:47 >
|