|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.10.2007 21:50:31   
thaiss
dajadada - ti zavidam, pa ne čevape ampak 4 mladceuser posted image

ANJA - imam temo za obdelat...Jutri ob 9h srečanje marčevk na koprski plaži...brez izgovorov!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11526
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 21:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11527
3.10.2007 21:51:58   
draja
Encijan Jaz Živo pustim na tleh za kratek čas samo, čeprav hitro zleze do zavese ali kablov. Je pa glih 3 dni nazaj staknila buško - je zlezla s puzzlov na tla na trebuščku in se kar naenkrat ful dvignila na dlani in se odrinila, da jo je obrnilo in je ornk z glavo ob tla treščila. Je res ornk počilo in se mi je ful smilila, ko je jokala. Samo kaj naj, po svoje se mora naučit glavo pridržat ko jo zasuka. Mal kruto, ampak...
Imamo pa tudi stajico, ki pa je še nismo uporabiliuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11528
3.10.2007 21:52:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

tinaaja a za to kasico si takrat pritozbo pisala?? http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20071003_3106806.php

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to!!! sam slika je napacna.. mehrkorn je kasica..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11529
3.10.2007 21:53:49   
Naomi
...se 38 ...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11530
3.10.2007 21:54:58   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Stekleni ribežen imajo v Šparu. Moj je izginil neznano kam, tako da grem v kratkem po novega.

Kaj se izgovarjaš, v črepinje je šeluser posted image

user posted image  user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  TINAAJA  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11531
3.10.2007 21:58:31   
tejčica
Helooooouuuuuu bejjjjjbeeeee! Sem vas na hitro preletela in vidim da ste ful na obratih. A vas že luna lovi?user posted image  Temo srečanje sem jaz že obdelala in me ne vpletete več not.

Jaz sem bila danes spet pridna študentka. Vse v redu in prav, sam rit me boli.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11532
3.10.2007 22:05:40   
thaiss
pridna Tejčicauser posted image   user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11533
3.10.2007 22:31:21   
skačica
čer!

Končno mal časa za RR, ampak vidim da ste čez dan obdelovale čudne temeuser posted image . Jaz mislim, da ne rabim pisat opravičila zakaj me ni bilo na kofetkanje in zakaj sem pa danes šla na srečanje. ker je bilo vseslovensko in so se punce pripeljale tudi iz MB in smo se res vse našle na kupu oz. velika večina in smo se imele prav fajn. Če bi se na RR udeležile punce iz vse SLO, bi bila tudi jaz zraven, sem tudi do Arboretuma našlauser posted image  Zaključena temauser posted image  

Draja- super za mereuser posted image , sej so čisto ok mere tvoje Žive, tud naša ni nek Rambouser posted image , je pa ravno pravšnja.

pikca- men je pa ŽIva prav luštkana k je tok drobčkena, kje pa piše, da mora bit močnejša? Men je taka cortuser posted image .

tinaaja- kaj je zdaj s tvojim zdravjem? Je kaj boljš? Mene že en navaden prehlad čist povoz tko da te razumem, da si hin.

tejčica- pridna, kar v takem tempu nadaljuj, študentka.

Danes sem malo zapravljala in Iza ima novo bundico pa en tak orn velik plastificiran slinček, ker se z zelenjavo vedno opaca pa posodice, ki se jih zlaga v stolp in eno žogico. Je dans čist zapalila za njo na FT in sva jo mogle kupit.
Na FT je bila full pridna, bila je pohvaljena, da lepo sodeluje in super dela vajeuser posted image . Jaz pa nasmeh do ušes.

Mene pa mika voziček Mutsy spider, sem ga danes gledala v BC in zdaj mojga našteljujem, da traxxa prodava in kupila Mutsyja. Zbirala vozičkov ne bom, ker jih nimam za kaj, zato bi traxxa prodala in tega kupila. Bom vidla.

Grem še mal po netu brskat. Lahko noč.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11534
4.10.2007 7:01:28   
tejčica
Pikca, vse najboljše tvoji princeski Živi za 3. rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11535
4.10.2007 7:28:17   
tejčica
Moje počutje danes je user posted image . Že zvečer so se mi sinusi čisto zabili, celo noč sem smrkala in kašljala ko nora, za piko na i pa sem se zbudila še z glavobolom. Čakam da prime tablet, da bom vsaj približno sposobna za akcijo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11536
4.10.2007 7:51:54   
draja
Čestitke Živa za 3. rojstni dan!

Tejčica ojej, upam, da n ezboliš še huje in se hitro pozdraviš.

Skačica kolikor "poznam" tvojega moža bo mutsy spider kmalu vašuser posted image .

Za nami je pa spet ena tistih groznih noči, ko se je Živa kar naprej prebujalauser posted image . Mah ne vem več, kaj naj temu otroku sploh dam za jesti,če jo po 30 ml kuhane jabolke napenja celo nočuser posted image . Bomo začeli postopno z zelenjavo pa da vidimo, če bo kaj bolje.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11537
4.10.2007 7:54:39   
tinaaja

jutro, kava je ready
user posted image
tejcica, socustvujem s tabo.. jaz sem danes zaenkrat za odtenek bolje user posted image v nos. a bo danes tudi kaj user posted image

Skacica user posted image user posted image za nakupe.. katere posodice in katero zogico??? linke prosim user posted image user posted image user posted image user posted image Me veseli, da si uzivala na srecanju!

Mami od Zive user posted image - a te kaj spomini dajejo danes? Vse naj naj Zivi!!! user posted image

Brina je ze 3 noc spala do skoraj 4 user posted image user posted image user posted image upam, da bo obdrzala tak ritem! res je pridna user posted image ufff sraca je padla, jo do sem voham..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11538
4.10.2007 8:06:24   
Anonimen
jutro

tinaaja hvala za kavico user posted image ....mi smo se pa danes ponoci zbudili samo trikrat in zizali....prava amerika glede na to,da se zadnja dva meseca zbujal na 2uri priblizno...

draja joj upam,da res kmalu najdete nekaj kar bo Ziva lahko jedla brez posledicuser posted image

tejcica ,da se hitro pocajtas pa,da te ne bi prevec zagrabilouser posted image

pikcini Živi vse naj naj za 3velike sveckeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11539
4.10.2007 8:08:07   
erna14
oh ja dobro jutro

in kaj je zdaj zarad srecanja,kaj ste se zmanle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam se no medtem k ste ved tuki glodale sm bla jaz na masazi me je moj tok premasiral da sm se dons k nova razn tega da me hrbtenica krivi mal ampak pustmo detajleuser posted image nas tamal je kao spal v posteljici cca 2ure prebudil se je z jokom ker ni blo not zize in spet smo spali v 3 jah sama sm si kriva
anja-ja kaj pa me nikamor ne povabis user posted image user posted image drugac pa naso zivo pa nc k seb ne vabi k je midva z zigcom ne dava
draja-kje so pa tebe najdle vcer da se te takole prvoscjo,ja boscek
tinaaja-men pomagajo za grlo panthol tableti za grlo kupis v lekarni in so dovoljeni za uporabo med dojenjem so pa za lizatuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11540
4.10.2007 8:08:15   
pocka
Čestitke Živi za 3 velike svečke!

naša noč ok, zvečer je sicer imela 39,5 vročine, sem jo dala malo v banjico pa še malo Calpola, se je boga prešvicala in pol zaspala do 5, ko sva se hranile in pol še malo pančkale do 7. Zdaj se pa igra in veselo čeblja. Je pa spet nekam topla. No še danes, pol pa bi mogla vročina počasi pasti. Držim pesti.user posted image

Včerajšnje teme o srečanju se bom jaz kar izognila, ker se že v štartu nisem prijavila in nimam komentarjev.
draja - ma bogica Živa in ti zraven. Joj, resnično upam, da vama to uredi čimprej, pa da bo lahko jedla brez problemov vse.
tinaaja  - bravo za kašico user posted image
tejčica - pikapoke zate, te popolnoma razumem, se imela vnetje sinusov pred par dnevi, sem mislila,da mi bo glavo odprlouser posted image
skačica - vi si kar privoščite nov voziček, zato pa je dnar, da se ga zapravlja user posted image user posted image user posted image
steklen ribežen - mi imamo tudi tistega, ki ga je še mami za naju z bratom uporabljala

Šibam malo previt, pa obleč, pa vročino zmerit,......

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11541
4.10.2007 8:10:07   
tejčica
Encijan, imaš ZS.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11542
4.10.2007 8:10:53   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

draja-kje so pa tebe najdle vcer da se te takole prvoscjo,ja boscek

Ko bi ti vedla kolk sem te pogrešala - vsaj ena, ki me brani user posted image .

Pocka držim pesti za Tajo, da ji vročina ne naraste spet!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11543
4.10.2007 8:20:55   
tinaaja
Pocka, upam, da se vrocina umiri user posted image

Leina, bravo za super noc  user posted image

Erna, jutro user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11544
4.10.2007 8:22:37   
thaiss
Jutro, obljubjen je bil sonček, pa nič na to ne kažeuser posted image  zdej ne vem al naj se sploh odpravim peš v Koper al neuser posted image

tinaaja hvala za kofetka, pridna Brina za noč!!!
Matia tudi že cel teden prespi celo noč 21-7.30, no okoli 5h papcauser posted image

tejčica user posted image

erna ....opa masaža...

Pocka user posted image   za Tajo
Živa vse naj naj za 3. rojstni danuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11545
4.10.2007 8:54:09   
erna14
thaiss-vsaj enkrat da mate tud vi slabo vreme vam ga prov ptvoscm sm zleht sam kar je pa prevec je pa prevecuser posted image user posted image lohk se mal megle poslm k vamuser posted image
draja-ja ce bi to vedla kok te matrajo bi se se masazi odpovedala pa bi te prsla ze vcer prant packe packaste kako si upateuser posted image user posted image
pocka-upam da vam je padla vrocina,
tinaaja-tudi tebi zelim dobro jutrouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11546
4.10.2007 9:09:22   
Barči78
Ojla,
sam pozdravi, sem tolk vesela, sva šla z možem kar do župnika osebno, pa je samo rekel, a vesta kaj, prpelta otroka v nedeljo, pa ga bomo krstil user posted image . Res sem hepi. Sam kaj naj zdej, dons mamo kao v naši župniji priprave, nas pa ne bo user posted image , a mu javim, ali nas sam ni, ker tist župnik, ki bo Žana krstil je rekel, naj pustim vse pri miru in naj ne drezam. Mah bo že, pravi, da ima itak že dost problemov z župniki, tko da je tole najbrž kaplja v morje.

Oblekca za krst - dobila sem jo v MB, kolk je čeden dečko user posted image  za žent, imamo v MB podružnico in sem tam fanta prosila, če bre v BC in kupi zame oblekico, včeraj pa jo je naš šofer s kamionom dostavil v Kranj. Tko je pa pri meni, če si nekaj zamislim, pol pa to hočem dobit in mi ni bla nobena druga oblekca všeč, kot ta in sem seveda mogla preklicat vse BC, nakonc je bla pa v MB.user posted image

Gostilna - res sva se zgodaj odpravla rezervirat, in to nedelja, čas kosila, povsod polno, sva lutala včer ko nora, pol sva pa dobila pri ZAJC, (nekej tazga), pa je ful fajn za male otročke, majo zadaj tobogan pa hišce, skratka, da naša ne bo preveč trpela.

Neja- ne boste verjele, skor ni zajokala zjutraj v vrtcu user posted image  Neja

Se še kaj javim, grem kavico popit dokler Žani pančka.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11547
4.10.2007 9:09:59   
slumpo
alooo

mi spet za en k....spali....mali je ponoč kričal, pa brcal, pa se vrtel, pa.....

jaz mam  zabite sinuse...se mi zdi ker me full pod očmi tišči in glava me hoče malček bolet...

naomi...zakaj pa nisi ustavila in bi šli na kofe....ja smo šli malček preluftat živce...pa mali je sicer sedel ampak komentiral pa celo pot vse kar je opazil....nikjer več malček tišine...men bo pa glavo razneslo...

tinaaja...če mate pa toliko vlage...ti pa vsaj praha ni treba brisat user posted image user posted image user posted image ...jaz vse posesam in pomijem..pa mam naslednji dan že kozmiče praha kakor da nebi že dva tedna posesala...

ali ima kera predlog kaj možu kupit za 30 let????enemu takemu ki pravi da nič ne rabi ker ma vse...user posted image user posted image user posted image user posted image  oh ta skromnost meni dela težave...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11548
4.10.2007 9:17:14   
Barči78
ali ima kera predlog kaj možu kupit za 30 let????

Jaz sem našmu takrat kupla zlat prstan, tak dost širok, sam če ga tvoj ne mara nosit (eni še poročnih ne nosijo)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11549
4.10.2007 9:18:03   
Barči78
          Živa

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  460 461 [462] 463 464   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?