|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.10.2007 13:32:53   
K_a_t_i
A je kera tle, ki ji je otroček čez dan zaspal samo na zizi pa zdej že sam od sebe? Bi prosila za recept. Ni treba na ZS user posted image .
Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11576
4.10.2007 13:33:48   
tejčica
Mekol - kje se to dobi?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11577
4.10.2007 13:35:57   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Punce, dejmo se potrudit in ne pogrevat te teme. Vsaka je povedala svoje mnenje, in prav je tako, ampak kregat se zaradi tega...user posted image  Dejte raj kakšno pesmco zapet, kakšno rizbico narisat, pa kakšen gumintvist skakat, pa bo velik lepš.user posted image  (Mislim da sem jaz kakšen tablet preveč vzela dons.user posted image )

mi se mamo radi,radi radi radi zakaj se nebi imeli radi radi radi,se se bomo imeli...........a bo ureduuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11578
4.10.2007 13:38:02   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Včeraj sem sicer iskala un tepih s cesto, da bi dala uno na tla, k tamali se pol ne drsi, samo ga nisem našla, oz. ne takega, kot bi ga jaz mela. A je kera mogoče kje vidla, da bi ga prodajali na metre? Sej veste, k je poslikan s cvesto, pa hišami,..

Nekaj časa nazaj sem ga vidla v Mercator pohištvu v Luciji. Se pa ne spomnim če je bil na metre ali v kosu.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11579
4.10.2007 13:38:45   
tejčica
Erna, super si!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11580
4.10.2007 13:41:08   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Moje počutje danes je user posted image . Že zvečer so se mi sinusi čisto zabili, celo noč sem smrkala in kašljala ko nora, za piko na i pa sem se zbudila še z glavobolom. Čakam da prime tablet, da bom vsaj približno sposobna za akcijo.

Joj, kaj ste vse nasedle. To si je izmislila samo zato, da jutri ne bi prišla user posted image . Ne, srce, se hecam. Samo da te ni zdelalo sedenje na predavanjih. Upam, da ti medežije čimprej primejo in boš že danes popoldne kot rožca.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, a smo mar zmenjene za jutri???

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11581
4.10.2007 13:43:59   
pocka
dskubin - nisem sigurna, ampak se mi zdi, da sem enkrat videla ta tepih s cesto v Obi-ju na metre.user posted image

Je oči pršu,se gremo malo cartat....user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11582
4.10.2007 13:47:12   
dskubin
Mekol - kje se to dobi?

To je uno belo lepilo (ko se pa posuši pa rata prozorno) v plastični flaši, za les pa papir,.. . Uporabljali smo ga tudi v vrtcu. Dobiš ga povsod, od najboljšega soseda, do Merkurja. So pa kr velike boce, ene pol litra. Čeprav se mi zdi, da sem vidla, da majo zdej tudi ene manjše, da lahko pol pretakaš.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11583
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 13:48:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11584
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 13:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11585
4.10.2007 13:51:25   
Naomi
usa usa usa sa pipi duga carapa...
2. usa usa usa sa pipi duga carapa
3. usa usa usa sa pipi duga carapa

do vec pa ne pridem k sem slon user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11586
4.10.2007 13:51:50   
Encijan
Pikca, hvala za tolažbo. Ja, saj vem, te tabele, pa primerjanje je po svoje brez veze, so me že opozorili na to, jaz si niti ne bi s tem preveč belila glave, pa je P kar takoj rekel, da moramo na gastro, tako za vsak slučaj, da ni kaj v prebavnem traktu narobe. Meni sedaj ne gre z glave, da sva se morali vedno full pogosto dojiti (in se še, šele sedaj z uvajanjem GH se malo pozna in nisva non-stop priklopljeni) in ne morem, da ne bi pomislila na to, da ima Špela slab izkoristekuser posted image ali kaj podobnega. Kura, saj vem. Kaj pa vi, ste Živo morali kam peljat, ali vam ni bilo treba? Jaz upam, da bomo ostali samo pri analizi krvi, če se bo le dalo, bi jaz Špeli ostale matrarije probala prihranit...

Pa še tri cmokce za Živin rojstni dan!

Aja, še eno hitro vprašanje, a je katera jedla kostanj (kuhan ali pečen), ali ga zaradi dojenja ne smemo? Jaz sem zadnjič ene par kuhanih pojedla, pa ni bilo kake reakcije pri Špeli, najest se ga pa ne upam. Me skrbi kako napenjanje ipd...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11587
4.10.2007 13:54:34   
dskubin

Neki se peštamo skupaj na južni Primorski, verjetno, če ne bo dežja. Hodi hitro pogledat!

Mercator, Obi, Creatina,... zgleda, da majo tepih povsod tam, kjer nisem bla. K včeraj sem obnila pol Kopra, pa nisem nič našla user posted image . No, nič hudga, je danes ravno pravšnji dan za cajt po trgovinah zgubljat, samo kaj, ko sem cel dan sama z obema. Če bo scalo bomo mogli bit doma.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11588
4.10.2007 13:55:03   
tejčica
Dskubin, Meaa, tenks. Bom mogla očitno tudi jaz zlepit. Malemu na tleh ful drsi in se ne more plazit, ko ga pa dam na puzle ga pa plazenje sploh ne zanima več. Je bolj zanimivo praskanje puzlov.user posted image  Imamo pa une z živalcami in miljon malimi koščki.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11589
4.10.2007 13:59:15   
tejčica

Neki se peštamo skupaj na južni Primorski, verjetno, če ne bo dežja. Hodi hitro pogledat!

Aha, je bla tema spet na drugi strani in sem spregledala. Sicer pa glede na moje smrkanje in kašljanje ne vem.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11590
4.10.2007 14:00:13   
Lejci
Ojla po dolgem času,

Pred kratkim smo se vrnili z doooolgega dopusta in komaj sledim vsem debatam, tolk dela je doma. Da bi prebrala vseh 100 in več strani za nazaj, ni šans.

Včeraj smo bili pri P, naše mere so 7640g in 68cm, 5 dni pred 7. mesecem. Dobila je tudi 3. pikico, ki je ni opazila, vzeli so ji kri - tudi brez 1 solze, sedaj pa se matram s tisto vrečko za vodo. Mamice punčk, kakšen nasvet, meni ne rata user posted image . Je pa ful dobr preživela reakcijo v primerjavi s prej, vročina le včeraj, pa še to na meji.

Drugače pa se zelo postavlja na noge, če jo pustim v postelji spleza gor, na tleh spleza na karkoli, česar se lahko oprime, prav nevarna je. Me je skrbelo, ker je ful zgodaj, ampak jo je P samo pohvalil.

GH lepo je, počasi bomo začeli uvajat meso - o čemer mami nima pojma, ker ga ne je... S čim ste ve začele?

Celo spimo sedaj malo bolje, približno 2x čez dan in pa ponoči do 6.30, seveda se zbudi od 2x naprej. Je pa še vedno polna energije, jaz malo manj.

In najnovejša novica - danes sem ugotovila, da zna naša Ines pomahati PA PA. me je skor kap od sreče user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 11591
4.10.2007 14:01:26   
tejčica
Zdej moram pa šel mal pojamrat.

Danes so nam že v četrto prišli okna menjat. Prvič so zamenjali okna v otroških sobah, drugič v kuhinji in kopalnici, tretjič jim je nekaj manjkalo in niso mogli dat oken notri in danes so spet prišli samo obrnit na dvorišče.user posted image Okna za dnevno, jedilnico in spalnico so prevelika!user posted image  Pa oni so mere jemali! To ne moreš verjet. In sedaj spet čakamo...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11592
4.10.2007 14:04:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
počasi bomo začeli uvajat meso - o čemer mami nima pojma, ker ga ne je... S čim ste ve začele?

Kuhano belo meso od piške. Nato praženo in zalito v juhi (enolončnica). Zaenkrat samo to. Na začetku je dovoljen še zajček (ne vem, pomojem ma zajec tudi kakšno belo meso user posted image ).

U, bravo za PA, PA! Naš pa da "GIVE ME FIVE" user posted image .

Naomi, a s taščo skačeta gumitvist al kaj user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11593
4.10.2007 14:05:57   
Pikca
A je kera tle, ki ji je otroček čez dan zaspal samo na zizi pa zdej že sam od sebe? Bi prosila za recept.
user posted image nimam recepta na žalostuser posted image  naša 2 zaspita edin še v avtu al pa v družbi očija ali babice (obadva)

encijan, mi smo bili z Živo na 3-dnevnih preiskavah na pediatrični, ko je bila stara 8 mes. niso odkrili nobene nepravilnosti in potem smo imeli kontrole na gastro vsake 3 mesece

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11594
4.10.2007 14:06:24   
dskubin
sedaj pa se matram s tisto vrečko za vodo. Mamice punčk, kakšen nasvet, meni ne rata

Ko jo previješ, jo operi z vodo, ne z robčkom, ker je mogoče masten. Pa nobene kremce ne smeš gor dat. Pa dobro dobro posuši, pol pa prepogni uno belo, kjer se zlepi s prsti na pol in prilepi spodnji del na presredek med ritko in lulico, ostalo pa pol zalepi okoli. Važno je, da spodaj dobro prilepiš, ker če ne bo šlo vse mimo. Sej bo šlo, kako vrečko boš uničla, pol boš pa kr majstr ratala. Sej po moje vejo, da nam to ne gre glih najbolj od rok, pa zato ne vem, zakaj kr oni tam ne namontirajo vrečke, pa da greš ti mal okol in samo neseš pol v laboratorij user posted image . Pr dedcih je to ful bl na izi.
meso - o čemer mami nima pojma, ker ga ne je... S čim ste ve začele?

S piščancem.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11595
4.10.2007 14:22:00   
Naomi
Naomi, a s taščo skačeta gumitvist al kaj .

..tasca kuha kosiu, tamau spi...jes pa gumitvist na stole nataknen skacem user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11596
4.10.2007 14:48:52   
draja
Encijan uuuuu boga Špela. Držim pesti, da ji ne bo treba dati kakšnih mučnih preiskav skozi. Nam tudi sledijo gastro preiskave, če na alergološkem testiranju ne odkrijejo vzroka prisotnosti krvi v blatuuser posted image . Sem bila pa tudi jaz pri 6-ih mesecih podhranjena in 14 dni hospitalizirana - v bistvu na prisilnem hranjenu, ker nisem hotela nič jesti- pa mi danes nič ne manjka!

Lejci dobrodošla nazaj z dopusta, pa bravo Ines za pa pa!

Tejčica u madona pa še taki majstri ja. Držim pesti, da boš kmalu lahko čistila nova oknauser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11597
4.10.2007 14:53:58   
Encijan

sedaj pa se matram s tisto vrečko za vodo. Mamice punčk, kakšen nasvet, meni ne rata

Ko jo previješ, jo operi z vodo, ne z robčkom, ker je mogoče masten. Pa nobene kremce ne smeš gor dat. Pa dobro dobro posuši, pol pa prepogni uno belo, kjer se zlepi s prsti na pol in prilepi spodnji del na presredek med ritko in lulico, ostalo pa pol zalepi okoli. Važno je, da spodaj dobro prilepiš, ker če ne bo šlo vse mimo. Sej bo šlo, kako vrečko boš uničla, pol boš pa kr majstr ratala. Sej po moje vejo, da nam to ne gre glih najbolj od rok, pa zato ne vem, zakaj kr oni tam ne namontirajo vrečke, pa da greš ti mal okol in samo neseš pol v laboratorij user posted image . Pr dedcih je to ful bl na izi.

Mi pa nismo nobene vrečke za lulat dobili, a bi jo morali vsi? Naslednji pregled imamo šele decembra pri 9 mesecih, ko bo tudi revakcinacija.

Pikca, a tko je tole s premajhno težo, joj upam, da se kaj poredi naša Špela oz. da vsaj ni kaj narobe.. Zdajle je pospravila 2 krompirja in malo bučke, zmiksano, a kar gosto, je pojedla cca 190ml, rekordno doslej, očitno bo tudi krompirjevka, ati in mami ga imata tudi rada.

Grem, ker vem, da me mate za dons že poln kufer!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11598
4.10.2007 14:53:59   
K_a_t_i
Še dve vprašanji za kuharce - bučke - a jih kera ne lupi? Une štarcunske, da ne bo pomote. Paradižnik - a je kera že dala neolupljenega? (no, če ga je sploh že kera dala user posted image ) Jst namreč delam kurje juhice pa vse to lupim pa no sej, bučka še gre, sam paradižnik je pa sranje....

IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
Mi pa nismo nobene vrečke za lulat dobili, a bi jo morali vsi? Naslednji pregled imamo šele decembra pri 9 mesecih, ko bo tudi revakcinacija.

Mi tudi ne. Pa tudi nobenih rozin ni pobiral ali kaj podobnega... Nič od nič.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.10.2007 14:54:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11599
4.10.2007 14:55:20   
Naomi
...no sej...majstri...nam pusa radiator ze slab mesec u kopalnci...pa je dons reku da ma cajt...je reku da bo prsu ob 10h, sem ga skenslala, ker nisem mela namena viset not cel dopoldne zarad njega...pol je reku nej ga poklicem k se vrnem iz sprehoda...in ob 12h rece da pride cez 15 min...jasno je prsu ob 14h, svit je kot se spodobi tudi lih minuto pred tem zsapal...in pol uleti k konj..mu vrata zmuznejo iz rok..k je radiator dol daju mu je neki padu...no, se dobr da otrok trdno spi...sem kr rekla ce loh mal bl nezno, ker je otrokov spanc drgaocen...ja jebi ga...in se zdej roari po kopalnici...sem rekla nej zapre vrata ( kopalniso mamo res mejckeno) in se kr bojim kaj bo k jih bo odpru..k smrdi po svicu, da skoz klucavnco ven zaudarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?