Encijan
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin sedaj pa se matram s tisto vrečko za vodo. Mamice punčk, kakšen nasvet, meni ne rata Ko jo previješ, jo operi z vodo, ne z robčkom, ker je mogoče masten. Pa nobene kremce ne smeš gor dat. Pa dobro dobro posuši, pol pa prepogni uno belo, kjer se zlepi s prsti na pol in prilepi spodnji del na presredek med ritko in lulico, ostalo pa pol zalepi okoli. Važno je, da spodaj dobro prilepiš, ker če ne bo šlo vse mimo. Sej bo šlo, kako vrečko boš uničla, pol boš pa kr majstr ratala. Sej po moje vejo, da nam to ne gre glih najbolj od rok, pa zato ne vem, zakaj kr oni tam ne namontirajo vrečke, pa da greš ti mal okol in samo neseš pol v laboratorij . Pr dedcih je to ful bl na izi. Mi pa nismo nobene vrečke za lulat dobili, a bi jo morali vsi? Naslednji pregled imamo šele decembra pri 9 mesecih, ko bo tudi revakcinacija. Pikca, a tko je tole s premajhno težo, joj upam, da se kaj poredi naša Špela oz. da vsaj ni kaj narobe.. Zdajle je pospravila 2 krompirja in malo bučke, zmiksano, a kar gosto, je pojedla cca 190ml, rekordno doslej, očitno bo tudi krompirjevka, ati in mami ga imata tudi rada. Grem, ker vem, da me mate za dons že poln kufer!
|