skačica
|
čer! Najprej pohvale sezam za luštne fotke tvojih dveh sončkov. Jaz imam šele zdele mal časa zase. Iza je zaspančkala, mož naj bi gledal en film, ampak je zraven zaspal , jaz sem pa ušla na računalnik. Večino dneva smo preživeli pri sestri, ki se je selila in sem ji pomagala, mož je čuval Izo, ki sem jo po nekaj urah že prav fino pogrešala . Se je revica, ko je prišla k meni prav stiskala k meni, o tem da išče zize kar čez pulover in mi liže dekolte pa sem že pisala. Kok je smešna. No, z možem sva si spet privoščila en šampanjec, jaz sem ga spila le 1 deci, je bilo včeraj 3 deci preveč. tejčica- verjamem, da so selitve smotane. Jaz se še nisem, razen iz spodnjega v zg. štuk, ampak spodaj sva imela samo sobo in je bilo bolj malo robe za preselt. Moja sestra se sedaj seli že tretjič in je rekla, da resnično upa, da zadnjič, ker ima teh selitev že poln kufer. Jaz komaj čakam, da pride čas, ko se bomo selili v SVOJO hišo ali stanovanje. pocka- za rezultate, privošči si nutella torto, ki ti jo bo spekel kdo . Lahko ti jo jaz, če prideš k meni na obisk. Grem počasi spat. Včerajšnja noč je bila katastrofa, zaradi pršuta nisem mogla spat, žejna sem bila pa tako, da sem popila 1,5 litra vode, ki sem jo imela zraven postle. Pol se je pa še mala zbujala. Ajoj. Upam, da bo ta nočka boljša.
|